kurta sormuşlar ensen niye kalın diye
oda kendi işimi kendim yaparım demiş
bende her işimi kendim yapıyorum.. Ne kadar zorlansamda ağlasamda zırlasamda yinede kimseye eyvallah etmiyom
Aldıklarını iyi günlerde giysinler doruk ve defne kardeşler :)
senide sıkboğaz etmiş olmayım cnm illa resim diye ..şurda üzerinde görmemize sayılı günler kaldı
hayırlısıyla inşallah sende kucağına alırsın defne hanımı :)
hoşgeldin hemşerim gözlerimiz yollarda kalmıştı vallacanım arkadaşlarım nasılsınız biliyorum uzun zamandır gelemedim topiğe kızlar sizleri ihmal ettim ama yeminle hep aklımdasınız dualarımdasınız benim bulantılar ara ara devam ediyor kızlar sabah kalkıp ablama gidiyorum akşam eşimle geliyorum bilgisayar başına oturmaya fırsat kalmıyor zaten halimde olmuyor hiç.4 aylık olduk biz teyzeleri yavrumla geçen hafta dr.gittim yüzde yetmiş erkek dedi bebişime haftaya yine gitcem bulantılarım dışında yaramazlık yok çok şükür.sizlerde iyisinizdir inşallah eşim erken geldiği zamanlarda akşamları uğrarım kızlar iyi olusam çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
bu arad belenay abladan haberiniz varmı uzun süredir girmemiş
selam canım
evet bende hep işlerimi mecburen kendim görüyorum
çok teşekkür ederim doruk ve defne adına.
Az kaldı teyzesi resimleri doğunca yayınlarım merak etme sen nasılsa eşim tecrübeli doruktan ben yapamasamda o ekler ben gösteririm ona
Günaydın canlarımmmmmmmmmm
bugün eşim aradı zorla izin alabilmiş şirketten kısmetse 25 aralıkta gelicek doğum için
izin çok zor kullanıyor eşim denizci olduğunda geminin hangi tarihte nerede olduğu bilinmiyor çok korkuyordum yurtdışında olurda yetişemez diye.ama eşim şimdiden dilekçe yazmış aralık 25 gibi evimizde olacak kısmetse .
tatlıbebek canım allahım analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah çok sevindim canım bizde bakalım istiyoruz artık hümayı abla yapmak tabi allahım verirse ne güzel bak ablası ilgilenir artık...
canım benim allah dualarını kabul etsinkızlar iyi akşamlar ya ben salatı tefriciye duasına basladım ama onun süresi varmış dogrumu
ben dün basladım 10 gün içinde bitmesi gerekliymiş ama benim ayın 2 adet günüm yetiştiremem
bide tefriciye duasını okumadan önce ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
* sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.
Bu şekilde baslamadım direk niyet ettim ve salatı tefriciye duasını okumaya basladım cünkü bilmiyodum şimdi internetten arastırırken gördüm
tekrar başlayayımmı offff kafam karıştı
canım arkadaşlarım nasılsınız biliyorum uzun zamandır gelemedim topiğe kızlar sizleri ihmal ettim ama yeminle hep aklımdasınız dualarımdasınız benim bulantılar ara ara devam ediyor kızlar sabah kalkıp ablama gidiyorum akşam eşimle geliyorum bilgisayar başına oturmaya fırsat kalmıyor zaten halimde olmuyor hiç.4 aylık olduk biz teyzeleri yavrumla geçen hafta dr.gittim yüzde yetmiş erkek dedi bebişime haftaya yine gitcem bulantılarım dışında yaramazlık yok çok şükür.sizlerde iyisinizdir inşallah eşim erken geldiği zamanlarda akşamları uğrarım kızlar iyi olusam çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
TAMAM CANIM AYNEN BÖYLE SÖYLİYCEM EŞİMEhe kk da çok meraklı arkadaşlarım varhele içlerinden biri görmezse çatlar de
gözün aydın cnm Allah kavuştursun
yahu niye izin vermezler anlamıyom
adam evli ve çocuklu
bu denizcilerin hiçmi sorumlulukları olmayacakzaten ailelerini çok sık göremiyorlar önemli günlerde hastalıkta niye bu kadar zor izin veriyolar sinir oldum şimdi
divinity beryal canlarım çok sağolun teşekkür ederim .ismini beğenmenizede çok sevindim
Günaydın canlarımmmmmmmmmm
bugün eşim aradı zorla izin alabilmiş şirketten kısmetse 25 aralıkta gelicek doğum için
izin çok zor kullanıyor eşim denizci olduğunda geminin hangi tarihte nerede olduğu bilinmiyor çok korkuyordum yurtdışında olurda yetişemez diye.ama eşim şimdiden dilekçe yazmış aralık 25 gibi evimizde olacak kısmetse .
