hamile kızlar canınız istemesin sonra alt tarafı sıpanak yazdık hee bişey değil yani :kedi:
cmrm gözün aydın
kızıma arkadaş geliyo çok sevindim
ayy ekim annelerinde 14kız 20nin üstünde erkek var sen nie gelmiyon
zayıflamak insülün direnciyle alakası varmış doğal olarakta yumurlamayla alakalı
ben sporu ve diyeti bırakınca son 2 ayda verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım adetlerim düzensizleşti
malesefki benim içinde yemek yemek yaşam tarzım oldu
yemek yapmak hobi oldu diyebilirim çok seviyorum bişeyler yapmayı eyvahedigeldismile yapıp yemeyide tabiki
bizim bünyeler biraz hassas
cnm sen ilk seferde mol gebelik yaşamıştın...şimdi tedavi oluyormusun
yoksa zayıflayıp kendiliğinden olmasınımı bekliycen
kıslar bugün üçlü test sonucumu aldım çok şükür bişey çıkmadı herşey çok güzel çıktı.
slm kızlar nasılsınız ben iii degilim aslında sizinle bişey paylaşmak istiyorum belki kendimde çözemedigim soruları sizin yardımınızla çözerim şu an 23 haftalık hamileyim ve daha bebegimi yeni gördüm çünkü özel e degil devletin dogum evi hastanesine gidiyordum bilmiyorum bu benim şanssızlıgım mı yoksa kaderim mi bilemiyorum benim eltim de hamile şu an ve 100 ytl verip özel e gidecek ben eşime diyince bana kızıyo işte allahın işi allah korur tabi ki ben rabbimin bebegimi koruyacagına inanıyorum ama benim hakkım degil mi melegimi görmek cinsiyetini ögrenmeksenağlama ya ne konusacagımı bilmiyorum keske içimden gecenleri tamamen söyleyebilsem eşim yeni işe girdi ve ilk aylıgında kendide oyun makinesi alacakmıs alsın bişi demiyorum ama çocugu için bişiler düşünse daha iii olmaz mıydı ya rabbim sana yine de şükürler olsun çok şükür, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum arkadaslar ben eşimi cok seviyorum onunda beni sevdigini cok ii biliyorum
ama neden ben böleyim hiç bişey hak etmiyo muyum kimseye karsı bi ard niyetliligim yok allahım sana yinede binlerce kez şükürler olsun rahman ve rahim olan sensin sonunda beni mutlu edecegini biliyorum ya rabbimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benim üzme kendini bebeğin saglıklı ya cok sükür onu düşün senslm kızlar nasılsınız ben iii degilim aslında sizinle bişey paylaşmak istiyorum belki kendimde çözemedigim soruları sizin yardımınızla çözerim şu an 23 haftalık hamileyim ve daha bebegimi yeni gördüm çünkü özel e degil devletin dogum evi hastanesine gidiyordum bilmiyorum bu benim şanssızlıgım mı yoksa kaderim mi bilemiyorum benim eltim de hamile şu an ve 100 ytl verip özel e gidecek ben eşime diyince bana kızıyo işte allahın işi allah korur tabi ki ben rabbimin bebegimi koruyacagına inanıyorum ama benim hakkım degil mi melegimi görmek cinsiyetini ögrenmeksenağlama ya ne konusacagımı bilmiyorum keske içimden gecenleri tamamen söyleyebilsem eşim yeni işe girdi ve ilk aylıgında kendide oyun makinesi alacakmıs alsın bişi demiyorum ama çocugu için bişiler düşünse daha iii olmaz mıydı ya rabbim sana yine de şükürler olsun çok şükür, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum arkadaslar ben eşimi cok seviyorum onunda beni sevdigini cok ii biliyorum
ama neden ben böleyim hiç bişey hak etmiyo muyum kimseye karsı bi ard niyetliligim yok allahım sana yinede binlerce kez şükürler olsun rahman ve rahim olan sensin sonunda beni mutlu edecegini biliyorum ya rabbimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tamam cnm bakalım tatlı ve pastalardan ne kadar süre ayrı kalmaya dayanacamdivintycim aebene sormuştum dün senin monti diyetinde kuru üzüm yemen ile ilgili cevabı aşağıda tatlım;
"tabiki yapabilir ...yanlız dikkat etmesi geren üzümleri ögün arkasına hoşaf yapsın kayısıylabirlikte .. dengelemiş olur birde sabah yada ikindi arada ama yanında başka kan şekeri düşük meyveyle birlikte yesin dengelesin .."
kan şekeri düşük meyve derken çilek+kuru üzüm demek istiyor sanırım diğer zamanlarda da öğün aralarında hoşaf şeklinde.. alışırsan çok rahat yapacağına inanıyorum divintycim. akşam bana misafir geldi bişeyler hazırladım ama ben 1 dilim bişey yemedim. insan alışınca yasaklı yiyecekler insanın gözünde büyüyor ve yemeye korkuyosun gerçekten. bu arada bu diyet hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.buarada bu diyette kafein yasak.
slm kızlar nasılsınız ben iii degilim aslında sizinle bişey paylaşmak istiyorum belki kendimde çözemedigim soruları sizin yardımınızla çözerim şu an 23 haftalık hamileyim ve daha bebegimi yeni gördüm çünkü özel e degil devletin dogum evi hastanesine gidiyordum bilmiyorum bu benim şanssızlıgım mı yoksa kaderim mi bilemiyorum benim eltim de hamile şu an ve 100 ytl verip özel e gidecek ben eşime diyince bana kızıyo işte allahın işi allah korur tabi ki ben rabbimin bebegimi koruyacagına inanıyorum ama benim hakkım degil mi melegimi görmek cinsiyetini ögrenmeksenağlama ya ne konusacagımı bilmiyorum keske içimden gecenleri tamamen söyleyebilsem eşim yeni işe girdi ve ilk aylıgında kendide oyun makinesi alacakmıs alsın bişi demiyorum ama çocugu için bişiler düşünse daha iii olmaz mıydı ya rabbim sana yine de şükürler olsun çok şükür, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum arkadaslar ben eşimi cok seviyorum onunda beni sevdigini cok ii biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?