ne biliim birden içime oturdu cnm imrendim deyince sen.tmm o zaman şimdi içim rahatladı...
kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım işlere bakayım birazda..yap yap bitmiyor aksine ben yaptıkça çoğalıyorlar sanki kafamçokkarıştı hepinizi öptümmm opuyorumnanaktan
40 bedene düşmek benim için şimdilik hayal gibi
36 bedenle evlendim şimdi 44 bedenim akannehir
tam 10 sene önce vildanı doğum yaptığım kilodayım ohaoldumsmile
kahve hiç içmem , şekeride gerekirse bırakırım
tatlı yerine incir kuru üzüm falan yerim onları severim zaten
ayda bir günüm var ordada kendime izin veririm tatlı için
daha yeni anladım valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şindik ben acıklıyayım canımcım
hani zayıf getiren veya sınıfta kala ögrenciler
hep hoca bana gıcık gitti taktı gecirmedi derler
elifde bebiş için derslerinize iyi calısın diyince
bende biz calıyoz ama hoca gecirmiyo bizim sucumuz yok anlamında espiri yapmak
istediydim ammaaaaaaaa sen annamadın cok ayıpkaydirigubbakcemile3
hem aşık hem dalgın hem unutkanyaktınmı amannnıııınnn akannehir geçmiş olsun kıııızzz.. aşıkmısın nesin sırnaşık şey
valecim de ne güzel açıklamış bak örnekli olarak....olsun arada olur öle konuyu baştan anlamadınki cnm o yüzden espiriyi anlamadın...
selam cnm hoşgeldin naber nasılsın Şenizselam arkadaşlar nasılsınz
pc başında anamız agladı divine anlatacaz diyeeeee:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanımcım olur arada öyledaha yeni anladım valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hem aşık hem dalgın hem unutkan
eğer başını beklemezsem ocağa koyduğum herşeyi yakıyorum
evlendim evleneli 8 tane demlik yaktım çay koyup ocağa unutmaktan ohaoldumsmile
hehhehhh gerçek hayattada böyleyim bazen ortamda espiri yapılıyor herkes kahkahayla gülerken ben hiç tepki vermiyom fisfisfis
selam cnm hoşgeldin naber nasılsın Şeniz
yaaa benim kocik ne çekiyor işte düşünün halini zavallı adamın akannehir
daha yeni anladım valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hem aşık hem dalgın hem unutkan
eğer başını beklemezsem ocağa koyduğum herşeyi yakıyorum
evlendim evleneli 8 tane demlik yaktım çay koyup ocağa unutmaktan ohaoldumsmile
hehhehhh gerçek hayattada böyleyim bazen ortamda espiri yapılıyor herkes kahkahayla gülerken ben hiç tepki vermiyom fisfisfis
olur bak.. sana uygun yapabileceğin bi diyet bu.. az çok bilgin var dimi.. linki vermişmiydim sana ben dur vereyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-595.html
link bu canımcım gir bak incele.. istersen ben de yardımcı olabilirim sana..
allah kolaylık versin canım eğer yalnızsan bebişe bakmak zor valla annem olmasa bazen bende çok yoruluyorum allahtan annem imdadıma yetişiyor bu arada canım selam nasılsın bakalımiyiyim arkadaşlar.oğlumun aşısı vardı onu vurdurup geldik.aşı vuruldugu gün hep uyuyo nedense..yoruluyorum valla yoruyo beni<zaten kocaa memlekette tek başımayım.zor oluyo yardım etcek kimsem yok.annemde izmire döndü kaldım yine bi başıma.eşiminde denetlemeleri var diye yüzünü gören cennetlik.anlıycağınız çoookkk yorgunummmmm
konuya abone oldum iyice bi okuyum bakalım
yalnız bende anemi var kansızlık için ilaç kullanmıyorum günde 2 avuç kara üzüm yiyorum
listenin en başında kuru üzüm yasak
kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanımcım olur arada öyle
allah yardım etsin eniştemeŞeniz:roflol::roflol:
ayyy Allah korusun kötü yaa.. çok çok dikatli olman lazım..
bu arada senin tepki vermemen de iyiymiş hee sırnaşık şey bi postada buna gülünür :roflol:
slm cnm hoşgeldinslm kızlar
iyiyim arkadaşlar.oğlumun aşısı vardı onu vurdurup geldik.aşı vuruldugu gün hep uyuyo nedense..yoruluyorum valla yoruyo beni<zaten kocaa memlekette tek başımayım.zor oluyo yardım etcek kimsem yok.annemde izmire döndü kaldım yine bi başıma.eşiminde denetlemeleri var diye yüzünü gören cennetlik.anlıycağınız çoookkk yorgunummmmm
allah kolaylık versin canım eğer yalnızsan bebişe bakmak zor valla annem olmasa bazen bende çok yoruluyorum allahtan annem imdadıma yetişiyor bu arada canım selam nasılsın bakalım
slm cnm hoşgeldin
iyi olmanıza sevindim cnm
Allah kolaylık versin tek başına çok zor
ne olursa olsun bu günlerin kıymetini bilin sonra daha zor oluyor
sanada zahmet oluyor cnm :kedi:aa kuru üzüm yasak evet... bu arada çok kilo da kansızlık yaparmış doktor demişti ablama.. pekmez falan bunlar yalan dedi kan yapımı için. kilo vermen lazım demişti.. kuru üzümü bilemicem divinitycim ya.. dur sorayım aebene onun mutlaka bi bildiği vardır.. geliyom şimdi.
zaten sonrasını düşündükçe daha çok bunalıma giriyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.her sabah korkarak uyanıyorum aman öksürüyomu aman biyerinden bişey çıkmışmı tek başıma olunca korkuyorum panik atak oldum iyice
sordum divinitycim gelince cevaplar sana iletirim ama sen yinede montiyi incele verdiğin kadar verirsin kilo zararın neresinden dönersen kardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?