Dokuz Doğuranlar

hayırlı cumalar tatlım nasılsın
ben hiç iyi değilim hemoroidim azdı otururken agrıyo
bide bugün kasıklarımda agrı var aynı zamanda üşüyom
ne cürük garıyım yaaa

geçmiş olsun canım
ben iyiyim çok şükür.. yarın almanyadaki yiğenimin nişanı var
internetten canlı yayınlayacaklarmış benim taraf bize gelecek ev işi hazırlık falan yapıyorum
kızlarımız büyüdü artık yavaş yavaş dökülüyorlar

cnm hemoroid için bol bol su tüketmen lazım
birde kabız edecek şeylerden kaçın

bak ben kk da bir topiği takip ediyodum
10 kasımdan 24 kasıma kadar olan sürede ay küçülüyormuş..o arada yapılan diyetlerden 2 katı sonuç alınıyormuş
ben son 1 haftasını denedim gerçekten az yedim ve bol su içtim 3 kilo gitti hemen 1 haftada
şimdi ay büyümeye başladığı için 2 hafta boyunca diyet işe yaramazmış ..ama verilen kiloyu korumak için bi beslenme listesi varmış şimdi onu öğrenmeye çalışıyom
ondan sonraki 2 haftada yine yapacağımız diyetlerden 2 katı sonuç elde edecekmişiz
ayın çekim kuvvetinden yararlanıyoruz yani :)
azim ettim zayıflıycam
zayıflayınca adetlerim günü gününe gelmişti hiç şaşmamıştı
hem bizim yararımıza zayıflamak
hamile kalınca + 10 kilo üstüne almaktansa hamile kalana kadar ne versek o kar
şimdi 70 kiloyum..1 haftada 74 ten 70'e düştüm..
vildana hamile kaldığımda 64 kiloydum..76 kilo ile doğuma girdim
şimdide hamile gibi dolanıyom kocaman göbeğim var :) dı ama baya indi

uzun olacak biraz ama olsun oku erinme :)
sabah kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli kaynar su içiyorum
ondan yarım saat sonra kahvaltı
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği , azıcık peynir , yersem zeytin
sonra öğle yemeği yiyorum
herhangi bişey yok evde ne varsa veya canım ne isterse
ve yeşil çay içiyorum 1 kocaman bardak
akşamda ne yaptıysam çok az ekmeksiz yiyorum...bol salata limonlu
yatarkende 1 greyfurt yiyorum
greyfurt yağ yaktırıyormuş
şuan açlıktan ölüyom..öğle yemeği saatim gelmiş
o koca bardağımla bir su içtim açlığım gitti
1 elma yiyim birde yeşil çayımı içiyim
şimdi kim yemek yapacak
akşamdan bişey kalmadı

herkese merhaba.cumanız mübarek olsun arkadaşlar kusura bakmayın akşam oldu cuma mı kaldı demeyin bana :26: anca vakit bulabildim gelmek için..
slm kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır hepınızı opuyorumm
çok şükür iyiyiz cnm sen nsılsın oğlun nasıl...
amin cnm benimmm...hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz
öptüm hepinizi cnm arkadaşlarım hafta sonuda geldi umarım hepimiz mükemmel bir hafta sonu geçiririz :)
ayyyy bu arada bu ay benim reglim 3 gün gecikti inş.bir şey yoktur varsa yandım bennnnnnnnnnnnnnn Rabbim isteyen kullarına versin bana değil inş.hayırlısıyla tabi......

eislik temislik çok misafirim gelcek çooooooooooooooooooookkkkkkkk

yarın komsular görümcem kayınvaldem gelcek
pazar güne gitcez beraber yani bizde kalcaklar
salıda kayınvalidemin akrabaları gelinleriyleee ooooo bisürü kişi gelcek
hoppaaaaaaaaaaa
deli karılar gb temislik yapıyorum valla
allah yardım etsin bana
ama iyi oluyo ağlıcak zamanım bile yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar nasılsınız bana ne oluyor anlamadım ya of ben biliosunuz hapla bile zorla adet oldum 5gün düzenli ve yoğun bi şekilde geldi...adetim bitti 6gün sonra yani pazartesi günü kanla karışık kahve rengi akıntım oldu bide bugün aynı şekilde geliyo nolabilir bunaldım artık valla...

görümcem msj attı aynen yazıyorum.............

