günaydın canlarım nasılsınız net yoktu giremedim bayadır
beryalim toprağım nasılsın canım paşamı öp defneyide öp kısknamasın abisini
divim sen nasılsın canım geçmişe bakamadım neler yaptın tedaviye başladınmı
neslihankuzum sen nasılsın canım kardeşim hep dualarımdasın az kalddı sabır bol bol meryem suresini oku
ayşem sen nasılsın canım benim rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun seni inşallah hayırla ve sağlıkla
bircan canım sen nasılsın bitmedimi taşınma telaşı bu arda hümann doğum günüymüş geçde olsa kutlu olsun oyyy kuzum benim iki yaşına girmiş bile yer teyzesi onu iyiki doğdun iyiki varsın hüma
haksever sen nasılsın canım rabbim gönlündeki muradını versin inşallah sabır ve dua ile meleğini bekle canım gelecek inşallah
valecim sen nasılsın canım benim resimlerin çok süper çok tatlı çıkmışsın maşallah nazar değmesin o kucağındaki gibi bir bebişte rabbim sana nasip etsin inşallah
ve topiğin bütün canları hepinize selam unuttuklarım kusura bakmasın emi çok sık girenler akılda kalıyor yoksa hiç birinizi unutmuş değilim
bizde bebişimle büyümeye çalışıyoruyz mide bulantılarım kesildi artık rahat yemek yiyebiliyorum çok şükür hiç bi sorun yok böle oluncda içime şüphe düşüyor acaba bebeğe bişeymi oldu diye göğüslerimde acımasa iyice telaş yapıcamyarın kontrolümüz var dua edin bize
seviyoruz siziiii
ayy canım benim maşallah hazırlıklar bitmeli olmuş bile darısı bizim başımıza ee artık senden yardım isteriz teyzesi biz acemiyiz ne alacağız çantamıza ne koyacağız hiç bilmiyoruz ama daha erken hele 7 ay olsun inşallah almaya başlarız bizde şimdiden bişey almıcam hele o günlere bi gelelim yardım isteriz senden defnecimde sağlıkla gelsin inşallah dünyaya ay ne güzeldir kimbilir hazırlık yapmak hele kız olunca cicler daha bi güzel olur maşallh rabbim giymeyi nasip etsin inşlalahgünaydın canım toprağım
doruk defne ve ben iyiyiz çok şükür teyzesi
bende bebişin doğumuna hazırlıklara başladım cicilerimizi bu hafta yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlıycam
bir iki eksik var bebek süslerimiz ve şekerlerimiz hazırlanıyor onları alıcaz ondan sonra tamamdır.bebişimizi bekliycez hayırlısıyla inşallah.
bu arada ben iki hamileliğimde de bulantı yaşamadım
allaha çok şükür şanslı azınlıktayım
mide bulantısıyla bebeğin alakası yok bunu unutma hormonların sana bunu yaşatıyor
bebeğin iyi merak etme sen düzenli ve sağlıklı beslen gerisi kolay zaten 4 hafta sonra tekmeleriyle ben buradayım diycek sana yaramaz sıpaaaaaaaa
neslihancım öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım yumoşların bebişe dönüşsün inşallah ama lütfen sen rahat ol sıkıntı yapma ne kadar sıkıntı yaparsan sonuç o kadar kötü olur sen iyi olacağını düşün pozitif düşün güzel şeyler olsun inşllah hadi bakalım bayramdan sonra halay çekeriz inşallah senin adınaGünaydın cancağazlarımm...
Umarım herkes iyidir...
Beryalimm canım benim alışveriş nasıl geçti..Soramadım kendi derdime düştüm birde pek giermeyince salak gibi oldum bu arlar...Sürekli başım ağrıyor...EE kız şeyleri ne güzeldir kimbilir ne güzel şeyler aldın...bir ara resimlerini çekte eklesene ben merak ederimmm..Ayy çok tatlı yaaaa..Bu arada eşinin ark. Çok üzüldüm canımmm..Eşinede rabbim sabırlar versin...Rabbim hepsini korusun...
Diviş canım Rabbim hakkında hay.versin canım..Dostinexi geçen sene bende kullandım prolaktinim 48 olmuştu 4 hafta kullandım bıraktım çok şükür düşmüştü sonrada hiç yükselmedi şükür ki..Aklında olsun prolaktin öyle kolay kolay yükselmezmiş bende geçen sene öiğdem için stres ilacı içiyordum ondan yükselmiş olabilir dediler...Rabbim inşş tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize..
Ayşem canım sen nasılsın tatlım umarım iyisindir...Canım arkadaşım sende şu tedavini bir başlatsan diyorum artık..Bak biz aynı sene evlendik dime seninle benim 6 sene bitti evleneli..İnş. tez zmnda kavuşuruz bebekleimize...
