- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
hoşbulduk cnm.biz azranın doktorunun bulunduğu hastaneye götürdük zaten telefonda irtibattaydık daha sonra kendiside geldi müşade altına aldılar kızımı o gece yani normal bir hastanenin aciline götürmedik beryalcim dün yine kontrolümüz vardı doktorumuz dişlerinden kaynaklandığını söylüyor aynı anda 4 diş birden çıkarttık teyzesi o yüzden biraz vücudu yıpranmış kusma ishal ve iştahsızlık yapmış..iyi duaların için teşekkür ederim.hoşgeldin canım benim
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
kızın hastalanmış çok geçmiş olsun canım
allah şifa versin ama acile götürmekle yetinme bence alanında uzmna çocuk doktoru bul ona göster neden oluyormuş kesin çözümü neymiş öğren
allah korusun ileride daha büyk sorunlar yaşama bence
çocuk doktoruna götürmende fayda var
canım benimm sağol..ben o gün yazarken yanlış mı yazdım acaba herkes normal bir hastanenin aciline götürdük sanmış :) çocuk hastanesinin aciline gittik canım doktorumuzda o hastanede çalışıyor diye...zaten yetişkinler için olan hastanenin aciline götürsemde muayene etmez hemen sevk ederlerdi.inş.iyileşir artık valecim duaların için sanada çok teşekkür ederim.canım benim cok cok gecmiş olsun bide cocuk dr götürseniz o ne dicek bakalım
ayy zor yaaa allah yardımcın olsun tez zamanda iyileşir inşallaaaaahhh
geldiiim yeniden
ablam çağırdı ona gittim oturmaya
öğleden sonra gelirim dedim ama gelemedim kusura bakmayın
vale cnm sen soğan kürü yapıyodun ona devam edemedinmi
ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde bi kür bulmuştum tam aklımda yok çıktısını almıştım onuda nereye tıktıysam bulamadım
galiba şöyleydi
önce yumurtalıklarda kist varsa diye soğan kürüyle başlanıyordu
arkasından incir kürü yapılıyordu... inciri ocaktan almadan az önce içine büyük bir havuç konuyordu
incir yumurta oluşması havuç çatlaması içinmiş
soğan kürünü 2 ay üst üste yaptım
sıra incire gelince bi akşam ocakta unutmuşum incir tencerenin dibine tutmuştu kokudan midem bulandı daha devam edemedim
hangi işte istikrarlı oldumki bundada olaydım
neslişim cnm sen napıyon
adet belirtileri var demişsin ama hiç belli olmaz umudunu kaybetme
benim tedaviye başlayan halamın kızı kanaması olunca olmadı bu ay demiş ama 2 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş
hemde ilk denemede tutturmuşlaraferin onlara
ayşe kız henüz bırakmadım tedaviyi ..çünkü daha başlayamadık
tahminlerimde yanılmıyorsam eğer kasımın 25 inde adet olacam
o zamana kadar atış talimi yapıyoz
hedef varmı yokmu onuda bilmiyoz
zemin ıslak, karanlık ...kocikin keskin nişancılığına güveniyomda spermler acemiyolu bilmiyolar , hedefi bulamıyolar
bircan hamile değilmişsin .hakkında hayırlısı olsun cnm
inşallah aratmadan verir rabbim hüma'ya bir kardeş
senin avantajın kızın henüz küçük .. arayı çok açmış değilsin
kaç yaşındasın bu arada merak ettim
yaren sana ve kaynanana çok geçmiş olsun cnm
rabbim şifa versin
gribin tek ilacı dinlenmek ama çocukla oda zor tabiki
kendine iyi bak geçmiş olsun tekrar
elifcim cnm sanada çok geçmiş olsun
junior sütün içine katılamıyormuymuş ishal ilacı dr sorsaydın öyle verseydin
yemeyen çocuk çok kötü oluyor..vildan da bebekken hiçbişey yemezdi sadece şehriye çorbası yerdi..içi dışı şehriye olmuştu
bende yemiyor diye kafaya çok takardım ama şimdi önüne ne koysam yiyor valla yanlışlıkla önüne düşsem beni bile yiycek :18:
belki ısrar etmesen önüne koysan oynayarak kendi yese öyle böyle alışır
Allah kolaylık versin cnm öptüm
selam kızlar...beryalcim nasılsın cnm bebişin nasıl oğluşun nasıl :):):)biz çok şükür iyiyiz kızım bugün daha iyiben hemen geçmişe bakayım neler olmuş ben yokken.eminim bir sürü şey kaçırmışımdır yine
kız sen yine mi bunaLIM TAKILIYORSUN HAAAAAAA
HAKSEVERRRRRRRRRRRRR gel senle birlikte soğan kürünü yapalım sonrada incire başlarız ne dersin
sELAM KIZLARRR....
