AMİN CANIM.2. sıraya kadar gerilemişim ne çabukda geçti zaman
rabbim herkese nasip etsin heyecan artık dorukta son zamanlar geçmek bilmiyor
canım benim çok geçmiş olsun.hemencik iyileşsin KUZUMUZgünaydın arkdaşlar tam evi yerleştirdik derken yağız grip gibi oldu.neyse çok lmadı ama burun akıntısı falan işte.dün öğlen uykusundan kalktı üzerini değiştiriyodum.bi şişlik geldi elime boynunda.hemen annemle eşimle acile gittik hastaneye ordanda kendi özel doktoruna..noldu dersiniz.KABAKULAKKKK...bir yaş aşısında kabakulak aşısı var ama 3hafta içinde bu aşı yalancı kabakulak yapabiliyomuş..adı yalancı ama bildiğimiz kabakulak...10-15güne geçermiş inşallah aşılı oldugumuz için hafif atlatır kuzum.yanağını bi görseniz kıyamam ya..kurban olsun annesi ona..
sam topiğin güzel kısları
yıne kımseler yok birazdan görümceme gideceğim bikaç gün kalacağım hepiniz kendinize çok iyi bak
inşallah dönüşümde güzel haberler alırımhalay çekmeyi özledim
canlarım divişimiz kankası can dostu çitosla barışmış bu süper haber.tebrik ederim ikisinide
çitosumuz doğum yaptı geçen ay.
eski arkadaşlarımız tanırlar
bu arada diviş tedaviye başlamış ama bir süre buraya girmeyecekmiş
benden bu kadar bende bundan fazlasını bilmiyorum .
canlarım dorukun resimlerini ekledim.sayfa değiştiğinden beri resim yükleme pek zor geliyordu bana nihayet son haliyle fotoğraflarından bir kaçını ekledim bakmak isterseniz doruk paşa sen çok yaşa albümünde .
canım msn açmaya fırsatım olmuyor inan bütün günümü kızım alıyor.benim huysuz kızım evde yalnız olmayı sevmiyor bende sürekli ya görümcelerime yada eltime gidip kalıyorum.onlar zaten göndermek istemiyolar beni eve sağolsunlar duru olunca kıymetli olduk.
hamileliğimde yanımda olmayan insanlar kızımın olmasıyla bir anda değiştiler aman takmıyorum kafayada
bugünlerde çok mutlu ve huzurluyum çok şükür rabbim nazarlardan saklasın
seninle görüşelim msnde ya sein telefon numaran değişmedi dimi
HAMİLE LİSTEMİZ AZALDI
DOĞUM YAPANLAR ÇOĞALDI.
ŞİMDİDE SIRA UMUT LİSTEMİZİN AZALMASINDA.
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIP TÜM ARKADAŞLARIMIZIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRÜCEZ.
RABBİM İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ YAPAR İNŞALLAH
günaydın arkdaşlar tam evi yerleştirdik derken yağız grip gibi oldu.neyse çok lmadı ama burun akıntısı falan işte.dün öğlen uykusundan kalktı üzerini değiştiriyodum.bi şişlik geldi elime boynunda.hemen annemle eşimle acile gittik hastaneye ordanda kendi özel doktoruna..noldu dersiniz.KABAKULAKKKK...bir yaş aşısında kabakulak aşısı var ama 3hafta içinde bu aşı yalancı kabakulak yapabiliyomuş..adı yalancı ama bildiğimiz kabakulak...10-15güne geçermiş inşallah aşılı oldugumuz için hafif atlatır kuzum.yanağını bi görseniz kıyamam ya..kurban olsun annesi ona..
Selam kızlarrrrrr....
öpüyorum hepinizi çok zor bir dönemdeyimmm...
hani bötle herşeyi bırakıp gitmek ister ya insan öyle bir andayımmm...
