şahsım adına aramayana ,sormayana ,gelmeyene ,gitmeyene hiç küsmüyorum ,alınmıyorum...
gelmiyeni zorla getirecek halimiz yok
bu foto çok şirinEki Görüntüle 115747
bunlarda bir kısım foto paylaşmak istedim teyzoşlar ay çok duygulandım ya bebek bebek diye kendimi paralarken olduda büyüdüde dişi çıktıda rabbim sana şükürler olsun bu mübarek cuma isteyen herkesin kucagını doldur yarabbimmmmmm amiiiiiiiinnn
hoşbulduk canım iyiyim teşekkür ederim sizler nasılsınız kızımla uğraşıyorum günlerim yoğun bi şekilde onunla geçiyo sizler napıyosunuz
Canım birazda topikten topiğe uçtuk bir sürü isim değiştirdik derken dağılmalar oldu haliyle.Beryal haklı olarak bizleri tekrar bir araya getirmeye çalıştı sağolsun... Eğer beryal olmasa bende topiği kaybedebilirdim.Sağolsun tek tek uğraştı bu iş için.... Ama inanıyorum en kısa zamanda eski günlere geri döneceğiz dolup taşacağız yine...
bu foto çok şirin
Alllah iyilik versin cnm ..çok şükür iyiyim bende
kızın baya büyümüştür artık
benim hala bebişim yok olmadı ,yeni tedaviye başladık bizde ...komşu çocuklarını severek hasretimizi gideriyoruz ailecek
saol megrayncım fikir oldu en azından ya şeyi sorcam bugday nasıl hazırlanıyo ne konuyo nasıl pişiriliyo
Tarifini yazıyorum hemen canım ...
MALZEMELER
750 gr aşurelik özel buğday
250 gr nohut
bir kutu pudra şekeri,
100 gr fındık (dövülmemiş)
200 gr iri dövülmüş ceviz
100 kuru üzüm
bir paket hind cevizi
200 gr kayısı kurusu
süslemek için
renkli hazır şekerler (pastacılıkta kullanılan her tür
şeker, şekerleme
Yapılışı
1 gece önceden ıslatılmış Nohutlar yıkanır, azıcık tuz atılır, bol suda iyice yumuşayana dek haşlanır suyu süzülür
1 gece önceden ıslatılmış, buğday yıkanır, suyunu çekip bulamaç olmayacak şekilde taneleri diri kalacak biçimde kontrol edilerek haşlanır Diğer yanda kayısılar minik minik bıçakla doğranır. kuru üzüm yıkanır temizlenir fındıkları büyük halde bırakılır yemesi daha lezzetli oluyor (arzu eden dövülmüş ekleyebilir) şeker hariç tüm malzeme büyük bir kabın içine katılır karıştırılır..pudra şekerinin önce yarısını katıp karıştırılır az geldi ise ekleme yapılıp tadını ayarlanır...son olarak süsleme şekerlerini katın hindistan cevizi ile üstünü serpin.
Son olarak hazırladığınız diş buğdayının içine içine altın yüzüğünüzü atın. Kimin kasesinden çıkarsa bebeğe içinden gelen bir hediye alacak.Ayrıca doğum günü yapar gibi masanın üzerini dolduracak, pastalar,börekler,kekler, kurabiyeler, çay veya içecek çeşitleri hazırlayın.
Seçme eşyalar:
Yere bir örtü serilir ve üzerine yanyana ; top, defter, tarak,ayna, kitap,fotoğraf mak.,cd,makas,müzik aleti, oyuncak,saat, plastik kaşık, çatal, bıçak bebeğin önüne konulur.Bebeğin bunları seçmesi beklenir. seçtiği objeye meslek yakıştırılarak gelecekteki tercihi bu yönde olacak diyerek diş buğdayı yenmesine geçilir.(alıntıdır)
beryal olmalıydı topiğin gerçek sahibi
gerçekten çok emek veriyor arkadaşları için
neyse yaw eskisi gibi oluruz inşallah
çıkmadık candan ümit kesilmez
hoşbulduk canikommmmmm nasıl paşamız
:13:
iyiyim canım öğlen doruk neti kapattı yazamadım sana kusura bakma
allah içine sindirsin .güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleSağol canım keşke sizlerde olsanız yanımızda dahada güzel olurdu.... Resimlerimizi koyarım canım ... İnş. güzel bir gün olur yarın...
olsun doğum gününe yetirtir sende canımCanım saçımı yetiştiremiyorum yarına ancak fön çektirebilirim boyayı nasipse artık önümüzdeki aya yaptıracağım ... Belki kendi doğum günüme yetişir ...