özge öncelikle cuman mubarek olsun.teledon açmaya cesaretim olmadı için msj atıyorum.bugün saglık ocana gittim test yaptırdım olumlu çıktı benim adet görmedimi bildiğin için ilk sana sölüyorum. annemin haberi yok millete mana bulurken kendi başıma geldi. inanki bilerek değil suan cok kötüyüm.aglamaktan yüzüm gözüm şişti.size nasıl sölücem die kahr oldum.ne olur üzülmeyin.benim için çok değerlisiniz<.abim artık beni sevmezde allah hayır etsin . bak özge beni görmek istemssen bunu anlayışla karşılarım gözüne gözükmem ama ne olur üzülme hakkını helal et abime söyle bana kızmasın elimde değildi kib...

ben herkezi üzen biriyim kimseyi mutlu edemedim gb kendimde mutlu değilim herkeze zarar veriyorum insanlar benim yüzümden sevinçlerini yaşayamıyolar nabıcam ben nabıcam:2::2::2::2::2::2:

cnm benim neden bu şekilde düşünerek kendini daha da yıpratıyorsun onlar üzülmüyor sadece ince davranarak seni ve eşini kırmak istemiyorlar..ne mutlu sana seni üzmek istemeyen seni bu denli düşünen insanlar var etrafında bence üzülme aksine sende yaşa onunla bu sevinci o zaman inan senin içinde vijdanında rahatlayacaktır..ama uzak durursan içine dert olur..yani ben senin yerinde olsam ben kendimi öyle hissederdim...ve arar aksine üzülmediğimi mutlu olduğumu söylerdim ki karşı tarafta mutlu olsun...karşına çıkmam vs..demiş görümcen seni çok seviyor demekki..bir gün inş.sıra sanada gelecek cnm benim...

Son düzenleme:
selam kızlar hafta sonu geldi hava sabahtan güneşli demekki bugün güneş yüzünü bizden saklamayacak...akşam olsada eşim gelse iki sohbet etsek :) böyle canım çok sıkılıyor cimcimem uyanınca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zaten....evimizde merkeze uzak denize daha yakınız ama bu mevsimdede deniz kenarına gitmek pek akıllıca olmaz :) neyse hepinizi öpüyorum kızlar Allah'a emanet olun..

arada banada oluyordu ve hiçbişey çıkmıyordu tahlillerde
sıkma canını inşallah bişey yoktur sende de
bircan bende hep taksit taksit soruyom önce yaşını merak ettiydim şimdide kaç kilosun onu merak ettim
yavaş yavaş , sindire sindire tanıyorum seni
haksevercim kendine bi çeki düzen ver bence
ben ne yapıyorumda insanlar böyle düşünüyor yada davranıyor diye bi düşün
yarana tuz basacan başka çaren yok
üstüne üstüne gidecen ..ben hep öyle yapıyorum çok işe yaradı bende
görümceni ara tebrik et, Allah nasip etmiş ona bu bebeği , onun hiçbir suçu yok..seninde bebeğinin olmaması senin suçun değil
çok zor durumun ama takdiri ilahi ... yapacak bişey yok ..Allah sabır versin sana

günaydın elifcim
dışarda güneş var ama sivasta hava buzzz
bende bu sene maddi sıkıntımızdan dolayı doğalgazda kısıtlama yapıyorum
geçen sene bol bol yakmıştık o halde bile yıl boyunca ocak , banyo ve evi ısıtma toplam 750 tl ödedik
kocik yakıyo ben kısıyom kombiyi hasta olursanız ben size sorarım diyor inşallah olmayız
napıyım idare etmem lazım neyden kısıyım alla allaaa
bu kışta evin içinde şortla değil eşofmanla dolansınlar
çok pintileştim yaw bu aralar

sen nerde oturuyon cnm..deniz lafını duyunca bi hoş oluyom ben ..denize yakınmışsınız
biz senede anca 1 hafta görüyoz..neyse ona şükür
cimcimeyide öpüyorum kocaman

Günaydın kızlarrrrr..
4-5 gündür giremiyorummm...
Çok yoğun ve yorgunummmm...İşten eve evden işee..Evcee hiç iş bitmiyorr...
Üstelik dr. devam ediyorum ama bir hastayım ki sormayınnn..Feci üşütmüşümmm...
Bugün 12.günüm p.tesi 13. günmüde gideceğim dr.a daha büyüme yok dedi..
Sanırım pazartesi veya çarşamba büyürmşüşşş..İğneyi ozmn vurcağız dedi..
Hayırlısı artık hakkımızaa....

