Dokuz Doğuranlar

selam canım
evet bende hep işlerimi mecburen kendim görüyorum
çok teşekkür ederim doruk ve defne adına.
Az kaldı teyzesi resimleri doğunca yayınlarım merak etme sen nasılsa eşim tecrübeli doruktan ben yapamasamda o ekler ben gösteririm ona

hoşgeldin hemşerim gözlerimiz yollarda kalmıştı valla
çok şükür iyi haberinizi aldık
arada bir gir 2 satır bişey yaz merak ediyoruz bebişleri ve annelerini :)
maşallah 4 ayınız bitmiş
artık bundan sonra fazla bulantıların olmaz inşallah cnm
kendine ve bebişe iyi bak
bu arad belenay abladan haberiniz varmı uzun süredir girmemiş

bende merak ettim inşallah iyilerdir

dünde topiğe uğramayan kalmamış
eskilerden firdevs gelmiş hg firdevs
jonybravo sende hoşgeldin cnm
eleyna selam canım biz iyiyiz sen nasılsın

he kk da çok meraklı arkadaşlarım var hele içlerinden biri görmezse çatlar de

gözün aydın cnm Allah kavuştursun
yahu niye izin vermezler anlamıyom
adam evli ve çocuklu
bu denizcilerin hiçmi sorumlulukları olmayacak zaten ailelerini çok sık göremiyorlar önemli günlerde hastalıkta niye bu kadar zor izin veriyolar sinir oldum şimdi

çok sağol canım benim darısı sizin başınıza inş.

canım benim allah dualarını kabul etsin
benim pek bilgim yok bu konuda ama dua okumanın zamanı olmaz diye düşünüyorum sen içini temiz tut ve oku duanı

maşallah 4 ayınız bitmiş canım
kaldı 5 ayınız hayırlısıyla
vakit buldukça uğra bizi yalnız bırakma canım

he kk da çok meraklı arkadaşlarım var hele içlerinden biri görmezse çatlar de
TAMAM CANIM AYNEN BÖYLE SÖYLİYCEM EŞİME

çok zor canım denizci eşi olmak beklemek sabretmek ama ne yapalım işi bu
doğum allahtan sezeryan normal olsa belki yetişemez çünkü ne zaman olduğu belli olmaz o da izin ayarlayamazdı
önemli durumlarda bile yurt dışındalarsada en yakın limana gemiyle gidip oradan uçağa binip gelmesi gerekiyorki bu bazen 2 günü bile bulur
allah korusun ölüm olsa ne olur bilmiyorum açık okyanusta olunca bazen haftalarca haber alamıyoruz.

allah sağsalim kavuştursun kocikinede kızınada canım benim

bi yandan ne güzel sevgili gibisiniz hep bi özlem bi kavuşma var iyi tarafından bak canım

çok iyi niyetli bakar gördüm kendimi

kızlar herkese merhaba hepinize teşkkür ederim divinty canım ben 250 tane okumustum ozaman ben o niyet duası için tekrar baslıyayım
arkadaslarım allah hepimizin dualarını kabuletsin beryal canım eşin geliyomuş cok sevşndim gözün aydın

sen iyi olda canım hiç girmesende duamdasın rabbim senide paşamızıda korusun erkek he çok svindim canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmhemen isim düşünmeye başla bizde bişiler düşünürüz

merhabaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmm

kızlar bugün sabahtan beri agladım moralim bozuk rüyamda yeni dogum yapıyorum bi oğlum oluyo
ama sonra rüyamdada onun rüya oldugunu görüyorum ve bebğim diye armaya baslıyorum
allahım artık rüyalarımıza girer oldu rabbim büyüksün bizede bu güzel duyguyu tatdırmayı nasip et

hiç unuturmuyuz çılgın kız anne oldun bebiş senin hakkından gelio bak bure bile gelemiyosun

canım benim kötü rüya görünce euzu besmele ek ve 11 ihlası şerif oku ben neler görüyorum ah canım ahhhhhhhh ben kız istiyorum adınıda zeynep koyucam her gece zeynebi rüyamda uyutuyomusum hatırlamıyorum uyanınca ama bazen ağlayarak uyanıyorum ayaklarımı sallıyomusum zeynep hadi uyu diomuşum ninni sölüyomusum eşim anlatıyo ağlayıncada uyandırıyo kızıyo bana

selam canım nasılsın haksever namaz kılıp gelicem gülüm 10 dakika sonra öptüm

ben kıldım alllah kabul etsin canım benimde misafir işlerim bitti şimdi eşim götürdü geçircekarabalarına bindircek ohh be bu işte bitti evimde yanlızım tır geçti sanki üstümden ama bitti alnımın akıyla geçirdim bu haftayıda

dalga geçme kız özge =relax ne kadar sakin bi insanım bi bilsen

divinity beryal canlarım çok sağolun teşekkür ederim .ismini beğenmenizede çok sevindim

Allah korusun kalbini ferah tut .. mesleği o eşinin ..kısmetiniz denizdenmiş ..

Allah kabul etsin cnm

tefriciye okumanın adabı biraz uzunmuş
özelden yazıyım sana ona göre başla cnm

bebişim bugün bende çok korkunç rüyalar gördüm hayır olsun inşallah
şeytan sana vesvese veriyor, isyan ettirmeye çalışıyor Allaha ..bolca besmele çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…