a.s. cnm buralardayızda dediğin gibi karşılaşamıyoruz.sen nasılsın bebişin nasıl...
EVLAT HASRETİ
Ne desem gönlüme geçmiyor sözüm.
Beni benden aldı evlat hasreti.
Vuslata umutsuz bakar hep gözüm.
Yüreğimde yanar evlat hasreti.
Kapılar kapandı bir bir yüzüme.
Yaşlar mekan kurdu iki gözüme.
Gitmiyor uzanan yollar çözüme.
Kararttı Dünya'mı evlat hasreti.
Özenmek mi ele,bilmem kaderim?
Gelecekten yoktur,benim haberim.
Rab'bime duada her gün ellerim.
Kabuslarım oldu evlat hasreti.
Karardı Güneş'im vakit bitiyor.
Ömür denen zaman geldi geçiyor.
Sevdanın makası beni biçiyor.
Parçamı bin etti evlat hasreti.
Bilinmez yollara girdi hayatım.
Hazana uğradı hayat ağacım.
Derdime tek çare benim murada.
Çiğerimde bir ok evlat hasreti.
arkadaşlar cnm çokkkkkk sıkkın.valla ben bu hayattan bıktım hiç bir şey yolunda gitmez mi yaaaaa....
dün akşam k.valideme kızımı almaya gittik iş çıkışı.kızımı görseniz eli yüzü mama içindeydi insan bir siler yaaaa her şeyi var alıyorum.üstüne kusmuş değiştirmemiş.üstüne birde k.validem bir karış surat yapıyor.aslında benim laf söylemem lazım kızımın o halinden sonra.zor gelmeye başladı bebeğime bakmak.sanki yabacının çocuğu onun oğlunun bebeği.bende onun oğlu için çalışıyorum....hayat hiç adil değil hemde HİÇ!!!!!!!başta kırk kere sorduk bakamayacaksan ya bir kreşe verelim ya da tanıdıklardan birini bakıcı tutalım diye...yok yok ben bakarım dedi dünyaları yaktı.ben varken başkasına bakmak düşmez dedi..Allah'ım bana sabır selamet versin bu sitres beni delirtecek yoksa...
neslihan cnm bu sabah güne çok kötü başlamıştım senin mesajını okuyunca iyice kötü oldum inan gözlerim doldu ağlıcam şimdi....Rabbim sanada tüm isteyenlere de tez saatte sağlıklı sıhhatli evlat versin inş.boş kucaklarınız bebişlerinizle dolsun eviniz çocuk sesleriyle çınlasın yaşlandığınızda torunlarınız kucaklarınızdan inmesin inş.
Rabbim sana yalvarırım bütün evlat sahibi olmak isteyen kullarına burdaki arkadaşlarımada tez saatte evlat ver LÜTFEN....daha vakti varsa dayanmak için sabır ver LÜTFEN...AMİN...
sağol canım arkadaşım amin diyorum sen biliyorsun yaşadıklarımı o yüzden işim Allaha kaldı kısmet takmıyorum artık işede başladım canım ya bir türlü gelemedim sana ben dedim kızım hümanın düğününe yetişeceğim ben ancabelenayyyyyyhg canım benim....neslihan allahım sana in tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinnn
selam canım bu kaynanalar gerçekten bir tuhaf ne yapsan yaranamazsın birde trip surat hava civa deli olcam bu aralar bende muzdaribim bu konudan benim olayım farklı ama kaynanana lafını duyunca tellerim atıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
allahım sanada anne olmayı nasip etsin inşallah arkadaşım.güçlü ol dua et rabbimöyle büyükki hepimizin sesini duyar..hayırlı haberler verdiğin günlerde gelicek inşallah..
:89::89: :2: :98::94:
belenayyyyyyhg canım benim....neslihan allahım sana in tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinnn
neslihan cnm bu sabah güne çok kötü başlamıştım senin mesajını okuyunca iyice kötü oldum inan gözlerim doldu ağlıcam şimdi....Rabbim sanada tüm isteyenlere de tez saatte sağlıklı sıhhatli evlat versin inş.boş kucaklarınız bebişlerinizle dolsun eviniz çocuk sesleriyle çınlasın yaşlandığınızda torunlarınız kucaklarınızdan inmesin inş.