Herkes iyidir umarımmmm....
Ben biraz bunalımım bu aralar sürekli yemeye verdim kendimmm..Çok kötü birşekilde kilo alıyorumm..Yazın ne güzel 75 görmüştümmm...Şimdi 79-80 geliyorummm...Ve bu beni daha moralimi bozuyor motive etmiyorrr...((

canım geçmiş olsun
bak bunalıma girmen seni her yönden olumsuz etkiliyor
stres yapmaman lazım
mübarek sende mıknatıs gibi stres çekersin..
bu senede bi düzelemedin gitti cnm hastalıktan gözünü açamadın.. bünyen çok zayıf galiba
doktorun soğuk algınlığı için verdiği ilaçları düzenli kullanıyonmu..ilaçlar bitene kadar kullanmazsan hemen geri tazeliyor hastalık
hani insan biraz rahatlayınca ilacı falan kesiyorya sen sakın kesme
birde ilaç değil iğne verse daha uzun süre hastalık gelmiyor
ayyy geçen senede ben böyleydim.. sürekli hastalanıyordum..çok şükür bu sene daha hastalanmadım

geçen hafta ben çok stresliydim ..ilk defa iştahım kesildi ay nasıl mutlu oldum hemen 1 hafta diyet yaptım 3 kilo gitti
devam ediyorum diyete..

kendine bir hedef koysan cnm mesela 80 kiloyla hamile kalmak yerine 70 kiloyla kalacam desen , dr tedaviye gidiyosun nasıl olsa arada diyetide çıkarsan 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun.. bu fikri zihninin bir köşesine sok..

neslişim klomen bana her kullanımımda extra 2 kilo aldırıyordu sanada aldırıyormu
yani sonuçta bütün hormon hapları iştah açıyor kilo yapıyor ama son senelerde glukofenle kullandığım için hiç kilo yapmadı

saolun ağladım ağladım ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşimden başka kimsem yok ne annemi arayıp konuşabiliyorum ne ablamı nede bi arkadaşım var eşim ve sizden başka içimi dökebilcem kimse yok toparlanınca msj attım görümceme allah tamamına erdirsin sağlıkla kucana al sakın öle düşünme sen benim ablamsın benim olmuyo die sizdemi anne olmucaksınız öle düşünme dedim ben seni çok seviyorum bizim derdimiz kendimizle dermanıda rabbimde sadece dua isterim yarın erkenden gel dedim:) gülücük koydum ağlaya ağlaya şimdi yolda gelio eşim almaya gittti dayanıcam ağlamamak için elimden geleni yapıyorum boğazımda koca bi düğümle geçiricem bunuda atlatıcam canım çok acıyo anlatamıyorum başkalarının olmamasını istemiyorum ben olsun tabiki herkez anne baba olsun hayırlı evlatlar nesiller olsun sadece bende istiyorum derken kıskanmak gb olmasın bu bende anne olmak istiyorum bakarken kıskanmıyorum imreniyorum içim eriyo sadece mutlu nasıl olayım istedim uğrunda ölecem şey herkez için çokm basit bişey kendim için istemiyorum onlar için istiyorum baba olsun eşim bunu çok hakediyo ailleside öle işte görüşürüz canım dualarınızı beklerim geçiccek buda dayanamam dediğim o kadar çok şeye dayanıyorum ki bunada dayanıcam saolun sadece kızmayın bana bu dönemlerimde yanımda olun kimsiniz nasıl insanalrsınız hiç bilmedim halde sizi çok seviyorum ben çünkü çokkkkkkkkkkk rabbim yar ve yardımcımız olsun....................

Sağol cnmmm...Yok canım ya bitirmezmityim dr. verdiği bütün ilaçları ki antibiyotik asla yarım bırakılmazz içiyorumm..Yatam ilaçşlar bitiyor iyiym diyorum tekrar hastalık nüksediyorr..ASlında iyi de beslenirimm..arada pekmwzimi özel balımı hep yerimm ama bünye demekki mutsuz olunca yenik düşüyorrr..Hiç farkında olmadan kendi kendime yapıyorummm...

Evet klomenle tedaviye başladığımda 78 kiloydum sonra 82 gördüm şimdi 80 im ama çok rahatsızımmm...
Ya evet bende monti ye başlayayım dedim ama 2 gün bile yapamadımmm...
Çok felaketimm kendimi hiç iyi hissetmiyorumm..Bu strestede bu ayda gelmez bebeğim....Böyle sağlıksız bir anne olacaksam bu ayda gelmesin zatennn...