VALECİM AYŞECİMM MELTEMİMMM BERNAMMMM HAKSEVERİMM BİRCANCIMMM MAALSEF GÜZEL HABER VREMİYORUM BU AYYYY...
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN DİYE HEP DUA EDİYORUZ YA BELKİDE HAYIRLISI BUU...
ÖNCELİKLE KIRMIZILARI GÖRDÜM SABAHH...ÜSTELİK TEST YAPTIKDAN SONRA...(
DÜN AKŞAM HİSSETTİM SANIRIM ÇOK AĞLADIMMMM ÇO.KKKK AMA BU SABAH DEDİM OLSUN VARDIR BİR HAYIRRR...
EN AZINDAN ADETİM GECİKMEDİİİ 2. TEDAVİ İÇİN C.TESİ DR. GİDECEĞİM BAKALIM NE DİYECEKKK...
BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR SINAVV GERÇEKTENN HELE ŞU SIRAA..çOK YAKIN CAN DOSTUMMDAN 3 KİŞİNİNDE 2.YE BU ARA BEBEKLERİ OLDUU BİR TANESİDE HAMİLE VE DÜN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİ YAVRUM ÜZÜLECEĞİM DİYE BANA CİNSİYETİNİ BİLE SÖYLEMEK İÇİN ARAMADII...EVET ÜZÜLÜYORUM AMA KENDİME DEĞİLL ASLA VE ASLA KENDİM İÇİN OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEDİMMM..ANAM BABAMI DÜŞNÜYORUMM TORUN HASRETİ İLE YANIYORLARR...BAŞKALRININ TORUNLARINI GÖRÜNCE İÇLERİ GİDİYOR GÖRÜYORUMMM...BÖYLEE İŞTEEE..
YENİ BİR BAŞLANGICA BAŞLIYORUZZZ...BAKALIM BU SEFER DR. NE DİYECEKK...
BU ARADA BUGÜN ÇOK SITMALANDIM VE ÇOK SANCIM OLDUĞU İÇİN İŞE GİDEMEDİMMMM...EVDE DİNLENİYORUMMM...
sELAM KIZLARRR....
VALECİM AYŞECİMM MELTEMİMMM BERNAMMMM HAKSEVERİMM BİRCANCIMMM MAALSEF GÜZEL HABER VREMİYORUM BU AYYYY...
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN DİYE HEP DUA EDİYORUZ YA BELKİDE HAYIRLISI BUU...
DÜN AKŞAM HİSSETTİM SANIRIM ÇOK AĞLADIMMMM ÇO.KKKK AMA BU SABAH DEDİM OLSUN VARDIR BİR HAYIRRR...
EN AZINDAN ADETİM GECİKMEDİİİ 2. TEDAVİ İÇİN C.TESİ DR. GİDECEĞİM BAKALIM NE DİYECEKKK...
BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR SINAVV GERÇEKTENN HELE ŞU SIRAA..çOK YAKIN CAN DOSTUMMDAN 3 KİŞİNİNDE 2.YE BU ARA BEBEKLERİ OLDUU BİR TANESİDE HAMİLE VE DÜN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİ YAVRUM ÜZÜLECEĞİM DİYE BANA CİNSİYETİNİ BİLE SÖYLEMEK İÇİN ARAMADII...EVET ÜZÜLÜYORUM AMA KENDİME DEĞİLL ASLA VE ASLA KENDİM İÇİN OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEDİMMM..ANAM BABAMI DÜŞNÜYORUMM TORUN HASRETİ İLE YANIYORLARR...BAŞKALRININ TORUNLARINI GÖRÜNCE İÇLERİ GİDİYOR GÖRÜYORUMMM...BÖYLEE İŞTEEE..
BU ARADA BUGÜN ÇOK SITMALANDIM VE ÇOK SANCIM OLDUĞU İÇİN İŞE GİDEMEDİMMMM...EVDE DİNLENİYORUMMM...
canım benim allahım sabır versin ne diyim biliosun sözlerimizn bittiği an bu anlar duamdasın dua edicez başka çaremis mi var sanki
ya kıslar adet olcam galiba ama nasıl bi sancı anlatamam kasıklarımda degil midem gb karnım mı ne bilim kasık degil üst tarafta batıyo resmen ölücemmmmmmmmmmmmmmm oturamıyorum offfffffff
neslihancım canımgerçekten çok üzüldüm ama nolur bebeğin için güçlü ol nolur olucak buna inan bence bi aşılama dene sen aşılama olmadın demi çatlatma iğnesi olduğunu hatırlıyorum...aşılamada şansın daha da artar en azından 1yol daha atlıosun bana dr um stresten yumurta sertleşio ve sperm delemio demişti bende aşılama istedim yaptı ve anestezili yapın dedim stres yapmıyaım diye...
