Dokuz Doğuranlar

tmm görüşürüz öpüyorum seni Şeniz

olur bak.. sana uygun yapabileceğin bi diyet bu.. az çok bilgin var dimi.. linki vermişmiydim sana ben dur vereyim.

daha yeni anladım valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaktınmı amannnıııınnn akannehir geçmiş olsun kıııızzz.. aşıkmısın nesin sırnaşık şey
hem aşık hem dalgın hem unutkan
eğer başını beklemezsem ocağa koyduğum herşeyi yakıyorum
evlendim evleneli 8 tane demlik yaktım çay koyup ocağa unutmaktan ohaoldumsmile
valecim de ne güzel açıklamış bak örnekli olarak....olsun arada olur öle konuyu baştan anlamadınki cnm o yüzden espiriyi anlamadın...

hehhehhh gerçek hayattada böyleyim bazen ortamda espiri yapılıyor herkes kahkahayla gülerken ben hiç tepki vermiyom fisfisfis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanımcım olur arada öyle
selam cnm hoşgeldin naber nasılsın Şeniz

yaaa benim kocik ne çekiyor işte düşünün halini zavallı adamın akannehir

allah yardım etsin eniştemeŞeniz:roflol::roflol:

ayyy Allah korusun kötü yaa.. çok çok dikatli olman lazım..

bu arada senin tepki vermemen de iyiymiş hee sırnaşık şey bi postada buna gülünür :roflol:

olur bak.. sana uygun yapabileceğin bi diyet bu.. az çok bilgin var dimi.. linki vermişmiydim sana ben dur vereyim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-595.html
link bu canımcım gir bak incele.. istersen ben de yardımcı olabilirim sana..

konuya abone oldum iyice bi okuyum bakalım
yalnız bende anemi var kansızlık için ilaç kullanmıyorum günde 2 avuç kara üzüm yiyorum
listenin en başında kuru üzüm yasak

iyiyim arkadaşlar.oğlumun aşısı vardı onu vurdurup geldik.aşı vuruldugu gün hep uyuyo nedense..yoruluyorum valla yoruyo beni<zaten kocaa memlekette tek başımayım.zor oluyo yardım etcek kimsem yok.annemde izmire döndü kaldım yine bi başıma.eşiminde denetlemeleri var diye yüzünü gören cennetlik.anlıycağınız çoookkk yorgunummmmm

allah kolaylık versin canım eğer yalnızsan bebişe bakmak zor valla annem olmasa bazen bende çok yoruluyorum allahtan annem imdadıma yetişiyor bu arada canım selam nasılsın bakalım

konuya abone oldum iyice bi okuyum bakalım
yalnız bende anemi var kansızlık için ilaç kullanmıyorum günde 2 avuç kara üzüm yiyorum
listenin en başında kuru üzüm yasak

aa kuru üzüm yasak evet... bu arada çok kilo da kansızlık yaparmış doktor demişti ablama.. pekmez falan bunlar yalan dedi kan yapımı için. kilo vermen lazım demişti.. kuru üzümü bilemicem divinitycim ya.. dur sorayım aebene onun mutlaka bi bildiği vardır.. geliyom şimdi.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanımcım olur arada öyle

allah yardım etsin eniştemeŞeniz:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
kocikin çalıştığı fabrikanın önüne kamyonlarla getirip mal satıyorlar oda her seferinde demlik alıp getiriyor
alt demlikler yok üst demlik kolleksiyonu yapıyorum kaydirigubbakcemile3
ayyy Allah korusun kötü yaa.. çok çok dikatli olman lazım..

bu arada senin tepki vermemen de iyiymiş hee sırnaşık şey bi postada buna gülünür :roflol:

artık telefonun alarmını ayarlıycam yada kendime sesli mesaj atacam valla başka yolu yok sırnaşık şey sırnaşık şey

slm cnm hoşgeldin

iyi olmanıza sevindim cnm
Allah kolaylık versin tek başına çok zor
ne olursa olsun bu günlerin kıymetini bilin sonra daha zor oluyor

allah kolaylık versin canım eğer yalnızsan bebişe bakmak zor valla annem olmasa bazen bende çok yoruluyorum allahtan annem imdadıma yetişiyor bu arada canım selam nasılsın bakalım

iyi olmaya çalışıyorum işte canım ya.eşim dün nöbetçiydi dün sabah bi gitti bu gece artık kaçta gelir bilmem.e doğal olarak onunda yardımı olamıyo pek.keşke tayinimiz buraya çıkmasaydıdaha 5senemiz var burda tekirdağdayız şuan..şimmiden bıktım burdan yaaa.izmirimi özledim bennnn

slm cnm hoşgeldin

iyi olmanıza sevindim cnm
Allah kolaylık versin tek başına çok zor
ne olursa olsun bu günlerin kıymetini bilin sonra daha zor oluyor

zaten sonrasını düşündükçe daha çok bunalıma giriyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.her sabah korkarak uyanıyorum aman öksürüyomu aman biyerinden bişey çıkmışmı tek başıma olunca korkuyorum panik atak oldum iyice

sordum divinitycim gelince cevaplar sana iletirim ama sen yinede montiyi incele verdiğin kadar verirsin kilo zararın neresinden dönersen kardır..

sanada zahmet oluyor cnm :kedi:

yok yok sen banada bakma öyle söyleyenlerede bakma evham yapma yani
fazla üstüne düşme üstüne düştükçe daha kötü olur

ilk bebişte bende çok dikkat ettim
hayırlısıyla ikincim olsun saldım çayıra mevlam kayıra yapacam fazla dikkat etmiycem

valla doğru söylüyosun üstüne düştükçe bişey çıkıyo.allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim

sordum divinitycim gelince cevaplar sana iletirim ama sen yinede montiyi incele verdiğin kadar verirsin kilo zararın neresinden dönersen kardır..

ayy tabiki her geçen yıl 1-2 kilo almaya devam edersem sonum annem gibi olacak allah korusun
kiloları başına bela hele bu sene hiç hastaneden eve gelemedik
en son yatmasıda hemolitik anemi çıktı
hastanede yattığı süre içinde tuzsuz yemekten 5 kilo vermiş 1 haftada
bugünden itibaren tuzu azalttım bende
mesela bu hafta kocik gececi kızımla kendime çok az tuzlu sebze yapacam hafta boyunca

mönüde bugün ıspanak çorbası var yoğurt katıp yeniliyor ekmek yok acıktıkça ondan yiycez :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…