Dokuz Doğuranlar

Kızlar kayraya sevindim yazacağıma yanlışklıkla m harfi girmiş araya..
Yanlış anlaşılmasınnn..SAkınnnn....

Bu arada doğum yapan ve aramıza dönmeyen topik arkadaşlarada ço.kkk teşekkürler vefaları ve bizi yarı yolda bıraktıkları için....

%100 katılıyorum bu mesajına neslicim

Sağol canım keşke sizlerde olsanız yanımızda dahada güzel olurdu.... Resimlerimizi koyarım canım ... İnş. güzel bir gün olur yarın...

saolun kıslar gözler kayınvalideme benziyo herkes aynı şeyi söylüyo oğluma çakma behlül diyolar
bugünde dişini farkettim çıkmış resmen çok şükür çok kolay atlattık ama ishalimiz var şimdide onla ugraştım çok şükür rabbime şimdi diş bugdayı hakkında araştırma yapıyım herkes davetlildir lay lay lay lay layyyyyyyyy :))))

Canım saçımı yetiştiremiyorum yarına ancak fön çektirebilirim boyayı nasipse artık önümüzdeki aya yaptıracağım ... Belki kendi doğum günüme yetişir ...

Canım hayırlı olsun dişiniz.Biz yarın yapıyoruz ayşenura diş buğdayı nasipse...
Pasta siparişi verdik kalpli ve bebekli iki tür şeker yaptırdık biri buzdolabı süsü diğeri çubuklu kalp sınırlı sayıda yaptırdık.Pasta böreklerimi falan hazırladım.Diş buğdayı içinse bugünden buğdayı ve nohutu ıslattım içine fındık bonibon kuru üzüm falan atacağım.

kayra kimdi la

arkadaşlar birkaç resim koydum oğlumun büyümüşmü bi baksın teyzeleri diye.soran arkadaşlar vardı çünkü..

Canım seni hatırlıyorum son ana kadar kız denilmişti ve erkek olmuştu değilmi yanlış hatırlamıyorsam ?
Maaşallah oğluna Rabbim analı babalı büyütsün...

Canımsın sağol düşünmen bile güzel.Dün eşim diyorki bunları duyunca 'bak millet eşine nasıl değer veriyor' ne alaka ben saygı duyuyorum onlara yanlarında bulunuyorum onlar aynı şeyi yapmıyorlarsa kendi bilecekleri iş.Önceden söz verdikleri yere eşlerini 2 saat yalnız bırakıp uğrayamıyorlarsa aynı durumda bir daha bendende aynısını beklemeyecekler artık.Üstelik dostluk çok başka yarın eşleri yanlarında olmadığında yüz üstü bıraktıkları dostlarını tekrar aramaya kalkıştıklarında kimseden aynı ilgiyi göremeyecekler.Bende evliyim ama ne eşim için dostlarımı nede dostlarım için eşimi bırakmadım aynı ölçüde görüştüm herkesle.Dünya hali bir gün dostlarımın bana yada benim onlara ihtiyacım olduğunda gidecek bir kapım olmalı ... Çok kızmışım nesli gel konuşalım yaaaaa...

merhaba arkadaşlar sizleri sizlerle sohbet etmeyi heyecanla umutla acısıyla tatlısıyla umutla bekleyiş içersinde olduğumuz o günleri çok özledim listede doğum yaptığım tarih yok beryalcim hemen söylim benim kızım zeynep berram 6 kasım 2009 tarihinde dünyaya geldi şuan biz tekrar bi bebek istiyorum ramazandan beri ama olmadi hala yani umut listesine de ekleyebilirsin beni ve bugün regl oldum bu ayda olmadı maalesef üzüldüm site çok değişmiş iyiki mesaj gönderdin yoksa sizi nasıl bulcaktım bilmiyom

saol megrayncım fikir oldu en azından ya şeyi sorcam bugday nasıl hazırlanıyo ne konuyo nasıl pişiriliyo

