Kızlar özür dilerim sizide heyecanlandırdımmm....
sabah sabah eczane eczane gezdim 1 tane test aldım ve yaptımm ama onda bişiy çıkmadııııı....
Halende adet olmadımmm...göğüslerime dokunamıyorummm...karnım ağrıyoooo...Adetimde normalde düzensiz olduğu için akşamda test yaptım ikinci çizgi hafifti anlamadım o niye öyle çıktı....off offfff...
bende çok sevinmiştimmm ama yokmuşşş....sevincim sadece 9,30 saat sürdü...
abowwwwwwww bacım26 kişimi ordumu cagırdın nasıl yetişecen okadar kişiye
gerçi bende gecen persembe mevlüt okutmustum 20 kişi geldi cok zor oluyo
hadi benimki pasta çörek seninki yemek :44:allah yardımcın olsun gelimmi yardıma:76:
neden gittin neslihaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
önceden buraya gelmek için can atardım her gelişimde dolu dolu olurdu şimdi hergün 4 veyya 5 kere giriyom cok nadir bi kaç kişi oluyo neden koptuuuuuuukkkkkk önceden dertleşirdik kimse gelip kimsenin derdini dinlemiyo artıkkkkkk
bugün aile hekimine kaydımı yaptırmaya gittim.allahım herkesin kucağında yanında hep cocuk cıvıl cıvıl ortalık bitek benim ortalıkta yanlız oturan.benden önce hamile kadın girdi içeri o arada benide aldı doktorla kadın konuşuyo her geçen gün hamilelerimz artıyo diyor.dr. kendimi ne kadarda ezik hisettim anlatamam....
günaydın arkadaşlarrrr.canım çok sıkkın..cumartesi günü annem izmire dönücekti sagolsun evi taşıdık yerleştirdik.yağızda kabakulağı attlattı..kardeşim hastaymış,hadi eşim bugün nöbetçi bugünüde atlatayım cumartesi giderim dedi.annemin gecen sene eli kırılmış alçıya alınmıştı.sürekli agrısı vardı..bende gitmeden doktora götürcem seni acile bırakmam dedim böyle.neyse benimde bir iki gündür elim bilekten acayip agrıyodu sende çektir düştüm falan de dedi annemle eşim.yok canım yalan diyemem gülerim dedim.hastaneye gittik ısrar ettiler neyse girdim düştüm ben dedim.doktor röntgen istedi.sonuç bi çıktı..kolummm kırılmışşş..inanamıyorum yaaa..dirsege kadar alçıya aldılar.hastaneye gidicem ne kadar kalcak bilmiyorum.anneme diye giittik kırık bende çıktı.gecen sene tayin oldugumuzda ilk hafta eşim ayağını kırmıştı iki ay alçıda gezmişti hamileydim bide.bu tekirdağ bize yaramadı.allahım beterinden sakla..kardeşim orda hasta erkek bide işe gidip geliyo benim yüzümden hep magdur oluyo.bakalım eger çok uzun süre kalcaksa alçı belki ben annemle izmire giderimm...arada gelip yazarım.öptüm hepiniziii...
kızlar buarada hiç kilo verememişim ama almamşımda aynı 58.300 gr
vale elif dyd sibel haksver sık olarak zaten bu kadarız gelenler
ha bide nelişahh hepinziçok seviommm
hayırlı akşamlar kıslar geçen cuma günü görümcemlere gideceğim demiştim malesef ogünün akşamı dedem vefat etti apar topar annemlere gittim.çok kötü oldum ya doğum yaptım iki gün sonra dayımın eşi aniden vefat etti geçen ay babamın babası vefat etti geçen cumada annemin babası hepsi üst üstte gelince moralim altüst ya.dedemi çok seviyodum kızımı göremedi malesef bayramda hasta olur diye annemlere gidememiştim sonrada gitmek nasip olmadı dedem duruyu çok sormuş gelmiycekmi yanıma diye
ilk bir sene biz istemedik sonra karar verip korumayı bıraktık 2 ay olmadı doktora gittik 5 ay kadar prolaktin yüksek çıktı ilaç falan kullandım ama olmadı birde kaynanayla oturyorduk onların duymasını istemiyorum şimdi taşındık biz 6 ay oldu bakalım bundan sonra nasıl olacak göreceğiz
Günaydın kızlarrr...hepimiz çok güzel bir hafta sonu geçiririz inş...
