Dokuz Doğuranlar

herkese kucak dolusu selammmm....canım arkadaşlarım cumanız mübarek olsun Rabbim bebiş isteyen kullarının kucaklarını bebişlerle doldursun inş. geçmişi okuyupta yazayım dedim ama maşallah oku oku bitmiyor baktım olacak gibi değil benim prensesim uyanmadan yazayım dedim
haksever cnm hala kırmızılar gelmedi demişsin inş.hayırlı haberler verirsin bize bende heyecanlandım
meltemcim nasılsın cnm adını gördüm ordasın kaçamazsın bendennnn yakaladımmmm
beryalcim cnm defne hanım nasıl kıpır kıpır oynuyordur şimdi eminim o da sabırsızlanıyordur..geçen gün aklıma sen geldin.azra çok yaramazlık yapıyordu bir tane daha olsa arkama teneke bağlar elimede direksiyon alır evde düt düt düüütttt diye gezerim herhalde dedim kendi kendime Allah yardımcın olsun cnm doruk yaramaz diye anlatıyordun senin yaramazlar birken iki oluyor çok şükür :) Allah yokluklarını göstermesin...benimde eşim ve k.validem ikinciyi istiyor ama ben istemiyorum bir tane yeter bana yardım edenim yok zaten azranın doğumunda neler yaşadık bir daha o günlere geri dönmekmiii Allah korusun....ayy kendi kendime konuşuyorum ben burda bir gün elbet birini yakalarım :)

Son düzenleme:
canım sıkılıyo kayınvalideme gidelim bu gece bali görümcem ordamış muhabbet olur evde kokcam

cnm ben iyiyim çok şükür
kk dan çıkarken çıkış yapmıyorum o yüzden ışığım yanık kalmış olabilir
çünkü çıkarken tektim altta kimse yoktu :)
kızın nasıl oldu cnm daha iyimi

amin canım seninde cuman mübarek olsun
duaların kabul olsun inşallah.
defne hanım kıpırdak teyzesi
vakit azalıyor bende sanırım oda çok heyecanlı çünkü hiç yerinde durmuyor
6 hafta kadar kaldı doğuma hayırlısıyla
doruk gerçekten çok yaramz ve zor anlaşılır bir bebek herşeyin hemen olmasını istiyor ve hep ağlayarak elde ediyor
bir kişi hep onunla ilgilenecek
tek başına oyuncaklarıyla bile oynamıyor
bebişte doğunca tam hunilik olucam sorma
inşallah eşimde gelecek doğuma o zaman o dorukla ilgilenir en azından kıskançlık olmaz belki
zaten şimdiden herkese söylüyorum sakın bebeği sevmeyin bebeğe hediye almayın alacaksanızda doruka alın yoksa ortalık fena olacak
bazen ooo bebiş diye karnımı seviyor bazende gelip kaka bebiş diyor göbeğime vurmaya çalışıyor
dorukta küçük artık dengeyi sağlamak bize düşüyor ilk 1 yıl çok zor geçecek ya onu biliyorum
allahtan annem var yoksa ben ne yapardım
allah razı olsun bin kere annemden

vale diyete kaç kiloyla başladın hedefin kaç cnm
söyleyeyim ama dudağın uçuklamasınben izinden döndüm tartıya cıktım bide baktımki 82.5 allah dedim ne yapıyorum ben
sonra yemeği kestim 3 kilo gitti sonra 8 takıma gitti 79.6 ile basladım orada ilk başta cok azimliydimde bu aralar fire veriyorum kacamak oluyo
canım sıkılıyo kayınvalideme gidelim bu gece bali görümcem ordamış muhabbet olur evde kokcam
git git acılırsın kaynananı seviyon herhalde
işin zor canım ama allah kolaylıgını veriri 1 sene dişini sıkcan artık

herkese güzel hafta sonları rabbim gönlünüzden geçenleri kabul eder inşallah.beryal canım doğumuna az kalmış rabbim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eylesin
bebiş isteyen herkesede nasip eyler inşallah

merhaba kızlar..umarım herkes iyidir.biz çok şükür iyiyiz kızım eski formuna geri döndü yine koltuk tepelerinde zıplıyor hamd olsun Rabbime...Allah kimsenin evladına hastalık vermesin Rabbim bizleri evlatlarımızla sınamasın inş.azranın bu hastalığında bir şeyi daha öğrendim anne olmak şevkat ve merhamet gerektirdiği kadar gaddar ve taş kalpli olmayıda gerektiriyormuş..yani yavrunuz hasta olduğunda onun çektiği acı ve ızdıraplar karşısında dimdik ayakta durarak soğuk kanlı olmak gerkiyormuş..kızıma serum takmak için damar bulamadıklarında ayakları elleri kolları dahil her yerini delik deşik ettiler...ben yanında ellrini sıkı sıkı tutarak bir yandanda ağlayarak ona güç vermeye çalıştım...ayyyyyyyy aklıma geldikçe ürperiyorum...Rabbim bir daha yaşatmasın ama bu hastalığımız beni biraz daha anne yaptı..bu kızımın ilk hastalığı daha önce ufak tefek şeyler yaşadık nezle burun akıntısı gibi...bugün bunu paylaşmak istedim sizlerle canım arkadaşlarım benimmmmm.....

anladım cnm.çok şükür teyzesi artık atlattık o kötü ve zor günleri...şimdi uyduruk uyduruk konuşuyor kendi kendine cimcime
vildan nasıl cnm...öptüm meltemcim..

