Dokuz Doğuranlar

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inş. divi yi bende merak ettim sahiden umarım iyidir herkescikler iyidir inş. canlarım Rabbim dinden imandan ayırmasın

arkadaşlar sizden bir ricam olcak ben halı yıkama makinesi alıcam da tavsiyelerinize ihtiyacım olcak siz kullanıyormusunuz kullandığınız makineden memnunmusunuz hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum ama< iyi biş i olsun diyorum

Akşamda eve gidince kızın surat yaparsa bunu söyle söyle oyna karşısında bak nasıl katılacak sana beraber oynayacak ... benim kız şimdi ben oynarken alkış bile yapıyor...

şarkı söylemek az kalır yaptıklarımın yanında şebek gibi yapmadığım kalmıyor.eşim bile dün akşam harap ettin kendini dedi.yüzünü çeviriyor benimle göz göze gelmemek için.çok üzülüyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum işlerime veriyorum kendimi ben bu sorunlada başa çıkarım inş.o ne kadar küserse küssün bana.keşke imkanım olsada her zaman yanında olsam...eminim büyüyünce beni anlayacaktır.aslında kızımı anlıyorum benide anneannem büyüttü.annem ben bildim bileli çalışırdı.işte korkumda bu ben annemi hiç umursamazdım gelmiş gitmiş ilgilenmezdim.ama anneannemle yaz tatillerinde köye gider 2 ay kalırdım annem aklıma gelmezdi.içimde bu büyük korku bu yüzden işte.ama tabi annemde ilgisiz bir anneydi beni umursamazdı şimdide öyle zaten babamdan ayrıldıktan sonra evlendi gitti ne arar ne sorar.üffff ne bunalım yaptımda yazdım bendeee.bugün biraz daha içim ferah.ilk günlerde ağlıyordum burda.. sanırım birazda fazla bağlandım ben kızıma...amannn geçecek hepsiii kaç gündür başa sarıyorum sürekli.megryann cnm kusura bakma yazdımda yazdımm bir dokundun bin ah işittin değil mi...söz bir daha bu kadar çok yazmam :78: :78: :78:

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine reflü falan yok değilmi?

Sağol canımmm...Maalesef REFLÜ varrrr....Hatta sürekli bir huy edindim fazla yedim mi çıkarıyorumm...Miğdem kabul etmiyorr..Zaten öyle herşeyde yiyemiyorummm...

Amin canımmm...

Valla kullanmıyorum ve hiçde bilgim yokkk...Ama arkadaşımın var ihlasmı neydi 1500 küsüre almıştı...Çokta memnunnn...

Ya kuzum inan içim kahrolduuu...Rabbim yar ve yardımcın olsunnn...

Ya hani derler ya kaçan kovalanırr...Aslında hep gözük akşamları ama hiç ilgilenme bakalım ne yapacak..bir denesen diyorumm...Belki annem benimle ilgilenmiyor deyip sana bağlanabilir...Evdede öyle olur yaa...

kızlarrr iyi akşamlar divinty bende ulasamıyorum hiç bişekilde ölücem meraktan

selam arkadaşlar nasılsınız.annem bendeydi bir aydır .on gün öncede kardeşim geldi..az önce bindirdik.izmire dönüyorlar.çokç çok kötüyüm.şuan ne bebeğime nede eve bakabilecek gücüm var.sanki başa çıkamıycam hiçbişeyle.elim ayağım kırıldı sanki...annem herşeye koştırıyodu çünkü...offf gurbetlikkkk.gözün kör olsunnn....

evet canım gurbetlik zor bende gurbet yasşıyorum ailem trabzonda bense istanbulda halinden anlıyorum üzülme Allah başka ayrılık vermesi

günaydın kızlar...
neslihancım insan görünce ilgilenmeden duramıyor ki.babasının kucağında gülücükler atıyor agular çıkarıyor gelde sevme.dayanamam ki.dün akşamda gittiğimde hasta oluştu burnu akıyordu.eeee hasta olur tabi her sabah sıcacık yatağından çıkarıyoruz bebeğimi babaannesine götürüyoruz uzak olsa anlayacağım ama 2 blok yanımda oturuyor ona rağmen gelemem erken kalkamam diyor...ayyy ben bu sıkıntıları içime ataaa ataaaa hasta olucam.eşimede bir şey diyemiyorum ki ne desem yabacının bakmasından iyidir diyor.o konuda da haklı tabi..üfff ya ben hep bu şeklide düşüne düşüne ömür törpüsü yaparım kendime bu durumu.... :95: :95: :95:

ah cnm en azından arada birde olsa yanına geliyor annen.ben doğum yaptım annem telefonla hayırlı olsun dedi o kadar.kaç aydır ses seda yok..k.validemde 5 günlük lohusayken yazlığına gitti.kaldım tek başıma birde ramazan ayının ilk günü doğum yaptım ben.eşim oruç tutuyordu bir yandan bebeğim bir yanda sahura kalk iftarlık hazırla ev işi çamaşır bulaşık temizlik tek başımaydım.birde kızım çok huysuzdu beni emmedi mama yedi.o yüzden çok gazlı bir bebekti 2 ay uyku nedir bilmedim.çok şükür şimdi hepsi geçti ama.sende alışırsın şimdi annenin yanında olmasına alıştığın için kendini boşlukta hissediyorsun.takma kafana cnm arkadaşım her şey geçici bu dünyada..

bakın teyzoşlar kızıma avatardaki resim kızımın fotoğrafı

Son düzenleme:
valecim nasılsın uzun zamandır sende yoktun...doğum yaptım gittim herkes dağılmış.kimseler yok artık topiğimizde..
canım iyiyiym bende basımda olaylar gecti yeni yeni toparladım
seninde bebişin sana naz yapıyo sanırım meraklanma ablamda yasadı aynılarını
belli zamandan sonra atlatıyorlar sen üzme kendini kızında pek tatlı masallaaaahh

seni çok iyi anlıyorum gurbet cok zorrrrr

kimse yok ama bizim topikte yaaaaaa :84: :84: :84:
gitmiyorum ulennnn ne kadar boş olursa olsun topikk inatla bekliyorum elbet birileri gelecektir
hu huuuuu beni burda gören var mı :92: :92: :92: :92: :92: :92:

canlarım benim bana destek oldugunuz için çok teşekkür ederim..ben hala alışamadım şu gurbete..kurban olurum ben anneme dünyanın en fedakar annelerinden biri benim annem.allahım onu başımdan eksik etmesin.o benim herşeyimmmm...

avatardaki resim oğlum albümde de var ilerleyen zamanlarda
devamı gelecek

nasılsınız canlarım inşallah iyisinizdir.bizim net kapandı taşınıyoruz ev aldık krediyle galiba bi süre giremem nete.inşallah döndüğüm zaman güzel haberler alırım.ablama geldikçe yazarım size
kendinize iyi bakın arkadaşlar beni untmayın haaa
görüşürüz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…