hamile değilim malesef geldi kırmızılar
ne güzel gezmişsin cnm,benim içinde gez bir ara :) benim cimcime ev kuşu dışarıda hiç rahat vermiyor.ne zaman gezmeye gitsek burnumdan getiriyor sürekli mızmız olup ağlıyor...darısı başıma artık bir gün bende ayaklarım ağrıyana kadar gezerim inş.kızımlaselamlar canlarım
dün çarşıya gittik kocikle alışveriş yaptık
ayak tabanlarım patlayana kadar gezdik sonunda aradığım gibi bişey buldum
sabaha kadar ayaklarımın ağrısından uyuyamadım
bugünde anneme gidiyorum malum salı :)
orda da mesaiye devam oturmak haram bana
amin cnm arkadaşım aminnnnn....kıslar hayırlı akşamlar hepinize ay girmeye fırsatım olmuyor yahu bizim cimcime bir dakka durmuyo bide üstüme düştü kımseye gitmiyo yapışıyor bana birde anne diyişi var dünyalara bedel.rabbim herkese taddırır inşallah b güzel duyguyu
hamile değilim malesef geldi kırmızılar
BAŞBAKAN AÇIKLADI BEDELLİ ASKERLİK 30.000 TL.
Bedelli İçin 30 Bin Vereceğinize; 10 Bin Verin Kestirin, 20 Bin Cebinize KaLsın !
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnn herkese temizlik yapıyorum bugün erken kalktım öptüm hepinizi
BERYAL canım kimse küsmemiştir yaa zannetmiyorum onun için gelmediklerini sen canını sıkma
evewt canım yalnız olmak çok zoray cnm benimmmm yaaa kıyamam...doruk daha çok küçük o yüzden bu şekilde ayrım yapıyor..zaman her şeyin ilacı olacak emin ol beryalcim.evet yanlız ebeveyn olmak çok zordur eminim Allah yardımcın olsun.seni çok iyi anlıyorum cnm ben doğum yaptığımda ilk 1 ay eşimin işine gitmesini dahi istemedim.o evden çıkınca üzerime ateş yağıyordu sanki tabi birazda lohusa bunalımına girdim o sıralarda ben yanlızlıktan birazda onun etkisi vardır.ama eşinin yanında olmasını istemen çok doğal inş.bir gün gelir ve hiç ayrılmazsınız cnm arkadaşım...
aaaaaaaaaaaaa cnm ya sen nerden çıkarttın şimdi bu kızma küsme konusunu....sen neden siteye girmeyeceksin ki?????kimse sana kızmamıştır sadece işleri vs..vardır sıkma canını burda kimse kimseye kızmaz küsmez...eğer aksi olursa ayıp etmiş olur biz dert ortağıyız burda..doğrular söylenince kızmak anlamsız olur.sen onların iyiliğini istediğin için yazdın o yazıyı onlarda bunun farkında...ayrıca sen niye küsüyorsun şimdi bize pireye kızıp yorganla birlikte bizleride yaktın gitti
:
selamlar canlarım
dün çarşıya gittik kocikle alışveriş yaptık
ayak tabanlarım patlayana kadar gezdik sonunda aradığım gibi bişey buldum
sabaha kadar ayaklarımın ağrısından uyuyamadım
bugünde anneme gidiyorum malum salı :)
orda da mesaiye devam oturmak haram bana
saol cnmohh ohh gezilmiş te gelmiş anasına gidcekmiş gülee güle git canım
bende pazar günü kaynımlara gittim sabah gittik akşam geldik evden çıkmasakta iyi geldi sayılır
kadınların başka ne işi olur :) giyinmek ve gezmekohhhh ohhhh valla bende gecen dr gittiğimde yaptım alış veriş 2 elbise aldım giymek kısmet olmadı daha
giyince foto ceker koyarım
hayırlısı olsun hakseverhamile değilim malesef geldi kırmızılar
merak etme senin içinde gezerim nasıl olsa ayağıma bağ olacak kimse yok özgür ruhum ben ve özgür kalacam hepne güzel gezmişsin cnm,benim içinde gez bir ara :) benim cimcime ev kuşu dışarıda hiç rahat vermiyor.ne zaman gezmeye gitsek burnumdan getiriyor sürekli mızmız olup ağlıyor...darısı başıma artık bir gün bende ayaklarım ağrıyana kadar gezerim inş.kızımla
selam canım
ohhh ne güzel gezmişsin alışveriş yapmışsın.
