Dokuz Doğuranlar

tamam nurocum byyyy...

kayraaaa naber şeker..nasılsın....zeynep nasıl kız..valla çıktı aradan zeynep kızımız:)

kıslar bugün üçlü test sonucumu aldım çok şükür bişey çıkmadı herşey çok güzel çıktı.

cmrm gözün aydın
kızıma arkadaş geliyo çok sevindim
ayy ekim annelerinde 14kız 20nin üstünde erkek var sen nie gelmiyon

saol canım cinsiyet değişmesse kıs şimdilik,canım ya nıyeyse bu topikten başka topiğe gidemiyorum yapıştım buraya galiba kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yarın bebek mevlüdü var dayı torununun kayınvalidemlerle gitcaz offffffff

divintycim aebene sormuştum dün senin monti diyetinde kuru üzüm yemen ile ilgili cevabı aşağıda tatlım;
"tabiki yapabilir ...yanlız dikkat etmesi geren üzümleri ögün arkasına hoşaf yapsın kayısıylabirlikte .. dengelemiş olur birde sabah yada ikindi arada ama yanında başka kan şekeri düşük meyveyle birlikte yesin dengelesin .."

kan şekeri düşük meyve derken çilek+kuru üzüm demek istiyor sanırım diğer zamanlarda da öğün aralarında hoşaf şeklinde.. alışırsan çok rahat yapacağına inanıyorum divintycim. akşam bana misafir geldi bişeyler hazırladım ama ben 1 dilim bişey yemedim. insan alışınca yasaklı yiyecekler insanın gözünde büyüyor ve yemeye korkuyosun gerçekten. bu arada bu diyet hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.buarada bu diyette kafein yasak.

kıslar bugün üçlü test sonucumu aldım çok şükür bişey çıkmadı herşey çok güzel çıktı.

gözünaydın canım.maşşallah bebeğine...
kız bebeklerine hazırlık yapması çok eğlenceli oluyor neler var neler.....insanın gözü dönüyor resmen:))

slm kızlar nasılsınız ben iii degilim aslında sizinle bişey paylaşmak istiyorum belki kendimde çözemedigim soruları sizin yardımınızla çözerim şu an 23 haftalık hamileyim ve daha bebegimi yeni gördüm çünkü özel e degil devletin dogum evi hastanesine gidiyordum bilmiyorum bu benim şanssızlıgım mı yoksa kaderim mi bilemiyorum benim eltim de hamile şu an ve 100 ytl verip özel e gidecek ben eşime diyince bana kızıyo işte allahın işi allah korur tabi ki ben rabbimin bebegimi koruyacagına inanıyorum ama benim hakkım degil mi melegimi görmek cinsiyetini ögrenmeksenağlama ya ne konusacagımı bilmiyorum keske içimden gecenleri tamamen söyleyebilsem eşim yeni işe girdi ve ilk aylıgında kendide oyun makinesi alacakmıs alsın bişi demiyorum ama çocugu için bişiler düşünse daha iii olmaz mıydı ya rabbim sana yine de şükürler olsun çok şükür, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum arkadaslar ben eşimi cok seviyorum onunda beni sevdigini cok ii biliyorum
ama neden ben böleyim hiç bişey hak etmiyo muyum kimseye karsı bi ard niyetliligim yok allahım sana yinede binlerce kez şükürler olsun rahman ve rahim olan sensin sonunda beni mutlu edecegini biliyorum ya rabbimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

papatya cnm sakınnnn sakınnnn üzülme.bak bebeğini ne güzel düşünüyorsun ama böyle üzülmeye devam edersen bebişin o küçük meleğin daha da çok üzülecek..tabi bebeğini görmek seninde hakkın ama anladığım kadarıyla elinden gelen bir şey yok.ve bu yüzden de üzülme...eşin bu duruma belki biraz duyarsız davranabilir ama bunun nedeni daha kendini baba gibi görmemesidir...emin ol ilerleyen aylarda ya da bebeğini kucağını aldığında her şey değişecektir..sabır selamet dile Allah'dan cnm...ve tekrar söylüyorum lütfen üzülme kafana takma çünkü bebeğin direk etkileniyor... :teselli: :teselli: :teselli:

ben geldim dün aniden çıktım kusura bakmayın internet gitti

geçmişe bakıyorum hemen geliyorum

canım benim üzme kendini bebeğin saglıklı ya cok sükür onu düşün sen
cok haklısın ama iste her insanın imkanı bi olmuyo önemli olan birbirinizi sevmeniz
sen üzme kendini ve bundan sonra sadece bebeğini düşün onu düşününce eminim cok mutlu oluyosundur

tamam cnm bakalım tatlı ve pastalardan ne kadar süre ayrı kalmaya dayanacam
bu konuda kendime pek güvenemiyorum ama denemeye değer
en azından kızımda bende sağlıklı besleniriz bu sayede
kuru üzümün yanına bi çeşit meyve yiycem....zaten çok değil iki çeşit üzümden birer avuç yiyordum cokacimcoook
kafeinli içeceklerden sadece kolayı içiyoruz oda aybaşlarında market alışverişinde sadece 2,5 litre alıyoruz birkereye mahsus...kocik ona yasak koydu eve sokmamaya özen gösteriyor
ketçap mayonez yasak
sebze meyve sınırsız
galiba becerecem bu işi :lepi:

seni çok iyi anlayabiliyorum cnm ama üzülme bunun için
bende hamileliğim boyunca özele gittim eltim gidemedi malesef kaynım anlattıına göre senin eşine çok benziyor...göndermedi gerek yok diye
ama ne ben özele her ay gitmekle bişey kazandım nede eltim gitmemekle bişey kaybetti
yani sonuçta ikimizde sağlıklı bebekler dünyaya getirdik
sen bunlara kafa yorma canım bebeğin sağlıklı olsun annesine babasına hayırlı evlat olsun gerisi boş :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…