Eki Görüntüle 115709 Eki Görüntüle 115708 Eki Görüntüle 115706 Eki Görüntüle 115707
işte benim sıpada bukadar oldu teyzoşlar :)))
allah içine sindirsin .güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
olsun doğum gününe yetirtir sende canım
değişiklik iyi oluyor arada
maşallah kocaman olmuş sıpa
ne demek canım benim .ben sadece eski günlerimizdeki gibi olalım kenetlenelim birbirimize destek olalım yardımlaşalım istiyorum.umarım herkes gelir en kısa zamandaCanım birazda topikten topiğe uçtuk bir sürü isim değiştirdik derken dağılmalar oldu haliyle.Beryal haklı olarak bizleri tekrar bir araya getirmeye çalıştı sağolsun... Eğer beryal olmasa bende topiği kaybedebilirdim.Sağolsun tek tek uğraştı bu iş için.... Ama inanıyorum en kısa zamanda eski günlere geri döneceğiz dolup taşacağız yine...
beryal olmalıydı topiğin gerçek sahibi
gerçekten çok emek veriyor arkadaşları için
neyse yaw eskisi gibi oluruz inşallah
çıkmadık candan ümit kesilmez
hoşbuldum cnm
annem aynı düzelme yok
ameliyata ikna ettik inşallah bu ay olacak
doktor izne ayrılmış onu bekliyoruz
bende çok özledim sizi, gerçekten zor zamanlar geçirdim iyice içime kapandım yine
Amin canım amin..Rabbim senide bir avvazda kurtarır inşş...amin....
Zaten artık topiğe giren kişiler belli...Hiç kimse eskisi gibi girmiyorr...Hatta hiç gelmeyende var..
Kayrayı tebrikler..Sevinmdim onun adına...
Ama terkedilmek üstüne başka bir yerden hamile old. öğrenmek beni üzdü açıkcası...
Haklısın beryalimm...Sen de bizi terketmediğin için çok sağolll...En vefalımızsın zaten beryalim...
Bu arada sen benim kurtarıcımsında ayrıca...:):) glukofenden dolayı hayatımı kurtardımm...Adetlerim 40 günde 1 de olsa düzene girdi...Vefalı dost sensin..
sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah .maşallah kızına canım.merhaba arkadaşlar sizleri sizlerle sohbet etmeyi heyecanla umutla acısıyla tatlısıyla umutla bekleyiş içersinde olduğumuz o günleri çok özledim listede doğum yaptığım tarih yok beryalcim hemen söylim benim kızım zeynep berram 6 kasım 2009 tarihinde dünyaya geldi şuan biz tekrar bi bebek istiyorum ramazandan beri ama olmadi hala yani umut listesine de ekleyebilirsin beni ve bugün regl oldum bu ayda olmadı maalesef üzüldüm site çok değişmiş iyiki mesaj gönderdin yoksa sizi nasıl bulcaktım bilmiyom
Bu arada vefadan bahsetmişsiniz beryalcim biraz dert yanmışsın.Ben en azından doğum sonrası için çok fazla aranıza katılmadığım kendi adıma özür dilerim sizleri ihmal ettim fakat doğum öncesinde mart anneleriyle daha çok zaman geçiriyordum ve arada bir burayada uğruyordum.Çünkü orda her gün bir arkadaşımız doğuma gidiyor haber alıyorduk yada aynı sıkıntıları aynı zamanda yaşıyorduk bu nedenle sürekli ordaydım.Onun öncesinde hamilelik haberimi geç paylaşma olayım ise kesinlikle sizlere özgü değil aileme bile 6. ayda haber verdim daha karnım çıkmamıştı.Doğuma 3 ay kala herkesin haberi oldu.Nedeni ise bir önceki düşük olayım nedeniyle eşim ve ben çok korktuk üstelik kızım içinde doktorlar düşük olabilir demişti bu nedenle uzun bir süre kimse bilmedi hamileliğimi.Rabbime şükürler olsun sağ salim kurtulduk ikimizde şimdi diş buğdayı derdine bile düşer olduk.Zor günler geçirdik.
Hatırlar mısınız bilmem bir rüyamı paylaşmıştım sizlerle 1,5 yıl önce hala taptaze ilk günkü gibi aklımda.'Rüyamda bir kızım bir oğlum vardı kızım büyüktü 3-5 yaşlarında oğlum 1-1,5 yaşlarındaydı küçüktü kızım kumraldı oğlum sapsarıydı.Kızım yaramazlık yapıyordu bende ona 'Biz büyük bir aileyiz' diyordum.'Biliyorum anne' diyordu bilmiş edasıyla.Bu rüyayı gördüğüm gün çok etkilenmiştim hamile değildim ve bebeğim olsun istiyordum Rabbim şükürler olsun kızımı gönderdi bize.
Dilerim Rabbimden neslim ve diğerleri sağlıklı bebekler dünyaya getirir anneliği tadarsınız en kısa zamanda.Hamileykende şimdide her aklıma geldikçe sizler için çocuk isteyen herkes için dua ediyorum.rabbim kabul eyler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?