Hakseverrim canım benim çok kafaya takıyorsun bacım sen yaaa...Azcık rahat ol...İnan senin olmamasının tek sebebi stres..Dr. bana öyle söyledi geçen...Bu arada namazlarını oruçlarını kabul etsin Rabbimm..Bende yarın niyetlenmeyi düşünüyorum...
Belenay ablam çok sevindim bulantılarının geçmesineee...Hadi bakalım inş. haftaya cinsiyetini öğreniriz...Bence KIZZ...:)
Valecimm çok şükür sende tedaviye başlıyorsun inşallah Rabbim aratmadan ilk ayda hamiş kalırsınnn...Hep dualarımdasınız...
Unuttuğum varsa yazmadığımmm affeylesin..Hepiniz dualarımdasınız..İyiki Varsınızz...GELELİM BANA...
Ben geçen hafta Çarşamba gittim Cuma gittim bugün de sabah dr. gittim..Cuma yum. daha büyümemişti..
Bugün 2 tane yum. büyüdüğünü söyledi dr.1 tanesi 24mm olmuş diğeri 21mm..24mm olan düzgün değil dedi dr. ama diğeri iyi gözüküyor dedi..Beklemeyelim zaten 3 tane olsaymış iğne vermeyecekti çatlatmak için..ama iki tane olduğu için çatlatma iğnesi verdi..Bugün saat 18.00 de iğneyi ol dedi.OVİTRELLA yazdı..İki gün içinde yum. çatlar dedi ..Çarşamba çatlasa Perşembe günü gel bakalım çatlamış mı diye dedi..Perşembe günü gedeceğim...Saat 15.20 randevum..
Bu arada ilişkide belinin altına yastık koy ve 20 dk. Öyle yat..Sonra sağında ve solunda 10dk. Yatabilirsin dedi..
Ayrıca ilişkiden 15-20 dk. Önce kasıklarının altına doğru sıcak su torbası koy dedi..Sanırım damarları açıyor..
Kızlarr Dualarınızı esirgemeyin...Bu arada Cuma gittiğimde dr. çok araştırdığım için çok bildiğimi ve sürekli düşündüğüm için de böyle olduğunu zor olduğunu söyledi..Çok kafaya takıyorsun takma rahat ol yoksa sonuç alamayız dedi..Herşeyin başı stres dedi..
Afff Afff...bir başım ağrıyor hiç sormayın kızlar..Resmen vinç var kafamda..Birde üşüttüm sesim kısık kulağım ağrıyooo..
İşler çok yoğun pek giremiyorummmm...Herkes umarım iyidir...Hoşçakalınnn...Dualarınızı esirgemeyin kızlar...
aynen bende öylecanım yarım pazartesi ic yarim persembe iç haftada bir içmiş olursun
bide bi öneri daha gece yatarken iç cok agır bi ilac gündüz gezinirken icemezsen gece ic dedi doktor ama sabah kalkmayi beklemededin gb uyku yapıyo :26::26::26::26:banada her ilac dokunuyo midem ilac doldu zaten bıktım valla evlenene kadar doktora gitmeyen ben evlendikten sonra doktordan cıkmadım allahım gene baska acı baska hastalıklar vermesin ama doktordan da ilactanda bıktım:26::26::26::26:
kolay gelsin canım sanaselam kızlar nasılsınız geçişi okuyamadım taşınma telaşım var arkadaşlar bugün benim kızımın 2.yaş günüüüüü
kıslar bugün arkadaşım kahve içmete çağırdı gittim tam içiyoz polis arabası ambulans geldi sokağa bağırmalar başladı şaşırdık bizde.bir evin önune bir genç oturmus bekliyo polisler hemsireler yanına gitti konusuyolar neyse öğrendikki genç çocuk o evin kızına aşık kızda yüz vermıyomus çocukta kapılarına dayanmıs kendin bıçaklamıs.iki saate yakın ikna etmeye çalıştılar çocuğu arkadaşları geldi hepsine tekme tokat girişti gidin diye ölecem diyor.ne kötü ya kızı mahalleye karşı ne duruma getirdi.çocuğu sonunda karga tulumda aldılar kaç polis var kımse zapdedemedi.ölecem kızım bundan sonra sen istesen dahi ben seni almam görecen kızım ölecez diyordu.kızı adanada altı ay kadar uzaklaştıracaklarmıs polisler söyledi.delinin neyapacağı belli olmaz dediler.bu erkekler inanılmaz vakalar ya beni istemeyeni ben niye isteyimöldürmek ne kolay olmus ya.kız uzaklaşmazsa zaten öldürürmüş arkadaşları söyledi.yemin içmiş oda ölecek bende ölecem diye
hoşgeldin elifcimherkese kucak dolusu selam olsunnnnkızlar umarım herkes iyidir ben artık sık sık aranızda olurum eşim bana wınn aldı evde sıkıntıdan patlıyorum çünkü.umarım iyi haberler vardır uzun zamandır giremedim haberleri kaçırdım geçmişi okumam gerekiyor.ama sizleri çok özledim meğer nasılda alışmışım sizlere,sizlerin o güzel sohbetine....hepinizi tek tek öpüyorum Allah'a emanet olun canım arkadaşlarım.
