- 5 Kasım 2009
- 1.805
- 60
- 363
canım bi ara ayrıntılı konusalım bu diyet işini ben hep azmediyorum ama bi türlü veremiyorumgeçmiş olsun canım
ben iyiyim çok şükür.. yarın almanyadaki yiğenimin nişanı var
internetten canlı yayınlayacaklarmış benim taraf bize gelecek ev işi hazırlık falan yapıyorum
kızlarımız büyüdü artık yavaş yavaş dökülüyorlar
cnm hemoroid için bol bol su tüketmen lazım
birde kabız edecek şeylerden kaçın
bak ben kk da bir topiği takip ediyodum
10 kasımdan 24 kasıma kadar olan sürede ay küçülüyormuş..o arada yapılan diyetlerden 2 katı sonuç alınıyormuş
ben son 1 haftasını denedim gerçekten az yedim ve bol su içtim 3 kilo gitti hemen 1 haftada
şimdi ay büyümeye başladığı için 2 hafta boyunca diyet işe yaramazmış ..ama verilen kiloyu korumak için bi beslenme listesi varmış şimdi onu öğrenmeye çalışıyom
ondan sonraki 2 haftada yine yapacağımız diyetlerden 2 katı sonuç elde edecekmişiz
ayın çekim kuvvetinden yararlanıyoruz yani :)
azim ettim zayıflıycam
zayıflayınca adetlerim günü gününe gelmişti hiç şaşmamıştı
hem bizim yararımıza zayıflamak
hamile kalınca + 10 kilo üstüne almaktansa hamile kalana kadar ne versek o kar
şimdi 70 kiloyum..1 haftada 74 ten 70'e düştüm..
vildana hamile kaldığımda 64 kiloydum..76 kilo ile doğuma girdim
şimdide hamile gibi dolanıyom kocaman göbeğim var :) dı ama baya indi
uzun olacak biraz ama olsun oku erinme :)
sabah kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli kaynar su içiyorum
ondan yarım saat sonra kahvaltı
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği , azıcık peynir , yersem zeytin
sonra öğle yemeği yiyorum
herhangi bişey yok evde ne varsa veya canım ne isterse
ve yeşil çay içiyorum 1 kocaman bardak
akşamda ne yaptıysam çok az ekmeksiz yiyorum...bol salata limonlu
yatarkende 1 greyfurt yiyorum
greyfurt yağ yaktırıyormuş
şuan açlıktan ölüyom..öğle yemeği saatim gelmiş
o koca bardağımla bir su içtim açlığım gitti
1 elma yiyim birde yeşil çayımı içiyim
şimdi kim yemek yapacak
akşamdan bişey kalmadı
dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama bi yerde yanlış yapıyorum demekki
sirkeli suyu bende içiyodum ama bıraktım su adet günüm bi gecsin tekrak başlıcam
bu arda 3 kilo cok güzel darısı bana bakalım ben okuyayım dediğin yeri belki o işe yara
kolay gelsin cok yorma kendini dikkat eteislik temislik çok misafirim gelcek çooooooooooooooooooookkkkkkkk
yarın komsular görümcem kayınvaldem gelcek
pazar güne gitcez beraber yani bizde kalcaklar
salıda kayınvalidemin akrabaları gelinleriyleee ooooo bisürü kişi gelcek
hoppaaaaaaaaaaa
deli karılar gb temislik yapıyorum valla
allah yardım etsin bana
ama iyi oluyoağlıcak zamanım bile yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
geçmiş olsun bircan kahverngi olmasının nedeni geciktiği için merak etme ama devam ederse dr basvurusunselam kızlar nasılsınız bana ne oluyor anlamadım ya of ben biliosunuz hapla bile zorla adet oldum 5gün düzenli ve yoğun bi şekilde geldi...adetim bitti 6gün sonra yani pazartesi günü kanla karışık kahve rengi akıntım oldu bide bugün aynı şekilde geliyo nolabilir bunaldım artık valla...
canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde burda arkadaslarım yeni bebği oldugörümcem msj attı aynen yazıyorum.............
