Dokuz Doğuranlar

Beş yıllık uğraştan sonra artık bende Hamileyimmmmm Üstelik yumurtam büyümediği için aşılama tedavimin iptal edildiği bir ayda. Hemde kendiliğinden...Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Son düzenleme:
UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )<=====hadi yaw bi tane yaptın ikinciyide yapabilirsin ha gayret olacakkk
2.neslihan165:<=======şuan yoğun bu ay müjdeyi verecek inşallah
3.xaysex <======ayşem verdin kilolorı geri aldın al sanahemen ver onları sonrada bebiş gelsin koca göbek ol emi
4.rozalin <=========geçen geldin az geliosun gel kız arada merak ediyoruz senide:26:
5.sekerkiz67 <=====ben seni hiç görmüyorum nerdesin acep
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)<=========al bi kafaya takan daha bununda haberi yakındır
8.hira64<=====nerde
9.PinkRose<===nerdeeeee

:94::94::94::94::94::94:

[/QUOTE]

[/QUOTE]

iyi bizlere bahane bulmuşunda hani sen niye bişi yazmadınnnnnnçatlak seniiiii
verecem o kiloları nasıl aldıysam verecem vermeliyimde zatennnn56 olmam lazımmmmmm beynime kazıyımda inşallah verecem

gözün aydın canım hayırlısı ile al kucağına allah tamamına erdirsin inşallahhhh darısı bizlere

hayra yor hayr olsun canım bende ceviz gördüm elimi uaztıp alacak oluyom bi türlü alamıyom elime boş kalıyor bu arada cevizler öyle küçükde değil koca koca rüya tabirlerinede bakmadım acaba neyki
bende eşimi çok kaybederim rüyamda rarım ararım bi türlü bulamam aman anlatması bile çok kötü allah korusun
allah oruçlarını ve dualarını dualarımızı kabul etsin inşallahhh

bi demlik çay mı kız ben bi çay bardana 5le 7 arası küp şeker atıyom
o kadar çay içsem 100kilo olurum herelde
hiç içmesem aklıma gelmez çay zorla içiyom oda şekerin kuvvetine

valla benim eltiler geldilermi koca bi demlik çay pişirirler katarlar katarlar içerler kaynanamöyle der katıp katıp içtiler der sanki çayın tüpün şekerin parası kendi kesesinde çıkıyodu
bende severim ama bu aralar azaltmayı düşünüyom siğarayı nasıl bıraktım çaydan da kurtulmak istiyomçay ve siğaraya karşııı kötülüklkkkkkk

hayırlı akşamlarrrrrr güzellerrrrr nasılsınızzzz

beryal abalm doruk hasta diye okudum sanırım çok geçmiş olsunnnn iyi dimi şimdi

meltem ablam sennasılsın maşallah pek azimli gördüm seni bu gidişli pes etmessen sen verirsin kiloları ben inanıyom sana hadi bakem yüzümü kara çıkarma

eleyna hg din canım nasılsın oğluşun nasıl ismi ne olacak hayırlısı ile bi doğursaydın sende inşallah

haksever senide pek neşeil gördüm allah yüzünü her zaman güldürsün mutluluk seninle olsun hep inşallahhh:13::13::13:

amanda sibelimin kızı ev işi görürmüş severim ben onu uyyy şimdi ne tatlıdır ya

cemremmm nerdesinnn duru hanım nasıllllll öpüom sizi

elif sabah gelmişin cadı kızdan fırsat bulamadın dimiiiii nese iyi olunda varın gelmen

neslihan sen nie gelmiyon kızzz iyisindir inşallahhhh:2::2::2:

valem dualara başlamışsın canım allahım gönlünze göre versin bu tayin için banada dua et canım inşallah hakkınızda ne hayırlıysa orası çıksın canım allah gönlünze göre versin

dyd belenay yaren hakca tatlı bebek rozalin şekerkız sumoş bazı kayıp kızlarımız var inşallah herkes iyidr ama en azından gelipte iki satır bişi yazsalar ölmezler herhalde ama canları saolsun

[SUB][/SUB]Ceviz toplamak aile yaşantınızın mutlu olmasının belirtisidir. Rüyada ceviz ağacının meyvelerini koparan kimsenin sağlık sorunları hallolur Ceviz, salih kimseler, kardeslerle, bedenin sihhati ve uzun yolculukla da tabir edilir. Rüyayi gören kadin ise, uzun ömürlü olmasina isarettir.ayşe senmi görmüştün cevizi...

canlarım belenayla telden görüştüm ananesini kaybetmiş malesef canı çok sıkkındı ve kaynanası kayınpederide ona gelmişler kalmaya anca onlara yemek yapıom işe gidiom doluyum dedi haberiniz olsun 7aralıkta dr kontrolü var bakalım

selam cancağazlarımmm...

maalesef bu aralar çok sık giermiyorumm...işlerim çok yoğunnn akşamlarıda evde iş oluyotrr...

Bu arad dün gittim dr.a Soldaki bir adet yumurtam 21mm olmuş bugün dxe ovitrella çatlama iğnemi oldum..ilişki günleri verdi..Bugün c.tesi p.tresi iş başındayızz...ilşijkiden 15 dk. önce sıcak su torbası koy kasıklarına dedi ve belinin altıma yastık koy dedi...

Pazartesi rabdevu verdi..bakacak çatlamışmı diye..Ayrıca bir ilaç daha verdi..4 tane ilsç içiyuorum gündee..valla bu ilaçlar beni felaket şişirdi...Bugün iğnemi vuran eczacı dularla vurdu iğnemi..Allah razı olsunn..Geçen ayki bir besmele bile çekmemişti..Bakalım kızlarr hayırlısı olsunn...