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
Ahh beryalimmmm....
olisteye her bakıp kendimi orada gördüğümde bir Ahh çekiyorum ki yüreğim öyle yanıyor ki anlatamammmmm....
Rabbim isteyen herkese ve bana meleğimi nasip etsin inşşşş...
Ya çevremdeki herkes 2. ve 3. hamilee...Etrafımda çocuğu olmayan bir ben kaldımmm...
Arkadaşarım falan hep ya doğurdu yada hamilee...
Eşimin (dün üşenmedim saydımm) 42 tane kuzeni varr...Ve hepsi evli ortalama aynı yasşlardayızz...
Ve hepsinin çocukları var..üstelik ya 2 tane ya üç tane...Hanii kendime kızıyorummmm kimseyi kıskndığımdan değil kimse yanlış anlamasın ama işte elimde değil üzülüyorummm...Niye bizde yok diyee...Ve bu yaz düğün var düşünsenize hepimizin bir araya geldiğinii..Sanki kendimde büyük bir eksiklik gibi bu ortamdan ya kaçacammm yada ozamana kadar hamile kalırsam benim için büyük bir mucize olacakkkk...
Neysee aman içimi döktüm paylaştımmmm...
Bir asker, namaz kılan en zor şartlarda bile terk etmeyen diğer askere sordu:
-Ar...kadaş kaçıncı çağda yaşıyoruz niçin kendini zahmete sokup hergün 5 defa namaz kılıyorsun? Namaz kılan asker, tam o sırada uzaktan görünen teğmeni gösterdi:
-Şu insan: niçin hergün yanından geçerken toplanıyor, selam veriyor ve bütün emirlerine itaat ediyorsun. Yat dese yatıyor, kalk dese kalkıyorsun oda senin gibi iki ayağı iki eli ve bir başı olan bir insan değilmi? Diğer asker cevap verir:
-Evet oda benim gibi bir insan ama omuzunda yıldızı var. Namaz kılan askerin cevabı müthişti:
-Ey arkadaş sen omuzunda yıldızı var diye senin gibi bir insana itaat ediyorsun da ben yerdeki kumlar adedince yıldızları olan ve hepsini tesbih tanesi gibi kudret eliyle çeviren RABBİM'e niçin itaat etmeyeyim... h. Mevlana
Çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak istedimmmm....
arkadaşlar cnm çokkkk sıkkın.k.validem bebeğime güzel bakamıyor.bu hafta sürekli kusmuş.bizede dün akşam söyledi.ne yediriyorsun diye sordu eşimde.mamaları vs..miğdesine dokunacak gibi değil çünkü ayına en uygun olan kaşık ve biberon mamalarını alıyoruz.k.validem başladı saymaya aynen söylediği gibi yazıyorum
''hiç bir şey vermiyorum ki sabah kahvaltıda cici bebesinin içine labne ve yumurta koyuyorum.sonra öğlende tereyağıyla un kavurup veriyorum(inek sütü ile yapıyormuş).sonra meyveli yoğurtta veriyorum.içerse sizin o bebek sütünden(formül mama yani)de yapıyorum ama onu içmiyor.''dedi..
şok oldum daha 5 aylık bebeğim nasıl dayansın buna.eşim bin kere söyledi dinleyen yokki.eşime ben sizleri öyle büyüttüm diyor başkada bir şey demiyor.şimdide bakmaktan sıkıldı yine başladı laf söylemeye.lafı sözü değilde bebeğimize kıyamadığımız için ben işten ayrılıcam büyük ihtimalle.hemen değil ama büyük olasılıkla yaz başı..dün akşam eşim doktorla konuştuk verme o yedirdiklerini dedi anlattı hep.umarım inadından vaz geçer.yoksa ben bu üzüntüyle kafayııı yicemmmmmmm..offffffff :84::84:
arkadaşlar cnm çokkkk sıkkın.k.validem bebeğime güzel bakamıyor.bu hafta sürekli kusmuş.bizede dün akşam söyledi.ne yediriyorsun diye sordu eşimde.mamaları vs..miğdesine dokunacak gibi değil çünkü ayına en uygun olan kaşık ve biberon mamalarını alıyoruz.k.validem başladı saymaya aynen söylediği gibi yazıyorum
''hiç bir şey vermiyorum ki sabah kahvaltıda cici bebesinin içine labne ve yumurta koyuyorum.sonra öğlende tereyağıyla un kavurup veriyorum(inek sütü ile yapıyormuş).sonra meyveli yoğurtta veriyorum.içerse sizin o bebek sütünden(formül mama yani)de yapıyorum ama onu içmiyor.''dedi..
