Dokuz Doğuranlar

vale Allah'da seni güldürsün inş.hoca taktı demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inş. cnmm inş...darısı sizlerin başına artık sizlerden haber bekliyoruz elinizi çabuk tutun çalışmaları sıklaştırın bakiiimmm aklinialirimsmile boşduranı kulda sevmez Allah'da kaydirigubbakcemile3

valla ben 2 haftadır dersleri ihmal ettim
geceleri ağzım açık uyuyormuşum yorgunluktan
dünde çok yorgundum uyumuş kalmışım
kocik yatmaya gelincede saçmalamışım biraz kaydirigubbakcemile3
ders mers umurumda değil ben uyumaya bakıyordum gözüm hep yatağa düştü bu aralar

canımcım amin insallaaaah bi an önce hayılısıyla tasınırımda:Saruboceq:
internetide eşim konusacak hat falan cekilmesi lazımmış
yeni bina oldugu için:gitme:

ne hocası kim kime ne taktı bilmiyorumkismile

meltemcim imrendim demişsin üzüldüm şimdi hakkını helal cnm yaaaaa inan o anlamda yazmadım.yani imrendirmek için vs....ayyy yazmam bir daha öyle şeyler çok üzüldüm dert oldu içime senağlama.Rabbim inş. sanada isteyen tüm kullarınada kısmet etsin bu duyguyu yaşamayı..

Son düzenleme:
vale Allah'da seni güldürsün inş.hoca taktı demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
amin canım rabbim ne eylerse güzel eyler bekliyoz bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende öyleyim kafamı koyar koymaz horlamay baslıyomus o kadar yani:roflol:

ne hocası kim kime ne taktı bilmiyorumkismile

boş durmayın çalışın dedim ya valede biz çalışıyoruz dersimize ama hoca geçirmiyo diyo kaydirigubbakcemile3

elifcim acıklamış ders diyom calısoyoz diyom hoca taktı gecirmiyo diyom anla :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

cnm sen bişey demedinki üzülme boşver
bana alışveriş olsun lüzumlu lüzumsuz ne olsa alırım....dert etme bizi hamileliğinin tadını çıkarmaya bak gönlünce içinden geldiği gibi yaz buraya
demirden korksak trene binmezdik demi
sana gelene kadar 4 tarafım hep hamilelerle çevrili zaten
sanal alemde herşey serbest yerimseniben

boş durmayın çalışın dedim ya valede biz çalışıyoruz dersimize ama hoca geçirmiyo diyo kaydirigubbakcemile3

amin canım rabbim ne eylerse güzel eyler bekliyoz bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende öyleyim kafamı koyar koymaz horlamay baslıyomus o kadar yani:roflol:

elifcim acıklamış ders diyom calısoyoz diyom hoca taktı gecirmiyo diyom anla :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hoca kim

kızlar kusura bakmayın ben hala anlamadım
bazen böyle nutkum duruyor espirinin içine ettim sırnaşık şey

vallahi yemiyorum tatlıyı şekerim çok canım isterse alıyom elime 2 kuru incir yiyorum.. onun haricinde ben yapsamda yemiyorum tatlıyı.. incirler çok tatlı olduğu için canın istemiyo zaten sonra :) tiksinti geliyo yani :) ama bazende bozuyorum mesela kahve yasak şeker yasakya.. azönce neskafe içtim,4 tane kremalı bisküvi yedim bide 1 kase çekirdek :) ha bu arada 1 avuç çerez serbest :) ama çekirdek değil ama ben yedim napiimm.. olsun okadar.. 44 beden olan ben artık 40 bedenim :) alışınca çok rahat yapıyorun yap bian önce başla bence..

ne biliim birden içime oturdu cnm imrendim deyince sen.tmm o zaman şimdi içim rahatladı...
kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım işlere bakayım birazda..yap yap bitmiyor aksine ben yaptıkça çoğalıyorlar sanki kafamçokkarıştı hepinizi öptümmm opuyorumnanaktan

şindik ben acıklıyayım canımcım
hani zayıf getiren veya sınıfta kala ögrenciler
hep hoca bana gıcık gitti taktı gecirmedi derler
elifde bebiş için derslerinize iyi calısın diyince
bende biz calıyoz ama hoca gecirmiyo bizim sucumuz yok anlamında espiri yapmak
istediydim ammaaaaaaaa sen annamadın cok ayıpkaydirigubbakcemile3

yaktınmı amannnıııınnn akannehir geçmiş olsun kıııızzz.. aşıkmısın nesin sırnaşık şey

valecim de ne güzel açıklamış bak örnekli olarak....olsun arada olur öle konuyu baştan anlamadınki cnm o yüzden espiriyi anlamadın...

Son düzenleme:

kolay gelsin canımŞeniz

pc başında anamız agladı divine anlatacaz diyeeeee:roflol::roflol::roflol:

40 bedene düşmek benim için şimdilik hayal gibi
36 bedenle evlendim şimdi 44 bedenim akannehir
tam 10 sene önce vildanı doğum yaptığım kilodayım ohaoldumsmile
kahve hiç içmem , şekeride gerekirse bırakırım
tatlı yerine incir kuru üzüm falan yerim onları severim zaten
ayda bir günüm var ordada kendime izin veririm tatlı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…