yeni haftada güzel haberler alırız inş...hakseer bu ay inş.olur cnm.meleğin inş.tutunmuştur sana...
aysecim bende seni ve burdaki bütün arkadaşlarımı seviyorum..zaten sevmesek inatla neden buraya gelelim değil mi
aslında hafta sonuna çok kötü başladım...hemde çokkkk..neyse yazsam daha da kötü hissederim kendimi.
hepinizi öptümmmm kızlarrrtabi prensesimde öpüyor sizlerii teyzeleri :131:
evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo
canlarım ben geldim izmirdeyim.arada yazarım hepinizi çokkk öpüyorummmm
kızlar herkse merhaba dicem ama pek keyfim yok haksever hayırlısı neyse hakkında onu dile cok zor rabbim sabır versin
bende hiç iyi değilim kızlar cok mutsuzum eşim cok memnuniyetsiz ne yapsam gözüne batıyo hep cabalıyorum bişeyler düzelsin diye
onun bile farkında değil sürekli ne yapıyosunki yapacaksın tabi o kadarı senin görevin diip atıyo bu kadar basitmi
artık yoruldum cabalamaktan hayattaaaaan herseyden sogudum bittim tükendim sonum hiç iyi bi yere gitmiyo
bazen alıp başımı kacasım geliyo gidip uzak bi yerlere kimse bulamasın istiyorum
canım hayırlısı olsun ya bi kan testi yaptırsan belki kanda net cıkar offfffff yaaaaaaaaaa
neslihancım özür dilemene gerek yokki cnm.isteyerek yapmadın ki.canın sağ olsun..sen iyi ol yeterki sakın üzülme..belli olmaz belki meleğin seninledir olmasada takma kafana üzülme her an şansın var cnm.bunu sakın unutma.Rabbim isteyince imkansız diye bir şey yoktur.her zaman dua edicez elden başka bir şey gelmiyor...
hoşbulduk şekerler sağolun :)
CANIM BENİM ÜZÜLME DEMEK SANA ÇARE DEĞİL BİLİYORUM AMA ÜZÜLÜNCEDE DERDİNE ÇARE OLMUYOR İNAN BANA.UMUDUNU VE RABBİME İNANCINI YİTİRME .evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo
bircan nerelerdesin canım.haksevercim çok üzüldüm ama elden bişi gelmio işte sakın isyan etme herşey allahtan olacak sen sadece buna inan...
bizde doruk paşayla seni öptük teyzesicemrem başınsaosun canım keşke bi göreblseydi ya nasip degilmiş işte ne yaparsın
elif bende hepinizi ve kızlarınızıöpüommm
haksever canım ne desem bilmemki inşallah bi dahaki ay kendsi gelir sürpriz yapar sana inşallahhhh
pelin hoşgeldin canım
beryalimmm seni unuturmuyumm kuzuzm senide öperimmmm
tabiki üst tarafa geçeceksiniz canım o nasıl bir soru.melekleriniz gelecek sizimnde.ama azcık daha zamanları var sanırım.yada size nazlanıyorlar.canım ya bizlerde şu listeden bir üst tarafa terfi edermiyiz acaba o günleri görürmüyüz beryalim
çapkın ördeğim nasıl annesi nasılda büyüdü maşallah
zaman ne kadar çabuk geçiyor yaşlanıyoruz daha bi tane bile cucuk yok bizde offf off
hoşgeldin memlekete canım.canlarım ben geldim izmirdeyim.arada yazarım hepinizi çokkk öpüyorummmm
canım benim karamsar olma hemen.her evlilikte bu ve bunun gibi şeyler yaşanır.bunu düzeltmekte çoğunlukta kadının elindedir.yani evlilikte mutluluğu yakalamak kadınların işi.bu biraz sıkıcı ama böyle.kızlar herkse merhaba dicem ama pek keyfim yok haksever hayırlısı neyse hakkında onu dile cok zor rabbim sabır versin
bende hiç iyi değilim kızlar cok mutsuzum eşim cok memnuniyetsiz ne yapsam gözüne batıyo hep cabalıyorum bişeyler düzelsin diye
onun bile farkında değil sürekli ne yapıyosunki yapacaksın tabi o kadarı senin görevin diip atıyo bu kadar basitmi
artık yoruldum cabalamaktan hayattaaaaan herseyden sogudum bittim tükendim sonum hiç iyi bi yere gitmiyo
bazen alıp başımı kacasım geliyo gidip uzak bi yerlere kimse bulamasın istiyorum
cmrm cnm başın sağ olsun.Rabbim sizlere uzun uzun ömürler versin.
