Dokuz Doğuranlar

selam kızlar...beryalcim nasılsın cnm bebişin nasıl oğluşun nasıl :):):)biz çok şükür iyiyiz kızım bugün daha iyi ben hemen geçmişe bakayım neler olmuş ben yokken.eminim bir sürü şey kaçırmışımdır yine

hoşbulduk cnm.biz azranın doktorunun bulunduğu hastaneye götürdük zaten telefonda irtibattaydık daha sonra kendiside geldi müşade altına aldılar kızımı o gece yani normal bir hastanenin aciline götürmedik beryalcim dün yine kontrolümüz vardı doktorumuz dişlerinden kaynaklandığını söylüyor aynı anda 4 diş birden çıkarttık teyzesi o yüzden biraz vücudu yıpranmış kusma ishal ve iştahsızlık yapmış..iyi duaların için teşekkür ederim.
canım benim cok cok gecmiş olsun bide cocuk dr götürseniz o ne dicek bakalım
ayy zor yaaa allah yardımcın olsun tez zamanda iyileşir inşallaaaaahhh
canım benimm sağol..ben o gün yazarken yanlış mı yazdım acaba herkes normal bir hastanenin aciline götürdük sanmış :) çocuk hastanesinin aciline gittik canım doktorumuzda o hastanede çalışıyor diye...zaten yetişkinler için olan hastanenin aciline götürsemde muayene etmez hemen sevk ederlerdi.inş.iyileşir artık valecim duaların için sanada çok teşekkür ederim.

çok sağol meltemcim yok canım junıor sütünün içine katamıyorum çünkü soğuk suda ertilmesi gerekiyormuş azrada sütünü neredeyse sıcak sever..aslında hani yapmayı düşündüm çaresiz kalınca yeterki iyileşsin diye ama doktorumuz bu seferde sütün tadı değişir azra sütten tiksinir en azından sütünü içsin dedi.durum böyle olunca bende yapmadım.canım kendi kendine makarna ve pilav yemeği çok seviyor ama hastalığı boyunca yani 1 haftadır sürekli yattı kafası kalkmadı yavrumun neler neler yaptım istemedi..çok şükür bugün iyi bu sabah kahvaltısını güzelce yaptı öğlen yemeğini bitirdi hamd olsun Rabbime...duaların için sanada çok teşekkür ederim cnm...

neslihan,ayşecim sizlere hepinize o güzel dualarınız için teşekkür ederim Allah sizden razı olsun..

canım sen yokken pek bi değişiklik olmadı hepimiz aynıyık arada bi bunalım takılıyoz
senin bebişinin iyileşmesine sevindim canım inşallah bi daha yasatmaz rabbim
hasta falan olmasın miniklerimiz

HAKSEVERRRRRRRRRRRRR gel senle birlikte soğan kürünü yapalım sonrada incire başlarız ne dersin

sELAM KIZLARRR....

VALECİM AYŞECİMM MELTEMİMMM BERNAMMMM HAKSEVERİMM BİRCANCIMMM MAALSEF GÜZEL HABER VREMİYORUM BU AYYYY...
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN DİYE HEP DUA EDİYORUZ YA BELKİDE HAYIRLISI BUU...

ÖNCELİKLE KIRMIZILARI GÖRDÜM SABAHH...ÜSTELİK TEST YAPTIKDAN SONRA...(
DÜN AKŞAM HİSSETTİM SANIRIM ÇOK AĞLADIMMMM ÇO.KKKK AMA BU SABAH DEDİM OLSUN VARDIR BİR HAYIRRR...
EN AZINDAN ADETİM GECİKMEDİİİ 2. TEDAVİ İÇİN C.TESİ DR. GİDECEĞİM BAKALIM NE DİYECEKKK...

BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR SINAVV GERÇEKTENN HELE ŞU SIRAA..çOK YAKIN CAN DOSTUMMDAN 3 KİŞİNİNDE 2.YE BU ARA BEBEKLERİ OLDUU BİR TANESİDE HAMİLE VE DÜN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİ YAVRUM ÜZÜLECEĞİM DİYE BANA CİNSİYETİNİ BİLE SÖYLEMEK İÇİN ARAMADII...EVET ÜZÜLÜYORUM AMA KENDİME DEĞİLL ASLA VE ASLA KENDİM İÇİN OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEDİMMM..ANAM BABAMI DÜŞNÜYORUMM TORUN HASRETİ İLE YANIYORLARR...BAŞKALRININ TORUNLARINI GÖRÜNCE İÇLERİ GİDİYOR GÖRÜYORUMMM...BÖYLEE İŞTEEE..

YENİ BİR BAŞLANGICA BAŞLIYORUZZZ...BAKALIM BU SEFER DR. NE DİYECEKK...

BU ARADA BUGÜN ÇOK SITMALANDIM VE ÇOK SANCIM OLDUĞU İÇİN İŞE GİDEMEDİMMMM...EVDE DİNLENİYORUMMM...