şok oldum daha 5 aylık bebeğim nasıl dayansın buna.eşim bin kere söyledi dinleyen yokki.eşime ben sizleri öyle büyüttüm diyor başkada bir şey demiyor.şimdide bakmaktan sıkıldı yine başladı laf söylemeye.lafı sözü değilde bebeğimize kıyamadığımız için ben işten ayrılıcam büyük ihtimalle.hemen değil ama büyük olasılıkla yaz başı..dün akşam eşim doktorla konuştuk verme o yedirdiklerini dedi anlattı hep.umarım inadından vaz geçer.yoksa ben bu üzüntüyle kafayııı yicemmmmmmm..offffffff :84::84:
AMİN CANIM SAĞOLSağol beryalcim allahım yavrularımızı korusun..
SELAM CANIMslm kızlar nasılsınız
Çok sevindim hep mutlu olsunlar inş. Umarım güzel haberlerle gelir...
Canım bakacağım birazdan nasipse...
İnş. canım en yakın zamanda tüm umut listesi biter ve doğum yapıp güzel bebişlerine kavuşurlar...
ne oldu canım benim sana.kıyamam ben sana.Selam kızlarrrrrr....
öpüyorum hepinizi çok zor bir dönemdeyimmm...
hani bötle herşeyi bırakıp gitmek ister ya insan öyle bir andayımmm...
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
Ahh beryalimmmm....
olisteye her bakıp kendimi orada gördüğümde bir Ahh çekiyorum ki yüreğim öyle yanıyor ki anlatamammmmm....
Rabbim isteyen herkese ve bana meleğimi nasip etsin inşşşş...
Ya çevremdeki herkes 2. ve 3. hamilee...Etrafımda çocuğu olmayan bir ben kaldımmm...
Arkadaşarım falan hep ya doğurdu yada hamilee...
Eşimin (dün üşenmedim saydımm) 42 tane kuzeni varr...Ve hepsi evli ortalama aynı yasşlardayızz...
Ve hepsinin çocukları var..üstelik ya 2 tane ya üç tane...Hanii kendime kızıyorummmm kimseyi kıskndığımdan değil kimse yanlış anlamasın ama işte elimde değil üzülüyorummm...Niye bizde yok diyee...Ve bu yaz düğün var düşünsenize hepimizin bir araya geldiğinii..Sanki kendimde büyük bir eksiklik gibi bu ortamdan ya kaçacammm yada ozamana kadar hamile kalırsam benim için büyük bir mucize olacakkkk...
Neysee aman içimi döktüm paylaştımmmm...
yok cnm niye kızayım sana.bende aynı senin gibi düşünüyorum en geç mayıs sonu işten ayrılıyorum büyük olasılıkla.işten ayrılacağım kesin ama tam tarih kesin değil henüz.eşimle bu şekilde karar verdik.k.valideme söyledik cnm ama bizi dinlemiyor.eşimde doktorla konuştuk kızdı verme o yedirdiklerini bebeğime bir şey olursa karışmam dedi.k.validem biraz endişelendi sanırım ama ben yinede güvenemiyorum.annelik işte.içim gidiyor..beryalcim inan kafama takmaktan başıma ağrılar giriyor artık.her şeyini alıyorum bebeğimin.olmasada yedirse o verdiklerini anlarım..varken yedirmiyor ya ben ona sinir oluyorum..ben bu dönemde şunu çok iyi anladım bebeğime kimse benim kadar iyi bakamaz...kimseye güvenemiyoruz artık şu dünyada...canım benim kayınvalidenle karşılıklı otur ve adam gibi konuş.
