Dokuz Doğuranlar

evet cok zorr ya taşınmak ayrı bi zor yerlesmek ayrı bende bi atsaydım kendimikafamçokkarıştı

bende senin gibi çok sitres yaptım ama korktuğum gibi olmadı çok şükür hemen yerleştim ev temiz olunca gerisi kolay...sende evini temizletecekmişsin zaten o yüzden endişelenme..

öylemi diyon elif
ilk defa biri bana ye can boğazdan gelir dedi boshayallersmile
haftaya 5 günde 5 kilo diyetine başlıycam bakalım becerebilirsem şakkıdı

öylemi diyon elif

olur olur meltem tabiki kilo verirsin yaşımız genç bizim bizde yağ ne gezerrrrr yerimseniben şimdi birde yaz geldi terleyince toksinleride atarız ohhhhh birazda bol meyve yiyerek bol bol su içersek tamamdır.

aynen dün yatak odasını toplarken kend kendime sinir oldum:mymeka:
yenisini aldıkca eskisini versek ya yok ama gözümüz doymuyolaelaelaelaelae
sanki içine sıgabiliyokta:kedi:
bende senin gibi çok sitres yaptım ama korktuğum gibi olmadı çok şükür hemen yerleştim ev temiz olunca gerisi kolay...sende evini temizletecekmişsin zaten o yüzden endişelenme..

ayyy insallaaaaaaaaaaah canım ya kadın tuttum
baktım yetiştiremicem yardım olsun diye
bende cabucak yerlesirimde gözümde büyütüyom bosu bosunayerimseniben

olur olur meltem tabiki kilo verirsin yaşımız genç bizim bizde yağ ne gezerrrrr yerimseniben şimdi birde yaz geldi terleyince toksinleride atarız ohhhhh birazda bol meyve yiyerek bol bol su içersek tamamdır.
evet kışın aldığımız kiloları yazın ancak verebiliriz
benim kadar hareketli biri daha varmı bilmiyorum hiç oturmuyorum
birazda boğazımı kessem kesin verecemde işte o biraz zor

6 senedir aynı bedenim çok şükür kıyafetlerimin içine sığabiliyorum
ama giymiyorum vermeyede kıyamıyorum sempatiksalakcinni
kocikte eline geçeni kesiyor evde mini giyiyim diye aklinialirimsmile

valeri tam olarak hangi gün yeni evinize gitmiş olacaksınız

evlilik yıldönümünüzü yeni evinizde kutlayacaksınız demi :lepi:

öylemi diyon elif

o diyeti yapma hiç sağlıklı değil şok diyetler divinitycim. geçenlerde tv de diyetisyen 5 günde 5 kilo gitmez vücüttan yağ yerine su ve kas gider ve vucut kısa zamanda fazlasınlar bu suyun yerini doldurur dedi. ben monticnag diyeti yapıyorum 83 ten 75 e düştüm ve kaçamaklarım olduğu halde böyle.. kaçamaksız olsa şuan kesin 65 olmuştum..

bende karar verdimfazla olup dısarda giymediğim kıyafetlerimi bu yaz evin içinde giyecemzemuszemus hem kocama güzel görünürüm hemde eskitmiş olurumaklinialirimsmile

artık eskilerin içine girebiliyorum ve son zamanlarda aldığım kıyafetler bol gelmeye başladı onun içinde kemer aldım hafta sonu..

valeri tam olarak hangi gün yeni evinize gitmiş olacaksınız

evlilik yıldönümünüzü yeni evinizde kutlayacaksınız demi :lepi:

bu hafta sonu tasınıyoz canım evet biraz öyle olucak :jeyyar:en üzüldüğüm seyde bi süüre sizden ayrı kalacam cünkü internet hemen takılamıcak :gitme:
özlemişim topiğimizi opuyorumnanaktan

bende özlemişim yaaaaŞenizyerimseniben

artık eskilerin içine girebiliyorum ve son zamanlarda aldığım kıyafetler bol gelmeye başladı onun içinde kemer aldım hafta sonu..

ay ne güzel darısı bana bende hamen hemen hepsine giriyom ama bazılarını alırken tam üstüme göre olupta dar olanlar sıkıyo:sinifsinif:

kızlar prensesimin eşyalarını almaya başladık odasıda hazır..çok şükür..artık zamanımız gelsede bende alsam fıstığımı sağlıcakla kucağıma...
Rabbim tüm isteyenlere versin inş....TEZ SAATTE :Saruboceq:

yaaaa üffff ne güzel kendimi alıştırmıştım o fikre

senden duymuştum yine monticnag diyeti'ni nette araştırdım
aslında zor değil ama işte irade lazım
benim en zayıf noktam tatlı
tatlının her türünü çok severim çokta yerim malesef :sinifsinif:

aminnnnnn canım hayırlı olsun en güzel günlerde giymeniz dileğiyle:Saruboceq:

mutluyumdan haberi olan var mı :uhm: büyük ihtimalle doğum yapmıştır dünden bu yana gelip haber vermediğine göre....

aminnnnnn canım hayırlı olsun en güzel günlerde giymeniz dileğiyle:Saruboceq:

inş. cnmm inş...darısı sizlerin başına artık sizlerden haber bekliyoruz elinizi çabuk tutun çalışmaları sıklaştırın bakiiimmm aklinialirimsmile boşduranı kulda sevmez Allah'da kaydirigubbakcemile3

mutluyumdan haberi olan var mı :uhm: büyük ihtimalle doğum yapmıştır dünden bu yana gelip haber vermediğine göre....
umarım sağlıklı dogumlar yapmıstır bebişide kendide saglıklıdır:Saruboceq:
inş. cnmm inş...darısı sizlerin başına artık sizlerden haber bekliyoruz elinizi çabuk tutun çalışmaları sıklaştırın bakiiimmm aklinialirimsmile boşduranı kulda sevmez Allah'da kaydirigubbakcemile3

aminn canım biz fazlasıyla düzenli ve tertipli sekilde calısıyoz ama hoca taktı bize bi kere bi türlü gecirmiyokaydirigubbakcemile3

bu hafta sonu tasınıyoz canım evet biraz öyle olucak :jeyyar:en üzüldüğüm seyde bi süüre sizden ayrı kalacam cünkü internet hemen takılamıcak :gitme:

bende özlemişim yaaaaŞenizyerimseniben
:gitme: sen hayırlısıyla taşın evine yerleşte internet geç gelsin önemli değil
biz geçen sene buraya taşınınca kocik hemen bağlatmıştı bende hemen kk ya gelmiştim işler aksamıştı kaydirigubbakcemile3
güle güle iyi günlerde kullansın canım
ne güzel yine imrendim bak şimdi delikafadulden

geçen hafta incir kürü yapıyım dedim
2 gün yaptım inciri içtim 3. gün ocakta unutmuşum mutfağa bi gittim ( tabi inciri hatırlayıp gitmedim başka bişey için gitmiştim) dumandan göz gözü görmüyor
tencereyi hiç açmadan balkona attım
ertesi gün bi baktımki incirler kömür olmuş bilmiyorumkismile
vazgeçtim incir kürü falan yapmaktan bende yoksa evi yakacaktım eyvahedigeldismile

ben yeni geldim haberim yok
kayrayı öğrendim onada çok sevindim darısı bütün hamilelere inşallah hepiniz kurtarırsınız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…