özge öncelikle cuman mubarek olsun.teledon açmaya cesaretim olmadı için msj atıyorum.bugün saglık ocana gittim test yaptırdım olumlu çıktı benim adet görmedimi bildiğin için ilk sana sölüyorum. annemin haberi yok millete mana bulurken kendi başıma geldi. inanki bilerek değil suan cok kötüyüm.aglamaktan yüzüm gözüm şişti.size nasıl sölücem die kahr oldum.ne olur üzülmeyin.benim için çok değerlisiniz<.abim artık beni sevmezde allah hayır etsin . bak özge beni görmek istemssen bunu anlayışla karşılarım gözüne gözükmem ama ne olur üzülme hakkını helal et abime söyle bana kızmasın elimde değildi kib...
ben herkezi üzen biriyim kimseyi mutlu edemedim gb kendimde mutlu değilim herkeze zarar veriyorum insanlar benim yüzümden sevinçlerini yaşayamıyolar nabıcam ben nabıcam:2::2::2::2::2::2:
herkesten önce ben gittim hamile haberlerini ilk bana söylediler bunun üzerine gitmelisin
senden gizleyerek seni daha cok üzerler bu bizim sınavımız kalbime alma kötü düşünceleri
canım beni sakın yalnış anlama bence bi psikoloğa git devlet hastanesinde vardır
sakın bunuda yanlış anşama sorunların oldugu için demiyorum sadece
seni rahatlatır hem bebek tedavisi hemde etrafındakileri düşünmeke sana zarar veriyo
bi git içini dök kimseye anlatamadığın şeyi dr rahatlıkla anlatırsın bak bizde bugün eşimle konustuk
bi psikoloğa gitmeye karar vardik belki bebeğimizi olmamasının nedenlerinden biri psikolojiktir
dr söyleyip ikimizde ayrı ayrı tedavi görmek istediğimizi söylicez bu bize iyi gelicek diye düşündük
umarım bi an önce anne olursun amacım seni, kırmak ve üzmek değil beni yanlış anlamanıda istemem ama
böyle hem kendini hem eşini hem etrafındakileri yıpratırsın
sonuna kadar katılıyorumcnm benim neden bu şekilde düşünerek kendini daha da yıpratıyorsun onlar üzülmüyor sadece ince davranarak seni ve eşini kırmak istemiyorlar..ne mutlu sana seni üzmek istemeyen seni bu denli düşünen insanlar var etrafında bence üzülme aksine sende yaşa onunla bu sevinci o zaman inan senin içinde vijdanında rahatlayacaktır..ama uzak durursan içine dert olur..yani ben senin yerinde olsam ben kendimi öyle hissederdim...ve arar aksine üzülmediğimi mutlu olduğumu söylerdim ki karşı tarafta mutlu olsun...karşına çıkmam vs..demiş görümcen seni çok seviyor demekki..bir gün inş.sıra sanada gelecek cnm benim...
canım aynıyım bende cok mutsuzum bugünlerde tatile ihtiyacım var herşey üstüme geliyo gibi havalardan herhaldeSağol cnmmm...Yok canım ya bitirmezmityim dr. verdiği bütün ilaçları ki antibiyotik asla yarım bırakılmazz içiyorumm..Yatam ilaçşlar bitiyor iyiym diyorum tekrar hastalık nüksediyorr..ASlında iyi de beslenirimm..arada pekmwzimi özel balımı hep yerimm ama bünye demekki mutsuz olunca yenik düşüyorrr..Hiç farkında olmadan kendi kendime yapıyorummm...
Evet klomenle tedaviye başladığımda 78 kiloydum sonra 82 gördüm şimdi 80 im ama çok rahatsızımmm...
Ya evet bende monti ye başlayayım dedim ama 2 gün bile yapamadımmm...
Çok felaketimm kendimi hiç iyi hissetmiyorumm..Bu strestede bu ayda gelmez bebeğim....Böyle sağlıksız bir anne olacaksam bu ayda gelmesin zatennn...
Ya bende bilmiyorummm aslında sürekli okuyorum kendimi ve geçen dönemlerdede böyle olmuştumm ama kendi kendimi motive edebiliyordummm...Şimdi havalrdan mı mevsimden midiri..Yoksa bu bebek tadavisinden midir yada 80 gördüm diyemi bilmiyorum ama motive olamıyorumm...Ve sürekli mutsuz gibiyimmm...O yüzdende sağlıklı düşünüp karar veremiyorummmm...Maraton gibi olmu hayatım sanki dün dr. gittim girdim muayene oldum büymemiş daha dedi çıktım geldimm...Hiç üzülmedim bile çünkü biliyorum ki p.tesi yada çarşamba büyümüş olacakk...Yada kalitesiz yum. olmuş olacak ve bu ayda olmayacakk..%50 şans yanii..Böyle hep herşey maratonnnn...Evde hiç iş bitmiyorr...Birazda bu aralar ev deki düzenim bozuldu bütün işlerim yığıldıı..Hep toparlayamıyorum kendimi...Sürekli ağlamak istiyorummm...Namazlarımı bile kılamıyorumm ki bu en büyük huzursuzluğummm...Kendime bir çeki düzen vermem lazımm..Bir reset atmam lazım ama nasıl?? Nerden başlayacağımı şaşırdımm...
