selam canım benimgeçmiş olsun canım
ben iyiyim çok şükür.. Yarın almanyadaki yiğenimin nişanı var
internetten canlı yayınlayacaklarmış benim taraf bize gelecek ev işi hazırlık falan yapıyorum
kızlarımız büyüdü artık yavaş yavaş dökülüyorlar
Cnm hemoroid için bol bol su tüketmen lazım
birde kabız edecek şeylerden kaçın
bak ben kk da bir topiği takip ediyodum
10 kasımdan 24 kasıma kadar olan sürede ay küçülüyormuş..o arada yapılan diyetlerden 2 katı sonuç alınıyormuş
ben son 1 haftasını denedim gerçekten az yedim ve bol su içtim 3 kilo gitti hemen 1 haftada
şimdi ay büyümeye başladığı için 2 hafta boyunca diyet işe yaramazmış ..ama verilen kiloyu korumak için bi beslenme listesi varmış şimdi onu öğrenmeye çalışıyom
ondan sonraki 2 haftada yine yapacağımız diyetlerden 2 katı sonuç elde edecekmişiz
ayın çekim kuvvetinden yararlanıyoruz yani :)
azim ettim zayıflıycam
zayıflayınca adetlerim günü gününe gelmişti hiç şaşmamıştı
hem bizim yararımıza zayıflamak
hamile kalınca + 10 kilo üstüne almaktansa hamile kalana kadar ne versek o kar
şimdi 70 kiloyum..1 haftada 74 ten 70'e düştüm..
Vildana hamile kaldığımda 64 kiloydum..76 kilo ile doğuma girdim
şimdide hamile gibi dolanıyom kocaman göbeğim var :) dı ama baya indi
Uzun olacak biraz ama olsun oku erinme :)
sabah kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli kaynar su içiyorum
ondan yarım saat sonra kahvaltı
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği , azıcık peynir , yersem zeytin
sonra öğle yemeği yiyorum
herhangi bişey yok evde ne varsa veya canım ne isterse
ve yeşil çay içiyorum 1 kocaman bardak
akşamda ne yaptıysam çok az ekmeksiz yiyorum...bol salata limonlu
yatarkende 1 greyfurt yiyorum
greyfurt yağ yaktırıyormuş
şuan açlıktan ölüyom..öğle yemeği saatim gelmiş
o koca bardağımla bir su içtim açlığım gitti
1 elma yiyim birde yeşil çayımı içiyim
şimdi kim yemek yapacak
akşamdan bişey kalmadı
canım doktora gitsen iyi olur bence hem kontrol olmuş olursun hamilelik öncesiselam kızlar nasılsınız bana ne oluyor anlamadım ya of ben biliosunuz hapla bile zorla adet oldum 5gün düzenli ve yoğun bi şekilde geldi...adetim bitti 6gün sonra yani pazartesi günü kanla karışık kahve rengi akıntım oldu bide bugün aynı şekilde geliyo nolabilir bunaldım artık valla...
günaydın kızlarrrrr..
4-5 gündür giremiyorummm...
çok yoğun ve yorgunummmm...işten eve evden işee..evcee hiç iş bitmiyorr...
üstelik dr. Devam ediyorum ama bir hastayım ki sormayınnn..feci üşütmüşümmm...
Bugün 12.günüm p.tesi 13. Günmüde gideceğim dr.a daha büyüme yok dedi..
Sanırım pazartesi veya çarşamba büyürmşüşşş..iğneyi ozmn vurcağız dedi..
Hayırlısı artık hakkımızaa....
Herkes iyidir umarımmmm....