tam anlamıyla bakmayacaksa bebeğe bakmasın.sende çık işten bak bebeğine.
belki bana böyle konuşuyorum diye kızacaksın ama en doğrusu da bu.
ilk 3 yıl bebek gelişimi için çok önemli.çocuğun bağışıklık sistemi için
kayınvaliden neler vermiş çocuğa ya ay sinir oldum
kendisi yiyormuymuş öle şeyler
zamanında kendi çocuklarına verdiyse bile şu an senin bebeğine sen ne istiyorsan onu yedirmeli.
eskiden böyle mamalar ek besinler yokmuş.ama şimdi var.
çokmu zormuş elmayı cam rendeden geçirip suyunu çıkarmak .yada 1 kap yoğurt mayalamak.hadi zor geldiyse bile cam kavanozda meyve püresi var milupanın yada baby mix yoğurt var .aynı ev yoğurdu gibi onları yedirsin bende hep onları yedirdim.biberonda günde 3 kez mama karıştıramıyormu bu kadın yada 2 kaşıktan ek mama yapamıyormu ki.*
hem eskisi gibi kavrulmadan ılıksuya koyunca hoppp oluyo.
ne gıcık ya
senin bebeğin daha küçük .
kahvaltı ya 7 aylık geçmesi gerekli.şu an meyve püresi ve yoğurt yemeli geri kalan zamanalarda hep devam sütü yada anne sütü içmeli.
cnm çok konuştuk çokkkk...yinede bildiğini okuyor k.validem.anne olmak çok değişik bir duygu kızım için herşeyin iyisini isterken şu olanlara bak.un kavurup yediriyor anlatamıyorum bebeğimin o yaptığından aldığı hiç bir besin yok o sadece bebeğimi boşu boşuna saatlerce tok tutuyor diyorum ama beni dinleyen yok..ben işten ayrılana kadar aramızdaki bu iç savaş bitmeyecek maalasef.Elifcim okuyunca bende şaşırdım.İnek sütü,un,tereyağ hepsi birbirinden ağır şeyler biz bile her gün yesek dayanamayız.Yazık yavruma şişko yapmaya falanmı çalışıyor bunları yedirerek acep?Eskiler hiç besin değerine bakmadan çocuklarını kilo yarıştırma olayına girdikleri için belki alışkanlık yapmıştır diye düşündüm inan.Hem eşin hemde sen bir kez daha konuşun kayınvalidenle olmazsa onuda bebişinide alın hep beraber doktora gidin.Ve doktora bu durumu anlatın 'süt,un,tereyağ kavurup yedirilebilirmi bu aylarda' diyerek başla doktora sormaya?Bazen ailelerimiz bizimle inatlaşır ama doktordan duyunca vazgeçer korkarlar.Birde bu şekilde deneyin bakalım.Henüz onun bağırsakları ne ki yavrum nasıl zorlanıyorki kusuyor geri... İş bırakma olayına bir şey diyemem elbette hayırlısı olsun hakkında...
selam canlarım.
size güzel haberlerim var
dorukun bugün kontrolü vardı çok iyiymiş maşallah
öksürüğüde azaldı zaten hafta sonu.bugün tekrar kan idrar testi yapıldı .ciğer filmleri çekildi.bronşit olmaktan kurtulmuş oğlum.doktorumuz bronşitten şüphelenmişti ama şimdi çok iyi dedi .5 gündür 3 farklı şurup içirdik bir tanesi antibiyotikti.süper iyi gelmiş.daha da iyi oldu kuzum.
