cmrm selam canım nasılsınnnnnnnnn :)
selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
çok saolasın bebişle ugraşmaca sende bilirsin yakınen :)))))
maşallah sinem çok tatlı bir oğlun var gözlerinin rengi babasınamı yoksa sanamı benziyo.
ogün eşim facebookta resmini gördü oğlunun inan resminden sevdi.bende dedim kızımızı verelimmi beşik kertmesi olsun gülüyo tamam diyo[/QUOT
ayyyy saolasın canım :)))
maşallah sinem çok tatlı bir oğlun var gözlerinin rengi babasınamı yoksa sanamı benziyo.
ogün eşim facebookta resmini gördü oğlunun inan resminden sevdi.bende dedim kızımızı verelimmi beşik kertmesi olsun gülüyo tamam diyo[/QUOT
ayyyy saolasın canım :))) göz rengi babaneye benziyo canımcım
evet canım ya :)) bende aynı 24 saatte kızımla ilgileniyorum kendime ayıracak vaktım yok gibi bişey
ama çok şükür hiç şikayetci değilim çok zevkli bir uğraş
aynen çok zevkli bir ugraş tabi bide bizimki diş çıkardı huysuzluğu var heran kucagımda canım ya yoruldum biraz ama o sağlıklı olsun yeter
ayyyy saolasın canım :))) göz rengi babaneye benziyo canımcım
gözlerinin rengi gibi hayatıda güzel olur inşallah.
gözlerinin rengi gibi hayatıda güzel olur inşallah.
aminnnnn allah razı olsun canım
her bebekte olmuyo canım yani kimisi hafif atlatıyo benim oğlum ikikere hafif ateşlendi ishal oldu ama hemen geçti salyamız çok en belirgin devam edensorun bu çok şükür hafif atlattık
aminnnnn allah razı olsun canım
her bebekte olmuyo canım yani kimisi hafif atlatıyo benim oğlum ikikere hafif ateşlendi ishal oldu ama hemen geçti salyamız çok en belirgin devam edensorun bu çok şükür hafif atlattık
canım bizde ateş ve ishalle atlatıyoz geçen hafta 3 gün sürdü ateş ve ishali ama şuanda bi hazırlık yok sadece birazcık şişlik oluşmatya yeni başladı hepsi farklı farklı geçiriyo bu dönemleri ama napalım Allah hem bebeişlerimiize hem bize dayanma gücü versin
:123:
17 / 12 / 2010
CUMA
SAAT : 17.20
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______
1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ BERRA ZEYNEP
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **
1.selra _________________ 16 NİSAN ___________ KIZ
2.&ayla&: _______________ 30 NİSAN ____________
3.gelevera ______________ 30 NİSAN ___________
4.bitte _________________ 19 MAYIS ___________ KIZ ______________ EYŞAN
5.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________ KIZ
6.dil_nur _______________ 21 MAYIS ___________
7.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________
8.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
9.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________
10.k.a.y.r.a. ____________
UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.lightlife
15.beryal (doruk abi olmak istiyor )
16.vale14 (osmaniye 80)
17. hira64
18.PinkRose
LİSTEYİ GÜNCELLEDİM
UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM
kayra kimdi la
Canımsın sağol düşünmen bile güzel.Dün eşim diyorki bunları duyunca 'bak millet eşine nasıl değer veriyor' ne alaka ben saygı duyuyorum onlara yanlarında bulunuyorum onlar aynı şeyi yapmıyorlarsa kendi bilecekleri iş.Önceden söz verdikleri yere eşlerini 2 saat yalnız bırakıp uğrayamıyorlarsa aynı durumda bir daha bendende aynısını beklemeyecekler artık.Üstelik dostluk çok başka yarın eşleri yanlarında olmadığında yüz üstü bıraktıkları dostlarını tekrar aramaya kalkıştıklarında kimseden aynı ilgiyi göremeyecekler.Bende evliyim ama ne eşim için dostlarımı nede dostlarım için eşimi bırakmadım aynı ölçüde görüştüm herkesle.Dünya hali bir gün dostlarımın bana yada benim onlara ihtiyacım olduğunda gidecek bir kapım olmalı ... Çok kızmışım nesli gel konuşalım yaaaaa...
Hani biraz toplu esmer bir bayandı bebeişi olmuyordu sonra hamiş kalmıştı neyi oldu bilmiyorum ilk çocuğu ama ikinciyede hamiş kalmış şimdi...
Bu arada vefadan bahsetmişsiniz beryalcim biraz dert yanmışsın.Ben en azından doğum sonrası için çok fazla aranıza katılmadığım kendi adıma özür dilerim sizleri ihmal ettim fakat doğum öncesinde mart anneleriyle daha çok zaman geçiriyordum ve arada bir burayada uğruyordum.Çünkü orda her gün bir arkadaşımız doğuma gidiyor haber alıyorduk yada aynı sıkıntıları aynı zamanda yaşıyorduk bu nedenle sürekli ordaydım.Onun öncesinde hamilelik haberimi geç paylaşma olayım ise kesinlikle sizlere özgü değil aileme bile 6. ayda haber verdim daha karnım çıkmamıştı.Doğuma 3 ay kala herkesin haberi oldu.Nedeni ise bir önceki düşük olayım nedeniyle eşim ve ben çok korktuk üstelik kızım içinde doktorlar düşük olabilir demişti bu nedenle uzun bir süre kimse bilmedi hamileliğimi.Rabbime şükürler olsun sağ salim kurtulduk ikimizde şimdi diş buğdayı derdine bile düşer olduk.Zor günler geçirdik.