canım arkadaşlarım nasılsınız biliyorum uzun zamandır gelemedim topiğe kızlar sizleri ihmal ettim ama yeminle hep aklımdasınız dualarımdasınız benim bulantılar ara ara devam ediyor kızlar sabah kalkıp ablama gidiyorum akşam eşimle geliyorum bilgisayar başına oturmaya fırsat kalmıyor zaten halimde olmuyor hiç.4 aylık olduk biz teyzeleri yavrumla geçen hafta dr.gittim yüzde yetmiş erkek dedi bebişime haftaya yine gitcem bulantılarım dışında yaramazlık yok çok şükür.sizlerde iyisinizdir inşallah eşim erken geldiği zamanlarda akşamları uğrarım kızlar iyi olusam çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
kızlar herkese merhaba hepinize teşkkür ederim divinty canım ben 250 tane okumustum ozaman ben o niyet duası için tekrar baslıyayım
arkadaslarım allah hepimizin dualarını kabuletsin beryal canım eşin geliyomuş cok sevşndim gözün aydın
selam canlarım nasılsınız
herkes iyidir inşallah biz iyi sayılırız günler hızlı geçiyo mübarek zaman değil sanki su iyice büyüdük ve iyice yaramaz olduk
bugün allaha şükür ettim bana kız evladı verdiği için böle bişe yok ağlayıp durdum
almış eline bi bez heryeri silmeye çalışıyo şimdilik heryeri aynı bezle siliyo yakında farklı bezlerle silmeyide öğrenir heralde
getir götür al ver anlıyo oyuncakları birlikte topluyoruz anlamadığı tek şey yapma oraya elleme oraya gitme aslında oonlarıda anlıyoda işine gelmiyo sanırımuykumuz hala düzensiz azı dişlerimiz geliyo sanırım iyice cozuttu buara
hep dualarımdasınız emin olun onun yaptığı her güzel davranışta rabbime dua ediyorum allahım yalvarırım bu güzelliği başta arkadaşlarıma ve isteyen herkese yaşat die
tez zamanda meleklerinize kavuştursun rabbim emin olun bu duyguyu yaşayacaksınız er yada geç
eşlerinize bol bol keçiboynuzu pekmezi ve çayı yedirin içirin
elifela babasının 1 hafta boyunca keçiboynuzu kürü sayesinde oluştu ve preseed la içime yapıştı
bol bol dua edin ben etmiyodum gerçi biliyosunuz iyice isyankar olmuştum ve hiç bi zaman anne olamıcama inanmıştım
ve o ay herşeyi salladım olmassa olmasın allahım sen bilirsin istmeyene veriyosun ne diyebilirmki dedim adet olduğuma üzülmedim ve oldu
dalga geçerdim hep neymiş kafada bitirince oluyomuş die ama cidden ölemiş
ALLAHIM TEZ ZAMANDA MELEKLERİNİZİ GÖBÜŞÜNÜZE KONDURSUN
HEPİNİZİ SEVİYORUM
BENİ UNUTMAYIN
merhabaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmm
kızlar bugün sabahtan beri agladım moralim bozuk rüyamda yeni dogum yapıyorum bi oğlum oluyo
ama sonra rüyamdada onun rüya oldugunu görüyorum ve bebğim diye armaya baslıyorum
allahım artık rüyalarımıza girer oldu rabbim büyüksün bizede bu güzel duyguyu tatdırmayı nasip et
selam canım nasılsın haksever namaz kılıp gelicem gülüm 10 dakika sonra öptüm
bunu diyen bizim özgemi yoksa onun yerine başkası felanmı yazdı
relaxx relaxxx özge relaxxx relaxxxx hahahahahyyyyyy
kız özge ilk defa ağzından böyle bişey duydum yani yazından iyi gördüümmm seni relaxxxxxxxxxxxx
divinity beryal canlarım çok sağolun teşekkür ederim .ismini beğenmenizede çok sevindim
Allah korusun kalbini ferah tut .. mesleği o eşinin ..kısmetiniz denizdenmiş ..TAMAM CANIM AYNEN BÖYLE SÖYLİYCEM EŞİME
çok zor canım denizci eşi olmak beklemek sabretmek ama ne yapalım işi bu
doğum allahtan sezeryan normal olsa belki yetişemez çünkü ne zaman olduğu belli olmaz o da izin ayarlayamazdı
önemli durumlarda bile yurt dışındalarsada en yakın limana gemiyle gidip oradan uçağa binip gelmesi gerekiyorki bu bazen 2 günü bile bulur
allah korusun ölüm olsa ne olur bilmiyorum açık okyanusta olunca bazen haftalarca haber alamıyoruz.
kızlar herkese merhaba hepinize teşkkür ederim divinty canım ben 250 tane okumustum ozaman ben o niyet duası için tekrar baslıyayım
arkadaslarım allah hepimizin dualarını kabuletsin beryal canım eşin geliyomuş cok sevşndim gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?