Ben biraz bunalımım bu aralar sürekli yemeye verdim kendimmm..çok kötü birşekilde kilo alıyorumm..yazın ne güzel 75 görmüştümmm...şimdi 79-80 geliyorummm...ve bu beni daha moralimi bozuyor motive etmiyorrr...((
CANIM BENİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AMA BÖYLE YAPARAK HEM KENDİNİ HEM EŞİNİ ÜZÜYORSUN METANETLİ OLsaolun ağladım ağladım ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşimden başka kimsem yok ne annemi arayıp konuşabiliyorum ne ablamı nede bi arkadaşım var eşim ve sizden başka içimi dökebilcem kimse yok toparlanınca msj attım görümceme allah tamamına erdirsin sağlıkla kucana al sakın öle düşünme sen benim ablamsın benim olmuyo die sizdemi anne olmucaksınız öle düşünme dedim ben seni çok seviyorum bizim derdimiz kendimizle dermanıda rabbimde sadece dua isterim yarın erkenden gel dedim:) gülücük koydum ağlaya ağlaya şimdi yolda gelio eşim almaya gittti dayanıcam ağlamamak için elimden geleni yapıyorum boğazımda koca bi düğümle geçiricem bunuda atlatıcam canım çok acıyo anlatamıyorum başkalarının olmamasını istemiyorum ben olsun tabiki herkez anne baba olsun hayırlı evlatlar nesiller olsun sadece bende istiyorum derken kıskanmak gb olmasın bu bende anne olmak istiyorum bakarken kıskanmıyorum imreniyorum içim eriyo sadece mutlu nasıl olayım istedim uğrunda ölecem şey herkez için çokm basit bişey kendim için istemiyorum onlar için istiyorum baba olsun eşim bunu çok hakediyo ailleside öle işte görüşürüz canım dualarınızı beklerim geçiccek buda dayanamam dediğim o kadar çok şeye dayanıyorum ki bunada dayanıcam saolun sadece kızmayın bana bu dönemlerimde yanımda olun kimsiniz nasıl insanalrsınız hiç bilmedim halde sizi çok seviyorum ben çünkü çokkkkkkkkkkk rabbim yar ve yardımcımız olsun....................
SELAM AYŞECİMselamlar kızlar nasılsınız
haksever canım biz senin hep yanındayız hepte olacaz düşünsene işte bu konuda çok şanslısın bide bi akraban hamile kalıpta sana göz dagı vermiyor ben neler gördün canım neler sabır..
neslihan canım sen nasılsın senide hiç iyi görmedim ben iyisindir inşallah
elif sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam sen bursadasın dimi
divinty sen nasılsın vildan nasıl
beryal ablam artık iyice ağırlaştı sanırım allahyardım etsin onada
valem sendemi kilo vermeye uğraşıyon ah ahhh o kilolar öldürüp gider beni geçen sene 56 kiloyken şimdi 66 iyimi hiçte bende başlayım adetim bitsin bi 10 kilo verecem hırs yapıpta inşallah hepimiz veririz
bu arada bana gelince kızlar hayatımda bu kadar ağrılı adet görmemiştim bu kadar adet görmemiştim aman allahım sabah bi kaltım allahım çok olsun bu son olsun diyebildim sadece hayırlısı
ya benim doktoru arıyoruz bulamıyoruz hala konyada olduğunuda biliyoruz eşim araştırıyor ama bulamadık inşallah buğün bulurda olmadı pazartesi gideriz inşallahhhh
saol aysecim ben ve vildan çok iyiyiz
ayse ablası vildoşun selamı var :) her mesajında soruyon hiç ihmal etmiyon ..tşkr ediyoruz
gellll gel bize sende gel ayseeee zayıflıycaz ondan sonra hamile kalacaz
hepimizin 10 kilo fazlası varartık nasıl gider bilmiyom ama her hafta tartacam hepinizi
bana kilo bildirimi yapacaksınız tamammı
beryal umut listesi ben kilo listesi yapıyım
beryal dedimde kayboldu 2 gündür yok acaba erkenmi geldi defne hanım :26:
inşallah iyilerdir
selam kızlar nasılsınız beryalim evet canım gidicem hala devam kanamam.eşimle konuştuk kızlar iyice bugün o da istediğini söledi 2.çocuğu çok şükür biz korunuyoduk öle kaza olursa oluyodu ama bundan sonra korunmayıda bırakıyoruz yuppi
hadi bakalım bire mismillah kıs biz biri bulana kadar siz ikincilere döndünüz
selam canım nasılsınselam kıslar kımse yokmu yahu
eleyna aramıza dönmüş hamile olduğunu yeni duydum çok sevindim
selam kızlar nasılsınız beryalim evet canım gidicem hala devam kanamam.eşimle konuştuk kızlar iyice bugün o da istediğini söledi 2.çocuğu çok şükür biz korunuyoduk öle kaza olursa oluyodu ama bundan sonra korunmayıda bırakıyoruz yuppi
canım ınsalah rabbım kalbıne gore verır ısdeyen herkese nasıp etsım allahaım ama olucak bıgun
uzme kendını bende 5 yıl bekledım rabbım cok sukur verdı canım
