- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
inş. cnmm inş...darısı sizlerin başına artık sizlerden haber bekliyoruz elinizi çabuk tutun çalışmaları sıklaştırın bakiiimmm aklinialirimsmile boşduranı kulda sevmez Allah'da kaydirigubbakcemile3
:gitme: sen hayırlısıyla taşın evine yerleşte internet geç gelsin önemli değil
biz geçen sene buraya taşınınca kocik hemen bağlatmıştı bende hemen kk ya gelmiştim işler aksamıştı kaydirigubbakcemile3
güle güle iyi günlerde kullansın canım
ne güzel yine imrendim bak şimdi delikafadulden
geçen hafta incir kürü yapıyım dedim
2 gün yaptım inciri içtim 3. gün ocakta unutmuşum mutfağa bi gittim ( tabi inciri hatırlayıp gitmedim başka bişey için gitmiştim) dumandan göz gözü görmüyor
tencereyi hiç açmadan balkona attım
ertesi gün bi baktımki incirler kömür olmuş bilmiyorumkismile
vazgeçtim incir kürü falan yapmaktan bende yoksa evi yakacaktım eyvahedigeldismile
ben yeni geldim haberim yok
kayrayı öğrendim onada çok sevindim darısı bütün hamilelere inşallah hepiniz kurtarırsınız hayırlısıyla
umarım sağlıklı dogumlar yapmıstır bebişide kendide saglıklıdır:Saruboceq:
aminn canım biz fazlasıyla düzenli ve tertipli sekilde calısıyoz ama hoca taktı bize bi kere bi türlü gecirmiyokaydirigubbakcemile3
ne hocası kim kime ne taktı bilmiyorumkismile
amin canım rabbim ne eylerse güzel eyler bekliyoz bakalımvale Allah'da seni güldürsün inş.hoca taktı demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla ben 2 haftadır dersleri ihmal ettim
geceleri ağzım açık uyuyormuşum yorgunluktan
dünde çok yorgundum uyumuş kalmışım
kocik yatmaya gelincede saçmalamışım biraz kaydirigubbakcemile3
ders mers umurumda değil ben uyumaya bakıyordum gözüm hep yatağa düştü bu aralar
vale Allah'da seni güldürsün inş.hoca taktı demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne hocası kim kime ne taktı bilmiyorumkismile
boş durmayın çalışın dedim ya valede biz çalışıyoruz dersimize ama hoca geçirmiyo diyo kaydirigubbakcemile3
meltemcim imrendim demişsin üzüldüm şimdi hakkını helal cnm yaaaaa inan o anlamda yazmadım.yani imrendirmek için vs....ayyy yazmam bir daha öyle şeyler çok üzüldüm dert oldu içime senağlama.Rabbim inş. sanada isteyen tüm kullarınada kısmet etsin bu duyguyu yaşamayı..
boş durmayın çalışın dedim ya valede biz çalışıyoruz dersimize ama hoca geçirmiyo diyo kaydirigubbakcemile3
amin canım rabbim ne eylerse güzel eyler bekliyoz bakalım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende öyleyim kafamı koyar koymaz horlamay baslıyomus o kadar yani:roflol:
elifcim acıklamış ders diyom calısoyoz diyom hoca taktı gecirmiyo diyom anla :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yaaaa üffff ne güzel kendimi alıştırmıştım o fikre
senden duymuştum yine monticnag diyeti'ni nette araştırdım
aslında zor değil ama işte irade lazım
benim en zayıf noktam tatlı
tatlının her türünü çok severim çokta yerim malesef :sinifsinif:
cnm sen bişey demedinki üzülme boşver
bana alışveriş olsun lüzumlu lüzumsuz ne olsa alırım....dert etme bizi hamileliğinin tadını çıkarmaya bak gönlünce içinden geldiği gibi yaz buraya
demirden korksak trene binmezdik demi
sana gelene kadar 4 tarafım hep hamilelerle çevrili zaten
sanal alemde herşey serbest yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hoca kim
kızlar kusura bakmayın ben hala anlamadım
bazen böyle nutkum duruyor espirinin içine ettim sırnaşık şey
:gitme: sen hayırlısıyla taşın evine yerleşte internet geç gelsin önemli değil
biz geçen sene buraya taşınınca kocik hemen bağlatmıştı bende hemen kk ya gelmiştim işler aksamıştı kaydirigubbakcemile3
güle güle iyi günlerde kullansın canım
ne güzel yine imrendim bak şimdi delikafadulden
geçen hafta incir kürü yapıyım dedim
2 gün yaptım inciri içtim 3. gün ocakta unutmuşum mutfağa bi gittim ( tabi inciri hatırlayıp gitmedim başka bişey için gitmiştim) dumandan göz gözü görmüyor
tencereyi hiç açmadan balkona attım
ertesi gün bi baktımki incirler kömür olmuş bilmiyorumkismile
vazgeçtim incir kürü falan yapmaktan bende yoksa evi yakacaktım eyvahedigeldismile
ben yeni geldim haberim yok
kayrayı öğrendim onada çok sevindim darısı bütün hamilelere inşallah hepiniz kurtarırsınız hayırlısıyla
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hoca kim
kızlar kusura bakmayın ben hala anlamadım
bazen böyle nutkum duruyor espirinin içine ettim sırnaşık şey
ne biliim birden içime oturdu cnm imrendim deyince sen.tmm o zaman şimdi içim rahatladı...
kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım işlere bakayım birazda..yap yap bitmiyor aksine ben yaptıkça çoğalıyorlar sanki kafamçokkarıştı hepinizi öptümmm opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kız neye çalışılır = derse. eeeee valede diyoki biz boş durmuyoruz çalışıyoruz ama olmuyo işte anlamında hoca sınavdan bizi geçirmioooo diyooo bana cnm
valecim de ne güzel açıklamış bak örnekli olarak
vallahi yemiyorum tatlıyı şekerim çok canım isterse alıyom elime 2 kuru incir yiyorum.. onun haricinde ben yapsamda yemiyorum tatlıyı.. incirler çok tatlı olduğu için canın istemiyo zaten sonra :) tiksinti geliyo yani :) ama bazende bozuyorum mesela kahve yasak şeker yasakya.. azönce neskafe içtim,4 tane kremalı bisküvi yedim bide 1 kase çekirdek :) ha bu arada 1 avuç çerez serbest :) ama çekirdek değil ama ben yedim napiimm.. olsun okadar.. 44 beden olan ben artık 40 bedenim :) alışınca çok rahat yapıyorun yap bian önce başla bence..
selam arkadaşlar nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?