Dokuz Doğuranlar

evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo yokmuş bişi doktorla konuştum biraz önce hep aynı cümle yok bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haksevercim çok üzüldüm ama elden bişi gelmio işte sakın isyan etme herşey allahtan olacak sen sadece buna inan...

cemrem başınsaosun canım keşke bi göreblseydi ya nasip degilmiş işte ne yaparsın
elif bende hepinizi ve kızlarınızıöpüommm
haksever canım ne desem bilmemki inşallah bi dahaki ay kendsi gelir sürpriz yapar sana inşallahhhh
pelin hoşgeldin canım
beryalimmm seni unuturmuyumm kuzuzm senide öperimmmm

evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo

canım benim üzülme nolur kısmetimizden öteye gidemiyoruz napalım rabbimin bir bildiği var demekki inşallah bidaki aya gelir kuzun
bak bana aylardır bi rapor alıpta aşılama yaptıramadım
bi enfeksiyon geçmedi gitti önümde duruyo aşılamanın tutacağı zaten meçhul
dua etmekten başka çaremiz yok
aslında sana böyle yazıyorum ama içimden neler geçiyo bir bilsen arkadaşım bi bilsenn

ayşem nasılsın canım bu ara görüşemiyoruz hiç

canım ya bizlerde şu listeden bir üst tarafa terfi edermiyiz acaba o günleri görürmüyüz beryalim
çapkın ördeğim nasıl annesi nasılda büyüdü maşallah
zaman ne kadar çabuk geçiyor yaşlanıyoruz daha bi tane bile cucuk yok bizde offf off

canlarım ben geldim izmirdeyim.arada yazarım hepinizi çokkk öpüyorummmm

hatice canım başınsağolsun allah sabırlar versin
haksver ne diyim canım olmayınca ötesi yok işte olmuyo ben çok iyi bilirim tam 7 yıl bekledim ve sonunda 8 yılımda kucağıma aldım yavrumu bunu yaşamayan bilmez anlayamazda yaşamayanlardan anlamalarını bekleme zaten ya sabır çekmeden başka çare yok bende çok sabrettim biliyorum çok zoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama takdir allahıun rabbim bizide böyle sınav ediyo unutma rabbim sevdiği kullarını imtihan eder yetrki isyan etmeyelim geceleri gözyaşlarımızı seccadenin üzerine akıtarak yalvaralım muhakkaki bir gün olucak kabul olmayacak hiç bir dua yoktur canım ama zamanı var hiç beklemdiğin bir anda mucizesini sanada yollayacak sanada rbbim ben bna inandım 7 senemim sonunda mucizemin haberini aldım inanamadım ağladım ama bu sefer sevinçtendi gözyaşlarım bi gün mutlaka sende bu duygularını böyle paylaşıcaksın belkide başka bi arkadaşımızı teselli ederken

allah razı olsun canım
evet insan bebek özlemi çekmeyince çekenlerin halini asla anlamıyor.beşinci yılımda kuzumu kucağıma aldım çok şükür nekadar ağlıyodum heray.rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.isteyen herkese en kısa zamanda nasip eyler inşallah

cmrm cnm başın sağ olsun.Rabbim sizlere uzun uzun ömürler versin.
haksevercim inan çok üzüldüm.cnm benim Rabbim böyle kararlamış demekki daha vakit varmış..sen üzülme yeterki..
beryalcim ne kadar iyi düşünseme olmuyor.bu hafta berbat geçti.cuma günü öğlende k.validem aradı eşimi bebeğe bakamıyorum elif izin alsın gelsin demiş.tmm bende izin aldım eve gittim.cumartesi sabahı yine aradılar iş yerimizi.bu seferde k.pederim şeker krizi geçirmiş.apar topar eve gittik eşimle.çok üzüldüm adam yerde öylece yatıyor kalkamamış bayıldığı yerde kala kalmış.neyse gittik kaldırdık vs..nedeni ise k.validem biz bebeğimi bıraktıktan sonra kalkmamış inatla uyumuş.k.pederimde ne yapsın kucağında bebekle o saate kadar aç durunca şekeri düşmüş bayılmış.zaten şeker hastası bu 3.krizi...evde işleri her şeyi k.pederim yapardı meğer kızımında neredeyse her şeyini k.pererim yapıyormuş.cumartesi günü öğrendik..k.validem nasıl bir insan bilmiyorum anlamak mümkün değil.az kaldı güzel bir kavga yaşıyacağız.artık bende sabır kalmadı.bir dahada bayramdan bayrama el öpmeye görürüz birbirimizi.işe başladığımdan beri her k.validem yüzünden her gün bir sitres yaşar oldum.çok değil şubat sonuna kadar idare etseler yetecek.şubat sonu işten çıkıcam..üff yaaaa.ama bana ders oldu.artık hiç bir şey için plan yapmıyorum.çünkü ne zaman plan yapsam aksi oluyor..en iyisi her şeyi hayata ve zamana bırakmak.

kızlar herkse merhaba dicem ama pek keyfim yok haksever hayırlısı neyse hakkında onu dile cok zor rabbim sabır versin
bende hiç iyi değilim kızlar cok mutsuzum eşim cok memnuniyetsiz ne yapsam gözüne batıyo hep cabalıyorum bişeyler düzelsin diye
onun bile farkında değil sürekli ne yapıyosunki yapacaksın tabi o kadarı senin görevin diip atıyo bu kadar basitmi
artık yoruldum cabalamaktan hayattaaaaan herseyden sogudum bittim tükendim sonum hiç iyi bi yere gitmiyo
bazen alıp başımı kacasım geliyo gidip uzak bi yerlere kimse bulamasın istiyorum

Son düzenleme:

çok sağol canım
en güzeli bebeği kımseye bırakmamak bir kreşe vermek.yoksa böyle sorunlar oluyor mutlaka.
kayınalidenle kayınpederine baktırmakla çok ayıp ediyor adamcağız zaten rahatsızmış rabbim sabrını arttırsın.

sabret canım kötü şeyler düşünme asla güzel şeyler isteki güzel şeyler olsun.önce bende senin gibiydim nerdeyse kafayı yiyecek durumdaydım.çok şükür kötü günlerim geçti rabbim sanada o güzel günleri yaşatacak emin ol

canım benim hiçbişey senin sağlığından önemli değil bunu unutma niye kendini bu kadar yıpratıyonki
inşallah bizimde yüzümüz gülecek birgün rabbim sen büyüksün bizide görr

ayşem nasılsın canım bu ara görüşemiyoruz hiç

canım ben iyiym nasıl olaımm dogum yapacaklar listesine baktımda az kalmış artık
rabbim birileri hamiş kkalır inşalllah diommm
sen nasılsın canım
senlen sibelle haticeyle hele bide hatırlarmısısn bilmem ama eleynamız azra2 miz vardı karlan kayıp bu kızlar çoktandır girmiorlar başlarına bi işmi geldi alllahım sen koru yarbbim tüm arkadşlarımı

bu dünyada kimse dört dörtlük olamıor şu kadını yaptıgına bak allahım sen yaaa ufff
yszık demi admcagızı acıdım valla canım sen en iyisi bebgini kucagından indirme bari kanguru gibi
banada kızarsın ama kızma o karını saçını başını yolardı ben olsam ama nesem kızına bak derimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…