HAKSEVERRRRRRRRRRRRR gel senle birlikte soğan kürünü yapalım sonrada incire başlarız ne dersin

canım mideme iyi gelmedi sogan içemedim ben inciride denemedim zor geldi ben enveyden dogal ilaclar aldım bakalım onu denicem eşimin arbada kaldı akşam gelsin hergün bi tene ben bitene o 3 ilac var 3ay kullanılcakmış
olmassa garanti veriolar olmassa 3 ay sonra maff etcem onları hehheheeeeeeeeee paramı isticem olmassa:))

canım benim allahım sabır versin ne diyim biliosun sözlerimizn bittiği an bu anlar duamdasın dua edicez başka çaremis mi var sanki

ya kıslar adet olcam galiba ama nasıl bi sancı anlatamam kasıklarımda degil midem gb karnım mı ne bilim kasık degil üst tarafta batıyo resmen ölücemmmmmmmmmmmmmmm oturamıyorum offfffffff

neslihancım canımgerçekten çok üzüldüm ama nolur bebeğin için güçlü ol nolur olucak buna inan bence bi aşılama dene sen aşılama olmadın demi çatlatma iğnesi olduğunu hatırlıyorum...aşılamada şansın daha da artar en azından 1yol daha atlıosun bana dr um stresten yumurta sertleşio ve sperm delemio demişti bende aşılama istedim yaptı ve anestezili yapın dedim stres yapmıyaım diye...

kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için..yağız çok hasta bir lokma yemek yemedi bugün doktora götürdüm ilaç versi.gözünü açamıyo yavrum..dua edin lütfen bi an önce iyileşsin...hepinizi öpüyorum..

neslihan canım üzülme diyemiyorum hepimiz bu yollardan geçiyoruz az daha sabır canım valla diyecek bişeyde bulamıyorum bakarsın bi dahaki aya geliverir meleğin inşallahhh

canım benim allahım sabır versin ne diyim biliosun sözlerimizn bittiği an bu anlar duamdasın dua edicez başka çaremis mi var sanki

ya kıslar adet olcam galiba ama nasıl bi sancı anlatamam kasıklarımda degil midem gb karnım mı ne bilim kasık degil üst tarafta batıyo resmen ölücemmmmmmmmmmmmmmm oturamıyorum offfffffff

neslihan canım üzülme diyemiyorum hepimiz bu yollardan geçiyoruz az daha sabır canım valla diyecek bişeyde bulamıyorum bakarsın bi dahaki aya geliverir meleğin inşallahhh

Çok teşekkür ederim kızlarrr...Benim kadr üzüldüğünüzü tahmin ediyorum çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz...

Ama ben şuanda çok şükür iyiyimmm..Çünkü çok iyi dostlarım var sizler varsınızz ve eşimm çok büyük destekçilerimmmmm...Üzülmeme fırsat vermiyorlarrr...Çok yakın bir dostummm hemen iş çıkışı geldi ve çok destek verdi...allah ondanda bin kere razı olsunn....

gerçekten çok iyiymmm annemde üzülme adet oldunya oda iyi birşey dedi...

Cumartesi randevu aldımmm ve dr. gidiyorum tekrardannn...
Yolum yolumuzzz açık olsunnnn.....

Bu arada gerçekten ben bu ay çok stres yapmıştımmm oldumu olacak mıı diyee...

ama bu ay yapmayacağımmm..Kafaya takmayacağımmm...

canım keşke bizde o arkadşın gibi yanında olabilsek keşke ama olmuyo işte bizide böyle burdan verdiğimiz teskin le idare et işte allah razı olsun o arkadşından cidden böyle bişey yaşasam ben ne ağlayabilirim nede kimselere dert anlatabilirim
inşalahh bidahaki ay gelecek hadi bakalım takmayalım fazla kafaya
kızlar bu arada ben yine nerdeyse 2 aydır aedt olmuyorum ama karnım ağrıyor belim bacaklarım ağrıyor dahasıda hayatımda görmediğim kadar akıntım var
kulağına kurşun mantar derdim yok ama unuttu bu aralar uğramaz oldu inşallah tekrarlamazda
yani kısacası bende birşeyler olabilirmi hiçte ihtimal vermiyorum ama işte umut dünyası naparsın hayırlısı
akşam eşime dedim ssenden iki tane siparişim var dedim söyle birissi gebelik testi biriside doğum kontrol hapı ama bön bön bakıyosen ne yapmaya çalışıyon yoksa hamilesin de bendenmi saklıon die bende dedim hee tuturdunda hamile kaldık diye
hap duphaston istedim artık bebek yoksa içmeye başlasamda tedavime başlasam olur demi geç bile kaldım:26::26:
vale o dediğin doktora hayatta götürmez kocam niyeyse erkek doktor dedinmi aklı çıkıor ya ama olmassa tabi tıpış tıpış gidecek inşallah gerek kalmazda gitmem işte böyle kızlar yani anlayacagınız ben böyleyim başımda felaket ağrıor
hadin hoşcakalın gideyim bu akşam kurtlar vadisi var gelen giden olmassa gelirim gelinde accık laflayak

canım benim hayırısı sen güçlü bi kızsın sabırrrr inşallahh gelicek

tamam o zaman canım hadi bakalım inşallah işe yarar
canım siz bi kurşun falan döktürün yaaa cok geçmiş olsun:26:

canım benim dr cok iyi inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın

:123:

17 / 11 / 2011

PERŞEMBE
SAAT : 12.05

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra _________ MKIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _______
55.bilgen35________ ERKEK KIZ____________YİĞİTEFE&FİDANNAZ
56.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
57.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
58.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
59.AYSEN74: _________________________
60.tatlibebek ________ KIZ _____________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
2.eleyna ____________ 20 NİSAN ______ ERKEK
3.sevgii:) ___________________________ KIZ
4.süpriz_mucize: ____________________
5...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
6.belenay: _________ 2 AĞUSTOS _____
7.dyd . ____________ 10 AĞUSTOS _____

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

selamlar canlarım
bu ara çok kafaya takmaya başladınız yine hepiniz bebek konusunu
hani burası geyikte yapacağımız bir topik olacaktı
bu yazdıklarıma kimse kızmaın kırılmasın sadece içimden gelenleri ve aklımdan doğru olarak geçirdiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum
herkes türkiyenin farklı yerlerinde oturuyor belki doktor sıkıntısı oluyor ama bulunduğunuz yerde doktor yoksa size yakın yerlerdeki doktorları araştırın tedaviye başlayınca bişrkez olamadı diye ikinci ay gitmemezlik yapmayın.bazı arkadaşlar erkek doktora eşim izin vermiyor diyorlar eşlerinizle bu konuyu konuşun beraber aşın .çoğu kadın doğumcu erkek zaten hem kadın hem işin uzmanı bayan doktor bulmak çok zor.erkeği kadını olmaz doktorun
önce aklınızda beyninizde ben çocuk sahibi olmak istiyorum diye kendinizi yönlendirin buna inanın ki eşinizde sizin ne derece istekli olduğunuzu gösün
bu arada kendim için istemiyorum eşim için istiyorum çocuğum olmasını demeyin .eşiniz değil o çocuğa siz bakacaksınız eşiniz sadece karşıdan sevecek bunu unutmayın.
alternatif yöntemlere yardımcı amaçla başvurun ama önce doktora heray gidin yumurta takibi aşılama çatlatma yada eşinizde sorun varsa sperm kontrollerini yaptırın.eğer bebeğiniz olmasını çok istiyorsanız sadece olmasını beklemeyin harekete geçin doktora gidin biri olmazsa diğer doktorlara gitmekten çekinmeyin.
kızmayın ama ben 3 yılda denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç iğne kalmadı ama sizler kadar umutsuz olmadım .
bazı arkadaşlar sadece istiyor ama birşey yapmıyorlar tedavinin sonunu getirmiyorlar
birkez deneyip hem kendilerini hem buradaki arkadaşları strese sokup boşa sıkıntı çekiyorlar.
LÜTFEN AMA LÜTFEN ADETİNİZİN 3 ÜNCÜ GÜNÜ KPNTROLE GİDİN EĞER ADETİNİZ 30 GÜNDE 1 GELMİYORSA ÖNCE YUMURTLAMA VE ADET SORUNUNUZU ÇÖZÜP SONRA BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIN
ZAMAN ÇOK KIYMETLİ
YAVRULARINIZDAN AYRI GEÇİRDİĞİNİZ ZAMANA ACIYIN
BEBEĞİM OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEYİN ÇARE ARAYIN
BİRGÜN HERKES BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALACAK BİLİYORUM AMA NİYE BU HEMEN OLMASIN BU SİZLERİN ELİNDE.
MADDİYATTA ÖNEMLİ AMA DAHADA ÖNEMLİSİ BEBEĞİNİZ.
HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKIN VE EŞİNİZLE HEMEN KONUŞUP HAREKETE GEÇİN .
TABİKİ GERÇEKTEN KENDİNİZ İÇİN BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORSANIZ

SAĞOL CANIM DORUK VE BEN ÇOK İYİYİZ
BEBİŞTE KIPIRDANIP DURUYOR İYİ MAŞALLAH ODA.
KIZIN DAHA İYİ OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM.
beryali yakaladım diye sevinirken birde baktım kiiiiiiiii çıkmış gitmiş
görmedim canım geldiğini
çıkmış bulundum

canım benim tekrardan çok geçmiş olsun inşallah 1 haftaya kadar normale döner herşey
dorukta hep 2 li yada 3lü çıkardı dişlerini çok zor oluyor allah yardımcınız olsun.

herşeyin hayırlısını dile canım
cumartesi günü kontrole git bakalım bu kez neler diyecek doktorun
lütfen stres yapma rahat ol.zaten stres yapsanda yapmasanda olacağı varsa olur
stres yaparak engelleme bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…