selam canımaaaaaa citossss nasılsın tatlımya nerellerdesin hatırladınmı beni
ooo hoşgeldin canım çabuk halletmişsin işiniselam arkadaşlar dün taşındıkk..daha eşyalar taşınırken gelip bağlamışlar neti..baya yerleştik sayılır.inş.bugün biter.hepinize çok teşekkür ederim.tekirdağda hemen hemen her ev kaloriferli merkezi sistem yani..aidat ödüyoruz yaz kış..çıktıgım evde bu evdede aynı aidat parası..
tebrik ederim canım benim gözünüz aydın.sağlıkla büyüsün bebeğinselam kızlarrrrrr
hepinizi çok özledim çok şükür kızıma kavuştum biraz zor oldu ama şükürller olsunnnnnn
9 kasım 2010 salı saat 17:53 te sezaryemnle dogum yaptım
herşey yolunda giderken bir anda düzenimiz bozuldu 37. Haftada dogdu kızım
son hafta kg alamadıgımız için dr sezaryene aldı
2kg 90 gram dogdu ama çok şükür şimdi iyiyiz
pcyi ve interneti kapattık o yüzden giremiyorum ama hep aklımdasınız herkese çooooook selam vakit buldukça girmeye çalışırım inşallahhhhhhhh
selam canım.kayıpsın uzun zamandırselam kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır.
selam canım nasılsınhayırlı akşamlarrrr kıslar gerçi kimseler yokta neysem ben yine reglı oldm bu arada kilom 58 bebegime kavuşmaya az kaldı
hayırlısı olsun canım benim.rabbim sana ve tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın inşallahslm kızlar haberlerim var çok mükemmel bir doktor bulduk çok mutlu oldum istatislikleri bozmak istemem inşallah bizimkide tutar hiç böle aşılama duymamıştım 2 kere yani duyan varmı aranızda ben bursadayım ankaradan gelen bi çift vardı yanımızda inegölden hemde muane 250tl aşılama 1000tl biz aynı ayın içinde oldu die sadece 1lira verdik 80 iğne 20 klomen şeker ilacı vs 100 eşimin tahlilleri ben üniversitede yaptırdım beleşe geldi :) neyse çok umutluyum bu sefer umut fakirin ekmeği nolur sizden ri,cam dua edin bizim için şimdiden dualarınız için teşekkürler
sağol beryalcim.bende gidiyorum oraya doğru herhalde.ağrılarım dayanılmaz oldu artık.tekrar doktora gidebilirim bu hafta içi eğer bu şiddette devam ederse.çok fena bir şey bu...
[/b]
ÇOK YAKIŞIKLI SIPAN MAŞALLAHherkese günaydınlar kıslar ya tam düzenli giricem diyom ama benim sıpa dur durak bilmiyo sağolsun
rüfeydecim çok geçmiş olsun hayırlı ugurlu allah analı babalı büyütsün bebişini canım
Eki Görüntüle 127996 Eki Görüntüle 127997 teyzoşlar işte bu sıpa beni size yollamıyo yaaaaaaaaaaaaaa :))))))))
aman başka topik açmayın sakın burda zor toparlandık birde başka topik açmayın walla ben gelmem hiç bir yereüfff topiğe slm yazan çıkıyor divinitye söyleyelimde bir tane daha topik açsın ama onun adını SLM TOPİĞİ koysun
Beryalimmmm hoşgeldin canımmmm....
hoşbulduk canikom
nasılsın neler yapıyorsun görüşemedik uzun zamandır
ohhh ellerinize sağlıknasılsınız arkadaşlar valla ben bitmiş durumdayım ev az kaldı yerleşti sayılır ama annemde bende bittik.yağız efendi işimizi ikiye katlıyo...ama olsun allahım herkese evinde güle güle oturmayı nasip etsin..
güle güle huzurla oturun inşallah
hayde bakalım ilk kimin halayını çekicez.inşallah haksever ve ayşekuzum bende bsşlsdım çalışmalara hadi bakalım hangimiz önce hamiş kalacaz ha gayret inşşallah rabbim bebeklerimizi gönderir inşşş
evet kız normal adet canım inşallah ardından bebegimde gelir
hiç bukadar neşeli keyifli olmamıştım daha:74donlarrrr havayaaaaaaaaaaa :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ikinizidende güzel hayırlı haberler alırız.
yok canım iyiymiş allaha çok şükürkızlarr divin nerdeyse bir aydır ugramamş allahım korusun kötü bişey yoktur tel nosunu bilen varsa özelime yazında ben arayam ya çok merak ettm vallaaa
kızlar divinty iyiymiş çitos arkadasımız görüşmüş herhangi bi sıkıntı yokmuş
kafa dinliyomus biraz benimde bildiğim bu kadar size haber edim dedim
bu arada herkesi ayrı ayrı öpüyom
aysecim adetlerinin düzene binmesine sevindim benimde ameliyattan sonra düzene girdi
haksevercimmmm canım benim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah en yakında
cennet kokulunu bagrına basarsınnnnnnnnnnnnnnnn dualarım seninle ve hepinizle
beryalcim hosgeldin inşallah bebişle gelmişsindir
neslihancım sumos mergyan beryal haksever ayse sinemis elif yaren ve ismini sayamadığım herkesi ayrı ayrı öpüyorum kib aeo kalbim sizinle
hoşbulduk canım.
mesajını aldım ama sana geri dönemeim ama sen benden önce yazmışsın divinty iyiymiş .allaha şükür
Selamlar herkese nihayet döndük evimize.izmirdeyim .eşimle görüştük geldik.çok yorucuydu ve doruk hastaydı giderken orda dahada fen oldu.
Bronşit olmak üzereymiş doruk paşa.fena üşütmüş. O kadarda koruyorum böyle oluyo.sokakta ayakları çıplak gezen bebelere bişey olmaz biz gözümüzden sakınırız bizimki hasta oldu yaaaaa :26:
canlarım divişimiz kankası can dostu çitosla barışmış bu süper haber.tebrik ederim ikisinide
çitosumuz doğum yaptı geçen ay.
eski arkadaşlarımız tanırlar
bu arada diviş tedaviye başlamış ama bir süre buraya girmeyecekmiş
benden bu kadar bende bundan fazlasını bilmiyorum .
geçmiş olsun beryalcim çok salgın var valla
aa barışmalarına sevindim :92:
beryalcim çok geçmiş olsun cnm.Allah şifa versin yakışıklı doruğa...Selamlar herkese nihayet döndük evimize.izmirdeyim .eşimle görüştük geldik.çok yorucuydu ve doruk hastaydı giderken orda dahada fen oldu.
Bronşit olmak üzereymiş doruk paşa.fena üşütmüş. O kadarda koruyorum böyle oluyo.sokakta ayakları çıplak gezen bebelere bişey olmaz biz gözümüzden sakınırız bizimki hasta oldu yaaaaa :26:
canım ne oldu msn yede gelmiyon
bugün sibell kamerada gördüm cadı kızını çok asabi kızı var maşallahhh
ayşe canım maşallah kilo veriyosun bu azimle baya verirsin canım.seninle sohbeti özledim mutlaka birgün msn de görüşelim
konyanın etli pidesinin tarifini alcam sende
günaydın neslihancım,herkese günaydın....günaydın cancağazlarımmmm....
Bugünlerde pek bir yoğun işler çok sık giremiyorum zatennn....
Hepinizi öpüyorummmm...
Bu arlar kafayı yemezsem birdaha hiç yememmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?