divinty gördüm seni ceeeeeeeeeeeee
haksever öpmüyor beni sen öp kuşummmmmmmm
selamlarrr nasılsısnız kızlarrrr
ben öpüm seni
daha doğrusu hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni öpmiycen mi
ben öperim canım seve sevedivinty gördüm seni ceeeeeeeeeeeee
selamlarrr nasılsısnız kızlarrrr
geçmiş olsun canmkızlar hepinizi tek tek okudum zorlu bi süreçten geciryoruz allah yardımcımız olsun
cok zor günler gecirioruz bende pek kayifli değilim nette sorun var giremiyorumda simdi zorla baglandım
bana gelince ben cok hastayım kızlar sıtma tutuyo kac gün ne cektim ateşim 39 a yükseldi
acillik oldum tahlillerde hiç bişe cıkmadı midem bulanıyo cok üşütmüşüm
adet olmadım daha dr gidicem yaaa gelmezde gelmez artık aklınıza hamilelik gelmesin acile gittiğimizde baktılar cıkmadı
cıksa şaşardım kızlar cok yorulduk cabalamaktan ama sabır allah yardımcımız olsun
net düzelsin burdayım allahın izniyle
yok yok kaçmam ben
sen helebir hamile kal ben her kaprisine razıyım canikommmmm
annem doruk paşayı aldı arka sokağımızda abimler oturuyor oraya gitti
doruk abimin kızıyla oynamak istedi
net te bana kaldı
doruk olunca sürekli internetten pepee izliyor
içim dışım pepee oldu yawwwww
konuşmayı bilmiyor welet daha doğrusu biliyorda işine gelenleri söylüyor bana günde 3 kez anne diyor ama 50 defa pepee diyor pepee açim diye
bende anne de açim diyorum o zaman söylüyor yoksa açmazsam ııı diyor söylemem anlamında
çikolataya bu diyor milletin çocuğu su istediği zaman bu der bizimki de çikolata isteyince dün halama bu diyor yazık kadın su getirdi dorukta vurdu bardağa buuu diyor kadına hala buuuuuuu
dedim çikolata istiyor
hem her çikolatayıda yemez sıpa ya kavnozda nutella yada kinder süpriz .
biri hediye başka çikolata getirse öğğğ diyor geri veriyor
çirkinmiş o çikolatalar
görende ben öğrettim sanır walla
aslında başka şeyleri öğretmeye çalışıyorum ama kendin anlat kendin dinle yüzüme bakıyor dinliyor ama asla söylediğimi yapmıyor çocukya
çok afacan ve yaramaz (anası gibi aklına geleni yapıyor kimseyi dinlemiyor)
divinty gördüm seni ceeeeeeeeeeeee
hoşbulduk meltemcimm..kızım şuan yaklaşık 15 aylık canım kocaman oldu artık yaramazhoşgeldin elifcim
bizde seni çok özlemiştik
tekrar aramıza dönmene çok sevindik
kızını çok öpüyorum bu arada 1 yaşında görünüyor
yeni yaşı kutlu olsun bebişin iyiki doğdun
anlaştık o zaman
yalnız demedi demeyin çok çekilmezimdir
sonra topikten kaçmak yok
niyttin kız haksever listenin şaftını kaydırmışsın
hoşbulduk beryalcimmm..prensesim şuan uyuyor bende fırsattan istifade ederek laflamaya geldim.sıpa kocaman olmaz mıııı çok yaramaz beryalcim başa çıkamıyorum birde benden başka kimse ile durmuyor misafiri hiç sevmiyor k.validem kahve içmeye geliyor kadını kovmaktan beter ediyor yabancıları çok fazla yadırgıyor büyüdükçe uslanır hırçın hali gider derken daha da yaramaz ve şımarık oldu ama olsun ben bu halinide çok seviyorumsağol canım biziyiyiz
sen nasılsın
hoşgeldin tatlım nasılsın
prensesin nasıl yerim ben onu
kocaman olmuştur sıpa
öp benim için artık sık sık uğra topiciğimizi yalnız bırakma
ev durumlar nasıl
kaynanan ne yapıyor
haksevercimmmm cnm benim hoşbulduk biz büyüdük çok şükür zaman su gibi geçiyor ilk yaşımız bitti ikinciye doğru koşturuyoruz..sen nasılsın cnm inş.iyisindir tedavin nasıl gidiyor gelişmeleri merak ediyorum ama geçmişi okuyacak vakit daha bulamadım kızım rahat vermiyor uyuduğunda girebiliyorum nete..kendine çok iyi bak cnm öpüyorum seni.hoşgeldin bitanembizde seni özledik bende bi degişiklik yok ama siz baya büyümüşünüz görüşürüz canım vbenim döndüne sevindim
hoşbulduk ayşemmm....sorma eşim acıdı artık halime evden dışarı pek çıkmıyorum kızım dışarıda olmayı pek sevmiyor ev kuşu olduk.azram çok şükür iyi ayşe teyzesi koltuk tepelerinde geziyor bütün gün bende onun peşindehayırlı akşamlarrrrrr kızlar naılsısnız iyisinizdir evelallah
eliffffff hoşgeldin canım valla bizde seni ösledik allah razı olsun eşinden iyi yapmış vınn almakla azra hanım nasılmış
valem nerelerdesin sesin sedan yok
neslihan sen nasılsın sende gelm,yon
meltemmmm ya sen
bircan test yaptınmı canım hakkında hayırlısı olsun
beryal abla nasılsın
haticem doğru diyon bende bakmıyom dizilere
hakseverrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrr salakın biri çok afedresiniz arkadan ilişkiye girmiş canı çol acımış zevk suyu dene şey içine kaçar gibi olmuş 3 hafta önce acaba hamilemiyim diye konu açmış ateş düşmüş tötüne o haltı yemeden önce düşünmemişte
bende dedim hemde 3 haftalık senin hamileleğin diye
neslihancım Rabbim gönlünce versin cnm sen sakın üzülme herşeyin bir vakti vardır sabırla bekle kaderde ne yazıyorsa o olur çok sitres yapma kendine bu sitresle bebişin sana zaten zor ulaşır cnm benim..senide anlıyorum aslında bende senin gibiydim ama üzülme lütfen moralini yüksek tut ki yumurtaların sana cevap versin cnm...öpüyorum seni...
