hmm anladım cnm hayırlısı olsunyoo tedavi olmuyorum.. eğer 1 sene hamile kalamazsam ondan sonra tedaviye başlıcaz.3 doktora gittim 3 üde öyle dedi. 1 seneyi beklicez dedi. Hamile kalmaz için alınan ilaçların sonra ortaya çıkabilecek yan etkileri varmış o sebeple ilk aşamada hemen verilmezmiş.
hoşgeldin mopsy naber cnm Şeniznaber kızlar...nurocum sen kesin hamile kalırsın kuşum tedaviye gerek yok .kaydirigubbakcemile5
selam kıslar
zayıflamak insülün direnciyle alakası varmış doğal olarakta yumurlamayla alakalı
ben sporu ve diyeti bırakınca son 2 ayda verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım adetlerim düzensizleşti
malesefki benim içinde yemek yemek yaşam tarzım oldu
yemek yapmak hobi oldu diyebilirim çok seviyorum bişeyler yapmayı eyvahedigeldismile yapıp yemeyide tabiki
bizim bünyeler biraz hassas
cnm sen ilk seferde mol gebelik yaşamıştın...şimdi tedavi oluyormusun
yoksa zayıflayıp kendiliğinden olmasınımı bekliycen
insülünle yumurtlamanın alakasımı varmış akannehir bilmiyodum
kızlar biraz önce lcw.gittim çocuk bölümüne bi bebek durmadan acıklı acıklı ağlıyordu..ay susmuyor valla .off neden ağlıyor ya öylede ne zor yaaa...valla fazla bakmayayım dedim kendi kendime hiç susmadı....ay öyle olmasın bebişler ya ...insan napsa olmuyor ağlamaya devam yaniii...
eşime diyorum olsada kurtulsak artık..oda negüzel duruyor işte orda bişi yaptığı yok diyor)))öyle ama hep uslu bi bebek hayal ediyorum bende...sanki oluncada bişi yapmayacak kendi halinde hep bana destek olacak gibi....
olması imkansız değil sanırım.:)
divincim naber şekercim sendemi burdasın ..
akşama ısoanakmı yaptın kız ıspanaklar güzelmi bende hala pazarda görüyorum acaba diyorum alığta börek sarsam difrize atsammı yaa....1-2 ay sonra yeriz negüzel yazın ıspanaklı börek:)
divincim naber şekercim sendemi burdasın ..
akşama ısoanakmı yaptın kız ıspanaklar güzelmi bende hala pazarda görüyorum acaba diyorum alığta börek sarsam difrize atsammı yaa....1-2 ay sonra yeriz negüzel yazın ıspanaklı börek:)
ay şimdi ıspanak olsa üzerine sarımsaklı yoğurt bayılıyorum cokacimcoook
bende akşama ıspanak yaptım
hamile kızlar canınız istemesin sonra alt tarafı sıpanak yazdık hee bişey değil yani :kedi:
kızlar biraz önce lcw.gittim çocuk bölümüne bi bebek durmadan acıklı acıklı ağlıyordu..ay susmuyor valla .off neden ağlıyor ya öylede ne zor yaaa...valla fazla bakmayayım dedim kendi kendime hiç susmadı....ay öyle olmasın bebişler ya ...insan napsa olmuyor ağlamaya devam yaniii...
eşime diyorum olsada kurtulsak artık..oda negüzel duruyor işte orda bişi yaptığı yok diyor)))öyle ama hep uslu bi bebek hayal ediyorum bende...sanki oluncada bişi yapmayacak kendi halinde hep bana destek olacak gibi....
olması imkansız değil sanırım.:)
aman canımız isterse alırız canım takma kafana heryer ıspanak kaynıyor bulunmaz bişi değil ya şeker...
evt yıkaması çok zor ...su doldur su boşalt su doldur su boşalt..çok su gidiyor yaakaydirigubbakcemile3
ben çocuk ağlamasına çok sinir oluyorum. kesin benim çocuğum fena olur :gitme: çocuk cırlaması duyunca afedersin delleniyorum yani.. çok yaşlandım sanırım bünyem kaldırmıyo :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?