selamlar canlarım
bu ara çok kafaya takmaya başladınız yine hepiniz bebek konusunu
hani burası geyikte yapacağımız bir topik olacaktı
bu yazdıklarıma kimse kızmaın kırılmasın sadece içimden gelenleri ve aklımdan doğru olarak geçirdiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum
herkes türkiyenin farklı yerlerinde oturuyor belki doktor sıkıntısı oluyor ama bulunduğunuz yerde doktor yoksa size yakın yerlerdeki doktorları araştırın tedaviye başlayınca bişrkez olamadı diye ikinci ay gitmemezlik yapmayın.bazı arkadaşlar erkek doktora eşim izin vermiyor diyorlar eşlerinizle bu konuyu konuşun beraber aşın .çoğu kadın doğumcu erkek zaten hem kadın hem işin uzmanı bayan doktor bulmak çok zor.erkeği kadını olmaz doktorun
önce aklınızda beyninizde ben çocuk sahibi olmak istiyorum diye kendinizi yönlendirin buna inanın ki eşinizde sizin ne derece istekli olduğunuzu gösün
bu arada kendim için istemiyorum eşim için istiyorum çocuğum olmasını demeyin .eşiniz değil o çocuğa siz bakacaksınız eşiniz sadece karşıdan sevecek bunu unutmayın.
alternatif yöntemlere yardımcı amaçla başvurun ama önce doktora heray gidin yumurta takibi aşılama çatlatma yada eşinizde sorun varsa sperm kontrollerini yaptırın.eğer bebeğiniz olmasını çok istiyorsanız sadece olmasını beklemeyin harekete geçin doktora gidin biri olmazsa diğer doktorlara gitmekten çekinmeyin.
kızmayın ama ben 3 yılda denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç iğne kalmadı ama sizler kadar umutsuz olmadım .
bazı arkadaşlar sadece istiyor ama birşey yapmıyorlar tedavinin sonunu getirmiyorlar
birkez deneyip hem kendilerini hem buradaki arkadaşları strese sokup boşa sıkıntı çekiyorlar.
LÜTFEN AMA LÜTFEN ADETİNİZİN 3 ÜNCÜ GÜNÜ KPNTROLE GİDİN EĞER ADETİNİZ 30 GÜNDE 1 GELMİYORSA ÖNCE YUMURTLAMA VE ADET SORUNUNUZU ÇÖZÜP SONRA BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIN
ZAMAN ÇOK KIYMETLİ
YAVRULARINIZDAN AYRI GEÇİRDİĞİNİZ ZAMANA ACIYIN
BEBEĞİM OLMUYOR DİYE ÜZÜLMEYİN ÇARE ARAYIN
BİRGÜN HERKES BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALACAK BİLİYORUM AMA NİYE BU HEMEN OLMASIN BU SİZLERİN ELİNDE.
MADDİYATTA ÖNEMLİ AMA DAHADA ÖNEMLİSİ BEBEĞİNİZ.
HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKIN VE EŞİNİZLE HEMEN KONUŞUP HAREKETE GEÇİN .
TABİKİ GERÇEKTEN KENDİNİZ İÇİN BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORSANIZ
canım allah bi daha yasatmasın cok sevindim minik cadı korkutmaz bizi inşallaaaaahhmerhaba kızlar..alıntı yaparak cevap veremiyorum deli oldum kaç dakikadır uğraşıyorum olmuyor ben bu vınn'ı beğenmedim :)
valecim teşekkür ederim canım bugün prensesimin ishalide geçti çok şükür...ben senin iyi olmana çok sevindim maşallah moralin yerindeinş.hep böyle güçlü olursun her sıkıntının karşısında...
