okuyorum okuyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyoevet geyik bölümünde açıldı konu ama bi geçmişimizvar evet üç sene uğraştın beryalim ama şimdi bi oğlun var ve ikinciye hamilesin herkezin hayat şartları eşi eşinin ailesi yaşadığı ortam kişininacı eşiği bir olmuyo malesef bazılarının acımı dediği acılara bazıları intihar bile edebiliyo ben bu yaşımda evlenip 17 yaşımda evlenip zaten zor bi hayata baslamışken şöle söylüyeyim hatta çocukkken çocuk istemeye başladığım için 5 senedirde doktor doktor gezdim için her şeyi denedim için ki maddi açıdan bittimiz için tüp bebek deneyemiyorum insan çaresiz kalıyo ve konuşmak istiyo ki başka kimimiz var burdaki arkadaşlarımızdan başka siz çocularınızdan konuşuyosunuz şöl olmdu böle oldu şunu yapıo bunu yapıo bizde kaldık şurda kaç kişi nabalım adet olmadım,yumurtam şöle,olcakmı ,olmucakmı bizimde muhabbetimiz bu haklısın belki başka şeylerde paylaşmalıyız kimse kimseyi teselli etmek zorunda degil ama benim eşim ve ailesi bu kadar anlayışlı olmasına rağmen anneme ablama anlatamadım eşime anlatmadım kaygılarımı burda sizlerle paylaşıyorum kendi adıma siz benim için çok özelsiniz bazen imrendiğim bazende destek umut aldığım insanlarsınız bizde hamile olunca doğurunca geyik yaparız emin olun ama şuan içimiz buruk heray hamileymiş gb umutlanıp her ay cenaze kalkar gb adet olmak kolay degil hiç degil inan ben normalde çok neşeli bi insanım ama olmyo işte bure gelince bu topiğe girince aklım hamile olup olmadımda oluyo uzun süre gelemedim oluyo biliosunuz kaçıyorum sizleri rahatsız etmemek için ama gene geliorum ve döküyorum içimi hakkınızı helal edin inananın sizden başka bu acımı paylaşacağım kimsem yok iyiki varsınız geyik muhabbeti edmesekte inanın sizlere kalbimizi açıyoruz
((hamiş olmayıpta hep oldumu olmuckmı muhabeti yapan arkadaşlarımın adına))
inşallah hamile olmayan kimse kalmasta topin adına yakışır geyik mubbeti yaparız bizde saygılarımla..................özge............
hepinizi çok seviyorumberyalim senide sakın yanlış anlama içimi dökmek istedim sende iliğimiz için diosun biliyorum seni yanlış anlamadım sende benii anlama canım
hayırlı cumalar canım
annenlere çok selam söyle
git tabi yardımcı ol evde tek başına ne yapacaksın
anne gibisi varmı
walla ben bazen eşimden uzak oluşum işime yarıyor iyiki annemin yanındayım
annemle beraber doruku büyüttük şimdide kızımı büyüteceğiz inşiallah
doruk zaten çok zor bir bebek iyiki annemin yanındayım o olmasaydı kafayı yerdim inan bana
tamam ben konuyu okudum hakseverin dediği gibi kızıyorsunuz sizde haklısınız ama inanın benim geyik değil günlerce geliyorum okuyor geri gidiyorum yazacak mecalim bile olmuyor
bende 19 yaşıma daha yeni girmişken evlendim 20yaşından beri evlat hasreti beryal ablam lütfen sende bizi anla çok haklısın ama elimizde degil kaderde ne varsa o olur
bak sen 5 kimi 2 kimisi 3 yıl beklemiş bakın neslihanla ben nerdeyse 7 senedir bekliyoruz lütfen anlayın anlamaya çalışın anlayacığını umuyorum çünkü sizlerde bu yolardan geçtiniz artık ben bu lafın üstüne hiç durmam tedavime başlarım ama kimseye bişi söylemem herneyse verdiğin bilğler daha doğrusu verdiğiniz bilğilerden allah razı olsun allahım sizin evlatlarınızı size bağışlasın
hepiniz sonuna kadar haklısınız
tripkolik ayrılsak ölürüz biz yaz google amcaya canım
gidemedim malesef annem evde değilmiş bugün kankasına gitmiş
ben vildanı tek başıma büyüttüm olursa ikinciyide tek başıma büyütecem inşallah
aaa evdesin o zaman
doruk inana çok zor büyüdü ve ben yalnız çok ama çok zorlanırdım
herkes öle diyor zaten hamile olduğumu görenler biz doruktan sonra bir daha bebek yapmazsın sanıyorduk dedi çok kişi
çok yaramaz ve ağlak bir bebek herşeyi ağlıyarak yaptırmaya çalışıyor
günaydın canım
adetin kaç gün gecikti ve heray aynı zamanda geliyormuydu
bir kaç gün daha bekle gelmezse en azından idrar testi yap canımdoktoru biraktimdan beri 6-7 aydır hiç bişi kullanmadan günü gününe geliodu 12-13 ünde olmama lasımdı a8 i oldu gelemedi:18::18::18::18::18:
bu arada resmimi koydum kıslarrr
bir kaç gün daha bekle gelmezse en azından idrar testi yap canım
ben göremedim silinmiş sanırım
VALEEE ağlattın beni kız zaten ucundaydı gözyaşlarım fışkırdı monitöre tutamadım
canım ya ama kadının yaşadıklarınaa bak biz halimize binkere şükür etmemiz gerek
ağlam kuzcum kıyamam ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?