ikisinede başlayımsen bence önce tefriciyeye basla sonra fetih suresine basla
ben pek bilmiyorum fetih surasini cesaaret edemedim aslında okuya okuya öğrenirim
41 yasine baslarsa yardım ederim elimden geldiğince
zaten namazı yeni başladım cok uzaklaşmıştım allah affetsin bi kılıyom bi bırakıyom
kuranıda aklıma geldikçe okuyom hiç olmazsa sana yardım ederken bende düzenli okumuş olurum
şubat yada martta galiba canım özelle gitcekler de tam belli değil daha ama oku anca bitirirriz valla
hoşgeldin nasılsın
allah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda kalırsın hamile ikinicye
ya canım ozaman ben eşimin tayini için müncüyeyi okuyayım kac tane okumam gerek
bide büyük istiğfar nası oluyo kuralları neler sen bi yazsan bendemi yapsam
ayyy bi gaza geldim sormayınhepsini birden okuyasım geldi
canım azmedince daha fazla bile okuyon bizim bi arkadaş 1000 tanesini aldı biride 50 tanesini geriside bana kaldı
vale arkadaşların senin içinmi okuyacaklar cnmcanım azmedince daha fazla bile okuyon bizim bi arkadaş 1000 tanesini aldı biride 500 tanesini geriside bana kaldı
fetih suresi 4buçuk sayfa mış
meryem suresi 7buçuk sayfaydı:18: kaç kere 41 tane okuyup hatim ettim ama genede ezberleyemedimama çok hızlı okuyorum artık ezber gb
hosbulduk canım sen nasılsın cok sukur bende ıyım neguzel herkes burda bugun
hoşgeldin nasılsın
allah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda kalırsın hamile ikinicye
ya canım ozaman ben eşimin tayini için müncüyeyi okuyayım kac tane okumam gerek
bide büyük istiğfar nası oluyo kuralları neler sen bi yazsan bendemi yapsam
ayyy bi gaza geldim sormayınhepsini birden okuyasım geldi
canım azmedince daha fazla bile okuyon bizim bi arkadaş 1000 tanesini aldı biride 50 tanesini geriside bana kaldı
münciye 1000 taneden oluyo canım o kolay ezberlersin hemen inşallah bi usulü yok niyet et başla bitirirsin zaten
büyük istigfarda da bi usl bi sayı yok ben her sabah namazından sonra rabıta yapıyorum rabıta nedir bilir misiniz bilmiyorum ama gözünü kapatıp bu büyük istigfarı 7 selavatları okuyup dünyalık hiç bişeyi düşünmeden sadece ahireti düşünüyosun kalbindeki kötülükleri unutup sadece rabbine irticada bulunuyosun peygamber efendimize dua ediyosun dua istiyosun başını kalbine dogru eğip dua ediyosun sonrada allahın ismiyle tesbih çekiyosun dua ediyosun eben okuyo okuyo ezberledim coğunu 3 tane kaldı allahın izniyle onlarıda ezberlerim
eleyna niydiyon psikolojin nasıl
ya ben pek hızlı okuyamıyom ondan dolayıda cesaret edemiyomfetih suresi 4buçuk sayfa mış
meryem suresi 7buçuk sayfaydı:18: kaç kere 41 tane okuyup hatim ettim ama genede ezberleyemedimama çok hızlı okuyorum artık ezber gb
maşallah ozaman sana sen basla bakalım bende bugün tefriciyeye tekrar niyetlenecemikisinede başlayım
tefriciyeye cuma fetihe cumartesi başlarım
canım asıl benim sana yardımım olursa söyle yani hızlı okurum biraz 6 dakika sürmez 1 yasin
namazdan ve kurandan bende çok uzaklaştım cnm .. en kısa zamanda benimde geri başlamam ve birdaha bırakmamam lazım
olur cnm o zamana kadar ne hatimi yaparsam onu gönderirim bende
Allah razı olsun
he iyi denk geldi bugün güzel olduhosbulduk canım sen nasılsın cok sukur bende ıyım neguzel herkes burda bugun
merhaba vale_14 evet uzun zamandır yoktum eşim iş değiştirdi başka bir yere taşınmak zorunda kaldık netim yoktu giremedim canım sen nasılsın bende iki düşükle sonuçlanan hamilelik dışında bi değişiklik yok malesefrozalinnnnnnnn nasılsın gecen baktım profiline uzun zamandır girmmeiştinn