neslihan canım üzülme diyemiyorum hepimiz bu yollardan geçiyoruz az daha sabır canım valla diyecek bişeyde bulamıyorum bakarsın bi dahaki aya geliverir meleğin inşallahhh
canım benim hayırısı sen güçlü bi kızsın sabırrrr inşallahh geliceksELAM KIZLARRR....
tamam o zaman canım hadi bakalım inşallah işe yararcanım mideme iyi gelmedi sogan içemedim beninciride denemedim zor geldi ben enveyden dogal ilaclar aldım bakalım onu denicem eşimin arbada kaldı akşam gelsin hergün bi tene ben bitene o 3 ilac var 3ay kullanılcakmış
olmassa garanti veriolarolmassa 3 ay sonra maff etcem onları hehheheeeeeeeeee paramı isticem olmassa:))
canım siz bi kurşun falan döktürün yaaa cok geçmiş olsun:26:kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için..yağız çok hasta bir lokma yemek yemedi bugün doktora götürdüm ilaç versi.gözünü açamıyo yavrum..dua edin lütfen bi an önce iyileşsin...hepinizi öpüyorum..
canım keşke bizde o arkadşın gibi yanında olabilsek keşke ama olmuyo işte bizide böyle burdan verdiğimiz teskin le idare et işte allah razı olsun o arkadşından cidden böyle bişey yaşasam ben ne ağlayabilirim nede kimselere dert anlatabilirim
inşalahh bidahaki ay gelecek hadi bakalım takmayalım fazla kafaya
kızlar bu arada ben yine nerdeyse 2 aydır aedt olmuyorum ama karnım ağrıyor belim bacaklarım ağrıyor dahasıda hayatımda görmediğim kadar akıntım var
kulağına kurşun mantar derdim yok ama unuttu bu aralar uğramaz oldu inşallah tekrarlamazda
yani kısacası bende birşeyler olabilirmi hiçte ihtimal vermiyorum ama işte umut dünyası naparsın hayırlısı
akşam eşime dedim ssenden iki tane siparişim var dedim söyle birissi gebelik testi biriside doğum kontrol hapı ama bön bön bakıyosen ne yapmaya çalışıyon yoksa hamilesin de bendenmi saklıon die bende dedim hee tuturdunda hamile kaldık diye
hap duphaston istedim artık bebek yoksa içmeye başlasamda tedavime başlasam olur demi geç bile kaldım:26::26:
vale o dediğin doktora hayatta götürmez kocam niyeyse erkek doktor dedinmi aklı çıkıor ya ama olmassa tabi tıpış tıpış gidecek inşallah gerek kalmazda gitmem işte böyle kızlar yani anlayacagınız ben böyleyim başımda felaket ağrıor
hadin hoşcakalın gideyim bu akşam kurtlar vadisi var gelen giden olmassa gelirim gelinde accık laflayak
SAĞOL CANIM DORUK VE BEN ÇOK İYİYİZselam kızlar...beryalcim nasılsın cnm bebişin nasıl oğluşun nasıl :):):)biz çok şükür iyiyiz kızım bugün daha iyiben hemen geçmişe bakayım neler olmuş ben yokken.eminim bir sürü şey kaçırmışımdır yine
görmedim canım geldiğiniberyali yakaladım diye sevinirken birde baktım kiiiiiiiii çıkmış gitmiş
hoşbulduk cnm.biz azranın doktorunun bulunduğu hastaneye götürdük zaten telefonda irtibattaydık daha sonra kendiside geldi müşade altına aldılar kızımı o gece yani normal bir hastanenin aciline götürmedik beryalcim dün yine kontrolümüz vardı doktorumuz dişlerinden kaynaklandığını söylüyor aynı anda 4 diş birden çıkarttık teyzesi o yüzden biraz vücudu yıpranmış kusma ishal ve iştahsızlık yapmış..iyi duaların için teşekkür ederim.
..
Çok teşekkür ederim kızlarrr...Benim kadr üzüldüğünüzü tahmin ediyorum çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz...
Ama ben şuanda çok şükür iyiyimmm..Çünkü çok iyi dostlarım var sizler varsınızz ve eşimm çok büyük destekçilerimmmmm...Üzülmeme fırsat vermiyorlarrr...Çok yakın bir dostummm hemen iş çıkışı geldi ve çok destek verdi...allah ondanda bin kere razı olsunn....
gerçekten çok iyiymmm annemde üzülme adet oldunya oda iyi birşey dedi...
Cumartesi randevu aldımmm ve dr. gidiyorum tekrardannn...
Yolum yolumuzzz açık olsunnnn.....
Bu arada gerçekten ben bu ay çok stres yapmıştımmm oldumu olacak mıı diyee...
ama bu ay yapmayacağımmm..Kafaya takmayacağımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?