Dokuz Doğuranlar

selam kızlar nasılsınız beryalimmm az kalmış prensesimizin gelmesne maşallah ya nasıl becerdin 6kilocuk almayı defne hanımın kilosu neymiş söledimi dr un...

okuyorum okuyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyo evet geyik bölümünde açıldı konu ama bi geçmişimizvar evet üç sene uğraştın beryalim ama şimdi bi oğlun var ve ikinciye hamilesin herkezin hayat şartları eşi eşinin ailesi yaşadığı ortam kişininacı eşiği bir olmuyo malesef bazılarının acımı dediği acılara bazıları intihar bile edebiliyo ben bu yaşımda evlenip 17 yaşımda evlenip zaten zor bi hayata baslamışken şöle söylüyeyim hatta çocukkken çocuk istemeye başladığım için 5 senedirde doktor doktor gezdim için her şeyi denedim için ki maddi açıdan bittimiz için tüp bebek deneyemiyorum insan çaresiz kalıyo ve konuşmak istiyo ki başka kimimiz var burdaki arkadaşlarımızdan başka siz çocularınızdan konuşuyosunuz şöl olmdu böle oldu şunu yapıo bunu yapıo bizde kaldık şurda kaç kişi nabalım adet olmadım,yumurtam şöle,olcakmı ,olmucakmı bizimde muhabbetimiz bu haklısın belki başka şeylerde paylaşmalıyız kimse kimseyi teselli etmek zorunda degil ama benim eşim ve ailesi bu kadar anlayışlı olmasına rağmen anneme ablama anlatamadım eşime anlatmadım kaygılarımı burda sizlerle paylaşıyorum kendi adıma siz benim için çok özelsiniz bazen imrendiğim bazende destek umut aldığım insanlarsınız bizde hamile olunca doğurunca geyik yaparız emin olun ama şuan içimiz buruk heray hamileymiş gb umutlanıp her ay cenaze kalkar gb adet olmak kolay degil hiç degil inan ben normalde çok neşeli bi insanım ama olmyo işte bure gelince bu topiğe girince aklım hamile olup olmadımda oluyo uzun süre gelemedim oluyo biliosunuz kaçıyorum sizleri rahatsız etmemek için ama gene geliorum ve döküyorum içimi hakkınızı helal edin inananın sizden başka bu acımı paylaşacağım kimsem yok iyiki varsınız geyik muhabbeti edmesekte inanın sizlere kalbimizi açıyoruz

((hamiş olmayıpta hep oldumu olmuckmı muhabeti yapan arkadaşlarımın adına))

inşallah hamile olmayan kimse kalmasta topin adına yakışır geyik mubbeti yaparız bizde saygılarımla..................özge............

hepinizi çok seviyorum beryalim senide sakın yanlış anlama içimi dökmek istedim sende iliğimiz için diosun biliyorum seni yanlış anlamadım sende benii anlama canım

tamam ben konuyu okudum hakseverin dediği gibi kızıyorsunuz sizde haklısınız ama inanın benim geyik değil günlerce geliyorum okuyor geri gidiyorum yazacak mecalim bile olmuyor
bende 19 yaşıma daha yeni girmişken evlendim 20yaşından beri evlat hasreti beryal ablam lütfen sende bizi anla çok haklısın ama elimizde degil kaderde ne varsa o olur
bak sen 5 kimi 2 kimisi 3 yıl beklemiş bakın neslihanla ben nerdeyse 7 senedir bekliyoruz lütfen anlayın anlamaya çalışın anlayacığını umuyorum çünkü sizlerde bu yolardan geçtiniz artık ben bu lafın üstüne hiç durmam tedavime başlarım ama kimseye bişi söylemem herneyse verdiğin bilğler daha doğrusu verdiğiniz bilğilerden allah razı olsun allahım sizin evlatlarınızı size bağışlasın
hepiniz sonuna kadar haklısınız

valem hoşgeldin kız nasılsın bende geziniyom cevap yazmıyım dedim yinede yazdım bizler sabırlı insanlarız sabrın sonu selametmiş
ee sen nasılsın neler yaptın buğün

canım allah bi daha yasatmasın cok sevindim minik cadı korkutmaz bizi inşallaaaaahh
tamam bitanem yarın detaylı okuyayım ben canım ibrahim saracoğlunu videosunda duymustum cerezi bi daha arastırayım
uzman olduk valla bilmediğimiz halt kalmadı sende iyi yapıyon cık gez dolaş bende sürekli bi yerlerdeyim
yarında dikiş-nakış kursuna yazılmayı düşünüyom hem bişeler ögrenmiş olur hemde vakit gecer bakalım kabul edeceklermi beni
inşallah sanada iyi gelir derdine derman olur bu doktor canım
inşallah sana yakın olan ve bu doktora gitmek isteyen olur onlarada şifa olsun inşallah.
aminnnnnnnn
hadi bakalım ne cabuk gecti zaman ya hayırlı ve sağlıklı bi şekilde dogur inşallah
hala adet olamadım aramısda kalsın
hadi hayırlısı bu ay müjdeyi sen verde topiğimiz şenlensin

