kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için..yağız çok hasta bir lokma yemek yemedi bugün doktora götürdüm ilaç versi.gözünü açamıyo yavrum..dua edin lütfen bi an önce iyileşsin...hepinizi öpüyorum..
kesinlikle katılıyorum canım benim de gitmediğim dr kalmadı hamile kalamamıstım 1.5 yıl 5 tane dr gittimselamlar canlarım
bu ara çok kafaya takmaya başladınız yine hepiniz bebek konusunu
hani burası geyikte yapacağımız bir topik olacaktı
bu yazdıklarıma kimse kızmaın kırılmasın sadece içimden gelenleri ve aklımdan doğru olarak geçirdiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum
herkes türkiyenin farklı yerlerinde oturuyor belki doktor sıkıntısı oluyor ama bulunduğunuz yerde doktor yoksa size yakın yerlerdeki doktorları araştırın tedaviye başlayınca bişrkez olamadı diye ikinci ay gitmemezlik yapmayın.bazı arkadaşlar erkek doktora eşim izin vermiyor diyorlar eşlerinizle bu konuyu konuşun beraber aşın .çoğu kadın doğumcu erkek zaten hem kadın hem işin uzmanı bayan doktor bulmak çok zor.erkeği kadını olmaz doktorun
önce aklınızda beyninizde ben çocuk sahibi olmak istiyorum diye kendinizi yönlendirin buna inanın ki eşinizde sizin ne derece istekli olduğunuzu gösün
bu arada kendim için istemiyorum eşim için istiyorum çocuğum olmasını demeyin .eşiniz değil o çocuğa siz bakacaksınız eşiniz sadece karşıdan sevecek bunu unutmayın.
alternatif yöntemlere yardımcı amaçla başvurun ama önce doktora heray gidin yumurta takibi aşılama çatlatma yada eşinizde sorun varsa sperm kontrollerini yaptırın.eğer bebeğiniz olmasını çok istiyorsanız sadece olmasını beklemeyin harekete geçin doktora gidin biri olmazsa diğer doktorlara gitmekten çekinmeyin.
kızmayın ama ben 3 yılda denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç iğne kalmadı ama sizler kadar umutsuz olmadım .
bazı arkadaşlar sadece istiyor ama birşey yapmıyorlar tedavinin sonunu getirmiyorlar
birkez deneyip hem kendilerini hem buradaki arkadaşları strese sokup boşa sıkıntı çekiyorlar.
LÜTFEN AMA LÜTFEN ADETİNİZİN 3 ÜNCÜ GÜNÜ KPNTROLE GİDİN EĞER ADETİNİZ 30 GÜNDE 1 GELMİYORSA ÖNCE YUMURTLAMA VE ADET SORUNUNUZU ÇÖZÜP SONRA BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIN
ZAMAN ÇOK KIYMETLİ
YAVRULARINIZDAN AYRI GEÇİRDİĞİNİZ ZAMANA ACIYIN
BEBEĞİM OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEYİN ÇARE ARAYIN
BİRGÜN HERKES BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALACAK BİLİYORUM AMA NİYE BU HEMEN OLMASIN BU SİZLERİN ELİNDE.
MADDİYATTA ÖNEMLİ AMA DAHADA ÖNEMLİSİ BEBEĞİNİZ.
HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKIN VE EŞİNİZLE HEMEN KONUŞUP HAREKETE GEÇİN .
TABİKİ GERÇEKTEN KENDİNİZ İÇİN BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORSANIZ
saol canım hala gelmedimerhaba kızlar..alıntı yaparak cevap veremiyorum deli oldum kaç dakikadır uğraşıyorum olmuyor ben bu vınn'ı beğenmedim :)
valecim teşekkür ederim canım bugün prensesimin ishalide geçti çok şükür...ben senin iyi olmana çok sevindim maşallah moralin yerindeinş.hep böyle güçlü olursun her sıkıntının karşısında...
neslihancım yazdıklarını okuyunca geçmişimi hatırladım bende ağlardım senin gibi eşimde gelir teselli ederdi..ama sadece eşim teselli ederdi.şimdi bunu okuyunca elif neden böyle yazdı ne alaka dersin...:)anlatmak istediğim evet bebek bir kadın için çok önemli ama herşey değildir.annen baban kısacası ailen yanında.canım çok üzüyorsun kendini bu kadar yıpratma hayat devam ediyor bizim yaşadıklarımızı biz kendimiz seçmiyoruz ilahi bir kudret var bize bu kaderi veren..peki canım benim senin elinde ya da bir başkasının elinde olmayan bir şey için neden bu kadar hayatı zehir ediyorsun kendine..şimdi üzülmeyi bırak kendini şartlandır ve tedavi sonuç verecek diye düşün.bu kadar sıkıntıyla kimse hamile kalamaz canım arkadaşım..lütfen üzülme...