ya ben pek hızlı okuyamıyom ondan dolayıda cesaret edemiyom
maşallah ozaman sana sen basla bakalım bende bugün tefriciyeye tekrar niyetlenecem
sorma canım bende cok uzaklaşmıştım pazartesi tekrar basladım namaza arkasından tefriciyeyede basladım
acab 41 yasinedemi başlasam dur tefriciyeyi biraz ilerleteym onada başlıyaym okurken kayınvalimdele görümcemede veririm
biter allahın izniyle
he iyi denk geldi bugün güzel oldu
ikisinede başlayım
tefriciyeye cuma fetihe cumartesi başlarım
canım asıl benim sana yardımım olursa söyle yani hızlı okurum biraz 6 dakika sürmez 1 yasin
namazdan ve kurandan bende çok uzaklaştım cnm .. en kısa zamanda benimde geri başlamam ve birdaha bırakmamam lazım
olur cnm o zamana kadar ne hatimi yaparsam onu gönderirim bende
Allah razı olsun
ya ben pek hızlı okuyamıyom ondan dolayıda cesaret edemiyom
maşallah ozaman sana sen basla bakalım bende bugün tefriciyeye tekrar niyetlenecem
sorma canım bende cok uzaklaşmıştım pazartesi tekrar basladım namaza arkasından tefriciyeyede basladım
acab 41 yasinedemi başlasam dur tefriciyeyi biraz ilerleteym onada başlıyaym okurken kayınvalimdele görümcemede veririm
biter allahın izniyle
haksever münciye dediğin tüncinamı cnm :26:
canım sen kendininkine basla beni düşünme ben tek başımayım ya hem zamanım gecer hemde biraz olsun dine yönelmiş olurumvale arkadaşların senin içinmi okuyacaklar cnm
eğer öyleyse sanada yardım edebilirim ben
ben seni sadece kendin okuyacan sanıyodum onun için teklif etmedim yardım etmeyi
bunlar zaten bilinen sureler hepsinide hızlı okuyorum
tamam canım ben arastırayım yapayım bi yerde okumuştum bebeği olmayanlar bol bol istiğfar etsin yazıyodumünciye 1000 taneden oluyo canım o kolay ezberlersin hemen inşallah bi usulü yok niyet et başla bitirirsin zaten
büyük istigfarda da bi usl bi sayı yok ben her sabah namazından sonra rabıta yapıyorum rabıta nedir bilir misiniz bilmiyorum ama gözünü kapatıp bu büyük istigfarı 7 selavatları okuyup dünyalık hiç bişeyi düşünmeden sadece ahireti düşünüyosun kalbindeki kötülükleri unutup sadece rabbine irticada bulunuyosun peygamber efendimize dua ediyosun dua istiyosun başını kalbine dogru eğip dua ediyosun sonrada allahın ismiyle tesbih çekiyosun dua ediyosun eben okuyo okuyo ezberledim coğunu 3 tane kaldı allahın izniyle onlarıda ezberlerim
maşallahhiç böyle olmamıştık son günlerde
bi dünya işim var ama pc başından kalkamıyom
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemîil-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîis-seyyiât ve terfeunâ bihâ alâd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâl-ğayât min cemiîl-hayrâti fîl-hayâti ve badel-memât birahmetike Yâ erhamer-rahimîn. Hasbunellahu ve nimel vekîl, nimel mevlâ ve nimen-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileykel-masîrhaksever münciye dediğin tüncinamı cnm :26:
iyim saol sen nasılsın? piskolojimi sorma canım sabaha kadar uyuyamıyorum artık
rahatsız oluyorum agrılarım oluyor herşeyin hayırlısı bakalım.
merhaba vale_14 evet uzun zamandır yoktum eşim iş değiştirdi başka bir yere taşınmak zorunda kaldık netim yoktu giremedim canım sen nasılsın bende iki düşükle sonuçlanan hamilelik dışında bi değişiklik yok malesef
bende iyiyim çok şüküriyim saol sen nasılsın? piskolojimi sorma canım sabaha kadar uyuyamıyorum artık
rahatsız oluyorum agrılarım oluyor herşeyin hayırlısı bakalım.