Ya bende bilmiyorummm aslında sürekli okuyorum kendimi ve geçen dönemlerdede böyle olmuştumm ama kendi kendimi motive edebiliyordummm...Şimdi havalrdan mı mevsimden midiri..Yoksa bu bebek tadavisinden midir yada 80 gördüm diyemi bilmiyorum ama motive olamıyorumm...Ve sürekli mutsuz gibiyimmm...O yüzdende sağlıklı düşünüp karar veremiyorummmm...Maraton gibi olmu hayatım sanki dün dr. gittim girdim muayene oldum büymemiş daha dedi çıktım geldimm...Hiç üzülmedim bile çünkü biliyorum ki p.tesi yada çarşamba büyümüş olacakk...Yada kalitesiz yum. olmuş olacak ve bu ayda olmayacakk..%50 şans yanii..Böyle hep herşey maratonnnn...Evde hiç iş bitmiyorr...Birazda bu aralar ev deki düzenim bozuldu bütün işlerim yığıldıı..Hep toparlayamıyorum kendimi...Sürekli ağlamak istiyorummm...Namazlarımı bile kılamıyorumm ki bu en büyük huzursuzluğummm...Kendime bir çeki düzen vermem lazımm..Bir reset atmam lazım ama nasıl?? Nerden başlayacağımı şaşırdımm...

Sen nasılsın canımmm ...Valla seni tebrik ediyorum bir haftada keşke 3 kilo verbilssem...Ne yapıyorsun yani ne yiyorsunn....Dünki yazdıklarında var dı sanırım onlarla mı sınırlı yediklerin...

haksevercim kendine bi çeki düzen ver bence
ben ne yapıyorumda insanlar böyle düşünüyor yada davranıyor diye bi düşün
yarana tuz basacan başka çaren yok
üstüne üstüne gidecen ..ben hep öyle yapıyorum çok işe yaradı bende
görümceni ara tebrik et, Allah nasip etmiş ona bu bebeği , onun hiçbir suçu yok..seninde bebeğinin olmaması senin suçun değil
çok zor durumun ama takdiri ilahi ... yapacak bişey yok ..Allah sabır versin sana

haklısın canım ben çok dayanmaya çalışıyorum ama onlar acımı paylasmak için konuşmak isteyince tutamıyorum ağlıyorum işte o yüzden böle düşünüyolar ama inan ben kendim gidipte kimseye dert yanmıyorum sadece burası ve eşim var siz varsınız çünkü kimse anlamaz beni biliyorum sizde anlamassanız nabarım ben ben kimseye dert yanmıyorum öle düşüncekleri bişi yapmıyorum sesssiz kalmam uzak kalmam konuyu açtıklarında ağlamam onlara böle düşündürüyo ama bu kadarıda olsun artık inan ben kaldıramıcam yükleri taşıyorum çoğu zamanda belli etmiyorum içim kan ağlarken çok güldüm gezdim onlarla bebek mevlitleri kırk uçurmalar bi kerede demediler sen gelme biz bişiler uyduıruruz her anı yaşadım onlarla eşim bütün heycanları onlarla yaşadı çocunu doktorlara götürmeler ilk banyosu eşimle oldu daha neler neler biliyorum ben böle biriyim belki size komik gelir ama normaldede böle dtaycıyım olmucak şeyleri takarım buda benim gb bi insan için fazla sakın yanlış anlamayın maddi açıdan ne olsa umrumda olmaz hiç kıskanmam ama sadece sevgi sevgi benim için çok değerli sevdiklerimide çok kıskanırım biraz zor bi zaman dayım yadırgamayın sadece yassam yeter bana yanımda oldunuzu bileyim yeter dinleseniz yeter içimi döküyorum sadece sizi seviyorum nolur yanlış anlamayın beni dua edin sadece rabbim benimle olsun içimi ferahlatsın yeter başka bişi istemiyorum geçicek biliyorum saolunn.................

selamlar kızlar nasılsınız
haksever canım biz senin hep yanındayız hepte olacaz düşünsene işte bu konuda çok şanslısın bide bi akraban hamile kalıpta sana göz dagı vermiyor ben neler gördün canım neler sabır..
neslihan canım sen nasılsın senide hiç iyi görmedim ben iyisindir inşallah
elif sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam sen bursadasın dimi
divinty sen nasılsın vildan nasıl
beryal ablam artık iyice ağırlaştı sanırım allahyardım etsin onada
valem sendemi kilo vermeye uğraşıyon ah ahhh o kilolar öldürüp gider beni geçen sene 56 kiloyken şimdi 66 iyimi hiçte bende başlayım adetim bitsin bi 10 kilo verecem hırs yapıpta inşallah hepimiz veririz
bu arada bana gelince kızlar hayatımda bu kadar ağrılı adet görmemiştim bu kadar adet görmemiştim aman allahım sabah bi kaltım allahım çok olsun bu son olsun diyebildim sadece hayırlısı
ya benim doktoru arıyoruz bulamıyoruz hala konyada olduğunuda biliyoruz eşim araştırıyor ama bulamadık inşallah buğün bulurda olmadı pazartesi gideriz inşallahhhh

