merhaba kızlar uzun zamandır görüşemedik..5 haziranda oğluşum mert dünyaya geldi..sizler nasılsınız..8 aylık olduk şimdi..evde internetim olmadığı için sık sık giremeiyorum..vakit buldukça sizlerle burada olacağım..sizler nasılısınız..hepinizi öptüm
bircancım şu kısacık ömrüme öyle çok sığdırdımki ben yazmakla bitmez..aslında yaşadığım herşeyi çoktan unutmuştum ama böyle durumlarda yani bir anneye ihtiyacım olduğu zamanlarda aklıma geliyor bütün olanlar..en kötüsüde bu aralar kendimi sürekli yanlız hissediyorum.her konuda tek başımayım ben..Allah'tan eşim çok anlayışlı çok şükür..yanlızlığımı pek hissettirmez bana.ama k.validem sağ olsun doğumumdan buyana canımı burnuma getirdi.işte bu yüzden şimdi kendi kendimeee ahh annem ahhhh diyorum...elifcim yazdıklarını şaşkınlıkla okudum inan gerçektwn çok üzücü şeyler yaşamışsın allahım kimseye göstermesinnn...annen de sana yuvası yıkılmasın diye gelme demiş sende ona çünkü şuann seninde yuvan önemli eşin ve çocuğun gerisi boş bunları düşün sadeceeee..ne olur takma kafna dök içini bize rahatla
bircancım şu kısacık ömrüme öyle çok sığdırdımki ben yazmakla bitmez..aslında yaşadığım herşeyi çoktan unutmuştum ama böyle durumlarda yani bir anneye ihtiyacım olduğu zamanlarda aklıma geliyor bütün olanlar..en kötüsüde bu aralar kendimi sürekli yanlız hissediyorum.her konuda tek başımayım ben..Allah'tan eşim çok anlayışlı çok şükür..yanlızlığımı pek hissettirmez bana.ama k.validem sağ olsun doğumumdan buyana canımı burnuma getirdi.işte bu yüzden şimdi kendi kendimeee ahh annem ahhhh diyorum...
canım eden bulur dogurmakla ana olunmuyo bosuna dememişlerbircancım şu kısacık ömrüme öyle çok sığdırdımki ben yazmakla bitmez..aslında yaşadığım herşeyi çoktan unutmuştum ama böyle durumlarda yani bir anneye ihtiyacım olduğu zamanlarda aklıma geliyor bütün olanlar..en kötüsüde bu aralar kendimi sürekli yanlız hissediyorum.her konuda tek başımayım ben..Allah'tan eşim çok anlayışlı çok şükür..yanlızlığımı pek hissettirmez bana.ama k.validem sağ olsun doğumumdan buyana canımı burnuma getirdi.işte bu yüzden şimdi kendi kendimeee ahh annem ahhhh diyorum...
Kızlar Defne Joy un ölümüne çok canım sıkıldı.Rabbim mekanını cennet etsin.Oğlunu korusun...
amin megryanncım..Rabbim bir yerden yardım ediyor mutlaka inan.Kimseyi kimseye muhtaç etmesin sağlık versin hepimize ki kendimize sevdiklerimize koşabilelimm...
aminn..cnm çok şükür geçti hepsi mazide kaldı artık herşey..eşim ve kızım olmasa hayattan tad alamam..iyiki yanımdalar.Rabbim tüm cümle kullarınıda,bizleride sevdiklerimizden ve evlatlarımızdan ölenede dek ve öldükten sonrada ayırmasın inş...canım eden bulur dogurmakla ana olunmuyo bosuna dememişler
sen hiç canını sıkma eşine ve bebeğine sıkı sıkı sarıl allahım sizi ayırmaasın
evet maalasef ecel gelince elden bir şey gelmiyor.bende sabah gazatedeki haberde okudum..çok üzüldüm daha pazar günü tvde izledik halbuki.önce inanamadım kötü bir şaka gibi geldi hani oluyorya bazen ünlülere yapıyorlar ama gerçekmiş.bugün vazrızzz yarın yokuz..fani dünya..küçücük çocuğu annesiz kaldı....Kızlar Defne Joy un ölümüne çok canım sıkıldı.Rabbim mekanını cennet etsin.Oğlunu korusun...
neslihancım çok sağol cnm.amin inş.Rabbim sabırlar ve selametler verir banada..