neslihancım yazdıklarını okuyunca geçmişimi hatırladım bende ağlardım senin gibi eşimde gelir teselli ederdi..ama sadece eşim teselli ederdi.şimdi bunu okuyunca elif neden böyle yazdı ne alaka dersin...:)anlatmak istediğim evet bebek bir kadın için çok önemli ama herşey değildir.annen baban kısacası ailen yanında.canım çok üzüyorsun kendini bu kadar yıpratma hayat devam ediyor bizim yaşadıklarımızı biz kendimiz seçmiyoruz ilahi bir kudret var bize bu kaderi veren..peki canım benim senin elinde ya da bir başkasının elinde olmayan bir şey için neden bu kadar hayatı zehir ediyorsun kendine..şimdi üzülmeyi bırak kendini şartlandır ve tedavi sonuç verecek diye düşün.bu kadar sıkıntıyla kimse hamile kalamaz canım arkadaşım..lütfen üzülme...
yarencim Allah evladına tez saatte şifalar versin daha öncede yazmışsın sanırım ama ben geçmişi pek okuyamadığım için görmedim.kızımda hastaydı çok şükür şifa buldu inş.tez saatte yazğızda iyileşir...
beryalcim sorma cnm dişlerimiz hiç bu kadar etkilememişti bundan önce 8 tane diş çıkarttık anlamadan çıktılar ama bu azılar maf etti kızımı..duaların için teşekkür ederim cnm.
haksevercim inş.meleğin gelmiştir.gelmediysede üzülme çünkü bu hiç olmayacağı anlamanına gelmez.canım benim sağlığınız yerinde olsun gerisi Allah'ın izni ile kolay olur.eşinin umutlanması seni olumsuz etkilemiş sanırım bu dönemde biz bayandan çok fazla hassas oluyoruz.canım kafana hiç bir şey takma düşünme seni yıpratacak üzecek her şeyden uzak dur ki beynin rahatlasın..Allah büyük haksevercim bizler gibi inş.sizlerde tez saatte kavuşursunuz bebeklerinize...
unuttuğum varsa kusura bakmasın kızlar aklıntı yapamadım okuduklarımdan aklımda kalanlara cevap yazdım gece kızım erken uyusa gelicem ama maalasef saat 23:00 den önce uyumuyor birde bizimle uyuyor fıstığım alıştı iyice.iyi değil diyorlar biz ailecek memnunuz bu durumdan ve bence en önemli olanda bu :):):):)hepinizi öptüm kızlar görüşmek dileği ile hoşçakalın
tamam bitanem yarın detaylı okuyayım ben canım ibrahim saracoğlunu videosunda duymustum cerezi bi daha arastırayımya cnm özellikle fıstıkta bol miktarda folik asit varmış
bende hamile kalmayı düşünen kadınların folik asit açısından zengin şeyler tüketmesi gerektiğini duymuştum
vildan için tedaviye gittiğim dr küçük bi dergi vermişti onda yazıyordu
çerezin tek yan etkisi fazla yendiği zaman kilo yapması onun haricinde bi zararı olduğunu düşünmüyom
tek tek netten araştır bak istersen hepside faydalı şeyler
ben bu haftaya gezerek başladım cnm
daha yeni eve geldim hemen pc açtım bi bakıyım diye
evde tek başıma kendimi dinlemekten iyice tırlatacaktım kafayı yiycektim
en iyisi kendimi dışarı atıyım dedim ...
KOLAY HAMİLE KALABİLMEK İÇİN SOĞAN KÜRÜ, YUMURTA ÇATLAMASINI SAĞ
vale bu yazıyı kopyala googleye yapıştır çıkan ilk linke tıkla
ben link verirdimde yasak heralde sitede link vermek
aminnnnnnnninşallah sanada iyi gelir derdine derman olur bu doktor canım
inşallah sana yakın olan ve bu doktora gitmek isteyen olur onlarada şifa olsun inşallah.
