neslihanı merak ediyorum ne alemde acaba yumoşları :26:
[/QUOTE]UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )<=====hadi yaw bi tane yaptın ikinciyide yapabilirsin ha gayret olacakkk
2.neslihan165:<=======şuan yoğun bu ay müjdeyi verecek inşallah
3.xaysex <======ayşem verdin kilolorı geri aldın al sanahemen ver onları sonrada bebiş gelsin koca göbek ol emi
4.rozalin <=========geçen geldin az geliosun gel kız arada merak ediyoruz senide:26:
5.sekerkiz67 <=====ben seni hiç görmüyorum nerdesin acep
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)<=========al bi kafaya takan daha bununda haberi yakındır
8.hira64<=====nerde
9.PinkRose<===nerdeeeee
:94::94::94::94::94::94:
Beş yıllık uğraştan sonra artık bende Hamileyimmmmm Üstelik yumurtam büyümediği için aşılama tedavimin iptal edildiği bir ayda. Hemde kendiliğinden...Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
bu gece çok kötü rüyalar gördümağlayarak uyandım kocikimi ölmüş gördüm çok korktum eşim evde bugün gözümü üstünden ayırmıyorum :18::18:hala içim titriyo allahım başımızdan eksik etmesin canım o benim herşeyim bugün evdeyiz başbaşa oruçluyuz bakalım pazartesiye kadar tutucaz aslında daha önce başlamak lazımdı muharrremin ilk on günü tutulcaktı ama tabi misafir felan vardı tuttamadık artık 5 gün tutucaz allah kabul etsin sizde tutun canalrım çok sevap bu arada muharrremin 1yle 10u arasındada namaz var kılarsanız yazayım canlarım
bi demlik çay mıkız ben bi çay bardana 5le 7 arası küp şeker atıyom
o kadar çay içsem 100kilo olurum herelde
hiç içmesem aklıma gelmez çayzorla içiyom oda şekerin kuvvetine
hep aklımız da ve duamızdasın gülümmmmmmmm hadi bakalım çalış çalışselam cancağazlarımmm...
maalesef bu aralar çok sık giermiyorumm...işlerim çok yoğunnn akşamlarıda evde iş oluyotrr...
Bu arad dün gittim dr.a Soldaki bir adet yumurtam 21mm olmuş bugün dxe ovitrella çatlama iğnemi oldum..ilişki günleri verdi..Bugün c.tesi p.tresi iş başındayızz...ilşijkiden 15 dk. önce sıcak su torbası koy kasıklarına dedi ve belinin altıma yastık koy dedi...
Pazartesi rabdevu verdi..bakacak çatlamışmı diye..Ayrıca bir ilaç daha verdi..4 tane ilsç içiyuorum gündee..valla bu ilaçlar beni felaket şişirdi...Bugün iğnemi vuran eczacı dularla vurdu iğnemi..Allah razı olsunn..Geçen ayki bir besmele bile çekmemişti..Bakalım kızlarr hayırlısı olsunn...
Herkezi öpüyorum kaynatmışsınız yine çok müsait değilimmm müsait olduğumda girip okurummm...
Benim merak edenlere yazayım dedimmm...
Kızlar dualarınıı esirgemeyin...
geçmiş olsun cnm doruk paşaya
tam 2 hafta olmuş ben diyete başlayalı zaman nasıl geçti hiç farkında değilim
her öğün istesemde ekmek yiyemem ben beryalcim ..senelerdir sadece kahvaltıda ekmek yiyorum oda 1 dilim çavdar ekmeği :)
benim kociş pek sebze yemez hatta hiç yemez , hep et yemeği yer
vildanla bende sebze yemeyi çok seviyoruz
onun için kocik gececiyken sebze yemeği çok yapıyorum
haftaya et balık tavuk günleri :) o zaman proteini bol bol depolarım
çayın yerine sütü içebilirim süt çok severim
zaten çaya şeker atmayı bırakınca eskisi kadar güzel gelmiyor tadı en fazla 2 bardak (ablam ,eltim ve komşularım varsa yanımda 1 demlik yetmiyor)
kuru kayısı için aradım kociki al akşama eve getir dedim
sağol canım şimdi daha iyihayırlı akşamlarrrrrr güzellerrrrr nasılsınızzzz
beryal abalm doruk hasta diye okudum sanırım çok geçmiş olsunnnn iyi dimi şimdi
Meltem ablam sennasılsın maşallah pek azimli gördüm seni bu gidişli pes etmessen sen verirsin kiloları ben inanıyom sana hadi bakem yüzümü kara çıkarma
Eleyna hg din canım nasılsın oğluşun nasıl ismi ne olacak hayırlısı ile bi doğursaydın sende inşallah
Haksever senide pek neşeil gördüm allah yüzünü her zaman güldürsün mutluluk seninle olsun hep inşallahhh:13::13::13:
Amanda sibelimin kızı ev işi görürmüş severim ben onu uyyy şimdi ne tatlıdır ya
Cemremmm nerdesinnn duru hanım nasıllllll öpüom sizi
Elif sabah gelmişin cadı kızdan fırsat bulamadın dimiiiii nese iyi olunda varın gelmen
Neslihan sen nie gelmiyon kızzz iyisindir inşallahhhh:2::2::2:
Valem dualara başlamışsın canım allahım gönlünze göre versin bu tayin için banada dua et canım inşallah hakkınızda ne hayırlıysa orası çıksın canım allah gönlünze göre versin
Dyd belenay yaren hakca tatlı bebek rozalin şekerkız sumoş bazı kayıp kızlarımız var inşallah herkes iyidr ama en azından gelipte iki satır bişi yazsalar ölmezler herhalde ama canları saolsun
canlarım belenayla telden görüştüm ananesini kaybetmiş malesef canı çok sıkkındı ve kaynanası kayınpederide ona gelmişler kalmaya anca onlara yemek yapıom işe gidiom doluyum dedi haberiniz olsun 7aralıkta dr kontrolü var bakalım
allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden sen bizleri koru allahım!
allahım!
Ihsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden sana sığınırız.bizlere yol göster allahım!
Allahım!
Sana itaat edilir, sen karşılığını verirsin; sana isyan edilir, sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur allahım!
Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al allahım! ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap ya rabbi! Allahım! Bizleri sen'i çok zikreden, sana çok şükreden, sen'den çok korkan, sana çok itaat eden, sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan sana teveccüh eden kullarından eyle.
Allahım!
"kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"
güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük allahım! Mahlukatın adedince, zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince hz. Muhammed (sas) ve o'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi sensin deyip sana yalvarıyor, halimizi sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim rabbimiz sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!
Amin..
Cumanız mübarek olsun, rabbim yapacağınız her türlü ibadet ve taatlerinizi kabul eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?