beryalcim cnm o dediğin oldu zaten.annem doğumdan önce bir gece saat 23,30 da aradı beni evli olduğu eşi ile anlaşamıyormuş kavga etmiş otobüsle geliyormuş biz onu terminalden alacakmışız.hımmm şunuda yazayım tabi ben annemi en son sanırım 2006 yılında görmüştüm.o zamandan buyana ilk defa o zaman aradı.evleniyormuş....neyse işte ben önce kıyamadım ama eşim olmaz dedi.nedeni ise ben 17 yaşındayken 6 ay kadar babamla birlikte kaldım.annem 2.eşi ile yeni evlendğinde kabullenemedim evde yabancı bir adamı ve babama gittim..sonra öss yi kazandım..edebiyat öğretmeni olmak istedim babam önce çok sevindi gururlandı herkese ballandıra ballandıra anlattı kızım kazandı diyerek..sonra ne oldu sonuçların açıklandığı akşam üvey annem babama olmaz elif ünv.gidemez çocuklara o bakacak demiş.babam ertesi sabah çağırdı beni yanına anlattı.kızdım babama annemi aradım geliyorum diyerek.çünkü tattım kafama okumam lazım..başka çarem yok..annem tmm dedi topladım eşyalarımı.tam yola çıktım telefonum çaldı annem aynen şu sözleri söyledi bana''kızım üvey babana geleceğini daha söyleyemedim kızar çünkü sen şimdi fatoşta kal(fatoş çocukluk arkadaşım)ben yarın çağırırım seni''kızlar annem beni tammmm 7 ay sonra aradı...7 ay içinde çok aradım uzaktan göreyim bir kere seni çok özledim dedim ağladım olmaz üvey baban anlarsa yuvam yıkılır dedi.fatoşun annesi babası bana aile oldular..annemin uğruna beni dışladığı adam da annemi 3 kadınla aldattı ve ayrıldılar..işte bu yüzden eşim olmaz dedi..halen aklıma gelince acaba yapmasamıydım gel mi deseydim diyorum..ama gel deseydim biliyorum benimde huzurumu kaçırırdı...üfff içimi döktüm daha neler neler yaşadım ben.bu yaşadıklarım ise beni kalp hastası yaptı işte.üzüntü sitres..halada devam ediyor.insanın yüzü bir kere gülmezse bir daha da gülmüyor kızlar...akşamada cümbüş var evde..k.validem tafra yapmış eşime..ayyy daraldım yaaa.çok neşeli biriydim ben bu hafta ne olduysa gömüldüm bu sitresin içine.bunalıma giriyorum sanırım............
Kızlar Defne Joy un ölümüne çok canım sıkıldı.Rabbim mekanını cennet etsin.Oğlunu korusun...
günaydın herkese
evet maalasef ecel gelince elden bir şey gelmiyor.bende sabah gazatedeki haberde okudum..çok üzüldüm daha pazar günü tvde izledik halbuki.önce inanamadım kötü bir şaka gibi geldi hani oluyorya bazen ünlülere yapıyorlar ama gerçekmiş.bugün vazrızzz yarın yokuz..fani dünya..küçücük çocuğu annesiz kaldı....
çok çekmişsin be elifcimmm...Çok zor şeyler atlatmışsın halende yaşıyorsunnn...
Rabbim sabırlar versinnnn...
Evet bende üzüldüm özelliklede yetim akaln oğlunaaa...
megryancım iyi dileklerin için çok sağol cnm çok teşekkür ederim.inş.bütün güzellikler hepimizi bulsun sizleride tabi...Elifcim gerçekten zor şeyler yaşamışsın.Ama hayata karşı duruşun dahada güçlenmiş.İnsan yalnız veriyorsa mücadelesini diğer insanlardan daha zor düşüyor yere.Sende biliyorsun gücünün farkındasın.Rabbim seni ve aileni korusun.İnş. bundan sonra hayatta hep daha güzel şeyler yaşarsın...
inş.bircancım az kaldı sabrın sonu selamet derler..amin cnm Rabbim kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin.elifcim alahım sana sabır ailenede uzun ömür versin sakın üzülme bunlar geçici şeyler bak taşıncakmışsınızda ne güzel tek başına rahat rahat büyütürsün inşallah bebeğini allah kimsye muhtaç etmesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?