birlikten kuvvet doğar cnm inşllah dualarınız kabul olur bende meryem suresini çok okumuştumhoşgeldin citos :)
bizde bu aralar azim ettik herşeyi topikçe yapmaya çalışıyoruz işte
serdoşu çok öptüm güle güle
amin inşallah ALLAH'ım sizlerede göstersin en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizeallah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda kalırsın hamile ikinicye
birlikten kuvvet doğar cnm inşllah dualarınız kabul olur bende meryem suresini çok okumuştum
amin inşallah ALLAH'ım sizlerede göstersin en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize
herkese günaydınnnnnnben hemen geçmişi okumaya başlıyorum....
teşekkür ederiz teyzesiçitosum senin şu serdoşun çok şeker ya ısır benim için onu olar m ı sıkıştır maşşalllah tü tütütüüüüüüüüüüüü
2 kere okumuştum ben..hatta birseferinde tatile bile kuranımı götürmüştüm ara vermeyim diyebirlikten kuvvet doğar cnm inşllah dualarınız kabul olur bende meryem suresini çok okumuştum
amin inşallah ALLAH'ım sizlerede göstersin en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize
günaydın elifcimherkese günaydınnnnnnben hemen geçmişi okumaya başlıyorum....
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
teşekkür ederiz teyzesiısırırım tabii hemde zevkle
azimli karı seniiiiiiiiiiiicitos günaydın..naber
ben hemen kacacam kocik uyuyo..uyanmadan kahvaltıyı hazırlayım
şşşşşştttt pist ben zayıfladım biliyonmu
30 kasım çarşamba menüm
kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı kaynar su
sabah:1 kk peynir
5 zeytin
yumurta salatası
el kadar pide
şekersiz çay
öğle:1 elma
bisküvi
çay (komşudaydım)
ara: yeşil çay
akşam:1 kase ıspanak çorbası
2 kaşık yoğurt
yatana kadar 1 havuç
çiğ brokoli ve karnıbahar
1 trabzon hurması
azimli karı seniiiiiiiiiiiikomşuda sadece çay mı içtin kız hahhaaaaaaaaaaaaa
yok cnm beni çağırınca gitmeden 1 elma yedim
ordada az bisküvi 7-8 tane , 1 demlikte çay içtim
bu gece çok kötü rüyalar gördümağlayarak uyandım kocikimi ölmüş gördüm çok korktum eşim evde bugün gözümü üstünden ayırmıyorum :18::18:hala içim titriyo allahım başımızdan eksik etmesin canım o benim herşeyim bugün evdeyiz başbaşa oruçluyuz bakalım pazartesiye kadar tutucaz aslında daha önce başlamak lazımdı muharrremin ilk on günü tutulcaktı ama tabi misafir felan vardı tuttamadık artık 5 gün tutucaz allah kabul etsin sizde tutun canalrım çok sevap bu arada muharrremin 1yle 10u arasındada namaz var kılarsanız yazayım canlarım
bi demlik çay mıkız ben bi çay bardana 5le 7 arası küp şeker atıyom
o kadar çay içsem 100kilo olurum herelde
hiç içmesem aklıma gelmez çayzorla içiyom oda şekerin kuvvetine
eferim sana azim ettikten sonra verirsin tabiicitos günaydın..naber
ben hemen kacacam kocik uyuyo..uyanmadan kahvaltıyı hazırlayım
şşşşşştttt pist ben zayıfladım biliyonmu
30 kasım çarşamba menüm
5 zeytin
yumurta salatası
el kadar pide
şekersiz çay
bisküvi
çay (komşudaydım)
ara: yeşil çay
2 kaşık yoğurt
yatana kadar 1 havuç
1 trabzon hurması
yuhh bir demlik çayı nasıl içtin kızyok cnm beni çağırınca gitmeden 1 elma yedim
ordada az bisküvi 7-8 tane , 1 demlikte çay içtim
hayırlara çıksın cnm bende çok görürüm böyle rüyalar ömür uzunluğuna çıkar derlerbu gece çok kötü rüyalar gördümağlayarak uyandım kocikimi ölmüş gördüm çok korktum eşim evde bugün gözümü üstünden ayırmıyorum :18::18:hala içim titriyo allahım başımızdan eksik etmesin canım o benim herşeyim bugün evdeyiz başbaşa oruçluyuz bakalım pazartesiye kadar tutucaz aslında daha önce başlamak lazımdı muharrremin ilk on günü tutulcaktı ama tabi misafir felan vardı tuttamadık artık 5 gün tutucaz allah kabul etsin sizde tutun canalrım çok sevap bu arada muharrremin 1yle 10u arasındada namaz var kılarsanız yazayım canlarım
SAĞOL CANIM EVET BİRYNDAN ÖZLEM GÜZEL KAVUMAK OLUNCAallah sağsalim kavuştursun kocikinede kızınada canım benim
bi yandan ne güzel sevgili gibisiniz hep bi özlem bi kavuşma var iyi tarafından bak canım
çok iyi niyetli bakar gördüm kendimi
SAĞOL ARKADAŞIM SENİNDE DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAHkızlar herkese merhaba hepinize teşkkür ederim divinty canım ben 250 tane okumustum ozaman ben o niyet duası için tekrar baslıyayım
arkadaslarım allah hepimizin dualarını kabuletsin beryal canım eşin geliyomuş cok sevşndim gözün aydın
CANIM BENİM RÜYANI HAYRA YOR Kİ HAYIRLI OLSUN.kızlar bugün sabahtan beri agladım moralim bozuk rüyamda yeni dogum yapıyorum bi oğlum oluyo
ama sonra rüyamdada onun rüya oldugunu görüyorum ve bebğim diye armaya baslıyorum
allahım artık rüyalarımıza girer oldu rabbim büyüksün bizede bu güzel duyguyu tatdırmayı nasip et
AMİN CANIM ÇOK SAĞOL
Allah korusun kalbini ferah tut .. mesleği o eşinin ..kısmetiniz denizdenmiş ..