haksevercim sende haklısın cnm.bende işi bırakıcam zaten ama maalasef hemen olmuyor..aslında işe başlamadan önce bu konuyu düşündüm işe dönmeyi pek istemedim çünkü bebeğim daha çok küçük.eşimde istemedi ama biraz mecbur kaldım ben doğum iznimde olduğum halde patronum bana her ay maaşımı eşimle gönderdi.bu durumdada ben vaz geçtim işe dönmeyeceğim diyemezdim.bu yüzden işe başladım.maaşımı o şekilde göndermeseydi büyüyene kadar çalışmayacaktım eşimle kararımız buydu...neyse bundada elbet benim göremediğim bir hayır vardır..elifcim sende işi bırak bence bunca zaman bekledik yavrularıumız için ziyan etme yavrunu herşey para değil büyüyünc e kreşe verirsin çok gerekirse ama ben onuda yapmam yavrum pazardan giyinsin her istediği olmasın ama ben besliyim büyüteyim isterim bi düşün canım daha küçücü bi melek senin meleğin
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar
Allah gönlüne göre versin cnm.elbet bundada bir hayır vardır.herkesin bir sınavı var bu dünyada bizlerinde böyle oluyor işte.az kaldı ben eminim sabret neslihancım Rabbim gönderecek meleğini inş.ne demişler ''Görelim Mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler...''
İnş. canım en yakın zamanda tüm umut listesi biter ve doğum yapıp güzel bebişlerine kavuşurlar...
Canım çok dikkat et kendine.Rabbime dua et bol bol rahatlamaya çalış.Yorulma üzülme hakkında hayırlısı olsun.Herşeyin bir zamanı var inan.
Canım eşinin ailesi bayağı genişmiş ben saysam bu kadar kuzenim çıkmaz doğrusu maaşallah onlara.Hem sayma böyle moralini zorla bozma.Aksini yap tadını çıkar sinemanın tiyatronun yapmadığın herşeyin.Bir gelsin bebiş bak o zamanda yardııııııımmm diye çığlık atacaksın Allahın izniyle....
Güzel bir paylaşım olmuş sağol canım...
ne oldu canım benim sana.kıyamam ben sana.
dualarım seninle.
canımın içi listeye bakıp üzülme lütfen.
o listeye umutla bak ki senin durumunda hatta senden bile daha umutsuz olanlar hmile kalıp bebeklerini aldılar kucaklarına.
bu sana umut ışığı olmalı.
unutmaki sende birgün meleğini alacaksın kucağına.rabbim seninde bebeğini yollayacak .zamaını gelince sende çok tatlı çok cici bir anne olacaksın canım
selam canlarım.
size güzel haberlerim var
dorukun bugün kontrolü vardı çok iyiymiş maşallah
öksürüğüde azaldı zaten hafta sonu.bugün tekrar kan idrar testi yapıldı .ciğer filmleri çekildi.bronşit olmaktan kurtulmuş oğlum.doktorumuz bronşitten şüphelenmişti ama şimdi çok iyi dedi .5 gündür 3 farklı şurup içirdik bir tanesi antibiyotikti.süper iyi gelmiş.daha da iyi oldu kuzum.
selam canımmm....selam herkese cok yogun bi haftaydı benim için evde 1 gün durmadım iyice gezginci oldum
eşim bağlıcam artık eve ne yüksek enerjin var diyobaglasada iyi olur bu güdüşle evin yolunu unutacam
eeeee kızlar sizden nehaber görüsemez olduk
yarencim geçnişşşşşşşşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnn bitanem öp yakışıklımı benim içinnnnnnnnnnnnn
elifcim sende işi bırak bence bunca zaman bekledik yavrularıumız için ziyan etme yavrunu herşey para değil büyüyünc e kreşe verirsin çok gerekirse ama ben onuda yapmam yavrum pazardan giyinsin her istediği olmasın ama ben besliyim büyüteyim isterim bi düşün canım daha küçücü bi melek senin meleğin
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?