Dokuz Doğuranlar

a.s. cnm buralardayızda dediğin gibi karşılaşamıyoruz.sen nasılsın bebişin nasıl...

allahım sanada anne olmayı nasip etsin inşallah arkadaşım.güçlü ol dua et rabbimöyle büyükki hepimizin sesini duyar..hayırlı haberler verdiğin günlerde gelicek inşallah..

belenayyyyyyhg canım benim....neslihan allahım sana in tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinnn

neslihan cnm bu sabah güne çok kötü başlamıştım senin mesajını okuyunca iyice kötü oldum inan gözlerim doldu ağlıcam şimdi....Rabbim sanada tüm isteyenlere de tez saatte sağlıklı sıhhatli evlat versin inş.boş kucaklarınız bebişlerinizle dolsun eviniz çocuk sesleriyle çınlasın yaşlandığınızda torunlarınız kucaklarınızdan inmesin inş.
Rabbim sana yalvarırım bütün evlat sahibi olmak isteyen kullarına burdaki arkadaşlarımada tez saatte evlat ver LÜTFEN....daha vakti varsa dayanmak için sabır ver LÜTFEN...AMİN...

arkadaşlar cnm çokkkkkk sıkkın.valla ben bu hayattan bıktım hiç bir şey yolunda gitmez mi yaaaaa....
dün akşam k.valideme kızımı almaya gittik iş çıkışı.kızımı görseniz eli yüzü mama içindeydi insan bir siler yaaaa her şeyi var alıyorum.üstüne kusmuş değiştirmemiş.üstüne birde k.validem bir karış surat yapıyor.aslında benim laf söylemem lazım kızımın o halinden sonra.zor gelmeye başladı bebeğime bakmak.sanki yabacının çocuğu onun oğlunun bebeği.bende onun oğlu için çalışıyorum....hayat hiç adil değil hemde HİÇ!!!!!!!başta kırk kere sorduk bakamayacaksan ya bir kreşe verelim ya da tanıdıklardan birini bakıcı tutalım diye...yok yok ben bakarım dedi dünyaları yaktı.ben varken başkasına bakmak düşmez dedi..Allah'ım bana sabır selamet versin bu sitres beni delirtecek yoksa...

selam canım bu kaynanalar gerçekten bir tuhaf ne yapsan yaranamazsın birde trip surat hava civa deli olcam bu aralar bende muzdaribim bu konudan benim olayım farklı ama kaynanana lafını duyunca tellerim atıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

belenayyyyyyhg canım benim....neslihan allahım sana in tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinnn
sağol canım arkadaşım amin diyorum sen biliyorsun yaşadıklarımı o yüzden işim Allaha kaldı kısmet takmıyorum artık işede başladım canım ya bir türlü gelemedim sana ben dedim kızım hümanın düğününe yetişeceğim ben ancabir pazar kabul edersen gelim bari

ah sinemcim sorma yaaaa kırk yıl sırtımda taşısam yine yaranamam.ne dese hemen alırım ne dese yaparım hani yeterki mutlu olsun aman surat yapmasın diye..bir de benim k.validem çok ince düşünür mesela her cuma cumasını mübareklemek için aramak zorundayız yoksa benimde eltimin de burnumdan getirir...her cumartesi akşamı orda olmak zorundayız ve her pazar kahvaltıdada aynı şekilde...hele bir gitme bakkk bir sürü laf söyler hayattan bezdirir insanı...işte bütün bunları yapmama rağmen yine surat çekiyorum yaaaaa ben buna deli oluyorummmmm

Son düzenleme:
allahım sanada anne olmayı nasip etsin inşallah arkadaşım.güçlü ol dua et rabbimöyle büyükki hepimizin sesini duyar..hayırlı haberler verdiğin günlerde gelicek inşallah..

amin canımmm aminnnn....

:89::89::2::98::94:

bu ne yafffff....

aminnnn aminnnnnn aminnnnnnnn canımmmm...

Hayal gibi gelsede ogünleri greceğimm inş...görürüz be tatlımmm...amin inşşş...Sabır sabır sabırrrr....

Rabbim sana da sabırlar versin....
Benim kayınvalidem bana baştan bakamayacağını söyledi 2 tane diğer torununu o büyüttüğü ve eltimle aynı evde yaşadıkları için bakamayız biz dedi bileeee...Ama bakacak insan çokk öncelikle kendi annem var zaten.... Bende istemem zaten kayınvalidemin bakmasınııı...

Sende iyi dayanıyormuşsun canım beee...Valla hani araman birşey değilde cumartesi ve pazar gitmeniz bana çok saçma geldi..
Ben eşimle tatil günlerinde beraber geçirmek isterimm...Her pazar kahvaltımızı beraber yapmak isteriz..Hani arada gitmeniz brşey değilde her pazar herpazar kötü be güselimmm...Eşin hiç mi birşey demiyorr...

neslihancım eşim bir şey demez mi diyor tabi sonra kavga küslük vs....derken her şey unutluyor yine başa dönüyoruz.eşimde bende üzülüyoruz sonra kıyamıyoruz hani bizim ki hadi yaşlılar gönülleri olsun demek oluyor.yanlız kalmasınlar diyoruz ama bu kadar fedakar olmamıza rağmen karşılığını böyle görüyoruz ya o zamanda pişman oluyorum bütün fedakarlıklarıma....böyle gelmiş gider huylu huyundan vaz geçmiyor be cnm.