anlaştık o zamanşımarmak yok zaten şımarsan da sana yüz vermem
bebeği göbişine koyacaksın ondan sonra senin nazını kaprisiniz çekmeye razıyız
evet canı bu zamandaçocuklar çok yaramaz ve hiperaktif nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bazen
öle şeyler yapıyorki kızsammı gülsemmi kararsız kalıyorum.
CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **
1.tatlibebek __________ 3 ŞUBAT_______ KIZ _____
2.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
3...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
4.süpriz_mucize: _____________________
5.sevgii:) ___________________________ KIZ
6.AYSEN74: _________________________
7.belenay: _____________ 2 AĞUSTOS _______
8.dyd . ________________ 25 TEMMUZ _______
9.eleyna _______________ ERKEK ___________ :
HAKSEVER <=========================BURE GECMEK İSTİYO:26::26::26:
UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever<====================doguramadı gitti
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose
OFFFFFFFFFFFFF KAFAYI YEDİM
Allah dualarını kabul etsin hakseverNeyse ben orucumu actım namazımı kılim arkedesler kurbana 9gün kala oruç tutmak cok sevapmış bide bu 3. Gün özellikle çünkü zekeriya as. Allaha bugün oruç tutarak dua etmiş demişki bende eşimde yaslıyız izim çocuğumuz olmaz ama sana zor değildir rabbim dilerse olur manasında dua etmişler ve bu duasının hürmetine rabbimiz ona evlat vermiş imkansızken evlatları olmuş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin olmayanların evlatları olsun olanlar hayırlısıyla dogursun doguranalr hayırlısıyla büyütsün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı akşamlarrrrrr kızlar naılsısnız iyisinizdir evelallah
eliffffff hoşgeldin canım valla bizde seni ösledik allah razı olsun eşinden iyi yapmış vınn almakla azra hanım nasılmış
valem nerelerdesin sesin sedan yok
neslihan sen nasılsın sende gelm,yon
meltemmmm ya sen
bircan test yaptınmı canım hakkında hayırlısı olsun
beryal abla nasılsın
haticem doğru diyon bende bakmıyom dizilere
hakseverrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrr salakın biri çok afedresiniz arkadan ilişkiye girmiş canı çol acımış zevk suyu dene şey içine kaçar gibi olmuş 3 hafta önce acaba hamilemiyim diye konu açmış ateş düşmüş tötüne o haltı yemeden önce düşünmemişte
bende dedim hemde 3 haftalık senin hamileleğin diye
Günaydın cancağazlarımm...
Umarım herkes iyidir...
Beryalimm canım benim alışveriş nasıl geçti..Soramadım kendi derdime düştüm birde pek giermeyince salak gibi oldum bu arlar...Sürekli başım ağrıyor...EE kız şeyleri ne güzeldir kimbilir ne güzel şeyler aldın...bir ara resimlerini çekte eklesene ben merak ederimmm..Ayy çok tatlı yaaaa..Bu arada eşinin ark. Çok üzüldüm canımmm..Eşinede rabbim sabırlar versin...Rabbim hepsini korusun...
...GELELİM BANA...
Ben geçen hafta Çarşamba gittim Cuma gittim bugün de sabah dr. gittim..Cuma yum. daha büyümemişti..
Bugün 2 tane yum. büyüdüğünü söyledi dr.1 tanesi 24mm olmuş diğeri 21mm..24mm olan düzgün değil dedi dr. ama diğeri iyi gözüküyor dedi..Beklemeyelim zaten 3 tane olsaymış iğne vermeyecekti çatlatmak için..ama iki tane olduğu için çatlatma iğnesi verdi..Bugün saat 18.00 de iğneyi ol dedi.OVİTRELLA yazdı..İki gün içinde yum. çatlar dedi ..Çarşamba çatlasa Perşembe günü gel bakalım çatlamış mı diye dedi..Perşembe günü gedeceğim...Saat 15.20 randevum..
Bu arada ilişkide belinin altına yastık koy ve 20 dk. Öyle yat..Sonra sağında ve solunda 10dk. Yatabilirsin dedi..