Herkezi öpüyorum kaynatmışsınız yine çok müsait değilimmm müsait olduğumda girip okurummm...
Benim merak edenlere yazayım dedimmm...

Kızlar dualarınıı esirgemeyin...

hep aklımız da ve duamızdasın gülümmmmmmmm hadi bakalım çalış çalış

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

Amin..
Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin..

Özlediğim Kadar Sensin / Sevdiğim Kadar Bensin
.
Kadavradan ibaret bir gövde,
İmlası bozuk bir cümle..
Bir de aramızdaki büyüyen ...özlem..

Biliyorum gelmeyeceksin...
Ne sen olabileceğim gözlerinin dibinde..
Ne ben olabileceksin yüreğimin terinde..
Ama...
Bir cümle olduk biz..
Anlatım bozukluğuna meyal verdik ise de,
Sevgiye dair alıntılanmış,
En anlamlı söz olduk biz..
Bizden doğma mutluluğu var ettik
Sevda sağnağında...
Bizden olma bir fincan umudu tazeledik
Hayat çaydanlığında...

Ey kirpiklerinden sağdığım gökkuşağı yedi rengi,

Hüzünbaz hüzünleri unut..Ayak diblerine kök salmış siyah&#8217;ı da ..Koş yeni demlenmiş yürek demime..Sokul ve mevzilen gözlerinde kuruttuğum kirpiklerime..Şarkılar sustu biliyorum..Söz sırası bizde..Mutluluğumuzdan alıntı birkaç çift umudumuz var dudaklarımıza ördüğümüz..Erişmese de ellerimiz ellerimize, bir yolumuz var özleminde yürüdüğümüz..Sana kaç gel demiyorum..Biliyorum hakkım değil bu..Bırak kanlı bir savaşın içinde geçsin ömrümüz..Çilekeş bir sonbahar yaprağına özensin gözlerimiz..Aynı tende, aynı gölgede yürümese de mavi düşlerimiz, aynı sevdanın ıslak cümlelerinde büyüsün adımız..İlintilensin kokun Cennnetle, bize aidatlansın ayrılık...Ne fark eder ki..Ben sendeyim...Sen bende...Bükülse de cümlelerimiz , sökülse de alfabemiz biz bir cümleyiz..Sen ve ben...İki harf bir cümleden ibaret mutluluk...

Mutluluğuma umudumu bağışlayan,

Biliyorum özlem kör topal zamanlarında ilerliyoruz..Sen benden uzakta, ben senden ırakta yürümekteyiz..Dışı düşsüzlüğe gebe kalmış bir sabahın koynunda boyun bükmekteyiz..Bazen gözlerimiz nemlenmekte, bazen de özlem aramıza perdelenmekte..Ama bırakmak yok sevgili..Mutluluk umuda gark olmuşsa, artık dönüş yok bu yoldan..Ölüm ölümümüzü öldürmeden gitmek yok sevgili..Bırak ellerinden içmeyeyim bir bardak suyu..Bırak gözlerinde sabahlamasın yüreğim..Uzaklarda bana ait bir cümle ol yeter..Koynumda sonbaharları kurban edemesen de bırak yanımda hep umut ol yarınlara...

Sığlığıma / içimdeki yalnızlığa bir dirhem hayatı aşılayan,

Sus.Dikenli telleri dudaklarına getirip kanatma yaralarını..Kavuşmamanın ızdırabına kanıp içme hüznün şerbetini..Bak kör bir yüreğe sevgiyi öğretiyorsun..Büyüyor içimde ölen bir çocuk..Yarım değil cümlelerim..Mutluluk fiilinden umut deryası cümleler kuruyorum mavilere..Rüzgarı omuzlarıma alıp bulutlara yeni göç yolları buluyorum..Biliyorum her yol sana...Biliyorum her söz sana..Evet zor yaşadıklarımız..Zifiri bir karanlık ilerlediğimiz, bir ölüm kalım savaşı göğsümüzden sildiğimiz..

Bırak aramızdaki özleme bakıp durma..
Kefenle gözlerindeki ıslaklığı..
Gün vuslat zamanı..
Gün bizi bizde yaşatma anı..

Doldur gözlerine kız cocuğu hayallerini..
Yürü bana doğru harf harf..
Yürü bana doğru dua dua..
Bir de gelirken bana,
Bİr avuç maviyi çok görme sakın..

Unutma;
Özlediğim kadar Sen&#8217;sin..
Sevdiğim kadar Ben&#8217;sin..

&#8220; Seni özlemin en güzel yanı;
Seninle her gün yeniden doğmak mavilere..
Hep nefes al emi..
Seninle hayatlansın bu hayatım....&#8220;
..

teşekkür ederiz teyzesi
tamam o zaman proteini unutma sakın bol bol da su iç tatlım
inşallah kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın hem o zaman belki bebişinde gelir diet ve tedaviyle daha kolay ulaşman dileğiyle
öpüyorum

:123:

02 / 12 / 2011

CUMA
SAAT : 10.00

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
2.eleyna ____________ 20 NİSAN ______ ERKEK
3.sevgii:) ___________________________ KIZ
4.süpriz_mucize: ____________________
5...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
6.belenay: _________ 2 AĞUSTOS _____
7.dyd . ____________ 10 AĞUSTOS _____

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

sağol canım şimdi daha iyi
dün ateşi baya düştü
birşeylerde yemeye başladı
3 gün çok kötüydü yemek yemedi ateşide yüksekti şimdi allaha çok şükür iyiyiz teyzesi

başı sağolsun canım bendende çok selam söyle
7 aralıkta hayırlı haberlerle gelir inşallah

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…