Dokuz Doğuranlar

2. sıraya kadar gerilemişim ne çabukda geçti zaman
rabbim herkese nasip etsin heyecan artık dorukta son zamanlar geçmek bilmiyor
AMİN CANIM.
HAYIRLISIYLA SENDE VE TÜM HAMİLELER BEBEKLERİNİZİKUCAĞINIZA ALIRSINIZ.
canım benim çok geçmiş olsun.hemencik iyileşsin KUZUMUZ

SELAM CANIM
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ.

Çok sevindim hep mutlu olsunlar inş. Umarım güzel haberlerle gelir...

Canım bakacağım birazdan nasipse...

Alışmıştır şimdi o dışarıya.Benim kızda öyle sık sık gezmek istiyor... Akşam babası gelmeye yakın kapıya doğru gidiyor...

İnş. canım en yakın zamanda tüm umut listesi biter ve doğum yapıp güzel bebişlerine kavuşurlar...

Canım çok geçmiş olsun.Neyseki hafif atlatacakmış ve aşısını olmuş.Şimdi nasıl biraz iyimi ? Birde kabakulak kendiliğindenmi çıkıyordu yoksa birilerinden mi bulaşıyordu?

Selam kızlarrrrrr....
öpüyorum hepinizi çok zor bir dönemdeyimmm...
hani bötle herşeyi bırakıp gitmek ister ya insan öyle bir andayımmm...
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...

Canım çok dikkat et kendine.Rabbime dua et bol bol rahatlamaya çalış.Yorulma üzülme hakkında hayırlısı olsun.Herşeyin bir zamanı var inan.

Canım eşinin ailesi bayağı genişmiş ben saysam bu kadar kuzenim çıkmaz doğrusu maaşallah onlara.Hem sayma böyle moralini zorla bozma.Aksini yap tadını çıkar sinemanın tiyatronun yapmadığın herşeyin.Bir gelsin bebiş bak o zamanda yardııııııımmm diye çığlık atacaksın Allahın izniyle....

Güzel bir paylaşım olmuş sağol canım...

Elifcim okuyunca bende şaşırdım.İnek sütü,un,tereyağ hepsi birbirinden ağır şeyler biz bile her gün yesek dayanamayız.Yazık yavruma şişko yapmaya falanmı çalışıyor bunları yedirerek acep?Eskiler hiç besin değerine bakmadan çocuklarını kilo yarıştırma olayına girdikleri için belki alışkanlık yapmıştır diye düşündüm inan.Hem eşin hemde sen bir kez daha konuşun kayınvalidenle olmazsa onuda bebişinide alın hep beraber doktora gidin.Ve doktora bu durumu anlatın 'süt,un,tereyağ kavurup yedirilebilirmi bu aylarda' diyerek başla doktora sormaya?Bazen ailelerimiz bizimle inatlaşır ama doktordan duyunca vazgeçer korkarlar.Birde bu şekilde deneyin bakalım.Henüz onun bağırsakları ne ki yavrum nasıl zorlanıyorki kusuyor geri... İş bırakma olayına bir şey diyemem elbette hayırlısı olsun hakkında...

çok sağol canım ya normalde kabakulak virüs bulaşmasıyla oluyo geçici yani..ama bizim birilerinden kapmamız zor ev taşıdık zaten kimsede yok gidip geldiğimiz.tekirdağa bir buçuk sene oldu taşınalı fazla tanıdıgım yok.bir yaş aşısı kabakulak ve suçiçeği için.bu aşı 3hafta içinde kendide kabakulak yapabiliyomuş.yalancı kabakulak deniyo bunada.ama bildiğimiz kabakulak işte.aşının üstüne çıkınca yalancı kabakulak oluyomuş..ama hafif atlattık çok şükür.allahım beterinden saklasın miniklerimizi..

