Dokuz Doğuranlar

buraya yeminle hep ymek yerken denk geliyorum ha
kahvaltı yapıyorum ben daha
dün akşam 8de 2kase çorba içtim onunlayım daha şimdi gene çorba içiyorum grissini doğradım ohh kıtır kıtır

70 mi vay koca popo vay
:dilcikar: kıskanç
sen benim fiziğimi çekemiyon kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
cumanız mübarek olsun rabbim herkesin dileğini versin inş tez zamanda hayırlısıyla
hoşgeldin cnm Şeniz
dualarınızdan eksik etmeyin bizi hamileler :lepi:
klomen kullandım canım 2 ay hiç oluşadı yumurta işin kötüsü benim yumurta rezervlerim az

nerden biliyon cnm saydırdınmı
nasıl sayılıyor :uhm:

aaa herkez toplanmışşşşşşşşş...hayret valla böyle yakalamak zor toppiği..nbr kızlar.bende yemek yedim geldim herzamanki gibi burdayım

aman derdimize derman olsunda kaç lira olursa olsun zaten alıştım da artık 1 çuval olsa içerim kaydirigubbakcemile3
memlekette ne kadar kalacağım duruma göre değişir canım
benimkine sorsan hemen git gel diyor ama konuyu tam açıklamadım ona
bilse aslında öyle demez ama şimdilik bilmese daha iyi
nasılsa orda da var net ben sana fırsat buldukça yazarım merak etme canım olumunekankayizsmile

çok şükür iyiyim divinitycim..size bakmaya geldim iyiki gelmişim herkes burda maşallah sen nasılsın???bu aralar herkes bunalımda yaaaa geçmişi okudumda dün akşam efkar gecesiymiş sanırım....

şaka yaptım canım nasılda sevindi yazıııkk nese ben 20 düşüneyim ozaman :teselli::teselli:
:umursamaz: gerçek hayatta 31 göstermiyorum cnm o konuda içim rahat
kimse inanmıyor 31 olduğuma en fazla 27 -28 diyorlar süprizzzzz
aaa herkez toplanmışşşşşşşşş...hayret valla böyle yakalamak zor toppiği..nbr kızlar.bende yemek yedim geldim herzamanki gibi burdayım

hoşgeldin mopsy'm nasılsın cnm Şeniz

nerden biliyon cnm saydırdınmı
nasıl sayılıyor :uhm:
:roflol: Allah seni varya 2 çocuk anası etsin güldürdün beni

nasıl saydırıyım kız
fsh hormonu varya adtin 3. günü bakılıyor o gösteriyo yumurta rezervlerini
benim yüksek ters orantı yani düşük çıkarsa rezervler iyi
benim menapoz seviyesine çok yakındı

evet son zamanlarda bende alışmıştım su niyetine içiyordum kaydirigubbakcemile3
yarasın arkadaşıma inşallah bol bol yumoş olsun

tmm cnm güzel haberler verirsin inşallah
çok şükür iyiyim divinitycim..size bakmaya geldim iyiki gelmişim herkes burda maşallah sen nasılsın???bu aralar herkes bunalımda yaaaa geçmişi okudumda dün akşam efkar gecesiymiş sanırım....

havalardandır elif
bu aylar kasvetli ,yağmurlu ,karanlık doğal olarak insanın içi sıkılıyor boshayallersmile
yaz gelir havalar ısınır içimizde açılır heralde hihoyyyt

ben 4ay öncesine kadar her adetimde gördüğüm an biliyodum zate diyodum kendi kendimi avutuyodum ağlıyodum zırlıyodum ama son adetimde 9ocakta allahım vardır bi bildiğin dedim çünkü 42yaşındaki yengem hamileymiş ve istemiyom diye ağlıyodu ilk defa isyan etmedim
sora duydumki aldırmış ve ikizmiş gene isyan etmedim allahım sen büyüksün dedim meğer bebem içimdeymiş yafs ben bilebu mucizeyi yaşadıysam kızlar hiiiç umudunuzu kaybetmeyin

İnşallah işe yarar canım ya
ama benim bu ayımda havaya uçuyor
hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır boshayallersmile

hoşbulduk diloşum noldu kız memleketemi gidiyorsun yaramaz bişey yoktur inşallah....

divincim iyidir şeker sen napıyorsun...ben bildiğiniz gibi işyerinde pinekliyorum işteeeee..

oh ne güzel bende bulsam şöyle kendime bir uğraş
Allahtan sizler varsınız yoksa benim işim zordu valla kaydirigubbakcemile5
güzel oluyor canım hele insanlara yardım etmek ayrı bir haz veriyor insana
burdaki dostluklarda ayrı bir güzel tabi kafasını dağıtıyor insanın herkes aynı dertten muzdarip
birbirimizi anlıyoruz art niyetsi dinliyoruz

şunu 3 çocuk yapalım :lepi:
niyetim 3 e tamamlamak
40 yaşına kadar yolu var çocuk çalışmalarına devam
ömrüm çocuk bakmakla ve tedaviyle geçecek galiba böyle giderse

cahillik işte cnm fsh hormonum benimde ölçülüyor ama dr sonuçları söylemedi hiç
en korktuğum şey erken menapoz
Allah korusun önlemini almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…