belenaycım inş.bebişin iyidir Allah melekleri korur sen gönlünü ferah tut inş.kontrolde herşey yolunda olur...
bircan,sinem,dyd,dil_nur ve adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum adı aklıma gelenleride tabikiaslında dün yazacaktım bu cevapları ama kısmet olmadı önce laptopun şarjı bitti tam şarja taktım k.validem kahve içmeye geldi işte bu yüzden bugün sabah erkenden gelip yazdım kızlar Allah'a emanet olun görüşmek üzere hoşçakalın....
sorma canım ya inan büyük çantayla geziyorum ve içinde doruka çikolata sakız ve çubuk kraker dolu içi su bez ve ıslak mendil de hiç eksik değil yani yakında bebişte doğunca bavulla gezicemoyy maşallah yaa zeka küpü
ne istediğini biliyor daha şimdiden
ilerisini düşünemiyom beryal yandın valla
şimdi defnede doruktan görüp öğrenecek
sen çantanda nutellayla kinder süprizi eksik etme artık
canım buu istedi valla
ben bi bu alıp geliyim
hoşbulduk beryalcimmm..prensesim şuan uyuyor bende fırsattan istifade ederek laflamaya geldim.sıpa kocaman olmaz mıııı çok yaramaz beryalcim başa çıkamıyorum birde benden başka kimse ile durmuyor misafiri hiç sevmiyor k.validem kahve içmeye geliyor kadını kovmaktan beter ediyor yabancıları çok fazla yadırgıyor büyüdükçe uslanır hırçın hali gider derken daha da yaramaz ve şımarık oldu ama olsun ben bu halinide çok seviyorumcnm benim senide tebrik ediyorum ikinciye hamileymişsin çok sevindim tekrar o güzel duyguyu yaşayacak olman ne kadarda güzel.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.doruk paşamızı öp benim için annesi....
sana yeni bi takvim lazım o zaman cnmhoşbulduk meltemcimm..kızım şuan yaklaşık 15 aylık canım kocaman oldu artık yaramazsen nasılsın cnm görüşmeyeli tedaviye başladın mı gelişmeler var mı ?öptüm cnmmm
kalbin temiz beryalcim seninselamlar canlarımmmmmmmmmm
bugün çok mutluyum
kaç aydır canım birşey çekiyordu ve kolay kolay buluna bir yiyecek değil
nereyi aradıysak bulamadım
hoş bende tadını bilmiyorum ama tv de gördüm kadın pek iştahlı yedi ayyy inanılmaz
aylardır gözümün önünden gitmiyordu
veeeeeeeeeeeeeeeee aradığım şey bugün tesadüfen bana hediye geldi
arkadaşım denizliye gitti hafta sonu gelirken ben tatlı severim deye bana getirmiş ayyyy görünce çığlık attım ve bir hamlede pketin yarısını ydim ohhhhhhhhhhhhhhh yarasın
az önce arkadaşımı aradım ağladım yaaa bu kadarmı tesadüf olur
kızın haberi yok bundan sanırım malum oldu
ayyy nasıl hayra girdi anlatamam
allah ne istiyorsa versin inşallah.
çok mutlu oldum yaaaaa
türkiyede bir denizli birde kayseride varmış bundan ayyy söylemeyim hamilelerin de canı çeker çok zor bulunuyor.ama rabbim bana buldu getirdi.getiren sebep olan sağ olsun.
o kadar içten istemişi ki demekki rabbim acıdı bana
sorma canım ya inan büyük çantayla geziyorum ve içinde doruka çikolata sakız ve çubuk kraker dolu içi su bez ve ıslak mendil de hiç eksik değil yani yakında bebişte doğunca bavulla gezicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?