kıslar bugün kayınvaldemlerle güne gittik orda belim ağrıyo felan dedim hep ağrır benim belim çocumda olmadını duyunca bel açıklığı vardır dedilerneyse artık bardak çekme diyolar biliyomusunuz bilmem:18: çömlekle çektiler :18:ağrıya iyi gelirmis belide toparlarmış çocuk olması içinde iyimiş üşütme dediler bi hafta sar dediler bakalım bi koca karı şeyleri kalmıştı olarıda yapıyorum bakalım anne sözü dinlemek için ya yosa olcak iş değilde annemizi dinleyelim asilik olmasın die inşallah vesile olur bellide olmaz yani adetim bitti namazıma başladım moralim düzeldi yani rabbimden uzak olmak bana iyi gelmiyo allah yanımızda olsun başka bişi istemiyorum hayırlısını o bilir bu ayda çömlek çekmeler bitkisel ilaçlar anwayden aldım ilaçlar bakalım bide böle deneyelim doktora gidemiyorum sigortamız yok:44: şimdide bikaç aya sigortamız çıkıcak ondan sonrada doktora gidicem doktora gidene kadarda böle denerim hiç olmassa nasip belli mi olur
kıslar sizi seviyorum öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
keşke cnm akraba çıksak :) mudanyada babam ve amcamlar var ama görüşmüyorum malummm....babamın mudanyada 3 tane mağazası cnm bir tanede yeni açmış öküz herif merkeze Allah çıkarsın fitil fitil inş..üvey kardeşlerim güzelyalıda onlarla görüşüyorum arada bir.hatta bu geçtiğimiz çarşamba erkek kardeşim askere gitti..sende merinostaymışsın cnm bende geçit özdileğe yakınım gel bir gün özgecim kahve içmeye beklerim hem kızımıda seversin teyzesi..bu arada bizde seni çok seviyoruzzzzzhepinizi çoooooooooooooooook seviyorum tek tek teşekkür ederim
elifim canım benim bende bursalıyım kayınvaldemler mudanyada ben merinostayım kıs akraba çıkmayalım
Selamlar canlarım
iyi pazarlar herkese
beni merak eden olduysa iyiyim şükür
33 haftam bitmek üzere haftaya kontrolüm var doğum zamanım sanırım belli olacak
sezeryan olucak o kesin ama tam tarih haftaya belli olur
4 haftamız kaldı hayırlısıyla
günaydın arkadaşlarımmm beryalcim günaydın cnm doruk beyi kocaman öptüm küçük hanımada selam söyle annesi bekliyoruz onu sabırsızlıkla...
beryal bu yazdıklarını okuyunca ben heyecanlandım kendi doğum yaptığım gün aklıma geldi Allah yardımcın olsun cnm arkadaşım benim sezeryan doğum zor...ayyy ne güzel küçücük cennet kokulu bir melek gelecek evine Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş..
bizde doruk ve defne bebişle seni kocaman öpüyoruz teyzesi
evet canım hayırlısıyla az kaldı doğuma
sezeryan olucam mecburen ilk sezeryandı ve ben kiloluyum iriyim doktorlar normal doğum önermiyor sorun olur diye
birde bebeğimde iri olabilirmiş abisi gibi
bizim için en iyisi sezeryan
hakkkımızda hayırlısını versin rabbim
bende çok istiyorum cennet kokusu duymayı canım
kızımı çok merak ediyorum acaba kime benziyor
canım benimde herşeyi çok doğru yaptığım söylenemezcanım bi ara ayrıntılı konusalım bu diyet işini ben hep azmediyorum ama bi türlü veremiyorum
dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama bi yerde yanlış yapıyorum demekki
sirkeli suyu bende içiyodum ama bıraktım su adet günüm bi gecsin tekrak başlıcam
bu arda 3 kilo cok güzel darısı bana bakalım ben okuyayım dediğin yeri belki o işe yara
canım sorma ben cok iradesizim baslıyorum deniyoru olmayınca ss kaynatıyorum hemen ama pes etmicem her yolu deniyeceğim kilo vermek için
hoşgeldin eleyna.. korkuların normal ama boşu boşuna evham yapma pırt diye çıkıyohepinizi cok ozledım ama bı turlu gorusemıyoz kızlar yardım edın bana dogum yaklasdıkca korkuyorum
ve nasıl anlıcam dogum sancılarını bu gece hıc uyumadım agrım cok oldu konusmaya ıhtıyacım var kızlar
hepinizi opüyorum
evet cnm her mesajında soruyon vildan okuyunca çok mutlu oluyor :) teşekkür ediyoruz tekrardan teyzoşdivinty sürekli soruyommu valla farkında değilim ama niyeyse kız çocuklarını çok seviyom sende ona selam söle öptümm kokul kokulu onu
türkiyede hangi memlekete gitsem açık bir kapı bulabileceğimi bilmek çok güzelmeltemcim deniz yakın cnm bana yaz gelince al vildanı gel bana doya doya yüzelim akrabalarımız var mudanya ve güzelyalıda kalacak yer çok orda...yaza bekliyorumteyzesi kızımda öpüyor seni ve vildan ablasını...