Ayrıca ilişkiden 15-20 dk. Önce kasıklarının altına doğru sıcak su torbası koy dedi..Sanırım damarları açıyor..
Kızlarr Dualarınızı esirgemeyin...Bu arada Cuma gittiğimde dr. çok araştırdığım için çok bildiğimi ve sürekli düşündüğüm için de böyle olduğunu zor olduğunu söyledi..Çok kafaya takıyorsun takma rahat ol yoksa sonuç alamayız dedi..Herşeyin başı stres dedi..
Afff Afff...bir başım ağrıyor hiç sormayın kızlar..Resmen vinç var kafamda..Birde üşüttüm sesim kısık kulağım ağrıyooo..
İşler çok yoğun pek giremiyorummmm...Herkes umarım iyidir...Hoşçakalınnn...Dualarınızı esirgemeyin kızlar...
ayy canım benim maşallah hazırlıklar bitmeli olmuş bile darısı bizim başımıza ee artık senden yardım isteriz teyzesi biz acemiyiz ne alacağız çantamıza ne koyacağız hiç bilmiyoruz ama daha erken hele 7 ay olsun inşallah almaya başlarız bizde şimdiden bişey almıcam hele o günlere bi gelelim yardım isteriz senden defnecimde sağlıkla gelsin inşallah dünyaya ay ne güzeldir kimbilir hazırlık yapmak hele kız olunca cicler daha bi güzel olur maşallh rabbim giymeyi nasip etsin inşlalah
anlaştık o zaman
yalnız demedi demeyin çok çekilmezimdir
sonra topikten kaçmak yok
kızlar hepinizi tek tek okudum zorlu bi süreçten geciryoruz allah yardımcımız olsun
cok zor günler gecirioruz bende pek kayifli değilim nette sorun var giremiyorumda simdi zorla baglandım
bana gelince ben cok hastayım kızlar sıtma tutuyo kac gün ne cektim ateşim 39 a yükseldi
acillik oldum tahlillerde hiç bişe cıkmadı midem bulanıyo cok üşütmüşüm
adet olmadım daha dr gidicem yaaa gelmezde gelmez artık aklınıza hamilelik gelmesin acile gittiğimizde baktılar cıkmadı
cıksa şaşardım kızlar cok yorulduk cabalamaktan ama sabır allah yardımcımız olsun
net düzelsin burdayım allahın izniyle
çok sevindim beloşum şükür mide bulantıların geçmişgünaydın canlarım nasılsınız net yoktu giremedim bayadır
beryalim toprağım nasılsın canım paşamı öp defneyide öp kısknamasın abisini
divim sen nasılsın canım geçmişe bakamadım neler yaptın tedaviye başladınmı
neslihankuzum sen nasılsın canım kardeşim hep dualarımdasın az kalddı sabır bol bol meryem suresini oku
ayşem sen nasılsın canım benim rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun seni inşallah hayırla ve sağlıkla
bircan canım sen nasılsın bitmedimi taşınma telaşı bu arda hümann doğum günüymüş geçde olsa kutlu olsun oyyy kuzum benim iki yaşına girmiş bile yer teyzesi onu iyiki doğdun iyiki varsın hüma
haksever sen nasılsın canım rabbim gönlündeki muradını versin inşallah sabır ve dua ile meleğini bekle canım gelecek inşallah
valecim sen nasılsın canım benim resimlerin çok süper çok tatlı çıkmışsın maşallah nazar değmesin o kucağındaki gibi bir bebişte rabbim sana nasip etsin inşallah
ve topiğin bütün canları hepinize selam unuttuklarım kusura bakmasın emi çok sık girenler akılda kalıyor yoksa hiç birinizi unutmuş değilim
bizde bebişimle büyümeye çalışıyoruyz mide bulantılarım kesildi artık rahat yemek yiyebiliyorum çok şükür hiç bi sorun yok böle oluncda içime şüphe düşüyor acaba bebeğe bişeymi oldu diye göğüslerimde acımasa iyice telaş yapıcamyarın kontrolümüz var dua edin bize
seviyoruz siziiii
Günaydın cancağazlarımm...
Umarım herkes iyidir...
Diviş canım Rabbim hakkında hay.versin canım..Dostinexi geçen sene bende kullandım prolaktinim 48 olmuştu 4 hafta kullandım bıraktım çok şükür düşmüştü sonrada hiç yükselmedi şükür ki..Aklında olsun prolaktin öyle kolay kolay yükselmezmiş bende geçen sene öiğdem için stres ilacı içiyordum ondan yükselmiş olabilir dediler...Rabbim inşş tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize..
z...GELELİM BANA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?