HOŞGELDİN ÇİTOSUM NASILSIN CANIMslm kızlar
adımla çağırınca cevap vermek farz oldu üstüme
okuyup kaçıcaktım sessizce çarşıda işlerim vardı herkesler iyi okuduğum kadarıyla tatlıbebişinde kızı doğmuş ALLAH'ım analı babalı büyütsünberyalim kocikin gelicekmiş ALLAH kavuştursun cnm kızlar inşllah en yakın zamanda sizin bebişlerinizde gelir benim ümidim var bu topikteki herkesin er yada geç bebeleri gelecek biraz zaman biraz sabır gerekli bizde arayı fazla uzatmadan ikinciyi yapmaya karar verdik eşimle nasipse olur inşllah size iyi sohbetler ben kaçtım
hiç böyle olmamıştık son günlerde
bi dünya işim var ama pc başından kalkamıyom
hosbulduk canım sen nasılsın cok sukur bende ıyım neguzel herkes burda bugun
hoşgeldin canım benimmerhaba vale_14 evet uzun zamandır yoktum eşim iş değiştirdi başka bir yere taşınmak zorunda kaldık netim yoktu giremedim canım sen nasılsın bende iki düşükle sonuçlanan hamilelik dışında bi değişiklik yok malesef
amin canım inşallahcnm arkadaşım benim yaaaaaa inş.hayırlısıyla evinde senin yanında olur eşin.
Kızlar daha yazacaktım ama kızım uyandı gece uyuyunca girip geçmişi okuyacağım maşallah sayfalar çok ilerlemiş oku oku bitmiyor merak ettim ama bu gece okurum inş.öptüm hepiniziAllah'a emanet olun.....
selam canımhayırlı akşamlar kıslar hepinizi öpüyorum ama biraz üşütmüşüm neyse geçince öperim
hayır olsun canım ölü diri getirir derler bizde eşine ömür verdin hemde misafirin gelecekbu gece çok kötü rüyalar gördümAğlayarak uyandım kocikimi ölmüş gördüm çok korktum eşim evde bugün gözümü üstünden ayırmıyorum :18::18:hala içim titriyo allahım başımızdan eksik etmesin canım o benim herşeyim Bugün evdeyiz başbaşa Oruçluyuz Bakalım pazartesiye kadar tutucaz aslında daha önce başlamak lazımdı muharrremin ilk on günü tutulcaktı ama tabi misafir felan vardı tuttamadık artık 5 gün tutucaz allah kabul etsin sizde tutun canalrım çok sevap bu arada muharrremin 1yle 10u arasındada namaz var kılarsanız yazayım canlarım
30 kasım çarşamba menüm
5 zeytin
yumurta salatası
el kadar pide
şekersiz çay
bisküvi
çay (komşudaydım)
ara: Yeşil çay
2 kaşık yoğurt
yatana kadar 1 havuç
1 trabzon hurması
bu hafta ot çöp haftam çünkü kocik akşam yemeğinde işte oluyoreferim sana azim ettikten sonra verirsin tabiibakıyomda hep ot çöp yiyon gari iyi iyi eti az yersen daha çabuk verirsin
yuhh bir demlik çayı nasıl içtin kız
geçmiş olsun cnm doruk paşaya
MAŞALLAH KIZLAR COŞMUŞ DÜN TOPİK
BEN YOKTUM
DORUK HASTAYDI ATEŞLENDİ AMA ŞİMDİ İYİ MAŞALLAH
canım benim yediklerin çok az ve ekmek yok bu şekilde kilo vermen zor
mutlaka her öğün 2 dilimde olsa kepek ekmeği ye
bol su iç
günde 1 maden suyu iç içine limon sık ve hergün ya 1 parça
tavuk yada 3 köfte ye
sabah aç iken 2 bardak su iç üstüne 2 kuru kayısı ye 1 sat sonra kahvaltı yap
ve çay pek içme az yağlı süt iç bak böyle dene daha hızlı çalışacak metabolizman daha hızlı kilo verecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?