haksevercim inan çok üzüldüm.cnm benim Rabbim böyle kararlamış demekki daha vakit varmış..sen üzülme yeterki..
beryalcim ne kadar iyi düşünseme olmuyor.bu hafta berbat geçti.cuma günü öğlende k.validem aradı eşimi bebeğe bakamıyorum elif izin alsın gelsin demiş.tmm bende izin aldım eve gittim.cumartesi sabahı yine aradılar iş yerimizi.bu seferde k.pederim şeker krizi geçirmiş.apar topar eve gittik eşimle.çok üzüldüm adam yerde öylece yatıyor kalkamamış bayıldığı yerde kala kalmış.neyse gittik kaldırdık vs..nedeni ise k.validem biz bebeğimi bıraktıktan sonra kalkmamış inatla uyumuş.k.pederimde ne yapsın kucağında bebekle o saate kadar aç durunca şekeri düşmüş bayılmış.zaten şeker hastası bu 3.krizi...evde işleri her şeyi k.pederim yapardı meğer kızımında neredeyse her şeyini k.pererim yapıyormuş.cumartesi günü öğrendik..k.validem nasıl bir insan bilmiyorum anlamak mümkün değil.az kaldı güzel bir kavga yaşıyacağız.artık bende sabır kalmadı.bir dahada bayramdan bayrama el öpmeye görürüz birbirimizi.işe başladığımdan beri her k.validem yüzünden her gün bir sitres yaşar oldum.çok değil şubat sonuna kadar idare etseler yetecek.şubat sonu işten çıkıcam..üff yaaaa.ama bana ders oldu.artık hiç bir şey için plan yapmıyorum.çünkü ne zaman plan yapsam aksi oluyor..en iyisi her şeyi hayata ve zamana bırakmak.
Kızlar özür dilerim sizide heyecanlandırdımmm....
sabah sabah eczane eczane gezdim 1 tane test aldım ve yaptımm ama onda bişiy çıkmadııııı....
Halende adet olmadımmm...göğüslerime dokunamıyorummm...karnım ağrıyoooo...Adetimde normalde düzensiz olduğu için akşamda test yaptım ikinci çizgi hafifti anlamadım o niye öyle çıktı....off offfff...
bende çok sevinmiştimmm ama yokmuşşş....sevincim sadece 9,30 saat sürdü...
darısı bu ay bizlere ve sana beryalcim bakarsın ikincini müjdesinide subatta alırsınSelam canlarım
yeni bir ay yeni umutlar yeşertsin içimizde.
Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah bu ay.
Bende 2 yıl önce 10 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu.
BERYALCİM saol bitanem dayanıklı olmaya calışıyorum dediğin gibi biz kadınlara düşüyo evliliği yürütme işi
dün konustum mutsuzlugumu dile getirdim güzel bi dille en yakın zamanda psikoloğa gidicez yaşadıklarımız yıprattı bizi birazda
ben herşeyin düzeleceğine inanmak istiyorum bitmesini istemiyorum ama böyle devam ederse bitecek
onun için aile terapisti ve psikolağa gitmek en doğrusu yoksa birbirimizi yıpratmaktan baska bişe yapmıyoruz
NESLİHANNNN hakkım sonuna kadar helal olsun.canım üzme sakın kendini bence sen kan testini yeptır beryalin dediği gibi
hakkında hayırlı olsun tatlım yeterki sen üzülme biz de üzülmeyelim
canım benim kendiniz çözemiyorsanız sıkıntılarınızı yardım almak en iyisi.eşinle beraber gidin dökün içinizi rahatlayın.
evlilikte oluyor böyle şeyler sakın niye bu duruma düştük niye böyle olduk diye düşünmeyin.
herşey düzelecek buna inanın.ve olumlu olun .birbirinize destek olarak bu zorluğuda aşacaksınız eminim.
darısı bu ay bizlere ve sana beryalcim bakarsın ikincini müjdesinide subatta alırsın
bu ay bize uğur getirsin ve tekrar bi araya gelmemize vesile olsun inşallahhhhh
allahım esirgesin cok yakışıklı oldu doruk
büyüyünce cok can yakacak gibi duruyo
kırk bin kere masallaaaaaaahhhhh
birlikte gidicez insallh herşey düzelir canım ben cıkıyorum komsuma gecicem kib
h.g.arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inş.gözün aydın...merhaba kızlar uzun zamandır görüşemedik..5 haziranda oğluşum mert dünyaya geldi..sizler nasılsınız..8 aylık olduk şimdi..evde internetim olmadığı için sık sık giremeiyorum..vakit buldukça sizlerle burada olacağım..sizler nasılısınız..hepinizi öptüm
canım benim yarın sabah aç karnına birde kan testi yaptır bakalım.en net sonuç kanda olandır unutma.
rabbim yardımcın olsun.hayırlısı neyse o olsun senin için canım.
