Dokuz Doğuranlar

size doyum olmaz kızlar hem oğlum uyandı hemde yemeğim yok hepinizi öpüyoruz iyi sohbetler.arada gelir bakarım açık sayfam byeee

hmm anladım cnm hayırlısı olsun
naber kızlar...nurocum sen kesin hamile kalırsın kuşum tedaviye gerek yok .kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin mopsy naber cnm Şeniz

hoşgeldin cmrm naber Şeniz

insülünle yumurtlamanın alakasımı varmış akannehir bilmiyodum

kızlar biraz önce lcw.gittim çocuk bölümüne bi bebek durmadan acıklı acıklı ağlıyordu..ay susmuyor valla .off neden ağlıyor ya öylede ne zor yaaa...valla fazla bakmayayım dedim kendi kendime hiç susmadı....ay öyle olmasın bebişler ya ...insan napsa olmuyor ağlamaya devam yaniii...
eşime diyorum olsada kurtulsak artık..oda negüzel duruyor işte orda bişi yaptığı yok diyor)))öyle ama hep uslu bi bebek hayal ediyorum bende...sanki oluncada bişi yapmayacak kendi halinde hep bana destek olacak gibi....
olması imkansız değil sanırım.:)

insülünle yumurtlamanın alakasımı varmış akannehir bilmiyodum

evet cnm
ben tedaviye giderken yumurtalarım oluşuyordu büyümüyordu
dr insülün direncini kırmak için glukofen verdi
şeker hastaları kullanıyor bu ilacı
glukofen kullanınca yumurtalarım büyüdü

divincim naber şekercim sendemi burdasın ..
akşama ısoanakmı yaptın kız ıspanaklar güzelmi bende hala pazarda görüyorum acaba diyorum alığta börek sarsam difrize atsammı yaa....1-2 ay sonra yeriz negüzel yazın ıspanaklı börek:)

akannehir senin hayalin armut piş ağzıma düş
nerde öyle bebek
hadi bebekliği nazlım oldu diyelim yürümeye başlayınca kim tutabilir bebikleri

evet cnm bugün boştum geldim çok özledim sizi Şeniz

ıspanaklar çok güzeldi tazeydi
biraz yapraklarından çiğ olarak yedim
ıspanağı çok severim ama zahmetli diye pek yapmazdım şimdi paşa paşa yapıyorum valla yeterki faydası olsun

valla Akşama mı yapsam yoksa ıspanaklı börek? ooff şu diyetim yokmu herşeye engell :gitme: haftasonuda difrize atma işlemini yaptım ben. sigara böreği sardım attım difrize.

ya difrizde oldumu süper oluyor valla bende bu hafta yapayım eşim cuma cumartesi akşamı yok...yine fuarda..hafta sonu takılırım ben burda ayrıca sizide beklerim..
biyandanda börek sarıp difriz yapayım bak süper oldu bu fikir

hamile kızlar canınız istemesin sonra alt tarafı sıpanak yazdık hee bişey değil yani :kedi:

aman canımız isterse alırız canım takma kafana heryer ıspanak kaynıyor bulunmaz bişi değil ya şeker...
evt yıkaması çok zor ...su doldur su boşalt su doldur su boşalt..çok su gidiyor yaakaydirigubbakcemile3

ben çocuk ağlamasına çok sinir oluyorum. kesin benim çocuğum fena olur :gitme: çocuk cırlaması duyunca afedersin delleniyorum yani.. çok yaşlandım sanırım bünyem kaldırmıyo :gitme:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: duygularıma çookk güzel tercüman olmuşsun.. su doldur boşalt su doldur boşalt su doldur boşalt su doldurrr.... bakıyorum ellerim buruşmuş :)))

ben çocuk ağlamasına çok sinir oluyorum. kesin benim çocuğum fena olur :gitme: çocuk cırlaması duyunca afedersin delleniyorum yani.. çok yaşlandım sanırım bünyem kaldırmıyo :gitme:

ayy öyle deme yaa.bence bizim çocuk sakin olur ...umut dünyası işte))))
bide büyük konuşuyosun ya kesin seninki cadı olcak)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…