Allah kabul etsin şimdiden hepimizin bütün dualarınıya ben pek hızlı okuyamıyom ondan dolayıda cesaret edemiyom
biter allahın izniyle
rozalin hoşgeldinmerhaba vale_14 evet uzun zamandır yoktum eşim iş değiştirdi başka bir yere taşınmak zorunda kaldık netim yoktu giremedim canım sen nasılsın bende iki düşükle sonuçlanan hamilelik dışında bi değişiklik yok malesef
canım tefriciye değilde münciye okusan daha iyi olur tefriciye ahiret hayatı için istekler içinmiş münciye dünyalık istekler içinmiş canım sen bilirsinde söliyim dedim bak meryem suresinide deneyin ben çok seviyorum emryem suresini çünkü anlamınıda okuyorum hep ağlıyorum sanki bizim için yazılmış çocu olmayanlar için yani anlamını okuyun anlarsınız hz zekeriyadan bahsediyo hz zekeriya çok yaşlıymış eşide allaha dua etmiş ben yaşlıyım benim çocum olmaz ama rabbim sen ol dersen olur sana hiç bişey zor değildir gb sözlerle dua etmiş ve çocu olmuş hz meryemden baf-hsediyo ona nasıl eşi olmadan erkek eli değmeden evlat verdiğini o evladın ne mubarek ne mucizelerle olduğunu hz meryeme nasıl sus die emir geldiğini onca iftiralara onca işkencelere nasıl sustugu anlatılıyo ben çok etkilenmiştim ve ağlamıştım anlamlarını okuyarak edilen dualar daha kalben ve içten oluyo bence
canım benim cok gecmiş olsun kaç haftalık düştü bende düşük yapıyodum ya sürekli bende perde varmış sende iyi bi dr gitsen belki öyle bişe vardırmerhaba vale_14 evet uzun zamandır yoktum eşim iş değiştirdi başka bir yere taşınmak zorunda kaldık netim yoktu giremedim canım sen nasılsın bende iki düşükle sonuçlanan hamilelik dışında bi değişiklik yok malesef
canım tefriciye değilde münciye okusan daha iyi olur tefriciye ahiret hayatı için istekler içinmiş münciye dünyalık istekler içinmiş canım sen bilirsinde söliyim dedim bak meryem suresinide deneyin ben çok seviyorum emryem suresini çünkü anlamınıda okuyorum hep ağlıyorum sanki bizim için yazılmış çocu olmayanlar için yani anlamını okuyun anlarsınız hz zekeriyadan bahsediyo hz zekeriya çok yaşlıymış eşide allaha dua etmiş ben yaşlıyım benim çocum olmaz ama rabbim sen ol dersen olur sana hiç bişey zor değildir gb sözlerle dua etmiş ve çocu olmuş hz meryemden baf-hsediyo ona nasıl eşi olmadan erkek eli değmeden evlat verdiğini o evladın ne mubarek ne mucizelerle olduğunu hz meryeme nasıl sus die emir geldiğini onca iftiralara onca işkencelere nasıl sustugu anlatılıyo ben çok etkilenmiştim ve ağlamıştım anlamlarını okuyarak edilen dualar daha kalben ve içten oluyo bence
haksever masallah bundan sonra sen benim hocamsın bana ders vericeksin ne güzel seyler biliyosuncanım bende ezbere bilmiyorum bende hızlı okuyamam daha önce hiç okumadım desem yeridir 5 kere okumamışımdır yani mukabelelerde hergün okuyolar bi ordan duymuşluğum var ne güzel bu vesileylede okumuş hızlandırmış oluruz başla başlada birbirimizde destek oluruz hadi
canım sen kendininkine basla beni düşünme ben tek başımayım ya hem zamanım gecer hemde biraz olsun dine yönelmiş olurum
zorlanırsam kaynana ve görümcemede veririm onlarda okur ama ben kendim okumak istiyom dün arkadas cok ısrar edince verdim
tamam canım ben arastırayım yapayım bi yerde okumuştum bebeği olmayanlar bol bol istiğfar etsin yazıyodu
maşallah
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr
münciye bu sanırım
canım allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?