amin canım saolasın :)))))) nasılsın bebişin ne yapıyooo
sorma canım ya tam afacan bide yok diş çıkarması yok üşütmesi derken valla gün yetmiyor bana :)))
ben geldim belenay geri döndü işe başladım kızlar artık aranızdayım özlemişim sizleri şimdilik bi merhaba diyeyim dedim özledim sizleri ya maşallah ne çok hamişimiz var bebesi olanlarda çoğunlukta rabbim azaltmasın çoğaltsın inşallah darısı isteyen herkesin başına sağlıkla hayırla inşallah
sinemis canım oğlunada kocaman bir maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı
selam arkadaşlar nasılsınız.nerlerdesiniz kızlar birtürlü karşılaşamıyoruz yaaa...
ben geldim belenay geri döndü işe başladım kızlar artık aranızdayım özlemişim sizleri şimdilik bi merhaba diyeyim dedim özledim sizleri ya maşallah ne çok hamişimiz var bebesi olanlarda çoğunlukta rabbim azaltmasın çoğaltsın inşallah darısı isteyen herkesin başına sağlıkla hayırla inşallah
sinemis canım oğlunada kocaman bir maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı
a.s. cnm buralardayızda dediğin gibi karşılaşamıyoruz.sen nasılsın bebişin nasıl...
SELAM cancağazalarımmmm....
Bugün çok başım ağrıyorr ....İçimde buruk zatennnn...
Çevremde ya herkesin bebişi var yada hamile herkess...Bir ben kaldımm bir bennn...Tekimmm tekkk...
Çok canım sıkılıyorr ama elim kolumda bağlıı...
Herkese hayırlı haftalar olsun bu hafta hamile haberleri alırız bol bol inşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?