Dokuz Doğuranlar

maşallah sinem çok tatlı bir oğlun var gözlerinin rengi babasınamı yoksa sanamı benziyo.
ogün eşim facebookta resmini gördü oğlunun inan resminden sevdi.bende dedim kızımızı verelimmi beşik kertmesi olsun gülüyo tamam diyo

evet canım ya :)) bende aynı 24 saatte kızımla ilgileniyorum kendime ayıracak vaktım yok gibi bişey
ama çok şükür hiç şikayetci değilim çok zevkli bir uğraş

aynen çok zevkli bir ugraş tabi bide bizimki diş çıkardı huysuzluğu var heran kucagımda canım ya yoruldum biraz ama o sağlıklı olsun yeter

aynen çok zevkli bir ugraş tabi bide bizimki diş çıkardı huysuzluğu var heran kucagımda canım ya yoruldum biraz ama o sağlıklı olsun yeter

maşallah dişleri çıkmaya başlamış.bende çok merak ediyorum kızımın dişlerinin çıkmasını ama ateşlenme çok oluyomuş nedense ateşlendimi korkuyorum

beryalcim kızımın adı zeynep berra olarak düzeltirmisin ve benide umut listesine eklermisin canım şimdiden teşekkürler

slm kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz kaçırdığıma çok üzüldüm
bizim int. sorunluydu bugün birtürlü giremedim
bundan sonra hep böyle olur burası inş. yine muhabbet ederiz

sinem oğlun çok tatlı kızıma alabilirmiyim heheee benimkide sarışın mavi gözlü hehe neyse ama oğlun aynı sennn

herkese günaydı hayırlı hafta sonuları gecirmeniz dileğiyle kocam öptüm hepinizi:)
sinem ogluna bayıldım kırk bin kere masallahhhhhh

Allah seni. Delisin biliyorsun dime...

Çok kızmışsın ve haklı kızmışsınnn...Boşver kafaya takmaya değmez..Demek ki zamanında yanlış insanlara değere vermişsin..
Ve bence bu konuyuda o kişilere yeri geldiğinde söylemelisin..Hatalarını anlamalılar...Sonuçta bu herzaman olabilecek birşey değildir..Ben o yüzden çevremdeki insanlara çok değer veririmm...Hiç yanlız bırakmamm.
Dün başıma gelenler ahhh..Herşey üst üste geldi..
Arkadaşımın annesi vefat etti bir oraya birde yine çok yakın bir ark. düşük tehlikesi yaşadı birde onla ilgilendim ama inan benim için ikiside değerli gecenin bir yarısıda olsa gittikkk...Ve bugün erken kalkıp işe gelmem gerekse bile..Hani bu söylenecek bişrey değil belki ama fedakarlık dostluk oldumu hiçbirşey insanın gözü görmüyorr...
Seviyorum ya ben dostlarımıı...arkadaşlarımı...ailemi...çevremi....

Bu arada dün az daha ölüyordummm...Taksiye bindim ve yarı yolda taksiden gaz sıdırmaya başladı nasıl indim bilmiyorum..O anda biri bir ateş atsa yada ne bilim bir kıvılcımm...gitmiştim yani..
Ay nerden nereye..:):)

Hani biraz toplu esmer bir bayandı bebeişi olmuyordu sonra hamiş kalmıştı neyi oldu bilmiyorum ilk çocuğu ama ikinciyede hamiş kalmış şimdi...

Canımmm yaaa......Deli o deli.. şakasına yaptııı...kuzucuğumm...
Hani espri mayetinde...

Biz sadece sürekli gelmeyenlerden bahsediyoruz...
Doğumdan sonra hiç gelmeyenlerden...Hani arada gelmek başka hiç gelmemek başka...

Rabbim bizede nasip eylesin inşş...bende böyle resim paylaşacak günlerim gelecek mi...

beryal olmalıydı topiğin gerçek sahibi
gerçekten çok emek veriyor arkadaşları için
neyse yaw eskisi gibi oluruz inşallah
çıkmadık candan ümit kesilmez

Aynen canım...

Bunu worde kaydettim olurda birgün lazım olur belki...

Çok sağol beryalim yardımcı olmak ne kelime.....

herkese günaydı hayırlı hafta sonuları gecirmeniz dileğiyle kocam öptüm hepinizi:)
sinem ogluna bayıldım kırk bin kere masallahhhhhh

sağol canımm sanada bizde seni öpüyoruzzzz....

Arkadaşım hamile olduğunu çarşamba öğrend ive kan sonucu 826 çıktı...
dünde akşam kan gelmiş apar topar hastaneye gittik...dr. keseyi görmüş ama klap atışı daha belli olmaz 5 hafta içindesin falan demiş..O yüzden kan tahlili istemiş 1600 üstü çıkarsa iyi demiş direk düşük iğnesi ilaç veririz dinlenirsiin demiş..Neyse kan verdi 2 saat sonra sonuçları aldı çok şükür 2200 civarı çıkmış sonucu...süper yani hemen iğne hap falann...Dinlenecekk...Çok istiyor oda benim hamile kalmamı çünkü 7 aydır hep beraber takip ediyoruz acaba hamile falan filann...Beraber hamile kalıp beraber doğumagideriz inş. dedik hep...Şimdi beni sıkıştıtıyor hadi bana yetiş bizi yanlız bırakmayın diyeee...İnşallah inşallahh....Bakalımmm....

Çok etkilendim dünn...Hamilelik başlı başlıca büyük bir sorumluluk..Heran herşey olabilir yanii...

Ve ben bu stresle iş ortamında nasıl düşünürüm bilmiyorummm..Çok kafam karışık....
Ayrıca benim rahim kalp şeklinde olduğu için düşük riski 9 ay taşıyacamm...Borç var çalışmamayı düşünemem zaten öyle bir lüksüm yok....
Belkide hep düşük olucak ve hiç anne olamayacam dedim kendi kendime dün akşammm...
Ama olsun yinede deniyecemm..Herşey takdiri İlahi...Çıkmadık candan ümitte kesilmezz..
Sizlerle beraberde herşey güsel olucak inş
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…