yarencim Allah evladına tez saatte şifalar versin daha öncede yazmışsın sanırım ama ben geçmişi pek okuyamadığım için görmedim.kızımda hastaydı çok şükür şifa buldu inş.tez saatte yazğızda iyileşir...
beryalcim sorma cnm dişlerimiz hiç bu kadar etkilememişti bundan önce 8 tane diş çıkarttık anlamadan çıktılar ama bu azılar maf etti kızımı..duaların için teşekkür ederim cnm.
haksevercim inş.meleğin gelmiştir.gelmediysede üzülme çünkü bu hiç olmayacağı anlamanına gelmez.canım benim sağlığınız yerinde olsun gerisi Allah'ın izni ile kolay olur.eşinin umutlanması seni olumsuz etkilemiş sanırım bu dönemde biz bayandan çok fazla hassas oluyoruz.canım kafana hiç bir şey takma düşünme seni yıpratacak üzecek her şeyden uzak dur ki beynin rahatlasın..Allah büyük haksevercim bizler gibi inş.sizlerde tez saatte kavuşursunuz bebeklerinize...
unuttuğum varsa kusura bakmasın kızlar aklıntı yapamadım okuduklarımdan aklımda kalanlara cevap yazdım gece kızım erken uyusa gelicem ama maalasef saat 23:00 den önce uyumuyor birde bizimle uyuyor fıstığım alıştı iyice.iyi değil diyorlar biz ailecek memnunuz bu durumdan ve bence en önemli olanda bu :):):):)hepinizi öptüm kızlar görüşmek dileği ile hoşçakalın
iyi olmasına çok sevindim cnmçok sağol meltemcim yok canım junıor sütünün içine katamıyorum çünkü soğuk suda ertilmesi gerekiyormuş azrada sütünü neredeyse sıcak sever..aslında hani yapmayı düşündüm çaresiz kalınca yeterki iyileşsin diye ama doktorumuz bu seferde sütün tadı değişir azra sütten tiksinir en azından sütünü içsin dedi.durum böyle olunca bende yapmadım.canım kendi kendine makarna ve pilav yemeği çok seviyor ama hastalığı boyunca yani 1 haftadır sürekli yattı kafası kalkmadı yavrumun neler neler yaptım istemedi..çok şükür bugün iyi bu sabah kahvaltısını güzelce yaptı öğlen yemeğini bitirdihamd olsun Rabbime...duaların için sanada çok teşekkür ederim cnm...
neslihan,ayşecim sizlere hepinize o güzel dualarınız için teşekkür ederim Allah sizden razı olsun..
hayırlısı olsun neslihancımsELAM KIZLARRR....
VALECİM AYŞECİMM MELTEMİMMM BERNAMMMM HAKSEVERİMM BİRCANCIMMM MAALSEF GÜZEL HABER VREMİYORUM BU AYYYY...
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN DİYE HEP DUA EDİYORUZ YA BELKİDE HAYIRLISI BUU...
ÖNCELİKLE KIRMIZILARI GÖRDÜM SABAHH...ÜSTELİK TEST YAPTIKDAN SONRA...(
DÜN AKŞAM HİSSETTİM SANIRIM ÇOK AĞLADIMMMM ÇO.KKKK AMA BU SABAH DEDİM OLSUN VARDIR BİR HAYIRRR...
EN AZINDAN ADETİM GECİKMEDİİİ 2. TEDAVİ İÇİN C.TESİ DR. GİDECEĞİM BAKALIM NE DİYECEKKK...
BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR SINAVV GERÇEKTENN HELE ŞU SIRAA..çOK YAKIN CAN DOSTUMMDAN 3 KİŞİNİNDE 2.YE BU ARA BEBEKLERİ OLDUU BİR TANESİDE HAMİLE VE DÜN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİ YAVRUM ÜZÜLECEĞİM DİYE BANA CİNSİYETİNİ BİLE SÖYLEMEK İÇİN ARAMADII...EVET ÜZÜLÜYORUM AMA KENDİME DEĞİLL ASLA VE ASLA KENDİM İÇİN OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEDİMMM..ANAM BABAMI DÜŞNÜYORUMM TORUN HASRETİ İLE YANIYORLARR...BAŞKALRININ TORUNLARINI GÖRÜNCE İÇLERİ GİDİYOR GÖRÜYORUMMM...BÖYLEE İŞTEEE..
YENİ BİR BAŞLANGICA BAŞLIYORUZZZ...BAKALIM BU SEFER DR. NE DİYECEKK...