Hani biraz toplu esmer bir bayandı bebeişi olmuyordu sonra hamiş kalmıştı neyi oldu bilmiyorum ilk çocuğu ama ikinciyede hamiş kalmış şimdi...
biliyorum cnm espiri yaptım
nasıl unutabilirim kayrayı

hg tatlıbebek nasılsın görüşmeyeli

Bu arada vefadan bahsetmişsiniz beryalcim biraz dert yanmışsın.Ben en azından doğum sonrası için çok fazla aranıza katılmadığım kendi adıma özür dilerim sizleri ihmal ettim fakat doğum öncesinde mart anneleriyle daha çok zaman geçiriyordum ve arada bir burayada uğruyordum.Çünkü orda her gün bir arkadaşımız doğuma gidiyor haber alıyorduk yada aynı sıkıntıları aynı zamanda yaşıyorduk bu nedenle sürekli ordaydım.Onun öncesinde hamilelik haberimi geç paylaşma olayım ise kesinlikle sizlere özgü değil aileme bile 6. ayda haber verdim daha karnım çıkmamıştı.Doğuma 3 ay kala herkesin haberi oldu.Nedeni ise bir önceki düşük olayım nedeniyle eşim ve ben çok korktuk üstelik kızım içinde doktorlar düşük olabilir demişti bu nedenle uzun bir süre kimse bilmedi hamileliğimi.Rabbime şükürler olsun sağ salim kurtulduk ikimizde şimdi diş buğdayı derdine bile düşer olduk.Zor günler geçirdik.
Hatırlar mısınız bilmem bir rüyamı paylaşmıştım sizlerle 1,5 yıl önce hala taptaze ilk günkü gibi aklımda.'Rüyamda bir kızım bir oğlum vardı kızım büyüktü 3-5 yaşlarında oğlum 1-1,5 yaşlarındaydı küçüktü kızım kumraldı oğlum sapsarıydı.Kızım yaramazlık yapıyordu bende ona 'Biz büyük bir aileyiz' diyordum.'Biliyorum anne' diyordu bilmiş edasıyla.Bu rüyayı gördüğüm gün çok etkilenmiştim hamile değildim ve bebeğim olsun istiyordum Rabbim şükürler olsun kızımı gönderdi bize.
Dilerim Rabbimden neslim ve diğerleri sağlıklı bebekler dünyaya getirir anneliği tadarsınız en kısa zamanda.Hamileykende şimdide her aklıma geldikçe sizler için çocuk isteyen herkes için dua ediyorum.rabbim kabul eyler inş.

bunlarda bir kısım foto paylaşmak istedim teyzoşlar ay çok duygulandım ya bebek bebek diye kendimi paralarken olduda büyüdüde dişi çıktıda rabbim sana şükürler olsun bu mübarek cuma isteyen herkesin kucagını doldur yarabbimmmmmm amiiiiiiiinnn

şahsım adına aramayana ,sormayana ,gelmeyene ,gitmeyene hiç küsmüyorum ,alınmıyorum...
gelmiyeni zorla getirecek halimiz yok

ay ay canım benim maaşallah ya çok tatlı Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlad olur inş.

ya arkadaşlar bu d,iş buğdayı ne benim kızımın 6 dişi var şuanda 2 alltta 4 üstte geçmi kladık yoksa

Yok canım neden geç kalmış olasın?Hani eskiler yapardı dişlerini kutlamak için yakınlar eş dost tanıdık arkadaşlar çağırılır ikramlıklar hazırlanır sonra çocuğun önüne bir örtü serilir atıyorum tarak,cd,makas,kalem vs gereçler konulur çocuk hangisini seçerse mesleği o olur esprisi yapılır sonrada arkasından yaptığımız diş buğdayı gelenlere ikram edilir.Oynamak isteyenler oynar yada sohbet edilir fotolar çekilir falan derken öyle bir anı olur işte çocuklar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…