CANIM BENİM İNŞALLAH YUMURTALARIN YETERİ KADAR GELİŞİRDE YARIN HAYIRLISIYLA VURULURSUN İĞNENİiyi akşamlar kızlarrr...
bugün dr. gittimmm bir tane solda yumurtam gelişmiş..17mm olmuş...bugün 13.günümdü..Çarşamba tekrar gideceğimm...
bu arada esrofem diye bir ilaç verdi östrojen hormonu içinn..ben ne işe yaradığını pek anlamadımm...
bakalımm onuda akşamları bir tane iç dedi...Böyle işteee....Hayırlısı...
bu arada çok fena kilo aldımm..REmen kocaman bir simidim var ...V bu beni psikokolojik olarak çok etkiliyor..((
Herkese iyi geceler...
olur gider merak etme canımçok saolun kızlar hakkımızda hayırlısı diyorum...inşallah yetebilirim 2sinede sonuçta yanlızım annem çalışıo kaynanam rahatsız napıcam bakallım hüma daha yemek yemio altı bağlanıo yanımda yatıo bunlarıda düşünüorum sürekli...
hayırlısı olsun canım adetin 3 üncü günü doktora gitmeyi unutmagünaydın kızlar son 4 gün adet geri sayım basladı bakalım sonuc ne olucak
canım hadi hayırlısı dogum masasında adımızı unutma
bebeğinde sende işallah saglıklı bi şekilde gelirsiniz evinize
allhım bi solukta kurtarsın
seni merak ettik cnm
hiç girmemezlik etmediğin için
saol canım benim
prenses gibi olmuş yiğenim.. zaten güzeldi dahada güzelleşmiş ..teyzesine çekmişgüzelliklerini benden almışlar
birkaç güne kadar albüme resim eklerim prensesimin
güle güle iyi günlerde kullansınlar canım
defnenin cicilerini paylaşmadın daha bizimle merak ediyoruz
:):):):)
kızlar anneye benzer cnm azra benim küçüklüğüm oldu gören ayyyyy bu aynı annesi olmuş diyor bende 2 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafım var ona benzetiyorum..Allah kurtarsın cnm ne mutlu sana benimde yardım edenim olsa yani annem yanımda olsa inan bende düşünmeden bir tane daha evlat sahibi olmayı isterdim..neyse artık bizimkiler büyüyor senin prensesi sevmeye geliriz cnm benim...küçük bebeğe hasret kalmayız inş.herkes sırayla doğurursa :):):)sen yinede dikkat et cnm kendine son 1 ay çok önemli biliyorsun...
selam canımgünayddııınnnn canlarımm nasılsınız bakem
beryal ablam maşallaah herşeyi almışsın güle güle kullanın inşallah doruk yaramzlıkmı yapıyor iyi benim yerime öpüver yapmaz bi daha
meltem sen nasılsın ben aralık 10 la 24 arası diyet dimi yanlış değilsem valla benim yüzümde çok tüy onuda ramazan bayramından sora agda ile almıtık eşimle daha yeni yeni büyüdüler epilasyonu ben her ay yapmıyom yok bende o kadar yani büyümüyor her ay yapacak kadar
neslihannnn hadi bakalım gitsin göbüşler gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrr iyisin dimi canım
valem sen nerdesin son 1 gündü dimi yanlış hatırlamıyorsm
haksver nasılsın relaxxx bacım benim kırılmadın dimi gııııı
eee bircan uuu sende kilo almışsın en acilinden bi 5 yada 10 kilo ver sen fena olmaz
ya belenay dyd nerede bunlarrrrrrrr
selam canım hoşgeldinslm kızlar nasılsınız neler var
slm gunaydın kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır kımseyı goremıyorum nerdesınız opuyorum sızlerı
valecim bende salatı tefriciyeyi okumuştum ama zamanı olduğunu sanmıyorumne zaman biterse ben aşılama yapılcağında başladım hamileliğimin ilk ayları okuyamamıştım devamını sonradan okudum...yarısına geldiğimde aşılamam oldu ve çok şükür duam kabul oldu inşallah seninde duan kabul olur allah razı olsun hatta belenayla okumuştuk...
