selam cancağazlarımmm...
Maalesef bu aralar çok sık giermiyorumm...işlerim çok yoğunnn akşamlarıda evde iş oluyotrr...
Bu arad dün gittim dr.a soldaki bir adet yumurtam 21mm olmuş bugün dxe ovitrella çatlama iğnemi oldum..ilişki günleri verdi..bugün c.tesi p.tresi iş başındayızz...ilşijkiden 15 dk. önce sıcak su torbası koy kasıklarına dedi ve belinin altıma yastık koy dedi...
Pazartesi rabdevu verdi..bakacak çatlamışmı diye..ayrıca bir ilaç daha verdi..4 tane ilsç içiyuorum gündee..valla bu ilaçlar beni felaket şişirdi...bugün iğnemi vuran eczacı dularla vurdu iğnemi..allah razı olsunn..geçen ayki bir besmele bile çekmemişti..bakalım kızlarr hayırlısı olsunn...
Herkezi öpüyorum kaynatmışsınız yine çok müsait değilimmm müsait olduğumda girip okurummm...
Benim merak edenlere yazayım dedimmm...
Kızlar dualarınıı esirgemeyin...
[/quote]Umut listesi (rabbim isteyen herkese nasip etsin )
1.divinityvildangel )<=====hadi yaw bi tane yaptın ikinciyide yapabilirsin ha gayret olacakkk
2.neslihan165:<=======şuan yoğun bu ay müjdeyi verecek inşallah
3.xaysex <======ayşem verdin kilolorı geri aldın al sanahemen ver onları sonrada bebiş gelsin koca göbek ol emi
4.rozalin <=========geçen geldin az geliosun gel kız arada merak ediyoruz senide:26:
5.sekerkiz67 <=====ben seni hiç görmüyorum nerdesin acep
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)<=========al bi kafaya takan daha bununda haberi yakındır
8.hira64<=====nerde
9.pinkrose<===nerdeeeee
:94::94::94::94::94::94:
çok güzel bir haber cnm inşallah güzel haberin devamı gelirselam cancağazlarımmm...
maalesef bu aralar çok sık giermiyorumm...işlerim çok yoğunnn akşamlarıda evde iş oluyotrr...
Bu arad dün gittim dr.a Soldaki bir adet yumurtam 21mm olmuş bugün dxe ovitrella çatlama iğnemi oldum..ilişki günleri verdi..Bugün c.tesi p.tresi iş başındayızz...ilşijkiden 15 dk. önce sıcak su torbası koy kasıklarına dedi ve belinin altıma yastık koy dedi...
Pazartesi rabdevu verdi..bakacak çatlamışmı diye..Ayrıca bir ilaç daha verdi..4 tane ilsç içiyuorum gündee..valla bu ilaçlar beni felaket şişirdi...Bugün iğnemi vuran eczacı dularla vurdu iğnemi..Allah razı olsunn..Geçen ayki bir besmele bile çekmemişti..Bakalım kızlarr hayırlısı olsunn...
Herkezi öpüyorum kaynatmışsınız yine çok müsait değilimmm müsait olduğumda girip okurummm...
Benim merak edenlere yazayım dedimmm...
Kızlar dualarınıı esirgemeyin...