BU ARADA BUGÜN ÇOK SITMALANDIM VE ÇOK SANCIM OLDUĞU İÇİN İŞE GİDEMEDİMMMM...EVDE DİNLENİYORUMMM...
geçmiş olsun cnmkızlar teşekkür ederim mesajlarınız için..yağız çok hasta bir lokma yemek yemedi bugün doktora götürdüm ilaç versi.gözünü açamıyo yavrum..dua edin lütfen bi an önce iyileşsin...hepinizi öpüyorum..
selamlar canlarım
bu ara çok kafaya takmaya başladınız yine hepiniz bebek konusunu
hani burası geyikte yapacağımız bir topik olacaktı
bu yazdıklarıma kimse kızmaın kırılmasın sadece içimden gelenleri ve aklımdan doğru olarak geçirdiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum
herkes türkiyenin farklı yerlerinde oturuyor belki doktor sıkıntısı oluyor ama bulunduğunuz yerde doktor yoksa size yakın yerlerdeki doktorları araştırın tedaviye başlayınca bişrkez olamadı diye ikinci ay gitmemezlik yapmayın.bazı arkadaşlar erkek doktora eşim izin vermiyor diyorlar eşlerinizle bu konuyu konuşun beraber aşın .çoğu kadın doğumcu erkek zaten hem kadın hem işin uzmanı bayan doktor bulmak çok zor.erkeği kadını olmaz doktorun
önce aklınızda beyninizde ben çocuk sahibi olmak istiyorum diye kendinizi yönlendirin buna inanın ki eşinizde sizin ne derece istekli olduğunuzu gösün
bu arada kendim için istemiyorum eşim için istiyorum çocuğum olmasını demeyin .eşiniz değil o çocuğa siz bakacaksınız eşiniz sadece karşıdan sevecek bunu unutmayın.
alternatif yöntemlere yardımcı amaçla başvurun ama önce doktora heray gidin yumurta takibi aşılama çatlatma yada eşinizde sorun varsa sperm kontrollerini yaptırın.eğer bebeğiniz olmasını çok istiyorsanız sadece olmasını beklemeyin harekete geçin doktora gidin biri olmazsa diğer doktorlara gitmekten çekinmeyin.
kızmayın ama ben 3 yılda denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç iğne kalmadı ama sizler kadar umutsuz olmadım .
bazı arkadaşlar sadece istiyor ama birşey yapmıyorlar tedavinin sonunu getirmiyorlar
birkez deneyip hem kendilerini hem buradaki arkadaşları strese sokup boşa sıkıntı çekiyorlar.
LÜTFEN AMA LÜTFEN ADETİNİZİN 3 ÜNCÜ GÜNÜ KPNTROLE GİDİN EĞER ADETİNİZ 30 GÜNDE 1 GELMİYORSA ÖNCE YUMURTLAMA VE ADET SORUNUNUZU ÇÖZÜP SONRA BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIN
ZAMAN ÇOK KIYMETLİ
YAVRULARINIZDAN AYRI GEÇİRDİĞİNİZ ZAMANA ACIYIN
BEBEĞİM OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEYİN ÇARE ARAYIN
BİRGÜN HERKES BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALACAK BİLİYORUM AMA NİYE BU HEMEN OLMASIN BU SİZLERİN ELİNDE.
MADDİYATTA ÖNEMLİ AMA DAHADA ÖNEMLİSİ BEBEĞİNİZ.
HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKIN VE EŞİNİZLE HEMEN KONUŞUP HAREKETE GEÇİN .