hoşgeldin canımselam canlarım nasılsınız
herkes iyidir inşallah biz iyi sayılırız günler hızlı geçiyo mübarek zaman değil sanki su iyice büyüdük ve iyice yaramaz olduk
bugün allaha şükür ettim bana kız evladı verdiği için böle bişe yok ağlayıp durdum
almış eline bi bez heryeri silmeye çalışıyo şimdilik heryeri aynı bezle siliyo yakında farklı bezlerle silmeyide öğrenir heralde
getir götür al ver anlıyo oyuncakları birlikte topluyoruz anlamadığı tek şey yapma oraya elleme oraya gitme aslında oonlarıda anlıyoda işine gelmiyo sanırımuykumuz hala düzensiz azı dişlerimiz geliyo sanırım iyice cozuttu buara
hep dualarımdasınız emin olun onun yaptığı her güzel davranışta rabbime dua ediyorum allahım yalvarırım bu güzelliği başta arkadaşlarıma ve isteyen herkese yaşat die
tez zamanda meleklerinize kavuştursun rabbim emin olun bu duyguyu yaşayacaksınız er yada geç
eşlerinize bol bol keçiboynuzu pekmezi ve çayı yedirin içirin
elifela babasının 1 hafta boyunca keçiboynuzu kürü sayesinde oluştu ve preseed la içime yapıştı
bol bol dua edin ben etmiyodum gerçi biliyosunuz iyice isyankar olmuştum ve hiç bi zaman anne olamıcama inanmıştım
ve o ay herşeyi salladım olmassa olmasın allahım sen bilirsin istmeyene veriyosun ne diyebilirmki dedim adet olduğuma üzülmedim ve oldu
dalga geçerdim hep neymiş kafada bitirince oluyomuş die ama cidden ölemiş
ALLAHIM TEZ ZAMANDA MELEKLERİNİZİ GÖBÜŞÜNÜZE KONDURSUN
HEPİNİZİ SEVİYORUM
BENİ UNUTMAYIN
merhaba kızlar nasılsınız???kimseler yok yine denk gelemiyoruz kimseyle bende kızımı uyuttum yemeklerimi yaptım ve sonunda oturdumne mutlu bir yerlerim rahata erdi ama çok sürmez kızım en fazla yarım saat daha uyur yaramaz başlar birazdan içerden çığlık atmaya..bu aralar çok çığlık atıyor apartmanı inletiyor kız ya işte cadı olacak...çığlık dedim de aklıma bir şey geldi anlatayım bari :):):) 2 hafta önce özdileğe alışverişe gitmiştik.içeri girdik market bölümüne girmeden önce azra biraz yürüsün enrjisini atsın dedim saldım kendi kendine öylece koşturuyordu.sonra hani şu çocuklar için mobil araç denen alışveriş arabaları varya onlardan birinde gördü koşa koşa gitti ve içindeki çocuğun başladı saçını çekmeye yetmedi kaldırdı ayağını tekme vurmaya çalışıyor aynı andada çığlık atıyor anneeee diye...babası bekledi bekledi baktı olacak gibi değil bana hanım efendi buyrun araba sizin olsun biz çıkıyoruz zaten dedi aldı oğlunu benim cadımın en deli hatırası bu işte kızlar.bakalım kreşte neler yaşayacağım...evde kalacak benim kızım şimdiden belli oldu...
hepinizi öptüm kızlar....
canım benim hayırlı olsun bebeğinmerhaba canlarım nasılsınız herkescikler iyidirler inş.
ben 16 kasım sabaha doğru sancılarım başladı sabah namazını kılıp hazırlandık ve çıktık hastaneye gittik sabah 7 de hastaneye vardık 5 cm açıklık vardı ve saat 10 :20 de canım kızım ikinci bebeğim dünyaya geldi adını betül erva koyduk 41 haftalık dünyaya geldi 3770 kg 50 cm boyunda bi kızım oldu.saçları sarı sarı bi kız Rabbim isteyen herkese bağışlasın o meleklerini .
şimdilik hepimiz iyiyiz ablası kardeşini öpe öpe doyamıyo bazende onunla ilgilenirken ablamız nazlanıyo biraz onunla ilgilenmemei istiyo birazcık kıskançlık yapıyo ama o kadarda olcak bu günlerimizede şükür .şimdi 4 kişilk bir aile olduk hala inanamıyorum biliyormusunuz öyle tuhaf ama bir o kadar da öylesisine muhteşem güzel bir duyguki anlatamam çok mutluyum
tatlıbebek canım allahım analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah çok sevindim canım bizde bakalım istiyoruz artık hümayı abla yapmak tabi allahım verirse ne güzel bak ablası ilgilenir artık...
nesliş 17 mm büyümesi iyiiyi akşamlar kızlarrr...
bugün dr. gittimmm bir tane solda yumurtam gelişmiş..17mm olmuş...bugün 13.günümdü..Çarşamba tekrar gideceğimm...
bu arada esrofem diye bir ilaç verdi östrojen hormonu içinn..ben ne işe yaradığını pek anlamadımm...
bakalımm onuda akşamları bir tane iç dedi...Böyle işteee....Hayırlısı...
bu arada çok fena kilo aldımm..REmen kocaman bir simidim var ...V bu beni psikokolojik olarak çok etkiliyor..((
Herkese iyi geceler...