beryalcim çok haklısın ve de şanslısın..bende annemin yanımda olması için neler neler verirdim ama yok öyle zorki yanlız olmak Rabbim kimselere vermesin..cnm bence zorluk 1 yıl sürmez çünkü belirli zaman sonra yani bence 2 ya da 3 ay sonra doruk sahiplenme duygusunu yaşamaya başlayacak kardeşine karşı.defne gülücükler saçmaya başladığında oyunlardan hoşlanmaya başladığında doruk ben abiyim demeye başlayacak.o zamanda aksine daha rahat edersin kadeşini oynatacak ilgilenecek hatta bazen sana kardeşini onun yanından aldığın için bile kızacak..çünkü yaramaz çocuklar kardeş geldiğinde olgunluğa bürünürler.yani etrafımda böyle çok örnek var cnm.doruk bir istisna olmazsa bence mükemmel bir abi olacak annesi... şöyle bir nazar boncuğuda kondurayımda mutluluğunuzu garanti altına alalım :)

yine kimsecikler yok ben kaçayım evde iş biter mi hiç sanki ben yaptıkça çoğalıyor işler anlam veremedim kendinize iyi bakın arkadaşlarım Allah'a emanet olun.......

selam cancağazlarımmmm..

evet dr.dan geliyorummmm...Herşey normal bugün adetimin 4. günü ve geçen ayki tedavinin aynısını yapacağız dedi..
Neden dedimmm..Çünkü sen buna cevap verdinn ilaç dozunu arttırmaya ve bünyeye zarar vermeye gerek yok dedi..
Klomen verdi yarın başlıyorumm..Bu sefer hiç kafaya takmayacağımm..vValeminn eklediği hikayeleride okudummm ve umutlarım şükürlerim dahada arttıı..

Herşeyin hayırlısı...

Herkese iyi hafta sonları bu aradaaa...

Öpüyorumm sizleri....Durmak yok yola devammm..

Bride belki bazılarınıza saçma gelecek ama sadece meraktan soruyorum..Bebeği olan ve olacak olalnarın cinnsiyetleri Çin Takvimine Göre tutuyormu...

yine kimsecikler yok ben kaçayım evde iş biter mi hiç sanki ben yaptıkça çoğalıyor işler anlam veremedim kendinize iyi bakın arkadaşlarım Allah'a emanet olun.......
canımmm bi daha yasatöasın kızının hastalığını

canım banada cok büyük faydası oldu o yazıların motive oldum artık daha olumluyum
inşallah bizde bebişlerimize kavuscaz

selam kızlar nasılsınız anca oturdum yarın evde temizlik var yardımcım gelcek ben daha çok yoruluom valla ayıklancaklar vardı yıkancaklar vardı onları hallettim aradada hüma saolsun zorluyo beni benden böle yarını atlattıkmı inşallah kış temizliğim olmuş olcak nasipse yap yap yine aynı oluyo gerçi ama en azından evin içi biraz olsun temiz oluyo halı koltuk vs hoşuma gidiyo...

kolay gelsin canım biz bayramdan önce yaptık hem bayram hem kış temizliği hem yazlık kışlık ayırdık allaha çok şükür bitti işler.
allah sanada kolaylık versin .
iyiki yardımcılar var yoksa ne yapardık yalnız hemde çocuklarla çok zor.

amin canım çok teşekkür ederim.
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.

kolay gelsin canım.

selam canım hoşgeldin ne güzel haberlerle gelmişsin
inşallah tedavin olumlu olur bu ay yumurtaların yeteri kadar büyür ve iğneni olursun .
allah yardımcın olsun
ama herzaman dediğim gibi stres yok

canım benim çok çok geömiş olsun
rabbim başka acı göstremesin miniğine inşallah
iyileşmiş kuzumuz
doruk abisi gibi yaramalkıta tavan mı yapıyor
aman bırak yapsın sağlıklı olsun da varsın yaramaz olsunlar

inşallah 1 yıla kalmaz sıkıntılarız ama doruk hep el bebek gül bebek büyüdüya şimdi ister istememez ilgi azalıcak elimde olmadan çünkü bebeğinde bakıma ihtiyacı olacak arada denge sağlamak yine bana düşüyor
yine bana esmar günler yani :18::18::18:
bende arada dengemi kaybediyorum inan
hamileliğimde eşim yoktu yanımda annemler ne kadar iyi baksalarda insan eşini yanında istiyor şimdi doğum yapıcam 1 ay falan kalıp yine gidecek eşim.çocuklarla uğraşmak bana kalıcak .şikayetçi değilim ama bende psikolojik olarak bunalıma giriyorum bazen allah şükür durumumuz iyi çocuklarım ailem yanımda rahatımız yerinde ama eşim yok .
hrkesin kendine göre derdi var işte ne yaparsın .
ama bu zor günlerimde eşimin yanımda olmasını çok isterdim.

bazen düşünüyorum da dorukun huysuzluğu babasının olmayışından da kaynaklanıyor olabilir.çünkü tv de çocukların yanında babalarını görse anne bak baba diyor çok üzülüyorum o zaman.
senin de baban var annecim gelecek baba diyorum yok baba diyor.

:123:

20 / 11 / 2011

PAZAR
SAAT : 09.40

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra _________ MKIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _______
55.bilgen35________ ERKEK KIZ____________YİĞİTEFE&FİDANNAZ
56.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
57.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
58.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
59.AYSEN74: _________________________
60.tatlibebek ________ KIZ _____________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
2.eleyna ____________ 20 NİSAN ______ ERKEK
3.sevgii:) ___________________________ KIZ
4.süpriz_mucize: ____________________
5...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
6.belenay: _________ 2 AĞUSTOS _____
7.dyd . ____________ 10 AĞUSTOS _____

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…