canım benim kayınvalidenle karşılıklı otur ve adam gibi konuş.
tam anlamıyla bakmayacaksa bebeğe bakmasın.sende çık işten bak bebeğine.
belki bana böyle konuşuyorum diye kızacaksın ama en doğrusu da bu.
ilk 3 yıl bebek gelişimi için çok önemli.çocuğun bağışıklık sistemi için
kayınvaliden neler vermiş çocuğa ya ay sinir oldum
kendisi yiyormuymuş öle şeyler
zamanında kendi çocuklarına verdiyse bile şu an senin bebeğine sen ne istiyorsan onu yedirmeli.
eskiden böyle mamalar ek besinler yokmuş.ama şimdi var.
çokmu zormuş elmayı cam rendeden geçirip suyunu çıkarmak .yada 1 kap yoğurt mayalamak.hadi zor geldiyse bile cam kavanozda meyve püresi var milupanın yada baby mix yoğurt var .aynı ev yoğurdu gibi onları yedirsin bende hep onları yedirdim.biberonda günde 3 kez mama karıştıramıyormu bu kadın yada 2 kaşıktan ek mama yapamıyormu ki.*
hem eskisi gibi kavrulmadan ılıksuya koyunca hoppp oluyo.
ne gıcık ya
senin bebeğin daha küçük .
kahvaltı ya 7 aylık geçmesi gerekli.şu an meyve püresi ve yoğurt yemeli geri kalan zamanalarda hep devam sütü yada anne sütü içmeli.

Son düzenleme:
:123:

24 / 01 / 2011

PAZARTESİ

SAAT : 16.00

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________
50.gelevera _____________________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bitte _________________ 19 MAYIS ___________ KIZ ______________ EYŞAN
2.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________ KIZ
3.dil_nur _______________ 21 MAYIS ___________
4.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________
5.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
6.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________
7.k.a.y.r.a. ____________
8.lightlife ______________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM [/QUOTE][/QUOTE]

Sağol beryalcim allahım yavrularımızı korusun..
AMİN CANIM SAĞOL
slm kızlar nasılsınız
SELAM CANIM

amin canım inşallah.
baktınmı resimlerimize teyzoş

Selam kızlarrrrrr....
öpüyorum hepinizi çok zor bir dönemdeyimmm...
hani bötle herşeyi bırakıp gitmek ister ya insan öyle bir andayımmm...
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
ne oldu canım benim sana.kıyamam ben sana.
dualarım seninle.

canımın içi listeye bakıp üzülme lütfen.
o listeye umutla bak ki senin durumunda hatta senden bile daha umutsuz olanlar hmile kalıp bebeklerini aldılar kucaklarına.
bu sana umut ışığı olmalı.
unutmaki sende birgün meleğini alacaksın kucağına.rabbim seninde bebeğini yollayacak .zamaını gelince sende çok tatlı çok cici bir anne olacaksın canım

selam canlarım.
size güzel haberlerim var
dorukun bugün kontrolü vardı çok iyiymiş maşallah
öksürüğüde azaldı zaten hafta sonu.bugün tekrar kan idrar testi yapıldı .ciğer filmleri çekildi.bronşit olmaktan kurtulmuş oğlum.doktorumuz bronşitten şüphelenmişti ama şimdi çok iyi dedi .5 gündür 3 farklı şurup içirdik bir tanesi antibiyotikti.süper iyi gelmiş.daha da iyi oldu kuzum.

yok cnm niye kızayım sana.bende aynı senin gibi düşünüyorum en geç mayıs sonu işten ayrılıyorum büyük olasılıkla.işten ayrılacağım kesin ama tam tarih kesin değil henüz.eşimle bu şekilde karar verdik.k.valideme söyledik cnm ama bizi dinlemiyor.eşimde doktorla konuştuk kızdı verme o yedirdiklerini bebeğime bir şey olursa karışmam dedi.k.validem biraz endişelendi sanırım ama ben yinede güvenemiyorum.annelik işte.içim gidiyor..beryalcim inan kafama takmaktan başıma ağrılar giriyor artık.her şeyini alıyorum bebeğimin.olmasada yedirse o verdiklerini anlarım..varken yedirmiyor ya ben ona sinir oluyorum..ben bu dönemde şunu çok iyi anladım bebeğime kimse benim kadar iyi bakamaz...kimseye güvenemiyoruz artık şu dünyada...

cnm çok konuştuk çokkkk...yinede bildiğini okuyor k.validem.anne olmak çok değişik bir duygu kızım için herşeyin iyisini isterken şu olanlara bak.un kavurup yediriyor anlatamıyorum bebeğimin o yaptığından aldığı hiç bir besin yok o sadece bebeğimi boşu boşuna saatlerce tok tutuyor diyorum ama beni dinleyen yok..ben işten ayrılana kadar aramızdaki bu iç savaş bitmeyecek maalasef.

maşallah doruk paşamıza Allah daha da iyi etsin inş.

