- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Kızlar kayraya sevindim yazacağıma yanlışklıkla m harfi girmiş araya..
Yanlış anlaşılmasınnn..SAkınnnn....
Bu arada doğum yapan ve aramıza dönmeyen topik arkadaşlarada ço.kkk teşekkürler vefaları ve bizi yarı yolda bıraktıkları için....
yakışır canım tenine de uyar diye düşünüyorum.bence hemen boyat ki kızının güzel gününde güzel anne ol resimlerinide ekle sonra bakalım.
canım benim üzülme lütfen.sen elinden geleni yapmışsın.sen hazırlığını yap gelen gelir gelmeyeninde canı sağolsun.
sen çok ince düşüncelisin herkesi memnun etmek için gitmişsin bulunmuşsun güzel günlerinde ama herkes senin gibi olmuyor malesef
hayırlısı olsun sen kızını düşün ve mutlu gününüzü bunları düşünüp kendine zehir etme.gelenlerle eğlenceli bir gün geçirmen dileğiyle
yakışır canım tenine de uyar diye düşünüyorum.bence hemen boyat ki kızının güzel gününde güzel anne ol resimlerinide ekle sonra bakalım.
canım benim üzülme lütfen.sen elinden geleni yapmışsın.sen hazırlığını yap gelen gelir gelmeyeninde canı sağolsun.
sen çok ince düşüncelisin herkesi memnun etmek için gitmişsin bulunmuşsun güzel günlerinde ama herkes senin gibi olmuyor malesef
hayırlısı olsun sen kızını düşün ve mutlu gününüzü bunları düşünüp kendine zehir etme.gelenlerle eğlenceli bir gün geçirmen dileğiyle
saolun kıslar gözler kayınvalideme benziyo herkes aynı şeyi söylüyo oğluma çakma behlül diyolar
bugünde dişini farkettim çıkmış resmen çok şükür çok kolay atlattık ama ishalimiz var şimdide onla ugraştım çok şükür rabbime şimdi diş bugdayı hakkında araştırma yapıyım herkes davetlildir lay lay lay lay layyyyyyyyy :))))
Kızlar kayraya sevindim yazacağıma yanlışklıkla m harfi girmiş araya..
Yanlış anlaşılmasınnn..SAkınnnn....
Bu arada doğum yapan ve aramıza dönmeyen topik arkadaşlarada ço.kkk teşekkürler vefaları ve bizi yarı yolda bıraktıkları için....
arkadaşlar birkaç resim koydum oğlumun büyümüşmü bi baksın teyzeleri diye.soran arkadaşlar vardı çünkü..
Amin canım amin..Rabbim senide bir avvazda kurtarır inşş...amin....
Zaten artık topiğe giren kişiler belli...Hiç kimse eskisi gibi girmiyorr...Hatta hiç gelmeyende var..
Kayrayı tebrikler..Sevinmdim onun adına...
Ama terkedilmek üstüne başka bir yerden hamile old. öğrenmek beni üzdü açıkcası...
Haklısın beryalimm...Sen de bizi terketmediğin için çok sağolll...En vefalımızsın zaten beryalim...
Bu arada sen benim kurtarıcımsında ayrıca...:):) glukofenden dolayı hayatımı kurtardımm...Adetlerim 40 günde 1 de olsa düzene girdi...Vefalı dost sensin...
Çok üzüldüm canım ya..Bak ankarada olsam cidden gelirdimmm...
Üzülme tatlım insanların iç yüzün böylece görmüş oldun..Sen eşinden bile ödün verip gitmişsin..Onlar gelmediklerine üzülsün bence...
Hoşgeldin canım...
Canım çok büyümüş maşaallah... Maviş maviş kime çekmiş bu böyle...
kayra kimdi la
biliyorum cnm espiri yaptımHani biraz toplu esmer bir bayandı bebeişi olmuyordu sonra hamiş kalmıştı neyi oldu bilmiyorum ilk çocuğu ama ikinciyede hamiş kalmış şimdi...
merhaba arkadaşlar sizleri sizlerle sohbet etmeyi heyecanla umutla acısıyla tatlısıyla umutla bekleyiş içersinde olduğumuz o günleri çok özledim listede doğum yaptığım tarih yok beryalcim hemen söylim benim kızım zeynep berram 6 kasım 2009 tarihinde dünyaya geldi şuan biz tekrar bi bebek istiyorum ramazandan beri ama olmadi hala yani umut listesine de ekleyebilirsin beni ve bugün regl oldum bu ayda olmadı maalesef üzüldüm site çok değişmiş iyiki mesaj gönderdin yoksa sizi nasıl bulcaktım bilmiyom
biliyorum cnm espiri yaptım
nasıl unutabilirim kayrayı
hg tatlıbebek nasılsın görüşmeyeli
Bu arada vefadan bahsetmişsiniz beryalcim biraz dert yanmışsın.Ben en azından doğum sonrası için çok fazla aranıza katılmadığım kendi adıma özür dilerim sizleri ihmal ettim fakat doğum öncesinde mart anneleriyle daha çok zaman geçiriyordum ve arada bir burayada uğruyordum.Çünkü orda her gün bir arkadaşımız doğuma gidiyor haber alıyorduk yada aynı sıkıntıları aynı zamanda yaşıyorduk bu nedenle sürekli ordaydım.Onun öncesinde hamilelik haberimi geç paylaşma olayım ise kesinlikle sizlere özgü değil aileme bile 6. ayda haber verdim daha karnım çıkmamıştı.Doğuma 3 ay kala herkesin haberi oldu.Nedeni ise bir önceki düşük olayım nedeniyle eşim ve ben çok korktuk üstelik kızım içinde doktorlar düşük olabilir demişti bu nedenle uzun bir süre kimse bilmedi hamileliğimi.Rabbime şükürler olsun sağ salim kurtulduk ikimizde şimdi diş buğdayı derdine bile düşer olduk.Zor günler geçirdik.
Hatırlar mısınız bilmem bir rüyamı paylaşmıştım sizlerle 1,5 yıl önce hala taptaze ilk günkü gibi aklımda.'Rüyamda bir kızım bir oğlum vardı kızım büyüktü 3-5 yaşlarında oğlum 1-1,5 yaşlarındaydı küçüktü kızım kumraldı oğlum sapsarıydı.Kızım yaramazlık yapıyordu bende ona 'Biz büyük bir aileyiz' diyordum.'Biliyorum anne' diyordu bilmiş edasıyla.Bu rüyayı gördüğüm gün çok etkilenmiştim hamile değildim ve bebeğim olsun istiyordum Rabbim şükürler olsun kızımı gönderdi bize.
Dilerim Rabbimden neslim ve diğerleri sağlıklı bebekler dünyaya getirir anneliği tadarsınız en kısa zamanda.Hamileykende şimdide her aklıma geldikçe sizler için çocuk isteyen herkes için dua ediyorum.rabbim kabul eyler inş.
Eki Görüntüle 115749 Eki Görüntüle 115746 Eki Görüntüle 115743 Eki Görüntüle 115745 Eki Görüntüle 115747 Eki Görüntüle 115750 Eki Görüntüle 115752
bunlarda bir kısım foto paylaşmak istedim teyzoşlar ay çok duygulandım ya bebek bebek diye kendimi paralarken olduda büyüdüde dişi çıktıda rabbim sana şükürler olsun bu mübarek cuma isteyen herkesin kucagını doldur yarabbimmmmmm amiiiiiiiinnn
ya arkadaşlar bu d,iş buğdayı ne benim kızımın 6 dişi var şuanda 2 alltta 4 üstte geçmi kladık yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?