Dokuz Doğuranlar

gözün aydın cnm çok şükür her şey yolundaymış.inş. geri kalan tahlillerde temiz çıkar :Saruboceq: olumunekankayizsmile

saol cnm Allah razı olsun

kocikin tepkisi aynen "ben sana demiştim bişeyi yok diye" :mymeka: şeklindeydi ama olsun gittim baştan aşağı incelettim içim ferahladı beedelikafadulden
en azından artık kafaya takmam zemuszemus

tabi iyi olmuş doktora götürmen..yoksa kafana takardın..böylece rahatlamış oldun cnm
bende yarın sabah doktordayım.bakalım küçük prensesimin gelişimini ne durumda...inş. her şey yolundadır... :Saruboceq:

tabiki cnm şükür dağ başında yaşamıyoruz imkanda var ama ihmalkarlık etti kocik üstüne düşmedi
2 senedir söyleye söyleye dilimde tüy bitmişti sonunda götürdükte rahatladım

evine yerleşebildinmi cnm
tabi daha tam yerleşememişsindir hem çalışıyorsun hem hamilesin
bebik büyümüştür annesi özledin göresin geldi dimi :ecrin_bebek:

geçmiş olsun tatlım.. sorun olmamasına sevindim olumunekankayizsmile

yok cnm ne yerleşmesi.benden önce evde oturanlar su elektrik ve doğalgazı üstlerine almışlar.onlar kapatıracaklarda biz üstümüze alıcazda eşyalar evde ama biz dün akşam k.valimdede kaldık.alt üst oldum böyle konuşmamıştık.evden çıkanlar sözde hemen halledecekti ev sahibi öyle söylemişti bizde o yüzden eşyaları taşıttık.canım burnumda vallahi..eşyalar dağıldı eve gidiyorum hava kararmış olduğu için bir şeyi elleyemiyorum..sözde bugün kesin halledilecekti her şey ev sahibinden bugünde ses yok.beklemekten başka çare yok :1no2: :1no2:

malesef güne gidemedim cnm hastanede işimiz şimdi bitti
sistem çökmüş son tahlili almak için 3 saat bekledik
aslında o kadar beklemezdik ama dr bekleyin dedi
pasta börek yiyemedim kurt gibide açım

ay canım gözümmü kalmıstı acaba börekte çörekte.neyse diğer sefere yersin canım
:kedi: :kedi:

ayse cicim hoşgeldi nerelerdesin kıs sen bak hepinizi elime alacağım sonunda

h.b canım al kız bizi eline ne de mubarek ellerinden dayak yiyek iyyim canım sen nasılsın ben hepinizi özledim ama bakıp çıkıcam byyyyyyyyymirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

h.b canım al kız bizi eline ne de mubarek ellerinden dayak yiyek iyyim canım sen nasılsın ben hepinizi özledim ama bakıp çıkıcam byyyyyyyyymirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

nere gidiyon ya ama ama ama ben tek kaldım buurda
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kıslarrrr hepinizi çok özledim iyisinizdir inşallah
akşama gelmeye çalışcam
öptm hepinizi

kızlar bu akşamda içtim hayıt suyunu ıgggggğğğğğğğğğğğğğğğğ gaz yapıyo bu ya gag gag bide iğrenç kokuyo ya kendimden tiksindim yatana kadar çikolata yiyom acısı ağzıma gelmesin deyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisempatiksalakcinnilaelaelaelaelae:bbo::1no2:
ama beşinci ayın 3üne kadar içicem son kullanma tarihi bitio o gün bida atarım bidakine tohumunu alıcam balla karıştırıp içiliyomuş yada hap şeklinde varmış yada ondan alıcam hAp en iyisi ama 30tl falan aylık yeterse gene iyi 30 alırım o zaman
bide görümcem hamile olduğu ay marankinin ilaçlarını kullanmıştı 4kutu sabah öğle akşam 2şerden hergün günde 24 tane ilaçç içiyodu hayvansal şeyler yemiyodu o ilaçları hamile kaldını öğrenince bıraktı hepsinden 8er tane kalmış acaba günde birer tane içseöm mi ama şu hayıt bitsin öle içeyim hem içebilirsem bende alırım o ilaçlarda kocaman ve kötü kokuyo bi tatlı güzel şey yok ki çocuk yapan şu ilk geceden hamile kalanları boğasımmmmmmmmmmm geliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooklava:klava:klava:

burdayım kızanımmmmmmmmmmmmmm:1hug:

geçmişte bişey yazdım sana onu okumadın sanırım. dur alıntı yapayım..

hıımm ilk mesajda yanlış yazmışsın ozaman. 5. ayın 3ünde bitiyo demişsin şimdi. ilk mesajda 3. ayın 5iydi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…