iyiyim ayşecim çok şükür , diyet iyi gidiyormeltem sen nasılsın ben aralık 10 la 24 arası diyet dimi yanlış değilsem valla benim yüzümde çok tüy onuda ramazan bayramından sora agda ile almıtık eşimle daha yeni yeni büyüdüler epilasyonu ben her ay yapmıyom yok bende o kadar yani büyümüyor her ay yapacak kadar
ben yerim o ne istediğini bilen kendinden emin cadıyımerhaba kızlar nasılsınız???kimseler yok yine denk gelemiyoruz kimseyle bende kızımı uyuttum yemeklerimi yaptım ve sonunda oturdumne mutlu bir yerlerim rahata erdi ama çok sürmez kızım en fazla yarım saat daha uyur yaramaz başlar birazdan içerden çığlık atmaya..bu aralar çok çığlık atıyor apartmanı inletiyor kız ya işte cadı olacak...çığlık dedim de aklıma bir şey geldi anlatayım bari :):):) 2 hafta önce özdileğe alışverişe gitmiştik.içeri girdik market bölümüne girmeden önce azra biraz yürüsün enrjisini atsın dedim saldım kendi kendine öylece koşturuyordu.sonra hani şu çocuklar için mobil araç denen alışveriş arabaları varya onlardan birinde gördü koşa koşa gitti ve içindeki çocuğun başladı saçını çekmeye yetmedi kaldırdı ayağını tekme vurmaya çalışıyor aynı andada çığlık atıyor anneeee diye...babası bekledi bekledi baktı olacak gibi değil bana hanım efendi buyrun araba sizin olsun biz çıkıyoruz zaten dedi aldı oğlunu benim cadımın en deli hatırası bu işte kızlar.bakalım kreşte neler yaşayacağım...evde kalacak benim kızım şimdiden belli oldu...
hepinizi öptüm kızlar....
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın çok sevindimmerhaba canlarım nasılsınız herkescikler iyidirler inş.
ben 16 kasım sabaha doğru sancılarım başladı sabah namazını kılıp hazırlandık ve çıktık hastaneye gittik sabah 7 de hastaneye vardık 5 cm açıklık vardı ve saat 10 :20 de canım kızım ikinci bebeğim dünyaya geldi adını betül erva koyduk 41 haftalık dünyaya geldi 3770 kg 50 cm boyunda bi kızım oldu.saçları sarı sarı bi kız Rabbim isteyen herkese bağışlasın o meleklerini .
şimdilik hepimiz iyiyiz ablası kardeşini öpe öpe doyamıyo bazende onunla ilgilenirken ablamız nazlanıyo biraz onunla ilgilenmemei istiyo birazcık kıskançlık yapıyo ama o kadarda olcak bu günlerimizede şükür .şimdi 4 kişilk bir aile olduk hala inanamıyorum biliyormusunuz öyle tuhaf ama bir o kadar da öylesisine muhteşem güzel bir duyguki anlatamam çok mutluyum
kurta sormuşlar ensen niye kalın diyesağol canım iyiyiz biz birkaç gündür alışveriş son hazırlıklar derken günler geçti
artık hareketlerim kısıtlandı
eşimde olmadığı için heryere ben koşuyorum mecburen
annem dorukla ilgileniyor kız kardeşim çalışıyor her iş bana bakıyor anlıycan
doğuma yakın ve doğumdan sonra doruka gerekli olan ihtiyaçları çıkıp alamam diye şimdiden fazla fazla aldım ne yapayım canım
eşim fazla kalamaz annem de beni ve dorukla bebeği yalnız bırakıp uzun uzun alışveriş yapamaz diye şimdiden aldım herşeyi
doruk daha önemli bebeğe zaten bez ve mamadan başka bişey gerek olmaz ilk etapta onuda alır kardeşim ama diğerleri zor olur
doruka bez ıslak mendil koliyle süt kıyafet ayakkabı iç çamaşırı ve bolca sevdiği yiyeceklerden aldım ki doğum zamanı sorun olmasın diye
inan herşeyi düşünmek ve yapmak bana kalıyor
bebeğe bile lk aylardan sonra giyeceği kıyafet ve ihtiyaçları aldım 2 çocukla alışveriş zor olur diye
böyle işte canım bugünlerde son hazırlıklarda uğraşıyoruz
hafta içinde yatağınıda hazırlıycaz kısmetse bitecek tüm hazırlıklar.
resim ekleme olayına gelince herşeyi ütüleyip kaldırdım inan doruk herşeyi dağıtıyor diye o uyurken hazırldım hep
kısmetse üzerinde görürsünüz inşallah cicilerini teyzesi
bolca resim eklerim
yeğenini de tekrar tebrik edrim allah mutluluklarını daim etsin
huzurla sağlıkla ağız tadıyla geçinsinler inşallah
kızlar iyi akşamlar ya ben salatı tefriciye duasına basladım ama onun süresi varmış dogrumu
ben dün basladım 10 gün içinde bitmesi gerekliymiş ama benim ayın 2 adet günüm yetiştiremem
bide tefriciye duasını okumadan önce ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.
bu şekilde baslamadım direk niyet ettim ve salatı tefriciye duasını okumaya basladım cünkü bilmiyodum şimdi internetten arastırırken gördüm
tekrar başlayayımmı offff kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?