yarencim geçnişşşşşşşşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnn bitanem öp yakışıklımı benim içinnnnnnnnnnnnn
elifcim sende işi bırak bence bunca zaman bekledik yavrularıumız için ziyan etme yavrunu herşey para değil büyüyünc e kreşe verirsin çok gerekirse ama ben onuda yapmam yavrum pazardan giyinsin her istediği olmasın ama ben besliyim büyüteyim isterim bi düşün canım daha küçücü bi melek senin meleğin
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar
canım presedlerin tarihi geçtiği için yollayamadım
dualarımdasın inşallah yapışır sana meleğin :) inşallah 5ekim2011 dede sen doğurursun
bu arada hatırlatırım sana gelip burda uykum var die ağlarsan
canım benim aynı duyguları bende yasıyorum seni çok iyi anlıyorum her konustugun kişinin sormaması için allaha yalvarmak konu acılmasın diye köşe bucak kaçmak yeni bebeği olana kıskanmak değilde nasıl gidicem diye içinin sızlaması hepsini yaşadım yasıyorumdadün akşam çok değişik bir şey olduuu...Ben de mi bir problem var yoksa böyle düşünen oldumu aramızda....
dün akşam eşimin babaannesine gittik 2 halası amcası gelinler damatlar vs.vs. vardı. .Benimle aynı anda evlenen eşimin amcaoğluda gelmiş..2 tane çocuğu var 2. yeni olduu...Bebeğini kucağıma bile alamadım hani çok istedim ama dedim ya derlerse e hadi artık sıra sende işi işi iş nereye kadar diye ya derlerse diye kucağıma alamadımmm..Sevemedim yavrucağı....Ama oda inan anladı sanki karşıdan hep bana baktı güldü daha 3,5 aylıkk sanki içinden dua etti benim için Rabbim dedi Neslihan yengemede benim gibi sevimli bir melek gönder onunda kucağını boş bırakma dedi sanki...
Kimse bilmiyorki halbuki İŞ den dolayı olmadığını...Artık 6 sene olucak nerde ise evleneli ömür bitiyor bizde halen tık yokkk...En son geçen sene evlenen arkadaşım da hamilee..Kızcağız hergün arıyor bak aadet oldun mu yum. dönemin ne zaman falan filan diye soruyor kızcağızzz...
möüm değil canım bakem ben yolladım askerleri savaş var içerde yeni çerilerim benim hücümdalar inşallah biri kazanırda kaleye girer of of inşallah tutmuştur
möüm değil canım bakem ben yolladım askerleri savaş var içerde yeni çerilerim benim hücümdalar inşallah biri kazanırda kaleye girer of of inşallah tutmuştur
canım benim aynı duyguları bende yasıyorum seni çok iyi anlıyorum her konustugun kişinin sormaması için allaha yalvarmak konu acılmasın diye köşe bucak kaçmak yeni bebeği olana kıskanmak değilde nasıl gidicem diye içinin sızlaması hepsini yaşadım yasıyorumda
allahım hakkımızda hayırlı olanaı nasip etsinnnnnnnn
dualarımdasın içim diyoki inşalaaaaaaaaaahhh bu ayyy müjdeni alıcaz haksever
iyi akşamlar kızlarrrr....neslihancım cnmmm her gece aklımdasınız sana haksevere ayşeye divinitye bebiş bekeleyen herkese dualar ediyorum.inş. Rabbim kabul eder hepimizin dualarını...
üff bugün ödeme günüydü cnm çıktı daha şimdi işim bitti..kdv muhtasar vs...pöffffff
bu ayda bitti...darısı önümüzdeki ayın başına :)
rüyamda hamileymişim sanki ve erik ağacına çıkmışım erik yiyorum böle yarısı yeşil yarısı kızarmış
ben hamile rüyası görürdüm önceden ve hep hamile çıkardı burdan
hatırlarmısınız bilmem geçen sene bu zamanlarda dördüz doğurmuşum bitanesi yok 3tane kalmış ama onlarda yok
oay haksever cmrm ve ben hamile kaldık haksever tutunamadı kuzum rabbim inşallah bu sefer tutundursun meleğini mübarek ezanın hürmetine
amin canım benim.teşekkür ederimmaşallah doruk paşamıza Allah daha da iyi etsin inş.