haklısınız offf ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN HEPİMİZN SESİNİ DUY RABBİM

valem hoşgeldin kız nasılsın bende geziniyom cevap yazmıyım dedim yinede yazdım bizler sabırlı insanlarız sabrın sonu selametmiş
ee sen nasılsın neler yaptın buğün

iyi akşamlar gülüm ne yapayım arkadasımın biri gecenlerde dogum yapmıştı gecmiş olsuna gittim
allahım bizede nasip eder inşallahhh canım dök içini kız ben bu ay cok olumlu düşünüyom
olucak hepimizin inşallah ne olur üzülme sende olurmu

günaydınlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanada canımmmm hayırlı cumalar naptın adet oldunmu inşallah haksever bi 9 ay gelmez

insallah canım hala yok çok kavuslar rüyalar görüyorum hiç uyuyamıyorum ama doktora gitmişim karnım arıyo die bi bakıyorum iki tane dogum yapcak kadın yanımda hemsire dio hamilesin ondan arıyo yok degilim diorum hamilesin hamilesin dio bi ağlıyorum bi ağlıyorum istemiyomusun dio alalaım istersen dio almayin almayin die aglayarak uyanmisim ufuk çok kızdı kan ter içinde kalmışım delirdim gene offffffffffffff offffffffffffffffffff

Selam kızlarrr....
Alıntı yapamıyorum pc çok ağır tek tek yzacağımm....
Elifcim sağol tatlımmm inan çok iyiyim desem yalan olur ama iyiyimmm en azından adet olunca düşündüğüm kadar çok üzülmedimmm...Çnükü yalnız değildimmm destekçilerim çok büyük...Bu arada kimsenin dediğine takma kızınla şimdi yan yana yatmayacaksın da ne zmn yatacaksın Allah Aşkınaaa...Ohh miss kokusunu hissede hissede uyuuu benim içinde miniğini öpppp..Rabbim acil şifalar versinnn.....
Kız ayşecimmm sen benden küçükmüşsün...Ama dile kolay dime 7 yıllık evlilik...Ayşecimm valla benim çevrem çoktur ama dostlarım belirlidir..Öyle herkes her şeyimi bilmez...Bilenler bellidir...Bilen dostlarımda beni hiçç yalnız bırakmazlar...
Beryalimmm dr. gitme konusunda haklısın...Bizimi tek suçumuz o zaten tedaviye ara vermek...Ama lütfen diğer konularda bizi anla çünkü biz sadece yani ben özellikle sadece bebek konusun da derdim yoktu biliyorsun ki tam 3 yıll rutubet içinde üzerime su damlaya damlaya yaşadım ve evi öncelik kıldm mecburen o evde ne hamile olabilirdim nede çocuk büyütebilirdim..İstanbuldada kiralar felaket olunca cebizime uygun bir ev almak için borca girdik hadi birazda borcu bitsin diye beklerken bu zamana geldik maalesefff...Benim en büyük hatam o eve taşınmak oldu...Kendime bu konuda hiç affetmiyorum...O eve taşınmadan hamile kalsaymışım şimdiye çoktan bebeklerimi ikiler dim healde...Ama bir yandanda düşünüyorum bu bizim sınavımızdan çok da kaderimiz...Yaşamamız gerekiyormuş bu dertleri ve yaşıyoruzzz...Herkes bir şeyler yaşıyor..Bak sen ikinciye bebeğini kucağına alacaksın ama seninde eşin yokk..Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinde başından eksik etmesinnn...Hepimizinnnn...Onlar olmadan biz hiçiz..Şahsen ben öyleyim çünkü eşim benim her konuda büyük destekçim..Ay çok uzun yazdım amaa sonuç olarak hayat şartları yaşadıklarımız bizi bugünlere getirdi..Ve biz de her olmadığında gelip burada ağlıyoruz çünkü biliyoruz ki sizler bizi anlarsınız hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için....Sefiyorum seni ve hepinizi...

Hakseverrrrrr senden mutlu haberlerini bekliyorum.....

