efet canım veriyorum kilomu haatttaa cumayı iple çekiom inşalllah kilo vermişimdr tatlım
canım nöbet günlerini bende çok özledim şimdide saolsun elif beklior gündzleri pek gelen giden yok
yok canım aynı numaram sen çaldır ben arayam seni
etli pide derken etli ekmegi diyon sanırım ama ben onu evde hiç yapmadımki
kiymetli konusuna gelince bu insanları bende anlayamıom bi türlü
inşallah msndende görürşrürz canım kaynanam cuma akşamı gelcek o gelmeden görüşsek kızı uyutunacs gelsen daha iyi olarr
öptüm ikinzideyaaa öpüşenler bunlardı sanırm ama neyse
selam hatunlar
canım dün akşamdan beri nöbetteyim ben kızımın nöbetini tutuyorum inan hiç uyumadı şuan gözlerim şişmiş durumda.kayınvaliden hala sende galiba sen bu gidişle istedin kiloya düşersin merak etme bu azim olduktan sonra sende.
hay allah canım çocugun bi sıksıntısı rahatsızlıgımı var acepki
canım kaynanadan ölene dek kurtuluşum yok benm ki neyse tez vaittf gider napımda
zayıflarmıyım dion kızz
gerçi eşim diyor sen zayıfla 55 e kadar düş ne istersen alı dior ama ben tesetttürlü olduğum için ne aldırsam acaba
HAMİLE LİSTEMİZ AZALDI
DOĞUM YAPANLAR ÇOĞALDI.
ŞİMDİDE SIRA UMUT LİSTEMİZİN AZALMASINDA.
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIP TÜM ARKADAŞLARIMIZIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRÜCEZ.
RABBİM İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ YAPAR İNŞALLAH
günaydın kızlar...herkese iyi hafta sonları..günaydın arkdaşlar tam evi yerleştirdik derken yağız grip gibi oldu.neyse çok lmadı ama burun akıntısı falan işte.dün öğlen uykusundan kalktı üzerini değiştiriyodum.bi şişlik geldi elime boynunda.hemen annemle eşimle acile gittik hastaneye ordanda kendi özel doktoruna..noldu dersiniz.KABAKULAKKKK...bir yaş aşısında kabakulak aşısı var ama 3hafta içinde bu aşı yalancı kabakulak yapabiliyomuş..adı yalancı ama bildiğimiz kabakulak...10-15güne geçermiş inşallah aşılı oldugumuz için hafif atlatır kuzum.yanağını bi görseniz kıyamam ya..kurban olsun annesi ona..
Allah gönlüne göre versin cnm.elbet bundada bir hayır vardır.herkesin bir sınavı var bu dünyada bizlerinde böyle oluyor işte.az kaldı ben eminim sabret neslihancım Rabbim gönderecek meleğini inş.ne demişler ''Görelim Mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler...''Ahh beryalimmmm....
olisteye her bakıp kendimi orada gördüğümde bir Ahh çekiyorum ki yüreğim öyle yanıyor ki anlatamammmmm....
Rabbim isteyen herkese ve bana meleğimi nasip etsin inşşşş...
Ya çevremdeki herkes 2. ve 3. hamilee...Etrafımda çocuğu olmayan bir ben kaldımmm...
Arkadaşarım falan hep ya doğurdu yada hamilee...
Eşimin (dün üşenmedim saydımm) 42 tane kuzeni varr...Ve hepsi evli ortalama aynı yasşlardayızz...
Ve hepsinin çocukları var..üstelik ya 2 tane ya üç tane...Hanii kendime kızıyorummmm kimseyi kıskndığımdan değil kimse yanlış anlamasın ama işte elimde değil üzülüyorummm...Niye bizde yok diyee...Ve bu yaz düğün var düşünsenize hepimizin bir araya geldiğinii..Sanki kendimde büyük bir eksiklik gibi bu ortamdan ya kaçacammm yada ozamana kadar hamile kalırsam benim için büyük bir mucize olacakkkk...
Neysee aman içimi döktüm paylaştımmmm...
gerçekten çok güzel bir alıntı...Bir asker, namaz kılan en zor şartlarda bile terk etmeyen diğer askere sordu:
-Ar...kadaş kaçıncı çağda yaşıyoruz niçin kendini zahmete sokup hergün 5 defa namaz kılıyorsun? Namaz kılan asker, tam o sırada uzaktan görünen teğmeni gösterdi:
-Şu insan: niçin hergün yanından geçerken toplanıyor, selam veriyor ve bütün emirlerine itaat ediyorsun. Yat dese yatıyor, kalk dese kalkıyorsun oda senin gibi iki ayağı iki eli ve bir başı olan bir insan değilmi? Diğer asker cevap verir:
-Evet oda benim gibi bir insan ama omuzunda yıldızı var. Namaz kılan askerin cevabı müthişti:
-Ey arkadaş sen omuzunda yıldızı var diye senin gibi bir insana itaat ediyorsun da ben yerdeki kumlar adedince yıldızları olan ve hepsini tesbih tanesi gibi kudret eliyle çeviren RABBİM'e niçin itaat etmeyeyim... h. Mevlana
Çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak istedimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?