- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
evet cok zorr ya taşınmak ayrı bi zor yerlesmek ayrı bende bi atsaydım kendimikafamçokkarıştı
maşallah annene cnm çok şükür...
sen o hamile misin diye soranlara benden slm söyleee abartıyorlardır cnm takma kafana.ayrıca zaten şimdi yemicezde ne zaman yicez.50 yaşımdan sonra zaten yiyemicem o zaman şeker tansiyon her şey çıkar bizde bu sitresle en iyisi şimdi bol bol yemek cokacimcoook cokacimcoook sırnaşık şey can boğazdan gelirrrr
öylemi diyon elif
ilk defa biri bana ye can boğazdan gelir dedi boshayallersmile
haftaya 5 günde 5 kilo diyetine başlıycam bakalım becerebilirsem şakkıdı
benim diğer evin temizliği bitti
şimdi bu evde gereksizleri ve fazlaları atmaya yada birilerine vermeye başladım bende
bu arada kendime sinir oldum herşeyi depmişim dolaplara oysaki yeniyi alınca eskiyi bi ihtiyacı olana versene ne duruyo evde :mymeka:
bende senin gibi çok sitres yaptım ama korktuğum gibi olmadı çok şükür hemen yerleştim ev temiz olunca gerisi kolay...sende evini temizletecekmişsin zaten o yüzden endişelenme..
evet kışın aldığımız kiloları yazın ancak verebilirizolur olur meltem tabiki kilo verirsin yaşımız genç bizim bizde yağ ne gezerrrrr yerimseniben şimdi birde yaz geldi terleyince toksinleride atarız ohhhhh birazda bol meyve yiyerek bol bol su içersek tamamdır.
aynen dün yatak odasını toplarken kend kendime sinir oldum:mymeka:
yenisini aldıkca eskisini versek ya yok ama gözümüz doymuyolaelaelaelaelae
sanki içine sıgabiliyokta:kedi:
ayyy insallaaaaaaaaaaah canım ya kadın tuttum
baktım yetiştiremicem yardım olsun diye
bende cabucak yerlesirimde gözümde büyütüyom bosu bosunayerimseniben
elif..timureren, vale_14, orays, lightlife, divinity+:enbuyukkk:
öylemi diyon elif
ilk defa biri bana ye can boğazdan gelir dedi boshayallersmile
haftaya 5 günde 5 kilo diyetine başlıycam bakalım becerebilirsem şakkıdı
evet kışın aldığımız kiloları yazın ancak verebiliriz
benim kadar hareketli biri daha varmı bilmiyorum hiç oturmuyorum
birazda boğazımı kessem kesin verecemde işte o biraz zor
6 senedir aynı bedenim çok şükür kıyafetlerimin içine sığabiliyorum
ama giymiyorum vermeyede kıyamıyorum sempatiksalakcinni
kocikte eline geçeni kesiyor evde mini giyiyim diye aklinialirimsmile
aynen dün yatak odasını toplarken kend kendime sinir oldum:mymeka:
yenisini aldıkca eskisini versek ya yok ama gözümüz doymuyolaelaelaelaelae
sanki içine sıgabiliyokta:kedi:
ayyy insallaaaaaaaaaaah canım ya kadın tuttum
baktım yetiştiremicem yardım olsun diye
bende cabucak yerlesirimde gözümde büyütüyom bosu bosunayerimseniben
valeri tam olarak hangi gün yeni evinize gitmiş olacaksınız
evlilik yıldönümünüzü yeni evinizde kutlayacaksınız demi :lepi:
özlemişim topiğimizi opuyorumnanaktan
artık eskilerin içine girebiliyorum ve son zamanlarda aldığım kıyafetler bol gelmeye başladı onun içinde kemer aldım hafta sonu..
o diyeti yapma hiç sağlıklı değil şok diyetler divinitycim. geçenlerde tv de diyetisyen 5 günde 5 kilo gitmez vücüttan yağ yerine su ve kas gider ve vucut kısa zamanda fazlasınlar bu suyun yerini doldurur dedi. ben monticnag diyeti yapıyorum 83 ten 75 e düştüm ve kaçamaklarım olduğu halde böyle.. kaçamaksız olsa şuan kesin 65 olmuştum..
kızlar prensesimin eşyalarını almaya başladık odasıda hazır..çok şükür..artık zamanımız gelsede bende alsam fıstığımı sağlıcakla kucağıma...
Rabbim tüm isteyenlere versin inş....TEZ SAATTE :Saruboceq:
aminnnnnn canım hayırlı olsun en güzel günlerde giymeniz dileğiyle:Saruboceq:
umarım sağlıklı dogumlar yapmıstır bebişide kendide saglıklıdır:Saruboceq:mutluyumdan haberi olan var mı :uhm: büyük ihtimalle doğum yapmıştır dünden bu yana gelip haber vermediğine göre....
inş. cnmm inş...darısı sizlerin başına artık sizlerden haber bekliyoruz elinizi çabuk tutun çalışmaları sıklaştırın bakiiimmm aklinialirimsmile boşduranı kulda sevmez Allah'da kaydirigubbakcemile3
:gitme: sen hayırlısıyla taşın evine yerleşte internet geç gelsin önemli değilbu hafta sonu tasınıyoz canım evet biraz öyle olucak :jeyyar:en üzüldüğüm seyde bi süüre sizden ayrı kalacam cünkü internet hemen takılamıcak :gitme:
bende özlemişim yaaaaŞenizyerimseniben
güle güle iyi günlerde kullansın canımkızlar prensesimin eşyalarını almaya başladık odasıda hazır..çok şükür..artık zamanımız gelsede bende alsam fıstığımı sağlıcakla kucağıma...
Rabbim tüm isteyenlere versin inş....TEZ SAATTE :Saruboceq:
mutluyumdan haberi olan var mı :uhm: büyük ihtimalle doğum yapmıştır dünden bu yana gelip haber vermediğine göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?