Hatırlar mısınız bilmem bir rüyamı paylaşmıştım sizlerle 1,5 yıl önce hala taptaze ilk günkü gibi aklımda.'Rüyamda bir kızım bir oğlum vardı kızım büyüktü 3-5 yaşlarında oğlum 1-1,5 yaşlarındaydı küçüktü kızım kumraldı oğlum sapsarıydı.Kızım yaramazlık yapıyordu bende ona 'Biz büyük bir aileyiz' diyordum.'Biliyorum anne' diyordu bilmiş edasıyla.Bu rüyayı gördüğüm gün çok etkilenmiştim hamile değildim ve bebeğim olsun istiyordum Rabbim şükürler olsun kızımı gönderdi bize.
Dilerim Rabbimden neslim ve diğerleri sağlıklı bebekler dünyaya getirir anneliği tadarsınız en kısa zamanda.Hamileykende şimdide her aklıma geldikçe sizler için çocuk isteyen herkes için dua ediyorum.rabbim kabul eyler inş.
Eki Görüntüle 115749 Eki Görüntüle 115746 Eki Görüntüle 115743 Eki Görüntüle 115745 Eki Görüntüle 115747 Eki Görüntüle 115750 Eki Görüntüle 115752
bunlarda bir kısım foto paylaşmak istedim teyzoşlar ay çok duygulandım ya bebek bebek diye kendimi paralarken olduda büyüdüde dişi çıktıda rabbim sana şükürler olsun bu mübarek cuma isteyen herkesin kucagını doldur yarabbimmmmmm amiiiiiiiinnn
Canım birazda topikten topiğe uçtuk bir sürü isim değiştirdik derken dağılmalar oldu haliyle.Beryal haklı olarak bizleri tekrar bir araya getirmeye çalıştı sağolsun... Eğer beryal olmasa bende topiği kaybedebilirdim.Sağolsun tek tek uğraştı bu iş için.... Ama inanıyorum en kısa zamanda eski günlere geri döneceğiz dolup taşacağız yine...
beryal olmalıydı topiğin gerçek sahibi
gerçekten çok emek veriyor arkadaşları için
neyse yaw eskisi gibi oluruz inşallah
çıkmadık candan ümit kesilmez
Tarifini yazıyorum hemen canım ...
MALZEMELER
750 gr aşurelik özel buğday
250 gr nohut
bir kutu pudra şekeri,
100 gr fındık (dövülmemiş)
200 gr iri dövülmüş ceviz
100 kuru üzüm
bir paket hind cevizi
200 gr kayısı kurusu
süslemek için
renkli hazır şekerler (pastacılıkta kullanılan her tür
şeker, şekerleme
Yapılışı
1 gece önceden ıslatılmış Nohutlar yıkanır, azıcık tuz atılır, bol suda iyice yumuşayana dek haşlanır suyu süzülür
1 gece önceden ıslatılmış, buğday yıkanır, suyunu çekip bulamaç olmayacak şekilde taneleri diri kalacak biçimde kontrol edilerek haşlanır Diğer yanda kayısılar minik minik bıçakla doğranır. kuru üzüm yıkanır temizlenir fındıkları büyük halde bırakılır yemesi daha lezzetli oluyor (arzu eden dövülmüş ekleyebilir) şeker hariç tüm malzeme büyük bir kabın içine katılır karıştırılır..pudra şekerinin önce yarısını katıp karıştırılır az geldi ise ekleme yapılıp tadını ayarlanır...son olarak süsleme şekerlerini katın hindistan cevizi ile üstünü serpin.
Son olarak hazırladığınız diş buğdayının içine içine altın yüzüğünüzü atın. Kimin kasesinden çıkarsa bebeğe içinden gelen bir hediye alacak.Ayrıca doğum günü yapar gibi masanın üzerini dolduracak, pastalar,börekler,kekler, kurabiyeler, çay veya içecek çeşitleri hazırlayın.
Seçme eşyalar:
Yere bir örtü serilir ve üzerine yanyana ; top, defter, tarak,ayna, kitap,fotoğraf mak.,cd,makas,müzik aleti, oyuncak,saat, plastik kaşık, çatal, bıçak bebeğin önüne konulur.Bebeğin bunları seçmesi beklenir. seçtiği objeye meslek yakıştırılarak gelecekteki tercihi bu yönde olacak diyerek diş buğdayı yenmesine geçilir.(alıntıdır)
hayırlısıyla olsun canım
rabbim tez zamanda eski sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
sende kendini sıkma üzülme lütfen.buraya daha sık gel bizlerele paylaş içinden geçenleri rahatlarsın canikom
canım benim ben elimden geldiğince burda olmaya deva edeceğim.inşallah diğer arkadaşlar da gelir eski güzel sohbetlerimize döneriz.
sanada tardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
herkese günaydı hayırlı hafta sonuları gecirmeniz dileğiyle kocam öptüm hepinizi:)
sinem ogluna bayıldım kırk bin kere masallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?