iyi olmaya çalışıyorum işte canım ya.eşim dün nöbetçiydi dün sabah bi gitti bu gece artık kaçta gelir bilmem.e doğal olarak onunda yardımı olamıyo pek.keşke tayinimiz buraya çıkmasaydıdaha 5senemiz var burda tekirdağdayız şuan..şimmiden bıktım burdan yaaa.izmirimi özledim bennnn
tekirdağ gibisi varmı yaaa.. yat kalk dua et beterin beteri var..
ayy tabiki her geçen yıl 1-2 kilo almaya devam edersem sonum annem gibi olacak allah korusun
kiloları başına bela hele bu sene hiç hastaneden eve gelemedik
en son yatmasıda hemolitik anemi çıktı
hastanede yattığı süre içinde tuzsuz yemekten 5 kilo vermiş 1 haftada
bugünden itibaren tuzu azalttım bende
mesela bu hafta kocik gececi kızımla kendime çok az tuzlu sebze yapacam hafta boyunca
mönüde bugün ıspanak çorbası var yoğurt katıp yeniliyor ekmek yok acıktıkça ondan yiycez :lepi:
valla bilmiyorumda canım evimin yeri çok güzel limana denize sıfır ama merkez biraz uzak.sizdemi tayincilerdensiniz.sen nerde oturuyosun.iş gereğimi sizinkide
lightlife bu avatarındaki merdane kime :uhm:
ohh ne güzel daha ne istiyin
eşin ne iş yapıyor cnm
merkezde olup napacan önümüz yaz al oğlunu yanınada bi arkadaşını gezin deniz kenarında
valla bilmiyorumda canım evimin yeri çok güzel limana denize sıfır ama merkez biraz uzak.sizdemi tayincilerdensiniz.sen nerde oturuyosun.iş gereğimi sizinkide
geçmiş olsun annene.. gerçekten kilo başa bela.. ablamın doktoru ablama ne derse beğenirsin " hanfendi yemek sizin için yaşam tarzı haline gelmiş" dedi :))) bu kilo hertürlü hastalığa davet çıkarır kısa zaman içinde kilo vermelisin dedi. ablam ne yaptı?? hamile kaldı şimdi de nurtopu gibi bi kızı var :) yani burda hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışan ben uğraşırken ablam kilolarını hiç tınlamadı ve 2. bebeği düşündü ve yaptı bile.. bense hala kilo vermeye çalışıyorum neymiş hamile kalma şansını artırıyomuş.. kolay doğum olurmuş vs.. ama Allah verince veriyo işte.. İnşallah bize de verir Rabbim :Saruboceq: sağlıklı sıhhatli hayırlı bebeler
eşim astsubay canım ya.arkadaş olsa gezicemde oda yok ölü memleket ya mahallede tık yok sanki bi ben varım koca memlekette..bi arkadaşım vardı oda 13gün önce doğum yaptı.kimse yok anlıycağın
zayıflamak insülün direnciyle alakası varmış doğal olarakta yumurlamayla alakalı
ben sporu ve diyeti bırakınca son 2 ayda verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım adetlerim düzensizleşti
malesefki benim içinde yemek yemek yaşam tarzım oldu
yemek yapmak hobi oldu diyebilirim çok seviyorum bişeyler yapmayı eyvahedigeldismile yapıp yemeyide tabiki
bizim bünyeler biraz hassas
cnm sen ilk seferde mol gebelik yaşamıştın...şimdi tedavi oluyormusun
yoksa zayıflayıp kendiliğinden olmasınımı bekliycen
amanıın mopsy gelmiş opuyorumnanaktan napıyosun canımcım?
naber kızlar...nurocum sen kesin hamile kalırsın kuşum tedaviye gerek yok .kaydirigubbakcemile5
napim canım ya bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte..yakında ben cidden yuvarlanırım ama)))kız 74 kg olmuşum dokorumda süper diyor anlamdım ben bu işi:roflol:
ne kilolular var takma kafana fazla alma 1 kg 1 kg al çok güzel gidiyosun dedi vallabayanssulusmile
sen napıosun çıtır hatunbayanssulusmile
bide ben kendimi bildim bileli trakyadayım gezeceğim gideceğim çok arkadaşım var orda.. belki oyüzden seviyorum ben..yeni mi taşındınız? zamanla alışırsın ve ayrılırkende ağlarsın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?