kızlar herkse merhaba dicem ama pek keyfim yok haksever hayırlısı neyse hakkında onu dile cok zor rabbim sabır versin
bende hiç iyi değilim kızlar cok mutsuzum eşim cok memnuniyetsiz ne yapsam gözüne batıyo hep cabalıyorum bişeyler düzelsin diye
onun bile farkında değil sürekli ne yapıyosunki yapacaksın tabi o kadarı senin görevin diip atıyo bu kadar basitmi
artık yoruldum cabalamaktan hayattaaaaan herseyden sogudum bittim tükendim sonum hiç iyi bi yere gitmiyo
bazen alıp başımı kacasım geliyo gidip uzak bi yerlere kimse bulamasın istiyorum
canlarrrr
kızlarrrr çok heyecanlayımmmmm hemen girdim amaaa test yaptımmm tam atacaktım ki 2. çizgi belirmiş resimlere eklesem sizde bir bakar mısınızzzz
canlarrrr
kızlarrrr çok heyecanlayımmmmm hemen girdim amaaa test yaptımmm tam atacaktım ki 2. çizgi belirmiş resimlere eklesem sizde bir bakar mısınızzzz
cnm benim yaaaaaaaaa çok mutlu oldum gözün aydın cnm arkadaşımcanlarrrr
cmrm cnm ilk fırsatta işi bırakıcam zaten..k.validemin bu yaptığı ne kiii daha neler nelerrr var :):):)çok sağol canım
en güzeli bebeği kımseye bırakmamak bir kreşe vermek.yoksa böyle sorunlar oluyor mutlaka.
kayınalidenle kayınpederine baktırmakla çok ayıp ediyor adamcağız zaten rahatsızmış rabbim sabrını arttırsın.
günaydın cnm çok şükür iyiyim sen nasılsın...neslihannnnn resimleri bulamadım ekleyemedinmi
elifcim günaydın nasılsın
valecim cnm sakın öyle şeyler düşünme.her evlilikte zaman zaman bu şekilde duraklama dönemleri oluyor.mutlaka zamanla geçecektir eşinin bu tavrı.
ayşecim kimseye değil ben kendime kızıyorum.kendi aileme kızıyorum.kimsenin umrunda değilim.annem evlendi gitti aramaz sormaz babam desen sevgili eşi ne dese onu yapar.eşinin ağzının içine düşüyor.hanım çok genç çünkü..biz böyel iki kardeş hayatın yollarında savaşıyoruz kendi kendimize..ahh ahhhh
neyse bugün iyi haber aldık neslihandan Rabbim her isteyene nasip etsin inş.
yaaa bu arada bu ay benimde adetim geçikti hemde 4 günnnnn öfff inş.normal bir geçikmedir yoksa ben maf odlum demektirr.Rabbim sizlere nasip etsin kızlar inş...bana bir tane yeter.başka bebiş istemiyorum.yanlız başıma kaldım ilk doğumumda çök zorluklar yaşadım aynılarını yaşamak istemiyorum..inş.inş...adet olurum artık ..
amin cnm aminnnnn çok zor birinin eline muhtaç olmak.bu yüzden istemiyorum işte.bana bir tane bebiş yeter.Rabbim sizlere nasip etsin artık..zaten istesemde doğuramam ki sezeryanla doğum yaptım ben daha çok erken doğum yapalı 5,5 ay oldu.neyse cnm yoktur bişi düşünmek istemiyorum korkuyorum çünkü.canım alıştım artık ne yapayım böle böle gidiyo işte rabbim bebeğim olunca kapatır inşallah sıkıntılarımı
sende canını sıkma canım hakkında hayırlısı neyse o olsun bende laparoskopi oldugumdakimse gelmedi
eşimle tek başıma mücadele ettim eşim baktı ne gelen oldu ne giden neymiş uzakmış sanki uzakta olunca evlat olunmuyo
allh kimseyi kimseye muhtaç etmesin anan babanda olsa
amin cnm aminnnnn çok zor birinin eline muhtaç olmak.bu yüzden istemiyorum işte.bana bir tane bebiş yeter.Rabbim sizlere nasip etsin artık..zaten istesemde doğuramam ki sezeryanla doğum yaptım ben daha çok erken doğum yapalı 5,5 ay oldu.neyse cnm yoktur bişi düşünmek istemiyorum korkuyorum çünkü.
valecim cnm inan bu doğumumda çok kötü şeyler yaşadım o yüzden ilerdede düşüneceğimi sanmıyorum.Rabbim hayırlısını versin herkese.biz sıramızı savdık sıra sizlerde artık :)CANIM HAYIRLISI olsun hepimiz için
kızında daha küçük sana muhtac 2 olunca sevgisi bölünecek zorlanacak ama rabbim nasip ettiysede vardır bi hayır kardeş gibiside olmaz şimdi değilsede daha sonra düşün bence herkes gidiyo kardeş kalıyo
sende kendine çok iyi bak cnm kusura bakma hemen cvp veremedim malum işteyim telefon vs.. öptüm cnmcanım ben cıkıyorum kendine cok iyi bak
ne diyosun canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şükür inşallah yollamıştır bebişini rabbim hani resim felan yok ama yinede yorumumu yapım 2.çizgi solukta ise muhakkak bişiler vardır çünkü olmayınca ne soluk hiçbişi çıkmıyodu çok bekledim 2. çizgim solukta olsa çıksa diye ama sonunda bende 7 yılımın sonunda gördüm rabbime nihayetsiz şükürler olsun ve şimdi bebişim benimle uyutma savaşı yapıyoruz kendileriyle sat b3 kadar ayakta inanırmısınız bilmem ama olsun olmayıp kafayı yemektense olupta yiyelim daha iyi
hadi ilk halayın bendenheyyyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
canım ya nası sevindim sabah girerken içim heyecanlandı inşaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaah canım allahım sen büyüksün
cnm benim yaaaaaaaaa çok mutlu oldum gözün aydın cnm arkadaşım
neslihannnnn resimleri bulamadım ekleyemedinmi
elifcim günaydın nasılsın
Neslihan neslihan seni bekliyosssssss ne olur müjdeli haberle gel sen güldür yüzümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?