Allah gönlünce versin inş.ayşecim Rabbim açılan ellerimizi geri boş çevirmesin inş.kucaklarınızda tez saatte bebişleriniz olur inş.selamlar kızlarrr
sürpriz bişi oldu 4 ay gelmez diye beklediğim adetim buğün öğleye doğru sürpriz bi şekilde geldi artık banada doktor yolu gözüktü çok şükür bunada bu arada hapsız ilaçsız geldi atrık tam sökülürmü nolur bilmem herhalde ya yarın gideriz yada pazartesi gideriz dualarınızı eksik etmeyin
merhaba kızlar işlerimi yaptım bir bakayım dedim kimseyi bulamadım yine...neyse hepinizi öpüyorum..
Allah gönlünce versin inş.ayşecim Rabbim açılan ellerimizi geri boş çevirmesin inş.kucaklarınızda tez saatte bebişleriniz olur inş.
haksevercim üzülme ne olur...Allah sevdiği kulunun dualarını geç kabul edermiş..biraz daha dua etsin sesini duyayım dermiş...Rabbim kabul etmeyeceği hiç bir dileği kullarına istetmezmiş...sende biliyorsundur mutlaka bunları eminim..o yüzden içini ferah tut arkadaşım.
selamlar kızlarrr
sürpriz bişi oldu 4 ay gelmez diye beklediğim adetim buğün öğleye doğru sürpriz bi şekilde geldi artık banada doktor yolu gözüktü çok şükür bunada bu arada hapsız ilaçsız geldi atrık tam sökülürmü nolur bilmem herhalde ya yarın gideriz yada pazartesi gideriz dualarınızı eksik etmeyin
günaydınnnnnn hayırlı cumalarrrrrr
nerdesiniz kızlarrrrrrrrr
ben geliyom gidiyom kimseler
elif çok saol canım allah hepinizden razı olsunnn
eleyna hoşgeldin nasılsın oğlun nasıl
neslaihanvale beryal haksever meltem yaren ondan sonra aklıma gemyenler afffola nereledesiniz yavvv
slm kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır hepınızı opuyorumm
selam canım adetin 3 üncü yada dördüncü günü doktora gitmen gerek tedavi başlaması için aklında olsun
selamlar kızlarrr
canım burdayım cok sevindim hadi bi an önce git hayırlı haberlerle gel inşallahhhgünaydınnnnnn hayırlı cumalarrrrrr
neslaihanvale beryal haksever meltem yaren ondan sonra aklıma gemyenler afffola nereledesiniz yavvv
günaydın hayırlı cumalargünaydın canlarım
herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalar ayşe gözün aydın cnm adet olmuşsungünaydınnnnnn hayırlı cumalarrrrrr
günaydın cnm hayırlı cumalargünaydın canlarım
herkese hayırlı cumalar
canım burdayım cok sevindim hadi bi an önce git hayırlı haberlerle gel inşallahhh
birden umut dogdu içime kızlar olucak bu iş adım adım yaklasıyoruz
günaydın hayırlı cumalar
hayırlı cumalar ayşe gözün aydın cnm adet olmuşsun
güzel haberlerle gelirsin inşallah doktordan
günaydın cnm hayırlı cumalar
inşallah canım hayırlısıyla sizde anne olacaksınız
valem sanada hayıorlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?