Dokuz Doğuranlar

tekirdağ gibisi varmı yaaa.. yat kalk dua et beterin beteri var..

valla bilmiyorumda canım evimin yeri çok güzel limana denize sıfır ama merkez biraz uzak.sizdemi tayincilerdensiniz.sen nerde oturuyosun.iş gereğimi sizinkide

geçmiş olsun annene.. gerçekten kilo başa bela.. ablamın doktoru ablama ne derse beğenirsin " hanfendi yemek sizin için yaşam tarzı haline gelmiş" dedi :))) bu kilo hertürlü hastalığa davet çıkarır kısa zaman içinde kilo vermelisin dedi. ablam ne yaptı?? hamile kaldı şimdi de nurtopu gibi bi kızı var :) yani burda hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışan ben uğraşırken ablam kilolarını hiç tınlamadı ve 2. bebeği düşündü ve yaptı bile.. bense hala kilo vermeye çalışıyorum neymiş hamile kalma şansını artırıyomuş.. kolay doğum olurmuş vs.. ama Allah verince veriyo işte.. İnşallah bize de verir Rabbim :Saruboceq: sağlıklı sıhhatli hayırlı bebeler

valla bilmiyorumda canım evimin yeri çok güzel limana denize sıfır ama merkez biraz uzak.sizdemi tayincilerdensiniz.sen nerde oturuyosun.iş gereğimi sizinkide

ohh ne güzel daha ne istiyin
eşin ne iş yapıyor cnm
merkezde olup napacan önümüz yaz al oğlunu yanınada bi arkadaşını gezin deniz kenarında

ohh ne güzel daha ne istiyin
eşin ne iş yapıyor cnm
merkezde olup napacan önümüz yaz al oğlunu yanınada bi arkadaşını gezin deniz kenarında

eşim astsubay canım ya.arkadaş olsa gezicemde oda yok ölü memleket ya mahallede tık yok sanki bi ben varım koca memlekette..bi arkadaşım vardı oda 13gün önce doğum yaptı.kimse yok anlıycağın

ben istanbuldayım ama bekarken çorluda oturuyoduk tekirdağa çok gittim arkadaşım var orda..onların evide tepede :) zaten tekirdağın çoğu tepeklik yokuşluk :) ama denizi sahili insanları süper.. yani bana göre öyle..

zayıflamak insülün direnciyle alakası varmış doğal olarakta yumurlamayla alakalı
ben sporu ve diyeti bırakınca son 2 ayda verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım adetlerim düzensizleşti

malesefki benim içinde yemek yemek yaşam tarzım oldu
yemek yapmak hobi oldu diyebilirim çok seviyorum bişeyler yapmayı eyvahedigeldismile yapıp yemeyide tabiki

bizim bünyeler biraz hassas

cnm sen ilk seferde mol gebelik yaşamıştın...şimdi tedavi oluyormusun
yoksa zayıflayıp kendiliğinden olmasınımı bekliycen

eşim astsubay canım ya.arkadaş olsa gezicemde oda yok ölü memleket ya mahallede tık yok sanki bi ben varım koca memlekette..bi arkadaşım vardı oda 13gün önce doğum yaptı.kimse yok anlıycağın

bide ben kendimi bildim bileli trakyadayım gezeceğim gideceğim çok arkadaşım var orda.. belki oyüzden seviyorum ben..yeni mi taşındınız? zamanla alışırsın ve ayrılırkende ağlarsın. :)

yoo tedavi olmuyorum.. eğer 1 sene hamile kalamazsam ondan sonra tedaviye başlıcaz.3 doktora gittim 3 üde öyle dedi. 1 seneyi beklicez dedi. Hamile kalmaz için alınan ilaçların sonra ortaya çıkabilecek yan etkileri varmış o sebeple ilk aşamada hemen verilmezmiş.

naber kızlar...nurocum sen kesin hamile kalırsın kuşum tedaviye gerek yok .kaydirigubbakcemile5

amanıın mopsy gelmiş opuyorumnanaktan napıyosun canımcım?

napim canım ya bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte..yakında ben cidden yuvarlanırım ama)))kız 74 kg olmuşum dokorumda süper diyor anlamdım ben bu işi:roflol:
ne kilolular var takma kafana fazla alma 1 kg 1 kg al çok güzel gidiyosun dedi vallabayanssulusmile
sen napıosun çıtır hatunbayanssulusmile

napim işte bende aynıyım. benimle aynısın he :) ne kilolusu :) doktorunda demiş zaten iyi diye :)

bide ben kendimi bildim bileli trakyadayım gezeceğim gideceğim çok arkadaşım var orda.. belki oyüzden seviyorum ben..yeni mi taşındınız? zamanla alışırsın ve ayrılırkende ağlarsın. :)

yeni sayılır canım ya bir sene olmadı daha.sevsemde sevmesemde mecburuz işte 5sene daha kalmaya sonra yine hoopp doğuya.zaten ardahandan geldik buraya 3senede orda oturuk lojmanda.izmirden ardahan gelin gitmiştim bi nevi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…