selam herkese cok yogun bi haftaydı benim için evde 1 gün durmadım iyice gezginci oldum
eşim bağlıcam artık eve ne yüksek enerjin var diyobaglasada iyi olur bu güdüşle evin yolunu unutacam
eeeee kızlar sizden nehaber görüsemez olduk

yarencim geçnişşşşşşşşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnn bitanem öp yakışıklımı benim içinnnnnnnnnnnnn

elifcim sende işi bırak bence bunca zaman bekledik yavrularıumız için ziyan etme yavrunu herşey para değil büyüyünc e kreşe verirsin çok gerekirse ama ben onuda yapmam yavrum pazardan giyinsin her istediği olmasın ama ben besliyim büyüteyim isterim bi düşün canım daha küçücü bi melek senin meleğin

arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar

haksevercim sende haklısın cnm.bende işi bırakıcam zaten ama maalasef hemen olmuyor..aslında işe başlamadan önce bu konuyu düşündüm işe dönmeyi pek istemedim çünkü bebeğim daha çok küçük.eşimde istemedi ama biraz mecbur kaldım ben doğum iznimde olduğum halde patronum bana her ay maaşımı eşimle gönderdi.bu durumdada ben vaz geçtim işe dönmeyeceğim diyemezdim.bu yüzden işe başladım.maaşımı o şekilde göndermeseydi büyüyene kadar çalışmayacaktım eşimle kararımız buydu...neyse bundada elbet benim göremediğim bir hayır vardır..
gelelim bu güzel haberine..inş. cnm arkadaşım Rabbim meleğini gönderir bu ay..çok ağrım var demiştin yumoşların büyüdüğü içinmiş demekki.hadi bakalım güzel heberlerini bekliyoruz.inş.bütün o yazdıkların gerçek olur da anneliğin tadını doya doya yaşarsın cnm.

çok teşekkür ederim haksevercim...çok sevindim senin adına.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya...inşallah miniğinin seni delirttiği günleri yazarsında güleriz beraber...

Amin canımmm aminnnn...

Ayy ya ne geri kafalı şu eskilerrr...Bence kadın ya bilmiyor yada masustan yapıyorrr...
OFFF nasıl canım sıkıldı şimdi...Rabbim sana sabır versin sen iyi dayanıyorsun ben çalışmaya mecbur olsamda bunları duyduktn sonra birdaha asla vermem bırakmam çocuğumu o kadınaa...
Bak şimdi nasıl sinir oldummm...Sen sıkma canını ama bence artık birşeyler yapmalısınn...
Ya otur kayınvalidenle doğru düzgün konuş yada eşine söyle o sert bir şekilde uyarsınn...

Nerde ohgünlerrrrrrrrrrrrrr.....

Amin canım aminnn...Ama inan çok hayal gibi geliyor artıkkk...Ben sanırım bırakıcam bu işin ucunuuu...
Bu işte çalışırken çok zorrrr...Stres sıkıntıı daha dr. gitmeye zamanım bile olmuyoooo...
Benim önce bir kendimi toparlamam lazımmm.... Sanırım depresyondayımmm....

Oyoyoy çok şükür paşamıza geçmişler olsunnnnn....
Resimlerinizede baktımmm maşaallh ya yürürken ilk gördüm çok tuhaf oldum hoşuma gitti..İlk seni tanıdığımda daha 4 aylık hamileydin beryalim...:):)

selam canımmm....

Canım inş. güsel haberlerini alırız...Bari senin yüzün gülsünnnnn....Birmizin yüzü gülsün artıkkkkkk.....

dün akşam çok değişik bir şey olduuu...Ben de mi bir problem var yoksa böyle düşünen oldumu aramızda....

dün akşam eşimin babaannesine gittik 2 halası amcası gelinler damatlar vs.vs. vardı. .Benimle aynı anda evlenen eşimin amcaoğluda gelmiş..2 tane çocuğu var 2. yeni olduu...Bebeğini kucağıma bile alamadım hani çok istedim ama dedim ya derlerse e hadi artık sıra sende işi işi iş nereye kadar diye ya derlerse diye kucağıma alamadımmm..Sevemedim yavrucağı....Ama oda inan anladı sanki karşıdan hep bana baktı güldü daha 3,5 aylıkk sanki içinden dua etti benim için Rabbim dedi Neslihan yengemede benim gibi sevimli bir melek gönder onunda kucağını boş bırakma dedi sanki...

Kimse bilmiyorki halbuki İŞ den dolayı olmadığını...Artık 6 sene olucak nerde ise evleneli ömür bitiyor bizde halen tık yokkk...En son geçen sene evlenen arkadaşım da hamilee..Kızcağız hergün arıyor bak aadet oldun mu yum. dönemin ne zaman falan filan diye soruyor kızcağızzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…