teşekkür ederiz teyzesi
tamam o zaman proteini unutma sakın bol bol da su iç tatlım
inşallah kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın hem o zaman belki bebişinde gelir diet ve tedaviyle daha kolay ulaşman dileğiyle
öpüyorum
amin cnm yüreğine sağlıkAllahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
günaydın kızlar dün akşam üzeri adet oldum en azından 4 aydır tam gününde ve düzenli oluyorum cok şükür allahıma
yarın dr umdan randevu aldım bakalım ne gibi bi tedavi cizecek adet olduktan sonra detaylı bi şekilde konusuruz demişti
hepinizden dualarınızı bekliyorum zorlu ve sabır gerektiren bi süreçten geciyorum allahım yardımcım olsun
ama yılmak yok bebeğim inatçıysa ben ondan daha inatcıyım ve ben galip gelicem kızlar bazen düşünüyorumda
hakikaten rabbim ne eylerse güzel eyler ben evlendiğim ilk seneler cok sıkıntılar cektim o sıkıntıların arasında düşündüm bebeği
ama rabbim böyle layık gördü şu anda en azından evliliğim cok şükür düzene girdi eşim beni anlıyo artık kavga etmek yerine
konuşmayı tercih ediyoruz ikimizde birbirimizi alttan alıp sıkıntımızı anlaybiliyoruzcok şükür
yani artık bende eşimde bebek sahibi olmayı gercekten hazırız ve istiyoruz umarım en yakın zamandada bebeğimize kavusuruz
öpüyorum hepiniz bugünde sağlıklıyım ve sağlıklıyız hamd olsun allahıma
çok güzel bir haber cnm inşallah güzel haberin devamı gelir
hayırlı işler size
belenayla citos zayıfladıktan sonra hamile kaldılar
denemediğim bişey kalmadı
hiç kilo vermeyi denememiştim
birde bunu deneyeyim dedim
amin cnm yüreğine sağlık
hadi gözün aydın valerim
rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
beloşum başın saolsun ,Allah geride kalanlarınıza uzun ömürler versin , anneannenin mekanı cennet olsun
saol canım
kız kimin anneannesi ölmüş
vale tickerin çalışmıyokaç kilosun, hedefin kaç ,kaç kilo verdin hiçbiri görünmüyor cnm
daisypath diye bir site var ordan yapsana
yapamazsan yardımcı olayım
canım yapamadım ya onu becerememdi ayrıca benim kilo durdu veremiyom
bana tavsiyelerini yaz ya sende 8. takıma gelsene bacım ne güzel olur
BELENAY ablam basın saolsun güzel haberlerle dön inşallahh
ferihaaa
Firar
Hayt devam ediyor
Hepsini birden izlicez kocikle cumaları çok yoruluyoruz yaaaaa
günaydın kızlar dün akşam üzeri adet oldum en azından 4 aydır tam gününde ve düzenli oluyorum cok şükür allahıma
yarın dr umdan randevu aldım bakalım ne gibi bi tedavi cizecek adet olduktan sonra detaylı bi şekilde konusuruz demişti
hepinizden dualarınızı bekliyorum zorlu ve sabır gerektiren bi süreçten geciyorum allahım yardımcım olsun
ama yılmak yok bebeğim inatçıysa ben ondan daha inatcıyım ve ben galip gelicem kızlar bazen düşünüyorumda
hakikaten rabbim ne eylerse güzel eyler ben evlendiğim ilk seneler cok sıkıntılar cektim o sıkıntıların arasında düşündüm bebeği
ama rabbim böyle layık gördü şu anda en azından evliliğim cok şükür düzene girdi eşim beni anlıyo artık kavga etmek yerine
konuşmayı tercih ediyoruz ikimizde birbirimizi alttan alıp sıkıntımızı anlaybiliyoruzcok şükür
yani artık bende eşimde bebek sahibi olmayı gercekten hazırız ve istiyoruz umarım en yakın zamandada bebeğimize kavusuruz
öpüyorum hepiniz bugünde sağlıklıyım ve sağlıklıyız hamd olsun allahıma
SELAM KIZLAR nasılsınız bakalım.güzel bi hafta sonu geçirin inşallah..gelemedim bikaç gündür eşim senelik izninde malum yıl bitiyo bidahaki seneye devirde olmuyo.kullanalım dedik.ayın 12sinde işe başlıycak nasipse sonrada annem gelicek yağızın doğum günü için inşallah..ben pek iyi değilim idrar yollarım fena afedersiniz kanamam oluyodu adet dışı şimdide aşırı kaşıntı ve yanma var.randevu aldım çarşambaya bakalım artık.zaten oldum olası hep ya sistit olurum yada bol lökosit çıkar.kurtulamadım bi türlü.bu arada gözlerim uzzağı görmüyodu her gittiğimde göz numaram büyümesine karşın gözlük alıp atıyodum sağa sola.ama artık bulantılarım baş dönmem ve görmemem artınca tekrar gittim özele.nurtopu gibi 1.75 olmuş her iki gözümde nerdeyse şişe dibi takıcam.baktım olmuyo ilerliyo mecbur aldım gözlük..inşallah takıcam bu sefer..üst katımda inşaat var bunalıma girdim valla gürültüden.benden böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.arada gelirim.kendinize çokkk çokk iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?