TABİKİ GERÇEKTEN KENDİNİZ İÇİN BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORSANIZ
canım devamını getiremedim soğanın şimdi tekrar baslıcam
inciride deneyeyim bende okudum ibrahim saracoğlunu
bişe öğrendim hamilelik düşünen bayanlar fındık yer fıstığı antep fıstığı çekirdek gibi
çerez türü şeylerden uzak durmalıymış hormon dengesizliği yapıyomuş cok sasrıdım
bende kaç aydır habire çerez yiyorum öğrenmiş oldum
sen ne yapıyon görüsemiyoz bi türlü senle
kesinlikle katılıyorum canım benim de gitmediğim dr kalmadı hamile kalamamıstım 1.5 yıl 5 tane dr gittim
sonra düşüklerim başladı yılmadım hangi dr duyduysam gittim en sonunda düşük sebebimi en son dr buldu
kızlar ben küçük bi ilçede oturuyorum ama çevremde 4 ayrı ile ayrı ayrı dr gittim adana denizli burdur antalya
hangi dr iyi dedilerse gittim erkek kadın farketmesin sonucta sağlık bu kimse keyif için gitmiyo
bana dr dış gebelikten sonra 1 sene beklemeni tavsiye ederim cok şükür sağsalim 1 sene bitti ve tedaviye tekrar basladım
eşim dediki daha yeni korunmayı bıraktık biraz beklesek belki olur dedi dinlemedim aradım dr randevu aldım ve gittim
doktroum cok umutlu konustu bende olumlu düşünmeye basladım dr cok önemli bernaya sonuna kadar katılıyorum
eğer antalya cevresinde oturuyorsanız ve gelme durumunuz varsa ALİ FUAT ŞENGÖR diye bi dr var antalyada
adam türkiyenin en iyi kadın dogum uzmanı seçilmiş ben bu dr gitmeden önce yaklaşık 15 kişiyle konustum
bunların arasında senin çocugun olmaz diyenlere derman olmuş bu adam sadece hamilelik sorunlaruyla ilgilenen bi kişi
ücreti 50 TL adamın basarılarını gittim gözümle gördüm cok inanclı ve azimli bi dr arkadaslar yine diyorum eeğer
antalyaya gelme sansınız varsa bi defalığınada olsa gelin ben ilk gittiğimde bana nası bi tedavi izlenmeesi gerektiğini
neden cocugum olmadıgını tek tek anlattı bencede tek bi dr gitmeyin yada beklemeyin bu devirde devlet hastanelerinde bile
cok cok basarılı dr var helede büyük şehirlerde DEDİĞİM DR İNTERNETTEDE ARASTIRABİLİRSİNİZ
ya ben kafamdan tamamen atmıştım bu meseleyi ama beynime zihnime soktular işte kanıma girdiler halamın kızları
yoksa ne güzel bitirmiştim son noktayıda koymuştum...meğer nokta koyamamışım hala virgül devam ediyorum :)
dr araştırma konusunda haklısın
diğer yazdıklarında da haklısın
ama kime gidersen git karşındaki seni anlamıyor
özele de gittim devlet hastanesine de gittim... bellemişler bir klomen sen orda çırpın derdini anlatmaya çalış bildiklerinden şaşmıyorlar
maddiyata gelince imkanlarımız kısıtlı bizim
aldığı nerdeyse yetmiyor bile
hoş 7 senedir maaşımıza zam bile gelmedi... ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız
öyle bol paralar kazanıp her gördüğümüzü alan birileri değiliz
orta şeker...ne kimseye muhtacız nede çok zenginiz
tüp bebek veya ayda 350-400 tl lik tedavi masrafları bizim boyumuzu çok çok aşar
imkanım olsa zaten bu kadar çabalamazdım ankaraya istanbula veya gücüm nereye yetiyorsa şimdiye kadar çoktan gitmiştim
divinity+, beryal+
slm kızlar nasılsınız
divinity+, beryal+
slm kızlar nasılsınız
ne güzel işte tekrar bebiş sahibi olacaksın hayırlısıyla
sen yılma bıkma sıkılma her ay git kontrole doktorda bıkar belki senden senin istediğin ilaçları yazar sana
işin maddiat boyutu birçok kişiyi aşıyor
hele beni biliyorsun ameliyat tedavi derken 2 yılda belki 25 milyarı doktorlara hastanelere verdik.
ama benimde durumlarım faklıydı ameliyat falan olmuştum.
hayırlısı olsun inşallah herkes için
şimdi üniversite ve devlet hastanelrinde de oluyor
ama ben bodrumda doğru düzegün dr bulamamıştım mecburen herşeyim özel de oldu sgk da geçerli değildi mecburen verdik parayı.
tekrardan selamlar herkese
dün doktor kontrolüm vardı
32 haftalık oldu kızım
ama maşallah 2 hafta önden gidiyormuş gelişimi
dr belki aralık sonuda olabilir dedi
2 hafta sonra yine kontrolüm var o zaman tam doğum zamanım belli olur inşallah
bu arada bebiş doğum şeklini almış sanırım ayakları göğsümün altında fazla oturamıyorum artık sanki göğsüme batıyor minik ayakları
iyiyiz canım sağol
sen nasılsın
prensesler nasıllar
a.slm cnm hg
biz iyiyizde sen nasılsın:26:
ateşini alda git ; anca ateş almaya gelebiliyon
küçük bebiş nasıl
selam yazıp kaçana kadar iki satır bişeyler yazsana yaa
hb canım aynen öyle oluyor artık ateş alıp kaçıyorum
bu kış çok zor benim için
küçük ayaklandı büyük kızıma ders yaptırmıyor
defteri falan tutuyo çekip yırtıyor
peşlerinde dolaşıyorum bende
derslride zorlaştı artık
pek gelemiyorum o yüzden geldiğimdede kimse olmuyor
sen nasılsın tedaviye adım atmışsın hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?