selam canım hoşgeldin.selam herkese cok yogun bi haftaydı benim için evde 1 gün durmadım iyice gezginci oldum
eşim bağlıcam artık eve ne yüksek enerjin var diyobaglasada iyi olur bu güdüşle evin yolunu unutacam
eeeee kızlar sizden nehaber görüsemez olduk
yarencim geçnişşşşşşşşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnn bitanem öp yakışıklımı benim içinnnnnnnnnnnnn
elifcim sende işi bırak bence bunca zaman bekledik yavrularıumız için ziyan etme yavrunu herşey para değil büyüyünc e kreşe verirsin çok gerekirse ama ben onuda yapmam yavrum pazardan giyinsin her istediği olmasın ama ben besliyim büyüteyim isterim bi düşün canım daha küçücü bi melek senin meleğin
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar
canım benim işin ucunu bırakma ama çok ta üstüne düşme.olacağına varır.sen tedavini ne yaptın testlerin vardı pahalı faln diyordun.başka bir çözüm buldunuzmu canım?Amin canım aminnn...Ama inan çok hayal gibi geliyor artıkkk...Ben sanırım bırakıcam bu işin ucunuuu...
Bu işte çalışırken çok zorrrr...Stres sıkıntıı daha dr. gitmeye zamanım bile olmuyoooo...
Benim önce bir kendimi toparlamam lazımmm.... Sanırım depresyondayımmm....
Oyoyoy çok şükür paşamıza geçmişler olsunnnnn....
Resimlerinizede baktımmm maşaallh ya yürürken ilk gördüm çok tuhaf oldum hoşuma gitti..İlk seni tanıdığımda daha 4 aylık hamileydin beryalim...:):)
dün akşam çok değişik bir şey olduuu...Ben de mi bir problem var yoksa böyle düşünen oldumu aramızda....
dün akşam eşimin babaannesine gittik 2 halası amcası gelinler damatlar vs.vs. vardı. .Benimle aynı anda evlenen eşimin amcaoğluda gelmiş..2 tane çocuğu var 2. yeni olduu...Bebeğini kucağıma bile alamadım hani çok istedim ama dedim ya derlerse e hadi artık sıra sende işi işi iş nereye kadar diye ya derlerse diye kucağıma alamadımmm..Sevemedim yavrucağı....Ama oda inan anladı sanki karşıdan hep bana baktı güldü daha 3,5 aylıkk sanki içinden dua etti benim için Rabbim dedi Neslihan yengemede benim gibi sevimli bir melek gönder onunda kucağını boş bırakma dedi sanki...
Kimse bilmiyorki halbuki İŞ den dolayı olmadığını...Artık 6 sene olucak nerde ise evleneli ömür bitiyor bizde halen tık yokkk...En son geçen sene evlenen arkadaşım da hamilee..Kızcağız hergün arıyor bak aadet oldun mu yum. dönemin ne zaman falan filan diye soruyor kızcağızzz...
selam canım hoşgelsinslm vermeden daldım nasılsınız kızlar bizde oğlumla iyiyiz çok şükür
alerjik boronşit teşhisi koymuştu aile hekimimiz bide üniversiteye götürüp inceleyelim dedik çok şükür rabbime testleri tahlilleri herşeyi temiz çıktı oğlumun 8 ayımızdayız uykusuz uykusuz büyümeye çalışıyoruz işte
ayyyyyyy ne güzel bir haber bu .hayır olsun canımrüyamda hamileymişim sanki ve erik ağacına çıkmışım erik yiyorum böle yarısı yeşil yarısı kızarmış
ben hamile rüyası görürdüm önceden ve hep hamile çıkardı burdan
hatırlarmısınız bilmem geçen sene bu zamanlarda dördüz doğurmuşum bitanesi yok 3tane kalmış ama onlarda yok
oay haksever cmrm ve ben hamile kaldık haksever tutunamadı kuzum rabbim inşallah bu sefer tutundursun meleğini mübarek ezanın hürmetine
kızlar geldim şükür kavuştum sizlere
nasılsınız nevar neyok canlarım
günaydın canımGünaydınnnnn
günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?