Sen nasılsın canımmm ...Valla seni tebrik ediyorum bir haftada keşke 3 kilo verbilssem...Ne yapıyorsun yani ne yiyorsunn....Dünki yazdıklarında var dı sanırım onlarla mı sınırlı yediklerin...
bu arad gecmiş olsun gripi bi atlatamadın inşallah bu ay müjdeyi verirsin bize
allah yardımcın olsun tatlım yaşınında küçük olmasının verdiği bi durum umarım atlatırsın ferahlarsınhaksevercim kendine bi çeki düzen ver bence
ben ne yapıyorumda insanlar böyle düşünüyor yada davranıyor diye bi düşün
yarana tuz basacan başka çaren yok
üstüne üstüne gidecen ..ben hep öyle yapıyorum çok işe yaradı bende
görümceni ara tebrik et, Allah nasip etmiş ona bu bebeği , onun hiçbir suçu yok..seninde bebeğinin olmaması senin suçun değil
çok zor durumun ama takdiri ilahi ... yapacak bişey yok ..Allah sabır versin sana
haklısın canım ben çok dayanmaya çalışıyorum ama onlar acımı paylasmak için konuşmak isteyince tutamıyorum ağlıyorum işte o yüzden böle düşünüyolar ama inan ben kendim gidipte kimseye dert yanmıyorum sadece burası ve eşim var siz varsınız çünkü kimse anlamaz beni biliyorum sizde anlamassanız nabarım ben ben kimseye dert yanmıyorum öle düşüncekleri bişi yapmıyorum sesssiz kalmam uzak kalmam konuyu açtıklarında ağlamam onlara böle düşündürüyo ama bu kadarıda olsun artık inan ben kaldıramıcam yükleri taşıyorum çoğu zamanda belli etmiyorum içim kan ağlarken çok güldüm gezdim onlarla bebek mevlitleri kırk uçurmalar bi kerede demediler sen gelme biz bişiler uyduıruruz her anı yaşadım onlarla eşim bütün heycanları onlarla yaşadı çocunu doktorlara götürmeler ilk banyosu eşimle oldu daha neler neler biliyorum ben böle biriyim belki size komik gelir ama normaldede böle dtaycıyım olmucak şeyleri takarım buda benim gb bi insan için fazla sakın yanlış anlamayın maddi açıdan ne olsa umrumda olmaz hiç kıskanmam ama sadece sevgi sevgi benim için çok değerli sevdiklerimide çok kıskanırım biraz zor bi zaman dayım yadırgamayın sadece yassam yeter bana yanımda oldunuzu bileyim yeter dinleseniz yeter içimi döküyorum sadece sizi seviyorum nolur yanlış anlamayın beni dua edin sadece rabbim benimle olsun içimi ferahlatsın yeter başka bişi istemiyorum geçicek biliyorum saolunn.................
selamlar kızlar nasılsınız
haksever canım biz senin hep yanındayız hepte olacaz düşünsene işte bu konuda çok şanslısın bide bi akraban hamile kalıpta sana göz dagı vermiyor ben neler gördün canım neler sabır..
neslihan canım sen nasılsın senide hiç iyi görmedim ben iyisindir inşallah
elif sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam sen bursadasın dimi
divinty sen nasılsın vildan nasıl
beryal ablam artık iyice ağırlaştı sanırım allahyardım etsin onada
valem sendemi kilo vermeye uğraşıyon ah ahhh o kilolar öldürüp gider beni geçen sene 56 kiloyken şimdi 66 iyimi hiçte bende başlayım adetim bitsin bi 10 kilo verecem hırs yapıpta inşallah hepimiz veririz
bu arada bana gelince kızlar hayatımda bu kadar ağrılı adet görmemiştim bu kadar adet görmemiştim aman allahım sabah bi kaltım allahım çok olsun bu son olsun diyebildim sadece hayırlısı
ya benim doktoru arıyoruz bulamıyoruz hala konyada olduğunuda biliyoruz eşim araştırıyor ama bulamadık inşallah buğün bulurda olmadı pazartesi gideriz inşallahhhh
canım sorma ben cok iradesizim baslıyorum deniyoru olmayınca ss kaynatıyorum hemen ama pes etmicem her yolu deniyeceğim kilo vermek için