arkadaşlar divinity den haberi olan var mı???beryal tmm eşinin yanına gitti de divinity nerelerde uzun zamandır siteye gelmemiş inş. her şey yolundadır... :97:
Akşamda eve gidince kızın surat yaparsa bunu söyle söyle oyna karşısında bak nasıl katılacak sana beraber oynayacak ... benim kız şimdi ben oynarken alkış bile yapıyor...
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine reflü falan yok değilmi?
herkese hayırlı günler hayırlı cumalar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inş. divi yi bende merak ettim sahiden umarım iyidir herkescikler iyidir inş. canlarım Rabbim dinden imandan ayırmasın
arkadaşlar sizden bir ricam olcak ben halı yıkama makinesi alıcam da tavsiyelerinize ihtiyacım olcak siz kullanıyormusunuz kullandığınız makineden memnunmusunuz hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum ama< iyi biş i olsun diyorum
şarkı söylemek az kalır yaptıklarımın yanında şebek gibi yapmadığım kalmıyor.eşim bile dün akşam harap ettin kendini dedi.yüzünü çeviriyor benimle göz göze gelmemek için.çok üzülüyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum işlerime veriyorum kendimi ben bu sorunlada başa çıkarım inş.o ne kadar küserse küssün bana.keşke imkanım olsada her zaman yanında olsam...eminim büyüyünce beni anlayacaktır.aslında kızımı anlıyorum benide anneannem büyüttü.annem ben bildim bileli çalışırdı.işte korkumda bu ben annemi hiç umursamazdım gelmiş gitmiş ilgilenmezdim.ama anneannemle yaz tatillerinde köye gider 2 ay kalırdım annem aklıma gelmezdi.içimde bu büyük korku bu yüzden işte.ama tabi annemde ilgisiz bir anneydi beni umursamazdı şimdide öyle zaten babamdan ayrıldıktan sonra evlendi gitti ne arar ne sorar.üffff ne bunalım yaptımda yazdım bendeee.bugün biraz daha içim ferah.ilk günlerde ağlıyordum burda.. sanırım birazda fazla bağlandım ben kızıma...amannn geçecek hepsiii kaç gündür başa sarıyorum sürekli.megryann cnm kusura bakma yazdımda yazdımm bir dokundun bin ah işittin değil mi...söz bir daha bu kadar çok yazmam :78: :78: :78:
selam arkadaşlar nasılsınız.annem bendeydi bir aydır .on gün öncede kardeşim geldi..az önce bindirdik.izmire dönüyorlar.çokç çok kötüyüm.şuan ne bebeğime nede eve bakabilecek gücüm var.sanki başa çıkamıycam hiçbişeyle.elim ayağım kırıldı sanki...annem herşeye koştırıyodu çünkü...offf gurbetlikkkk.gözün kör olsunnn....
selam arkadaşlar nasılsınız.annem bendeydi bir aydır .on gün öncede kardeşim geldi..az önce bindirdik.izmire dönüyorlar.çokç çok kötüyüm.şuan ne bebeğime nede eve bakabilecek gücüm var.sanki başa çıkamıycam hiçbişeyle.elim ayağım kırıldı sanki...annem herşeye koştırıyodu çünkü...offf gurbetlikkkk.gözün kör olsunnn....
kızlarrr iyi akşamlar divinty bende ulasamıyorum hiç bişekilde ölücem meraktan
canım iyiyiym bende basımda olaylar gecti yeni yeni toparladımvalecim nasılsın uzun zamandır sende yoktun...doğum yaptım gittim herkes dağılmış.kimseler yok artık topiğimizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?