Rabbim sana yalvarırım bütün evlat sahibi olmak isteyen kullarına burdaki arkadaşlarımada tez saatte evlat ver LÜTFEN....daha vakti varsa dayanmak için sabır ver LÜTFEN...AMİN...
arkadaşlar cnm çokkkkkk sıkkın.valla ben bu hayattan bıktım hiç bir şey yolunda gitmez mi yaaaaa....
dün akşam k.valideme kızımı almaya gittik iş çıkışı.kızımı görseniz eli yüzü mama içindeydi insan bir siler yaaaa her şeyi var alıyorum.üstüne kusmuş değiştirmemiş.üstüne birde k.validem bir karış surat yapıyor.aslında benim laf söylemem lazım kızımın o halinden sonra.zor gelmeye başladı bebeğime bakmak.sanki yabacının çocuğu onun oğlunun bebeği.bende onun oğlu için çalışıyorum....hayat hiç adil değil hemde HİÇ!!!!!!!başta kırk kere sorduk bakamayacaksan ya bir kreşe verelim ya da tanıdıklardan birini bakıcı tutalım diye...yok yok ben bakarım dedi dünyaları yaktı.ben varken başkasına bakmak düşmez dedi..Allah'ım bana sabır selamet versin bu sitres beni delirtecek yoksa...
ah sinemcim sorma yaaaa kırk yıl sırtımda taşısam yine yaranamam.ne dese hemen alırım ne dese yaparım hani yeterki mutlu olsun aman surat yapmasın diye..bir de benim k.validem çok ince düşünür mesela her cuma cumasını mübareklemek için aramak zorundayız yoksa benimde eltimin de burnumdan getirir...her cumartesi akşamı orda olmak zorundayız ve her pazar kahvaltıdada aynı şekilde...hele bir gitme bakkk bir sürü laf söyler hayattan bezdirir insanı...işte bütün bunları yapmama rağmen yine surat çekiyorum yaaaaa ben buna deli oluyorummmmm
SELAM cancağazalarımmmm....
Bugün çok başım ağrıyorr ....İçimde buruk zatennnn...
Çevremde ya herkesin bebişi var yada hamile herkess...Bir ben kaldımm bir bennn...Tekimmm tekkk...
Çok canım sıkılıyorr ama elim kolumda bağlıı...
Herkese hayırlı haftalar olsun bu hafta hamile haberleri alırız bol bol inşşş....
sağol canım arkadaşım amin diyorum sen biliyorsun yaşadıklarımı o yüzden işim Allaha kaldı kısmet takmıyorum artık işede başladım canım ya bir türlü gelemedim sana ben dedim kızım hümanın düğününe yetişeceğim ben ancabir pazar kabul edersen gelim bari
kızlarr nasılsınızz...taşınıyoruzz galibaa.evim berbat su çekiyo tavanlar rezil hadi ev denize sıfır diye sineye çekiyoduk,ev sahibim almanyadaydı.ev dubleks ama üst kat içerden kapatılmış bi kapıyla üsttede ev sahibinin eşyaları vardı bizi ilgilendirmiyodu yani..iki gün önce takır tukur ses geldi bi çıktık ev sahibi gelmiş yukarıyı temizliyo neymiş bir iki seneye kadar türkiyyeye yerleşcekmiş ama şimdi oğlu kalcakmış ..nasıl dedim ya benim evimden yukarı merdiven çıkıyo bi kapı tutuyo aramızı.elektrik su aynı nasıl olcak saçmalık değilmi allah aşkına..elin oğluyla aynı hanedemi kalcam.yeri geliyo eşim nöbetçi oluyo ben nasıl korkmuyum.bizde bugün ev baktık hemen karşı apartmanımız boşaldı hafta sonu oraya baktık geldik çok güzel ev.heralde hafta sonuna taşınırız...internet bağlanana kadar bi kaç gün olamam..kendinize çok iyi bakın şimdilik burdayım...TAŞINMAKTAN NEFRET EDİYOMMMMM.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?