Dokuz Doğuranlar

sinemcim 41 kere maşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasınnnnn o gözler ne yaaaaa aman maşallah maşallah maşallah
günaydın herkeseeeee

amin canım saolasın :)))))) nasılsın bebişin ne yapıyooo

çok şükür bende bebişimde iyiyiz cnm.ben çalışıyorum doğum iznim bitti.sen nasılsın hiç gelmiyorsunuz artık buralara dicem ama senin oğlan afacana benziyor eminim seni rahat bırakmıyordur

Son düzenleme:
sorma canım ya tam afacan bide yok diş çıkarması yok üşütmesi derken valla gün yetmiyor bana :)))

sorma canım ya tam afacan bide yok diş çıkarması yok üşütmesi derken valla gün yetmiyor bana :)))

ah o hastalık yok mu....benim kızımda bu ayına kadar maşallah hasta olmadı ama ben iş'e başlayınca her sabah babaannesine bırakıyoruz akşam da alıyoruz bu yüzden biraz üşüttü bu aralar burnu akıyor :2: :2: :2: :2: tabi bende biraz hasta gibiyim ailecek kırılıyoruz :86:

sorma canım ya hastalanmaları çok fena oluyomuş benimkide ilk kez böle korkuttu beni rabbim şifa versin evlatlarımıza korusun onları

amin cnmm aminnn Rabbim hepsine şifa versin tez saatte inş. ama bu ufak tefek rahatsızlıklarda vücut direncini arttıyormuş..yani hiç hasta olmadan büyümeside iyi değil çocuklarımızın...
sinemcim ben senide oğluşunuda kocaman öpüyorum sanırım sen başka topiktesin bende işlerime bakayım...yine gel ama çok boşlama merakta bırakma bizleri...

ben geldim belenay geri döndü işe başladım kızlar artık aranızdayım özlemişim sizleri şimdilik bi merhaba diyeyim dedim özledim sizleri ya maşallah ne çok hamişimiz var bebesi olanlarda çoğunlukta rabbim azaltmasın çoğaltsın inşallah darısı isteyen herkesin başına sağlıkla hayırla inşallah
sinemis canım oğlunada kocaman bir maşallah rabbim nazarlardan korusun çok tatlı

selam arkadaşlar nasılsınız.nerlerdesiniz kızlar birtürlü karşılaşamıyoruz yaaa...

hoş geldin cnm arkadaşım....kimseler yok ama topikte günde bir iki kişi anca geliyor artık... bende arada bir bakıp çıkıyorum...evet herkes doğum yaptı darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inş.sen nasılsın????

SELAM cancağazalarımmmm....

Bugün çok başım ağrıyorr ....İçimde buruk zatennnn...

Çevremde ya herkesin bebişi var yada hamile herkess...Bir ben kaldımm bir bennn...Tekimmm tekkk...
Çok canım sıkılıyorr ama elim kolumda bağlıı...

Herkese hayırlı haftalar olsun bu hafta hamile haberleri alırız bol bol inşşş....

hoşgeldin belenay ablammmm....

a.s. cnm buralardayızda dediğin gibi karşılaşamıyoruz.sen nasılsın bebişin nasıl...

sağol canım iyiyim.bebiş nasıl olsun felakaket valla.hiç bişey yapmama izin vermiyo paçama yapışıyo bağırıp duruyo al beni diye.allahım acılarını göstermesin.sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar..

neslihancım cnm geçmiş olsun....için burulmasın hiç tevekkül et her zaman..bende senin gibiydim her ay umutla bekler sonrada deli gibi ağlardım..hiç ummadığım anda geldi meleğim. inş.Allah'ın izniyle seninde her isteyeninde meleği en yakın zamanda gelecek..sabır cnm sabırr..seni çok iyi anlıyorum hayata küsmüştüm bir ara.ama bak geçti sizin için hep dua ediyorum.

Son düzenleme:
albüme bir sürüü resim ekledim....sonunda başardım divinty geçen ay çok bekledi benim fotoğraf eklememi ama sitede sorun vardı olmuyordu..şimdi ben fotoğraf ekledim bu seferde divinty ortada yok merakta ettim yahuuu nerde bu kız :18: :18:

EVLAT HASRETİ

Ne desem gönlüme geçmiyor sözüm.
Beni benden aldı evlat hasreti.
Vuslata umutsuz bakar hep gözüm.
Yüreğimde yanar evlat hasreti.

Kapılar kapandı bir bir yüzüme.
Yaşlar mekan kurdu iki gözüme.
Gitmiyor uzanan yollar çözüme.
Kararttı Dünya'mı evlat hasreti.

Özenmek mi ele,bilmem kaderim?
Gelecekten yoktur,benim haberim.
Rab'bime duada her gün ellerim.
Kabuslarım oldu evlat hasreti.

Karardı Güneş'im vakit bitiyor.
Ömür denen zaman geldi geçiyor.
Sevdanın makası beni biçiyor.
Parçamı bin etti evlat hasreti.

Bilinmez yollara girdi hayatım.
Hazana uğradı hayat ağacım.
Derdime tek çare benim murada.
Çiğerimde bir ok evlat hasreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…