Son düzenleme:

a.s. canım üzülme bizlerde birzamanlar senin gibiydik bebekli yada hamile birilerini görünce üzülür düm ağlardım har ay regl olunca ağlardım 5 ay üstüne hamile kaldım varmış bi hayırlı zamanı sen sabret ve inancını yitirme Rabbimize sığın .kızım 14 aylık oldu ve biz tekrrar bebek istiyoruz ramazandan beri korunmuyoruz ve şuana kadar olmadı yine regl oldum bu ayda olmadı insan ister istemez üzülüyo tabiki ama dayan o günler inan geride kalacak sen dua etmeye devam et biz istemesini bilirsek ve sabretmesini bilirsek RABBİM elimizi boş çevirmez MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

kızlarr nasılsınızz...taşınıyoruzz galibaa.evim berbat su çekiyo tavanlar rezil hadi ev denize sıfır diye sineye çekiyoduk,ev sahibim almanyadaydı.ev dubleks ama üst kat içerden kapatılmış bi kapıyla üsttede ev sahibinin eşyaları vardı bizi ilgilendirmiyodu yani..iki gün önce takır tukur ses geldi bi çıktık ev sahibi gelmiş yukarıyı temizliyo neymiş bir iki seneye kadar türkiyyeye yerleşcekmiş ama şimdi oğlu kalcakmış ..nasıl dedim ya benim evimden yukarı merdiven çıkıyo bi kapı tutuyo aramızı.elektrik su aynı nasıl olcak saçmalık değilmi allah aşkına..elin oğluyla aynı hanedemi kalcam.yeri geliyo eşim nöbetçi oluyo ben nasıl korkmuyum.bizde bugün ev baktık hemen karşı apartmanımız boşaldı hafta sonu oraya baktık geldik çok güzel ev.heralde hafta sonuna taşınırız...internet bağlanana kadar bi kaç gün olamam..kendinize çok iyi bakın şimdilik burdayım...TAŞINMAKTAN NEFRET EDİYOMMMMM.....

kızlarr nasılsınızz...taşınıyoruzz galibaa.evim berbat su çekiyo tavanlar rezil hadi ev denize sıfır diye sineye çekiyoduk,ev sahibim almanyadaydı.ev dubleks ama üst kat içerden kapatılmış bi kapıyla üsttede ev sahibinin eşyaları vardı bizi ilgilendirmiyodu yani..iki gün önce takır tukur ses geldi bi çıktık ev sahibi gelmiş yukarıyı temizliyo neymiş bir iki seneye kadar türkiyyeye yerleşcekmiş ama şimdi oğlu kalcakmış ..nasıl dedim ya benim evimden yukarı merdiven çıkıyo bi kapı tutuyo aramızı.elektrik su aynı nasıl olcak saçmalık değilmi allah aşkına..elin oğluyla aynı hanedemi kalcam.yeri geliyo eşim nöbetçi oluyo ben nasıl korkmuyum.bizde bugün ev baktık hemen karşı apartmanımız boşaldı hafta sonu oraya baktık geldik çok güzel ev.heralde hafta sonuna taşınırız...internet bağlanana kadar bi kaç gün olamam..kendinize çok iyi bakın şimdilik burdayım...TAŞINMAKTAN NEFRET EDİYOMMMMM.....

biliyorum canım geçecek inş hepsi selamete çıkıcaksın sende merak etme...kabul ederim tabi canım eşim genelde pazarları çalışıyo evde oldumu bi yere gidiyoruz çünkü çalıştığı bigün gellll...o kadar evde durdun bi gelmedin heee...

Merhaba kızlar nasılsınız?Bizde yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz nasipse.Yavaş yavaş ev bakmaya başladık bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Beryalden haber varmı kızlar gittimi eşinin yanına?

Günaydın kızlar....
yarencim cnm Allah kolaylık versin.taşınmak çok zor birde bu mevsimde taşınmak daha da zor.bebeğinde daha küçük.Allah yardımcın olsun cnm.

selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biz döndük oğlumla babamızı gördük geldik.
şimdi de istanbuldayız.öpüyorum hepinizi.

:123:

12 / 01 / 2011

ÇARŞAMBA

SAAT : 13.55

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.gelevera ______________ 30 NİSAN ___________
2.bitte _________________ 19 MAYIS ___________ KIZ ______________ EYŞAN
3.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________ KIZ
4.dil_nur _______________ 21 MAYIS ___________
5.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________
6.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
7.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________
8.k.a.y.r.a. ____________
9.lightlife ______________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…