Dokuz Doğuranlar

valeeee
divimmmmmmmmmmmmm
çitosssssssssssssss

maşallahımız var hadi kıslar gelinnnnnnnnnnnnnnn

saol tatlım hadi kurtardın misafir zor oluyo ama tatlı telaşeler
ayyy rabbim isyan ettirmesin benide şimdi arkadaş aradı akşam bize gelceklermiş
canım sen yaz ben bastan baslayyım adet olana kadar okuyabildiğimi okurum devamını bitince okurum

Son düzenleme:
valeeee
divimmmmmmmmmmmmm
çitosssssssssssssss

son günlerde eskisi gibi dolmaya başladı topik :))

özel mesaj kutun dolmuş vale 1 tane silde sana tefriciye okumanın adabını gönderiyim
cnm yanlış bilmiyorsam tefriciye dua olduğu için adetliykende okunabiliyor
yani ayet olsa sakıncası var ama duanın yok.. yanlışım varsa düzeltin beni

haksever ordamısın kız aslında hepimiz sırayla tefriciye duasına baslasak ben baslıcam inşallahh
dualarımız kabul olur

ben bu hafta fetih suresinin hatmini yapıcam onu önerdiler canım tefriciye denemiştim bana meryem suresi çok iyi gelmişti eşimle ikimiz 41 gün okuduk hiç bırakmadan ve hamile kalmıştım ama malasef düşmüştü

bu fetih hatmide cumartesi başlıyo cuma bitiyo

cumartesi 1
pazar 3
pazartesi 5
salı 7
carsamba 7
perşembe 7
cuma 11 tane

okuncakmış başında sonundada

7selavat
7tekbir
1fatiha 3ihlas
7ayetel kürsi
7felak
7nas suresi okuncak

bunu denicem bakalım bide yarından itibaren oruç tutucaz önümüzdeki pazartesi muharrein 10.günü aşure günü yani ogün boy abdesti almak eve erzak almak iyimiş gusül abdesti alan hastalıktan şifa bulurmuş bakalım inşallah allah dualarımızı kabul eder bu fetih hatmini kayınvaldem görümcemde yapıcak belki eşimde yapar benim niyetime okucaklar rabbim dualarımızı kabule tsin inşallah

kıslar bu arada kayınvaldemler umreye gitcekler ilk gidişlerde bu sene hatimlerininzi toplayın kuran hatmi felan yaparsanız ondan yollarız orda dua eder hediye eder bizim içinde ben kuran hatmi başaladım inaşallah gidene kadar bitircem

313 taneden ayeter kürsi
1000 taneden ihlas
1000taneden münciye
4444taneden tefriciye
41 taneden yasin
hatimleri yapabilirsiniz

canım sildim gönderebilirsin dün internettede okudum öyle bişe burdanda bi hocaya sorayım bakalım
hayırlı bi şekilde okumayı nasip etsin
hımmm maşallah sen boş durmuyon allahım esirgesin seni
bende kayınvalimdemden duydum tefriciyeyi
biz bu sene tayinciyiz eşimin iyi yerlere cıksın diye basladım
aslında önce hamilelik için baslasam

bende denemek istiyorum..
bu cumartesi onada başlayım ulen
ona başlıyom buna başlıyom inşallah hepsinide bitirebilirim

bunuda yapmak istiyorum daha önceden başlanmış kuran hatmim var ama uzun zamandır hiç okumuyorum
umreye ne zaman gidecekler
ayy aman kafam karıştı ne yapacaktım
yetiştiremem belki kuran hatmimi ama en azından 41 yasin okuyabilirim

valeeee
divimmmmmmmmmmmmm
çitosssssssssssssss

slm kızlar
adımla çağırınca cevap vermek farz oldu üstüme
okuyup kaçıcaktım sessizce çarşıda işlerim vardı herkesler iyi okuduğum kadarıyla tatlıbebişinde kızı doğmuş ALLAH'ım analı babalı büyütsünberyalim kocikin gelicekmiş ALLAH kavuştursun cnmkızlar inşllah en yakın zamanda sizin bebişlerinizde gelir benim ümidim var bu topikteki herkesin er yada geç bebeleri gelecek biraz zaman biraz sabır gerekli bizde arayı fazla uzatmadan ikinciyi yapmaya karar verdik eşimle nasipse olur inşllahsize iyi sohbetler ben kaçtım

tefriciyede çok etkili canım da onun çok ağır olduğunu sölüyolar hani herşey için yapılmaz diolar tefriciye ahiretlik istekler için münciye dünyalık istekler için yapılırmış ben öle duydum canım o yüzden münciye hatmi daha çok yaparım ben münciye 1000taneden oluyo ben ezberede biliyorum allah kabule tsin cuma günü esmaül hüsna ile dua et oda çok iyi diolar dünyalık istekler için rabbim kabule tsin inşallah

7 selavatlar var canım ben 4 ünü ezberledim onlar çok iyi onları ezberle bide büyük istigfar var onuda ezberledim ben oda çok iyi gelio içini ferahlatıyo insanın

ben haftada iki gün hatime gidiyorum böle okudumuz kuranları münciyeleri ayeter kürsileri salevatları istigfarları toplayıp hatim yapıp duasıyla hediye ediyoruz hocamız kuran okutuyo ders veriyo sohbet anlatıyo çok iyi oluyo ödev gb insan düzenli bi şekilde okumuş oluyo allah duası kabul olan kardeşlarimizin hürmetine , ermişlerin evliyaların hürmetine bizimde dualşarımızı kabule tsin

sen bence önce tefriciyeye basla sonra fetih suresine basla
ben pek bilmiyorum fetih surasini cesaaret edemedim aslında okuya okuya öğrenirim

41 yasine baslarsa yardım ederim elimden geldiğince
zaten namazı yeni başladım cok uzaklaşmıştım allah affetsin bi kılıyom bi bırakıyom
kuranıda aklıma geldikçe okuyom hiç olmazsa sana yardım ederken bende düzenli okumuş olurum

hoşgeldin citos :)
bizde bu aralar azim ettik herşeyi topikçe yapmaya çalışıyoruz işte
serdoşu çok öptüm güle güle

şubat yada martta galiba canım özelle gitcekler de tam belli değil daha ama oku anca bitirirriz valla

slm arkadaslar nasılsınız
hoşgeldin nasılsın
allah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda kalırsın hamile ikinicye
ya canım ozaman ben eşimin tayini için müncüyeyi okuyayım kac tane okumam gerek
bide büyük istiğfar nası oluyo kuralları neler sen bi yazsan bendemi yapsam
ayyy bi gaza geldim sormayınhepsini birden okuyasım geldi
4444/200=22,22
günde 200 tane okusam 22,22 günde biter tefriciye

canım azmedince daha fazla bile okuyon bizim bi arkadaş 1000 tanesini aldı biride 500 tanesini geriside bana kaldı

Son düzenleme:

fetih suresi 4buçuk sayfa mış
meryem suresi 7buçuk sayfaydı:18: kaç kere 41 tane okuyup hatim ettim ama genede ezberleyemedim ama çok hızlı okuyorum artık ezber gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…