Selam canlarım
yeni bir ay yeni umutlar yeşertsin içimizde.
Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah bu ay.
Bende 2 yıl önce 10 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu.
BERYALCİM saol bitanem dayanıklı olmaya calışıyorum dediğin gibi biz kadınlara düşüyo evliliği yürütme işi
dün konustum mutsuzlugumu dile getirdim güzel bi dille en yakın zamanda psikoloğa gidicez yaşadıklarımız yıprattı bizi birazda
ben herşeyin düzeleceğine inanmak istiyorum bitmesini istemiyorum ama böyle devam ederse bitecek
onun için aile terapisti ve psikolağa gitmek en doğrusu yoksa birbirimizi yıpratmaktan baska bişe yapmıyoruz
NESLİHANNNN hakkım sonuna kadar helal olsun.canım üzme sakın kendini bence sen kan testini yeptır beryalin dediği gibi
hakkında hayırlı olsun tatlım yeterki sen üzülme biz de üzülmeyelim
beryalcim işten çıkıcam ama hemen olmuyor işte.yerime birinin bulunması ona işleri öğretmem nerden baksam 1 ay..üffff en kötüsüde k.pederim bu sabah yine rahatsızlanmış şuan hastanedeler.kızıma eltim bakıyor..annen bakmazmı demişsin nerdeeee annem nerde bilmiyorum bile en son evlendiğinde haberim olmuştu.birde doğum yaptığımda telefonla hayırlı olsun dedi o kadar bir daha da aramadı.bende aramam.annem çok ilgisizdir benim.vaktiyle babamla ayrıldıklarından buyana rahmetli anneannem baktı bana.şimdi kaldım böylece yapa yanlızzz çok cnm sıkkın Rabbim kimseyi benim gibi kimsesiz sahipsiz bırakmasın.elim kolum bağlı çaresizlik kadar kötü bir şey yok..geçen hafta 2 gün izinliydim şimdi yine izin isteyemem.zaten 1 ay oldu işe başlayalı.kızımda kaldı eltime.onunda 2 tane çocuğu var çokda afacanlar kızımı rahat bırakmıyorlar.Allah ım sen bana sabır ver.bu sınavsa eğer Rabbim kimseleri evladı ile sınamasın...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
tarihi bir an yaşıyoruz
merhaba kızlar uzun zamandır görüşemedik..5 haziranda oğluşum mert dünyaya geldi..sizler nasılsınız..8 aylık olduk şimdi..evde internetim olmadığı için sık sık giremeiyorum..vakit buldukça sizlerle burada olacağım..sizler nasılısınız..hepinizi öptüm
canım benim gerçekten çok zor bir durumdasın rabbim yardımcın olsun.beryalcim işten çıkıcam ama hemen olmuyor işte.yerime birinin bulunması ona işleri öğretmem nerden baksam 1 ay..üffff en kötüsüde k.pederim bu sabah yine rahatsızlanmış şuan hastanedeler.kızıma eltim bakıyor..annen bakmazmı demişsin nerdeeee annem nerde bilmiyorum bile en son evlendiğinde haberim olmuştu.birde doğum yaptığımda telefonla hayırlı olsun dedi o kadar bir daha da aramadı.bende aramam.annem çok ilgisizdir benim.vaktiyle babamla ayrıldıklarından buyana rahmetli anneannem baktı bana.şimdi kaldım böylece yapa yanlızzz çok cnm sıkkın Rabbim kimseyi benim gibi kimsesiz sahipsiz bırakmasın.elim kolum bağlı çaresizlik kadar kötü bir şey yok..geçen hafta 2 gün izinliydim şimdi yine izin isteyemem.zaten 1 ay oldu işe başlayalı.kızımda kaldı eltime.onunda 2 tane çocuğu var çokda afacanlar kızımı rahat bırakmıyorlar.Allah ım sen bana sabır ver.bu sınavsa eğer Rabbim kimseleri evladı ile sınamasın...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
tarihi bir an yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?