Dokuz Doğuranlar

canım rabbim evladını sana bağışlasın güle güle büyüsün inşallah
belki birgün benimde olur hiç umudum kalmıyor artık gittikçe tükeniyorum habire ağlayasım var ama napıyım elden ne gelir hayırlısı diyorum bekliyorum..

bugün aile hekimine kaydımı yaptırmaya gittim.allahım herkesin kucağında yanında hep cocuk cıvıl cıvıl ortalık bitek benim ortalıkta yanlız oturan.benden önce hamile kadın girdi içeri o arada benide aldı doktorla kadın konuşuyo her geçen gün hamilelerimz artıyo diyor.dr. kendimi ne kadarda ezik hisettim anlatamam....

bugün efkarım üstümde galiba dokunsalar ağlıcam offfff offff

çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma

haksever böle yapma lütfen
ooff biraz pozitif ol hemen ümitsizliğe kapılma böle
nerden biliyosun belki tutunma kanamasıdır
allah aşkına bu kadar negatif düşünme
hıhh bu ay olmadı bidahaki ay olacak biliyorum de
ya çok üzlüyorum ben ya ooooffff
beni düşünsene
ben dinden çıkmıştım nerdeyse
9ocakta kopmam gereken kuzenimin düğününde şarıl şarıl adet olduğumda ve 42yaşındaki yengemin hamile oldunu öğrendiğimde bana ağladığında sibel istemiyorum aldırcam dediğinde ben
allahım sen büyüksün dicek bişeyim yok isyan etmicem artık sen herşeyin hayırlısını verirsin dedim ahanda çocuk sallıom bu saatte hala hee bide 2aylık evli kuzenimde hamileydi oay o psikolojiyle ilk defa o ay isyan etmedim
şuan kayışım kopmuş durumda kocama sus kızım diyorum oyüzden sağlıklı konuşamıyorum şuan beynim durdu
öptüm seni
bu ay değilse bi dahaki ay olacakyaaa biliyorum ben adım gibi eminim

günaydın arkadaşlarrrr.canım çok sıkkın..cumartesi günü annem izmire dönücekti sagolsun evi taşıdık yerleştirdik.yağızda kabakulağı attlattı..kardeşim hastaymış,hadi eşim bugün nöbetçi bugünüde atlatayım cumartesi giderim dedi.annemin gecen sene eli kırılmış alçıya alınmıştı.sürekli agrısı vardı..bende gitmeden doktora götürcem seni acile bırakmam dedim böyle.neyse benimde bir iki gündür elim bilekten acayip agrıyodu sende çektir düştüm falan de dedi annemle eşim.yok canım yalan diyemem gülerim dedim.hastaneye gittik ısrar ettiler neyse girdim düştüm ben dedim.doktor röntgen istedi.sonuç bi çıktı..kolummm kırılmışşş..inanamıyorum yaaa..dirsege kadar alçıya aldılar.hastaneye gidicem ne kadar kalcak bilmiyorum.anneme diye giittik kırık bende çıktı.gecen sene tayin oldugumuzda ilk hafta eşim ayağını kırmıştı iki ay alçıda gezmişti hamileydim bide.bu tekirdağ bize yaramadı.allahım beterinden sakla..kardeşim orda hasta erkek bide işe gidip geliyo benim yüzümden hep magdur oluyo.bakalım eger çok uzun süre kalcaksa alçı belki ben annemle izmire giderimm...arada gelip yazarım.öptüm hepiniziii...

haksever cnm sakın üzülme.jonynin dediği gibi belki yerleşme kanamasıdır bu yaşadığın.bende yaşadım onu benim ki 3 gün sürmüştü ben adet oldum sandım.bir sonraki ay adet olmayınca test aldım pozitif çıktı sonra doktora gittim.doktorumda bana 8 haftalık hamilesin dedi.nasıl olur 4 haftalık olması gerekiyor bu dönemde adet oldum dedim onlar olur gebelikte yerleşme kanaması vb..şeyler gebeliğin ilk dönemlerinde çok oluyormuş.benim 3 ayımda sürekli kahverengi akıntım hatta kanamam oldu sürekli ilaç kullandım..sakın üzülme iyi düşün iyi olsunn...ayrıca neden eşini bırakmak istiyorsun ki bu senin sınavın olduğu kadar eşinin de sınavı..eğer eşinin kaderinde bunları yaşamak varsa hayatında sen değil başkasıda olsa yaşacaktır emin ol...o yüzden bırakıp gitmektense bence sen eşine daha da bağlan...Rabbim bir ömür mutlu etsin cümlemizi inş.

yarencim cnm çok gemiş olsun ama şok oldum nasıl olurda durup dururken kolun kırılır anlamıyorum.hadi kırıldı diyelim benim bildiğim kırık ve çatlaklar ağrının yanında şişlik de yapar..neyse cnm olmuş artık Allah şifa versin...

