- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
selam canım hoşgeldinSELAM KIZLAR nasılsınız bakalım.güzel bi hafta sonu geçirin inşallah..gelemedim bikaç gündür eşim senelik izninde malum yıl bitiyo bidahaki seneye devirde olmuyo.kullanalım dedik.ayın 12sinde işe başlıycak nasipse sonrada annem gelicek yağızın doğum günü için inşallah..ben pek iyi değilim idrar yollarım fena afedersiniz kanamam oluyodu adet dışı şimdide aşırı kaşıntı ve yanma var.randevu aldım çarşambaya bakalım artık.zaten oldum olası hep ya sistit olurum yada bol lökosit çıkar.kurtulamadım bi türlü.bu arada gözlerim uzzağı görmüyodu her gittiğimde göz numaram büyümesine karşın gözlük alıp atıyodum sağa sola.ama artık bulantılarım baş dönmem ve görmemem artınca tekrar gittim özele.nurtopu gibi 1.75 olmuş her iki gözümde nerdeyse şişe dibi takıcam.baktım olmuyo ilerliyo mecbur aldım gözlük..inşallah takıcam bu sefer..üst katımda inşaat var bunalıma girdim valla gürültüden.benden böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.arada gelirim.kendinize çokkk çokk iyi bakın..
ooo hayırlı çalışmalar tatlımbu arada orucu açtıkmı bizim çlışmalar başlıyohehheheee malum günlerdeyizde bakalım sonuç kırmızı bayrak mı olcak gene
herkese güzel hafta sonları kıslar
kızlar selam herkese tedaviye basladık hadi hayırlısı yumoşlar için gonal-f ve ovitrelle iğne verdi çarsamba günü kontrol var hayırlısı bakalım
merhaba kızlar herkes güzel bir hafta sonu geçirir inş.kızlar alıntı yaparak cevap yazmayı çok istiyorum ama vaktim çok olmadığı için yapamıyorum lütfen kusura bakmayın ama okuyabildiğim kadar geçmişi okuyorum.kızım uyuyorken açabiliyorum laptopu uyuyuncada anca yemek iş güç derken az bir zaman kalıyor kendime ayırabildiğim...
valecim tedavin inş.hayırlı haberlerle sonuçlanır..
beryalcim sen nasılsın bebişin nasıl???sanada iyi haftasonları cnm....
meltem umarın sende iyisindir cnm :)
ayşe,haksever,dyd,yaren,neslihan,cmrmduru,tatlıbebek ve adı şuan aklıma gelmeyen tüm dostlarım hepiniz Allah'a emanet olun..inanın bende sizin gibi gelip sohbet etmek istiyorum ama bu yaza kadar cimcimem daha izin vermez bana koskoca çocuk oldu hala bensiz yan odaya dahi gitmiyor...sanırım daha doğduğunun farkında değil biz hala yapışık durumdayızkendinize iyi bakın kızlar dua bekleyenler dualarımdasınız....
canım hoşgeldin
süpermiş ya hayırlısı olsun ganolf iğneyle 2 arkadaşım hamile kaldı inşallah sanada yararlı olur
bende ovitrelle ile hamile kaldım
öhöö öhöö:2::2:
nerdesiniz yaww
ayşem sen nerdesin bakim
hayır olsunherkez çalışmaya gömüldü
gelen giden yok
hayırlısı olsun canım inşallah yumurtaların istenen düzeye gelirayy inşallah bakalım hayırlısı banada 4 gün gonalf kullanacaksın dedi sonra muayeneye cagırdı
muayeneye cagırdığı gün ovitrelle iğneyi vuracakmış bakalım dualarınızı esirgemeyin canım inşallah olur
öhöö öhöö:2::2:
nerdesiniz yaww
ayşem sen nerdesin bakim
hayır olsunherkez çalışmaya gömüldü
gelen giden yok
benim canım arkadaaşlarımmm hergün sizi okuyorum valla hep bakıyorum sakın bebeği olanlar gitti daha gelmiyorlar demeyin ne olurr valla hep bakıyorum ama benim kızım çok hareketli hep yanındayım ödüm kopuyo zarar verecek diye koşturuyorum arkasından inş rabbim isteyen herkese nasip ader bu duyguları öpüyorum sizi byyyy
buralardayımda malum halvet zamanı canım durmak yok yola devammmmm:
seninde orucunu allah kabul etsin canımmmmm bizlerede dua et olarmı allahım gönlüne göre versinnnnsende valede neslihanda divinty de bende böyle olalım inşallahhhhhhhhhhh
ama ne yazıkki biz daha doktor bulamadık
kızlar size bişi sorcam devlet özel muayhaneleri yasakladımı işte o kötü yaaaa hiç sevmiyom hastaneye gitmeyi ama bebeğim için gitcem kızım içinnnnnnnn:94::94::94:
beryalimmmmmmm kuzum benim tickerimi yapabilirmisin 1yılda kalmış 15 temmuz 2010 tarih canım
Selamlar canlarım
iyi pazarlar herkese
merhaba kızlar herkes güzel bir hafta sonu geçirir inş.kızlar alıntı yaparak cevap yazmayı çok istiyorum ama vaktim çok olmadığı için yapamıyorum lütfen kusura bakmayın ama okuyabildiğim kadar geçmişi okuyorum.kızım uyuyorken açabiliyorum laptopu uyuyuncada anca yemek iş güç derken az bir zaman kalıyor kendime ayırabildiğim...
valecim tedavin inş.hayırlı haberlerle sonuçlanır..
beryalcim sen nasılsın bebişin nasıl???sanada iyi haftasonları cnm....
meltem umarın sende iyisindir cnm :)
ayşe,haksever,dyd,yaren,neslihan,cmrmduru,tatlıbebek ve adı şuan aklıma gelmeyen tüm dostlarım hepiniz Allah'a emanet olun..inanın bende sizin gibi gelip sohbet etmek istiyorum ama bu yaza kadar cimcimem daha izin vermez bana koskoca çocuk oldu hala bensiz yan odaya dahi gitmiyor...sanırım daha doğduğunun farkında değil biz hala yapışık durumdayızkendinize iyi bakın kızlar dua bekleyenler dualarımdasınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?