SELAM CANIMselam kızlar evi süpürecektim bi bakim dedim nasılsınız
NE 26 MI OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYValla bence evli bir kadının çalışması dahada zorr inannnn....
C.tesi günü tam 26 kişilik misafirim gelecek üstelik yemekli...
Ayyy evet yaaa gezsem tozsamm ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
unutulduk sanırımönceden buraya gelmek için can atardım her gelişimde dolu dolu olurdu şimdi hergün 4 veyya 5 kere giriyom cok nadir bi kaç kişi oluyo neden koptuuuuuuukkkkkk önceden dertleşirdik kimse gelip kimsenin derdini dinlemiyo artıkkkkkk
ohhh mis gibi güle güle otur canım.kızlar gelinde eccik laflıyalım.
taşındım yerleştim çok şükür işlerim bitti
benim kusuruma bakmayın bu kız bana kafayı yedirtecek bigün
oyun halısna koydum totosunu açtım gene ağlıyo kakasınıda yapmış yıkadım bigüzel
dönemeye çalışıyo bugünlerde cebelleşiyo şuan
rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu güzelliği bütün kalbimle dua ediyorum inanın ağlayasım geliyo kızımı severken
niye ezik olasın ki.böyle konuşma lütfen.stres sıkıntı yok.bugün aile hekimine kaydımı yaptırmaya gittim.allahım herkesin kucağında yanında hep cocuk cıvıl cıvıl ortalık bitek benim ortalıkta yanlız oturan.benden önce hamile kadın girdi içeri o arada benide aldı doktorla kadın konuşuyo her geçen gün hamilelerimz artıyo diyor.dr. kendimi ne kadarda ezik hisettim anlatamam....
canım benim hemen kendini harab etme lütfen.stres yaparsan umutsuzluğa kapılırsan işin dahada zor olur.çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
canım benim çok geçmiş olsun.günaydın arkadaşlarrrr.canım çok sıkkın..cumartesi günü annem izmire dönücekti sagolsun evi taşıdık yerleştirdik.yağızda kabakulağı attlattı..kardeşim hastaymış,hadi eşim bugün nöbetçi bugünüde atlatayım cumartesi giderim dedi.annemin gecen sene eli kırılmış alçıya alınmıştı.sürekli agrısı vardı..bende gitmeden doktora götürcem seni acile bırakmam dedim böyle.neyse benimde bir iki gündür elim bilekten acayip agrıyodu sende çektir düştüm falan de dedi annemle eşim.yok canım yalan diyemem gülerim dedim.hastaneye gittik ısrar ettiler neyse girdim düştüm ben dedim.doktor röntgen istedi.sonuç bi çıktı..kolummm kırılmışşş..inanamıyorum yaaa..dirsege kadar alçıya aldılar.hastaneye gidicem ne kadar kalcak bilmiyorum.anneme diye giittik kırık bende çıktı.gecen sene tayin oldugumuzda ilk hafta eşim ayağını kırmıştı iki ay alçıda gezmişti hamileydim bide.bu tekirdağ bize yaramadı.allahım beterinden sakla..kardeşim orda hasta erkek bide işe gidip geliyo benim yüzümden hep magdur oluyo.bakalım eger çok uzun süre kalcaksa alçı belki ben annemle izmire giderimm...arada gelip yazarım.öptüm hepiniziii...
kızlar buarada hiç kilo verememişim ama almamşımda aynı 58.300 gr
vale elif dyd sibel haksver sık olarak zaten bu kadarız gelenler
ha bide nelişahh hepinziçok seviommm
inşallah canım benim gb kafayı yemeden olur bebişin 4 senelik evlisin yeni mi isyediniz yoksa 4 senedir mi olmuyo
amin cnm aminnnn...Rabbim gönlünüze göre versin inş.merhaba kızlar benimde çocuğum olmuyo 4 senelik evliyiz gecen hafta tedaviye başladık bende kültür smear aldılar kan tahlili yaptılar eşimdende kan aldılar sonuçları pazartesi gösterecez doktora bakalım inş umudumuzu yitirmeden bu yolda sabırla bebişe kavuşuruz Rabbim herkeze yardım etsin
bak o kadar üzüldüğüne deymez tatlım senin yanında hep desteğiz bizhala gelmedi adetim yarına kadar gelmezse gidicam teste hala ümit içimde :18::18::18::18::18::18::18::18:
hoş geldin canım aramıza inşallaahhh hep birlikte atlatırız sorunlarımızzımerhaba kızlar benimde çocuğum olmuyo 4 senelik evliyiz gecen hafta tedaviye başladık bende kültür smear aldılar kan tahlili yaptılar eşimdende kan aldılar sonuçları pazartesi gösterecez doktora bakalım inş umudumuzu yitirmeden bu yolda sabırla bebişe kavuşuruz Rabbim herkeze yardım etsin
Günaydın kızlarrr...hepimiz çok güzel bir hafta sonu geçiririz inş...