canım bekle bakalım belki yerleşme kanamasıdır seni çok iyi anlıyorum herşeyde var bi hayır
bak bende senin gibi bi gün olmuyo diye cok aglayarak dr um yanına gittim
bana dediki sen niye bukadar yıpratıyosun kendini hayırlısı böyle demekki
belki sen hamileyken sana bişe olucak eşin ve ailen seni kaybedecek o zaman doğan cocuk neye yarar
annesiz büyüdükten sonra ailen ona her baktığında içi szıladıktan sonra dedi belki rabbim seni onlara bağıslıyo dedi
onun için hep daha kötüsünü düşünki kolay atlatabilesin dedi ve ben kendime ondan sonra geldim ve hep allahıma şükür ettim
günü ve zamanı var olucak yaşın daha cok küçük daha senin yaşındakiler evlenmeyi bile düşünmüyo
bukadar yıpratarak hayatı zehir edersin cıkmadık candan umut kesilmez bak bana ben kac tane olay gecirdim ölümlerden döndüm
ama bi gün olsun neden diye sorgulamadım hep hayırlısı böyle dedim hiç bizaman bırakmadım kendimi
ailem için eşim için ayakta durdum lütfen sende güçlü ol kendine gel sakın isyan etme
sen belkide cogumuzdan daha inançlı dini görevlerini yerine getiren bi insansın rabbim bizi sınıyo önemli olan bu sınavı anlımızın akıyla gecmek
NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜNÜ BİLSENDE KENDİN İÇİN VE EŞİN İÇİN GÜÇLÜ OLLLL

canım cok gecmiş olsun nasıl farketmedin üzüldüm umarım hersey biranda düzelir
canım cocuk sevindir olmazsa üzerinizde göz falan vardır belki

Son düzenleme:
sağolun kızlar.kolum zaten şişti.ama oynak yerde olmadığı için bileğimin üst kısmı.çok agrı yapmamış.ayrıca doku zedelenmesi olmuş.annemle izmire gitmek zorundayım.yağıza bakamam tek elle.altını bile değiştiremem.eşim gitmen lazım rezillik çekeriz dedi zorda olsa.çok üzüldü kıyamam yaa...nebileyim böyle işte kızlar.izmire gidince yazarım.yarın gidiyorum.kendinize çok ii bakın..

en dogrusu gitmen gitmezsen yağız için zor olucak umarım cabuk gider gelirsin
tekrar gecmiş olsun

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.çabucak iyileşir kolun inşallah evine dönersin hemen
yağızıda öptüm annesi iyi yolculuklar size..

canımm seni o kadar iyi anlıyorumki
Allahım sen gör halimizi yarabbiii

canım ne desem bilmiomki şaştım kaldım valla hergün akşamları hakseverden haber varmı die bakıordum hatta geçen gün aklımdasınya eşime ismiylen degilde haksever die bagırıom aman allahım sen aklımıza muk
ayet ol allahım sen büyüksün bizizmde olacak canım merak etme sadece sabırrrr

yarennn çok geçmişşş olsunnn canım inşallahhh iyileşirsin canım kol kırırgına elma iyi gelir derler bol bol elma ye sen oglunada cici bak öpüomm siziii

kızlar buarada hiç kilo verememişim ama almamşımda aynı 58.300 gr
vale elif dyd sibel haksver sık olarak zaten bu kadarız gelenler
ha bide nelişahh hepinziçok seviommm

hayırlı akşamlar kıslar geçen cuma günü görümcemlere gideceğim demiştim malesef ogünün akşamı dedem vefat etti apar topar annemlere gittim.çok kötü oldum ya doğum yaptım iki gün sonra dayımın eşi aniden vefat etti geçen ay babamın babası vefat etti geçen cumada annemin babası hepsi üst üstte gelince moralim altüst ya.dedemi çok seviyodum kızımı göremedi malesef bayramda hasta olur diye annemlere gidememiştim sonrada gitmek nasip olmadı dedem duruyu çok sormuş gelmiycekmi yanıma diye

:123:

28 / 01 / 2011

CUMA

SAAT : 23.10

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________
50.gelevera _____________________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bitte _________________ 19 MAYIS ___________ KIZ ______________ EYŞAN
2.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________ KIZ
3.dil_nur _______________ 21 MAYIS ___________
4.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________
5.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
6.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________
7.k.a.y.r.a. ____________
8.lightlife ______________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM [/QUOTE][/QUOTE]

ayyy ne güzel arkadaşlar kurtulmuş.darısı bizim başımıza gerçi daha çok var doğumuma ama şimdiden düşünüyorum,korkuyorum.doğuranları duyunca özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…