hadi bakalım ne cabuk gecti zaman ya hayırlı ve sağlıklı bi şekilde dogur inşallahtekrardan selamlar herkese
dün doktor kontrolüm vardı
32 haftalık oldu kızım
ama maşallah 2 hafta önden gidiyormuş gelişimi
dr belki aralık sonuda olabilir dedi
2 hafta sonra yine kontrolüm var o zaman tam doğum zamanım belli olur inşallah
bu arada bebiş doğum şeklini almış sanırım ayakları göğsümün altında fazla oturamıyorum artık sanki göğsüme batıyor minik ayakları
hadi hayırlısı bu ay müjdeyi sen verde topiğimiz şenlensinhala adet olamadım aramısda kalsın
tamam ben konuyu okudum hakseverin dediği gibi kızıyorsunuz sizde haklısınız ama inanın benim geyik değil günlerce geliyorum okuyor geri gidiyorum yazacak mecalim bile olmuyor
bende 19 yaşıma daha yeni girmişken evlendim 20yaşından beri evlat hasreti beryal ablam lütfen sende bizi anla çok haklısın ama elimizde degil kaderde ne varsa o olur
bak sen 5 kimi 2 kimisi 3 yıl beklemiş bakın neslihanla ben nerdeyse 7 senedir bekliyoruz lütfen anlayın anlamaya çalışın anlayacığını umuyorum çünkü sizlerde bu yolardan geçtiniz artık ben bu lafın üstüne hiç durmam tedavime başlarım ama kimseye bişi söylemem herneyse verdiğin bilğler daha doğrusu verdiğiniz bilğilerden allah razı olsun allahım sizin evlatlarınızı size bağışlasın
hepiniz sonuna kadar haklısınız
valem hoşgeldin kız nasılsın bende geziniyom cevap yazmıyım dedim yinede yazdım bizler sabırlı insanlarız sabrın sonu selametmiş
ee sen nasılsın neler yaptın buğün
günaydınlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada canımmmm hayırlı cumalar naptın adet oldunmu inşallah haksever bi 9 ay gelmez
bu sarki ezberimdedir dilimden düsmez tripkolikten dinleyin hayran kalıcaksınız
inşallah canım son ayımdayım artık inşallah fazla almam kilo.maşallah defneye
aldığın 6 kilonun 4 ü defne 2 si amniyon sıvısı
sende bişey kalmıycak doğumdan sonra
ooo sen büyüttün kızları canım maşallah onlarabende iyiyim saol canım
prensesler iyi
kızım 1. sınıfa başladı
küçük kızımda artık çok hareketlendi yetişebilen aşk olsun
heryere tırmanıyor yetişemiyorum hızına
bende haliyle yoruluyorum pek gelemiyorum topiğe
sen nasılsın doğum yaklaşıyor hayırlısıyla
selam kızlar nasılsınız beryalimmm az kalmış prensesimizin gelmesne maşallah ya nasıl becerdin 6kilocuk almayı defne hanımın kilosu neymiş söledimi dr un...
hayırlı cumalar kızlar
ben yokum bugün annemlere gidiyorum
akşama kadar evde yapacak iş yok gidiyim dip köşe temizlik yapıyım annemin babamın hayır duasını alıyım bari
nesliş anladım cnm ailen ilk torunu sende tadacaklar..inşallah babanın torun hasreti fazla sürmez
bırakmak istemiyorum bende tedaviyi bu sefer çok umutluyum
nesliş ne gördün tartıda cnm
ben bugün yine kuşhan diyetime başladım...
haksever inşallah hamilesindir cnm
ben bu ay ne olur ne olmaz diye derslerimi ihmal etmemiştim hatta bayramın 1. günü o yorgunlukla bile
ama adet sinyalleri vermeye başladı vücudum
32 yaşındayım 5 senedir düzenli adet oluyorum
ondan önce senede 1 yada 2 kere olurdum.. adet olamamanın sıkıntısını çok yaşadığım için adet olabildiğime çok seviniyorum
her iki şekilde de mutluyum
hepinizi öpüyorum canlarım akşama görüşürüz inşallah
neslisim inşallah canım hala olmadım diyebilirim sadece korkuyorum eşimde test yap dio böle umutlanmak bile güzel nasıl olsa üzülcem azcık ümit ediyim diorum bende
haksever bu şarkıyı taner kaya söylüyomuş
netten tripkolikten dinleyim dedim aynı şarkıcı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?