yeni haftada güzel haberler alırız inş...hakseer bu ay inş.olur cnm.meleğin inş.tutunmuştur sana...
aysecim bende seni ve burdaki bütün arkadaşlarımı seviyorum..zaten sevmesek inatla neden buraya gelelim değil mi
aslında hafta sonuna çok kötü başladım...hemde çokkkk..neyse yazsam daha da kötü hissederim kendimi.
hepinizi öptümmmm kızlarrrtabi prensesimde öpüyor sizlerii teyzeleri :131:
hala gelmedi adetim yarına kadar gelmezse gidicam teste hala ümit içimde :18::18::18::18::18::18::18::18:
RABBİM SAĞLIKLA MELEĞİNE KAVUŞMAK NASİP ETSİN İNŞALLAHayyy ne güzel arkadaşlar kurtulmuş.darısı bizim başımıza gerçi daha çok var doğumuma ama şimdiden düşünüyorum,korkuyorum.doğuranları duyunca özeniyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlısı olsun inşallah canım benimhala gelmedi adetim yarına kadar gelmezse gidicam teste hala ümit içimde :18::18::18::18::18::18::18::18:
amin canım.inşallah sende kavuşursun meleğine.bu arada hoşgeldin topiğimize.merhaba kızlar benimde çocuğum olmuyo 4 senelik evliyiz gecen hafta tedaviye başladık bende kültür smear aldılar kan tahlili yaptılar eşimdende kan aldılar sonuçları pazartesi gösterecez doktora bakalım inş umudumuzu yitirmeden bu yolda sabırla bebişe kavuşuruz Rabbim herkeze yardım etsin
Günaydın kızlarrr...hepimiz çok güzel bir hafta sonu geçiririz inş...
yeni haftada güzel haberler alırız inş...hakseer bu ay inş.olur cnm.meleğin inş.tutunmuştur sana...
aysecim bende seni ve burdaki bütün arkadaşlarımı seviyorum..zaten sevmesek inatla neden buraya gelelim değil mi
aslında hafta sonuna çok kötü başladım...hemde çokkkk..neyse yazsam daha da kötü hissederim kendimi.
hepinizi öptümmmm kızlarrrtabi prensesimde öpüyor sizlerii teyzeleri :131:
ayyy haydi hayırlısı olsun canım benim.bize haber verkızlar sabah 11 de aradım doktoru gelmedi adet hala dedim gıcık pazartesiye kadar bekle kesin olsun dedi yok dedim bugün belli olursa bugün yapalım yoksada başımın çaresine bakayım dedim belli olur gel madem dedi gittim verdim 1 gb 2 sat sonra belli olur biz sizi arıcaz dediler hala haber yok bakalım haber bekliyorum ama umut yok doktordan gelince çok yürüdük kahve rengi su gb akıntı geldi gene kırmızı deil amannnnnnnnnnn testi yaptırdım iyikiadet olsamda testi görmeden umut ederdim ben aşılama topiğinde bi arkadaşın bu ay yaptırdı aşılama oda tek tüple bide tuttu ve 5gün adet gb kanaması oldu başındada kahve rebgi leke oldu hala kahve rengi akıntısı varmış ve değeri ok yüksek doktor ikiz bile olabilir deiş rabbim verince verio işte affffffffffffff afffffffffffffff allahım sen tevekkül etmemi nasip et etkilenmeyeyim sonuçtan dirayetli olayım allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrsana sığındımmmmmmmmmm:44::44::44::44:
BERYAAAAAAAAAAALLL iyiki varsın tatlım kib
şimdi telefon ettiler saat sekizde doktorumuz sizinle görüşecek dediler o söylücekmiş sonucu ayyyyyyyyyyy az son ra azm sonra gb oldu saat sekiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?