Meltemciğimm...Biz üç kardeşiz ve en büyükleri benim...Diğer ikisi zaten bekar..(( biri 23 yaşında kız diğeri daha 17 yaşında erkek... ve ben 29 yaşındayımmm...Babam beni 30 yaşında kucağına almış..Ve adam 60 yaşında olmasına rağmen halen torunhasreti çekiyor. Sürekli dile getirliyor....Bu konuda çok üzülüyorummm...Ayrıca annemde 55 yaşında...Eşimde 2 kardeş diğer ağbisinin ikitane evladı var...O yüzden bize hiçç torun sormadılar hatta hiç konusu bile geçmemiştir eşim tarafından tabii...Böyle yani...
Meltemcimm tedavini sakın bırakmaaa anne olan ve olacak olan arkadaşlarımızın destekleri ile beraber bu yolları aşacağız ve bizlerde anne olacğızz...
Bircancımm senide öpüyorummm...Belenay ablamıdaaa...Nerelerde acaba?????

Kızlar bugün şoklardayım çünkü tartıda çok kötü bir rakam gördümmm...

Bu arada herkese hayırlı cumalar...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh...

neslisim inşallah canım hala olmadım diyebilirim sadece korkuyorum eşimde test yap dio böle umutlanmak bile güzel nasıl olsa üzülcem azcık ümit ediyim diorum bende

hayırlı cumalar kızlar
ben yokum bugün annemlere gidiyorum
akşama kadar evde yapacak iş yok gidiyim dip köşe temizlik yapıyım annemin babamın hayır duasını alıyım bari

nesliş anladım cnm ailen ilk torunu sende tadacaklar..inşallah babanın torun hasreti fazla sürmez
bırakmak istemiyorum bende tedaviyi bu sefer çok umutluyum

nesliş ne gördün tartıda cnm
ben bugün yine kuşhan diyetime başladım...

haksever inşallah hamilesindir cnm

ben bu ay ne olur ne olmaz diye derslerimi ihmal etmemiştim hatta bayramın 1. günü o yorgunlukla bile
ama adet sinyalleri vermeye başladı vücudum
32 yaşındayım 5 senedir düzenli adet oluyorum
ondan önce senede 1 yada 2 kere olurdum.. adet olamamanın sıkıntısını çok yaşadığım için adet olabildiğime çok seviniyorum
her iki şekilde de mutluyum

hepinizi öpüyorum canlarım akşama görüşürüz inşallah

maşallah defneye
aldığın 6 kilonun 4 ü defne 2 si amniyon sıvısı
sende bişey kalmıycak doğumdan sonra
inşallah canım son ayımdayım artık inşallah fazla almam kilo.
ooo sen büyüttün kızları canım maşallah onlara
benim doğuma 5 yada 6 hafta falan kaldı hayırlısıyla
selam kızlar nasılsınız beryalimmm az kalmış prensesimizin gelmesne maşallah ya nasıl becerdin 6kilocuk almayı defne hanımın kilosu neymiş söledimi dr un...

evet canım 5 yada 6 hafta kadar kaldı ama 2 hafta sonra tam tarih belli olacak hayırlısıyla
dorukta da pek kilo almamıştım 13 kiloyla tamamlamıştım zaten 5 kilo doğmuştu tosunum 5 kiloda eşi sıvısı falan doğmdan sonra gitmişti kilom ama ben normaldede iri kemiliyuim ya zaten hiç zayıf olamadım
ama kilomu bebek için ayarlıyorum diette gibi besleniyorum herşeyimi sağlıklı ve dengeli yiyorum
çok canım istesede bebeğe zararlı yiyecekleri sadece tadıyorum canım.
yani canım istiyor diye şeker çikolata tatlı yemiyorum fazla ama arada kaçamak yapıyorum
çünkü tatlı şeker tuzlu ve hamurişlerinin bebeğe hiç yararı yok

yoğurt peynir hertürlü meyve sebze tavuk köfte ve kuru yemiş çok yedim arada atıştırmalarda hep fıstık fındık badem antep fıstığı kuru kayısı kuru incir yedim

hayırlı cumalar canım
annenlere çok selam söyle
git tabi yardımcı ol evde tek başına ne yapacaksın
anne gibisi varmı
walla ben bazen eşimden uzak oluşum işime yarıyor iyiki annemin yanındayım
annemle beraber doruku büyüttük şimdide kızımı büyüteceğiz inşiallah
doruk zaten çok zor bir bebek iyiki annemin yanındayım o olmasaydı kafayı yerdim inan bana

neslisim inşallah canım hala olmadım diyebilirim sadece korkuyorum eşimde test yap dio böle umutlanmak bile güzel nasıl olsa üzülcem azcık ümit ediyim diorum bende

günaydın canım
adetin kaç gün gecikti ve heray aynı zamanda geliyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…