aşkım canım ev işlerini boşver ..hepimiz insanız hepimiz 4-4lük değiliz
hepimizin işlerinin aksadığı ütülerin yığıldığı zamanlar var
sen çalışıyorsunda ev işini yetiştiremiyorsun .. ya ben ev hanımı olduğum halde akşama kadar müzik açıp yattığım yemek bile yapmadığım zamanlar var
şu bebeğin gelene kadar sıkacan dişini çok değil
ondan sonra senin hormon dengesizliğin bize ve herkese ne kadar sevimli gelecek
hele lohusa bunalımımız nerden doğurdu nesliş ve diviş bu bebeği dedirtecez kök söktürecez nazlanacaz şimaracaz bu en doğal hakkımız

seni nasıl motive edebiliriz :26: biraz düşünelim
aslında bizimle daha fazla zaman geçirsen , sadece bebek , klomen , yumurtlama falan konuşmasak konuları dağıtsak , farkına bile varmadan zaman geçer stres bunalım kalmaz

neyseki yalnız değilsin
sen ,ben , vale , haksever ve ayşe.. topu topu 5 kişi kalmışız
bizim topiğin adeti çift çift hamile kalıyoruz biliyon demi
şimdi tedaviye ilk başlayan sensin..başı çekecen arkandan şanslı biri geliverecek
artık o şanslı kişi hangimiz oluruz bilemem
elini kim çabuk tutarsa o gelir ... umudumuz sensin nesliş..

zayıflaman lazım... montiyi boşver.. zayıflamanın yumurtalıkları tetiklediğini biliyonmu
biliyon tabi
ben kk da bazı yerlere takılıyodum
orda 10 kasımdan 24 kasıma kadar olan sürede ay küçülecek.. ayın çekim etkisiyle yapılan diyetlerden 2 katı fayda sağlanacak yazıyordu
ilk hafta denemedim 2. hafta yaptım sadece ve gerçekten 3 kilo verdim
şimdi ay büyümeye başlamış.."diyetlerden hiç fayda sağlayamayacağız..deyim yerindeyse su içsek yarayacak..verdiğimiz kiloyu korumak için protein ağırlıklı beslenmemiz gerek" yazmış kız
link veriyim oku istersen
ben inanıyorum
en azından beynime bunu yerleştirdim.. kabul ettirdim kendime yani :) psikolojik olarak zayıflıyom
ve 2. kez anne olmayı çok istiyorum
bunun içinde zayıflamam şart

sabahları kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı kaynar su
arkasından 1 dilim çavdar ekmekli kahvaltı ( artık 1 dilim ekmek fazla geliyor )
öğlen ne yersem..genelde yumurta haşlıyorum ekmeksiz boş boş yiyorum çok tok tutuyor
arkasından koca 1 bardak yeşil çay
akşamda çok az ne pişmişse ve bol limonlu salata
yatarken greyfurt yiyorum
suyunuda sıkıp içebilirsin ama ben yemeyi seviyorum yiyorum
bu hafta pazartesi protein diyetine başlıycam 2 hafta yani ay küçülme evrsine girene kadar onu yapacam
istersen veriyim sanada ama sen çalışıyon zor olabilir

seni hiçbir zaman yadırgamıyoruz..sende bizi yanlış anlama
sadece saplantı olmuş sende bebek , olmadığı zaman hayal kırıklıkların çok büyük oluyor
elimizden dinlemekten nasihat etmekten fazlası gelmiyor
sana sadece dinleyerek teselli ederek yardımcı olabiliyoruz
eğer yazınca dertleşince biraz olsun rahatlayabiliyorsan yazmaya devam et
biz okuruz , yardımcı olmaya çalışırız

saol aysecim ben ve vildan çok iyiyiz
ayse ablası vildoşun selamı var :) her mesajında soruyon hiç ihmal etmiyon ..tşkr ediyoruz
gellll gel bize sende gel ayseeee zayıflıycaz ondan sonra hamile kalacaz
hepimizin 10 kilo fazlası var artık nasıl gider bilmiyom ama her hafta tartacam hepinizi
bana kilo bildirimi yapacaksınız tamammı
beryal umut listesi ben kilo listesi yapıyım
beryal dedimde kayboldu 2 gündür yok acaba erkenmi geldi defne hanım :26:
inşallah iyilerdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…