benim kusuruma bakmayın bu kız bana kafayı yedirtecek bigün
oyun halısna koydum totosunu açtım gene ağlıyo kakasınıda yapmış yıkadım bigüzel
dönemeye çalışıyo bugünlerde cebelleşiyo şuan
rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu güzelliği bütün kalbimle dua ediyorum inanın ağlayasım geliyo kızımı severken
haksever cnm sakın üzülme.jonynin dediği gibi belki yerleşme kanamasıdır bu yaşadığın.bende yaşadım onu benim ki 3 gün sürmüştü ben adet oldum sandım.bir sonraki ay adet olmayınca test aldım pozitif çıktı sonra doktora gittim.doktorumda bana 8 haftalık hamilesin dedi.nasıl olur 4 haftalık olması gerekiyor bu dönemde adet oldum dedim onlar olur gebelikte yerleşme kanaması vb..şeyler gebeliğin ilk dönemlerinde çok oluyormuş.benim 3 ayımda sürekli kahverengi akıntım hatta kanamam oldu sürekli ilaç kullandım..sakın üzülme iyi düşün iyi olsunn...ayrıca neden eşini bırakmak istiyorsun ki bu senin sınavın olduğu kadar eşinin de sınavı..eğer eşinin kaderinde bunları yaşamak varsa hayatında sen değil başkasıda olsa yaşacaktır emin ol...o yüzden bırakıp gitmektense bence sen eşine daha da bağlan...Rabbim bir ömür mutlu etsin cümlemizi inş.çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
günaydın arkadaşlarrrr.canım çok sıkkın..cumartesi günü annem izmire dönücekti sagolsun evi taşıdık yerleştirdik.yağızda kabakulağı attlattı..kardeşim hastaymış,hadi eşim bugün nöbetçi bugünüde atlatayım cumartesi giderim dedi.annemin gecen sene eli kırılmış alçıya alınmıştı.sürekli agrısı vardı..bende gitmeden doktora götürcem seni acile bırakmam dedim böyle.neyse benimde bir iki gündür elim bilekten acayip agrıyodu sende çektir düştüm falan de dedi annemle eşim.yok canım yalan diyemem gülerim dedim.hastaneye gittik ısrar ettiler neyse girdim düştüm ben dedim.doktor röntgen istedi.sonuç bi çıktı..kolummm kırılmışşş..inanamıyorum yaaa..dirsege kadar alçıya aldılar.hastaneye gidicem ne kadar kalcak bilmiyorum.anneme diye giittik kırık bende çıktı.gecen sene tayin oldugumuzda ilk hafta eşim ayağını kırmıştı iki ay alçıda gezmişti hamileydim bide.bu tekirdağ bize yaramadı.allahım beterinden sakla..kardeşim orda hasta erkek bide işe gidip geliyo benim yüzümden hep magdur oluyo.bakalım eger çok uzun süre kalcaksa alçı belki ben annemle izmire giderimm...arada gelip yazarım.öptüm hepiniziii...
canım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdır seni çok iyi anlıyorum herşeyde var bi hayırçok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
günaydın arkadaşlarrrr.canım çok sıkkın..cumartesi günü annem izmire dönücekti sagolsun evi taşıdık yerleştirdik.yağızda kabakulağı attlattı..kardeşim hastaymış,hadi eşim bugün nöbetçi bugünüde atlatayım cumartesi giderim dedi.annemin gecen sene eli kırılmış alçıya alınmıştı.sürekli agrısı vardı..bende gitmeden doktora götürcem seni acile bırakmam dedim böyle.neyse benimde bir iki gündür elim bilekten acayip agrıyodu sende çektir düştüm falan de dedi annemle eşim.yok canım yalan diyemem gülerim dedim.hastaneye gittik ısrar ettiler neyse girdim düştüm ben dedim.doktor röntgen istedi.sonuç bi çıktı..kolummm kırılmışşş..inanamıyorum yaaa..dirsege kadar alçıya aldılar.hastaneye gidicem ne kadar kalcak bilmiyorum.anneme diye giittik kırık bende çıktı.gecen sene tayin oldugumuzda ilk hafta eşim ayağını kırmıştı iki ay alçıda gezmişti hamileydim bide.bu tekirdağ bize yaramadı.allahım beterinden sakla..kardeşim orda hasta erkek bide işe gidip geliyo benim yüzümden hep magdur oluyo.bakalım eger çok uzun süre kalcaksa alçı belki ben annemle izmire giderimm...arada gelip yazarım.öptüm hepiniziii...
sağolun kızlar.kolum zaten şişti.ama oynak yerde olmadığı için bileğimin üst kısmı.çok agrı yapmamış.ayrıca doku zedelenmesi olmuş.annemle izmire gitmek zorundayım.yağıza bakamam tek elle.altını bile değiştiremem.eşim gitmen lazım rezillik çekeriz dedi zorda olsa.çok üzüldü kıyamam yaa...nebileyim böyle işte kızlar.izmire gidince yazarım.yarın gidiyorum.kendinize çok ii bakın..
çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?