çok fazla değilmişsin cnm ...saolun kızlar baya kana dönüştü ve hala gelio günlük yetmio artık normal ped koydum anlamıorum kist falanmı var acaba diorum...divinty canım kilomu ne sen sor ne ben sölüyeyim 72canım malesef nasıl zayıflıcam bilemiyorum...
faydalı bilgiler var .. denemekten kimseye zarar gelmezeee meltem ablam bi dahaki dediğin o dönemi bende yapmak istiyom link atmışsın baktım bu dönemde saçta kestirilirmiş aslında buğün gidip kestirsem olurduya ama adetliydim olmazdı şu diyet işini yapıp takip etmeli
şimdi çıkmam lasım
kayınvaldem görümcem bizde ayıp olmasın görüşürüz iyi geceler canalrım benim aysem divim gördüm sizi mucksssssssssssss
seni merak ettik cnmSelamlar canlarım
iyi pazarlar herkese
beni merak eden olduysa iyiyim şükür
33 haftam bitmek üzere haftaya kontrolüm var doğum zamanım sanırım belli olacak
sezeryan olucak o kesin ama tam tarih haftaya belli olur
4 haftamız kaldı hayırlısıyla
saol canım benimselam canım benim
yeğenin nişan olmuş sanırım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
güle güle iyi günlerde kullansınlar canımiyiyim canım allah çok şükür
biraz işlerim vardı
defne hanıma ve doruk paşaya kış alışverişinde eksikler vardı onları tamamaladım
lohusa olunca çıkamam diye fazladan herşeyi aldım hayırlısıyla kullansınlar inşallah.
bol bol bebek bezi ıslak mendil ve doruk paşaya mont , spor ayakkası ve bot aldım daha soğuklarda çıkamam çünkü
bu hafta defne hanımın yatağını da hazırlycaz inşallah
çok sevindim cnmselam kızlar nasılsınız beryalim evet canım gidicem hala devam kanamam.eşimle konuştuk kızlar iyice bugün o da istediğini söledi 2.çocuğu çok şükür biz korunuyoduk öle kaza olursa oluyodu ama bundan sonra korunmayıda bırakıyoruz yuppi
günaydın kızlar son 4 gün adet geri sayım basladı bakalım sonuc ne olucak
:):):):)vallahi cnm ben davet ettim buyur dedim sen bilirsin tabi eşinde haklı..benim eşim burada bayanlarla konuştuğumu bildiği için içi rahat zaten beni bilir ben herkesle pek konuşmam fazla seçici davranıyourm arkadaş konusunda..en önemlisi dilinde Allah kelamı olmalı benim için....bizde seni öptük cnm..canım inşallah neden olmasın :)))
banada da geltanışabiliriz yani
seni çok iyi tanımıyorum yaşından kilondan başla ayakkabı nona kadar yaz bakim hahhahhaaaaaaaaaa
şaka bi yana tanışmak isterim tabihoş kocikim ne salar ya beni nete antipatisi varda öfff malum ya netede güven olmuyo neler varda
bizim burdaki muhabbetimimzi anlayamıyo ki erkekler kardeş gby,iz burdakimselere söleyemediklerimizi sölüyoruz erkekler ne anlar hıhhhhh
öptüm bebişim senide prensesinide
kızlar anneye benzer cnm azra benim küçüklüğüm oldu gören ayyyyy bu aynı annesi olmuş diyor bende 2 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafım var ona benzetiyorum..Allah kurtarsın cnm ne mutlu sana benimde yardım edenim olsa yani annem yanımda olsa inan bende düşünmeden bir tane daha evlat sahibi olmayı isterdim..neyse artık bizimkiler büyüyor senin prensesi sevmeye geliriz cnm benim...küçük bebeğe hasret kalmayız inş.herkes sırayla doğurursa :):):)sen yinede dikkat et cnm kendine son 1 ay çok önemli biliyorsun...bizde doruk ve defne bebişle seni kocaman öpüyoruz teyzesi
evet canım hayırlısıyla az kaldı doğuma
sezeryan olucam mecburen ilk sezeryandı ve ben kiloluyum iriyim doktorlar normal doğum önermiyor sorun olur diye
birde bebeğimde iri olabilirmiş abisi gibi
bizim için en iyisi sezeryan
hakkkımızda hayırlısını versin rabbim
bende çok istiyorum cennet kokusu duymayı canım
kızımı çok merak ediyorum acaba kime benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?