amin cnm şifa Allahtan
benim kalbim bu heyecana fazla dayanamıyor ama..ben küsmek istemiyorum
kocikim okudu sen benle heycan olsun diemi küsüyon benim içimi parçalıyon diooooooooooooooooooo
:)) hahahaa fena yakalanmışsın haksever :))
hayatımızda zaten yeteri kadar heyecan ve acı verici şey var ..küsmeye birbirimizin kalbini kırmaya ne gerek var ..gerçi küsen benim ama haklı yere küstüm
ondan gelip özür dilemesini beklerdim..küslüğü uzatmasını değil
özelliklede bana hiç küsmemesi ,kırmaması ,üzmemesi lazımken ..morale çok ihtiyacım varken
benim burda neşeli olduğuma bakmayın ..yansıtmak istemiyorum çoğunu ortamımız neşeli olsun diye
ama bugün dayanamadım
kociki geçtim ben kardeşim için daha çok üzülüyorum
hoşbuldum divinitycim geçmiş olsun kardeşine şuan tedavi oluyormu?
aaaa hadi toparla kendini kardeşinin vildanın sana ihtiyacı varken sen kendini böyle bırakmamalısın..
özel diilse anlatmak istermisin canım rahatlarsın
bazen erkekler en çok kırmak istemedikleri zaman kırıyolar bizi:26: hani dikkat edelim derken kaş yapalım derken göz çıkarıyolarüzülme eminim seni üzmek istememiştir öle oluvermiştir şimdide gurur yapıodur özür dileyemiyodur yada kırdının farkında değildir erkekler biz gb ince düşünemiyo canım benim biz kadınlar herşeyi çok takıyoruz bende dail buna
kardeşim hastaneye yatmış
uçuğa bağlı enfeksiyonmuş hastalığı
görünce şok oldum tanıyamadım kardeşimi
dayanılmaz acılar çekiyodu ve bizim elimizden hiçbişey gelmiyor malesef
birde hamile
ona çok üzüldüm ağladımoda yetmezmiş gibi kociklede küsülüyüz konuşmuyoruz
üzüntüden yemek falan gelmiyor aklıma
dün oruçtum orucumu açmak için yedim sadece
bugünde orucum sahura bile kalkmadım ..uyandım ama canım yemek yemek istemedi ..aç aç oruç tutuyorum ama aç değilim
mideme yumruk yiyor gibiyim, kalbimi sıkıyolar boğazım düğüm düğüm
atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
atmaaaaaaaaaaaaaa
atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
atma!!!!!!!!!!!!!
Selam kızlar bebeğim nasılsınız ? can bebe fotoğraf yarışmasına katıldı linkimiz bu Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook girip fotomuzu beğenirseniz çok seviniriz hepinizi çok çok öpüyorum.. şu aralar bebişten fırsat bulamıyorum buraya gelmeye ama gönlüm hep sizinle..
beni üzmek istemiyorsa biraz anlamaya çalışsın o zaman
yada sıkmak bunaltmak ,hareketlerimi kısıtlamak yerine biraz bana güvenmeyi denesin..zaten ben onun güvenini sarsacak yada kızdıracak şeyleri yapmam
bunuda iyi bilir
sinirlerine hakim olması gerek
sabretmeyi ve beklemeyide öğrenmesi gerek
aceleci insanlardan nefret ederdim oda başıma geldi
selam kızlar
divinty canım benim çok gecmiş olsun tez zamanda şifalar versin rabbim
ayşem nasılsın tatlım
ben çıkıyom hatime gitcem sonra alışverişe sonrada görümceme gitcez aşure yaptı kayınvaldemle ikisi yemeye gitcez bu arada görümcem gene hamile inanamıyorum ya zaman su gb akıyo ve biz hala çok gerisindeyiz neyse üzülmek yok moralimi yüksek tutup o veledi göbüşüme zorlada olsa sokucam ve 9 ay sonra çıkarıcam hatta fırlatıcamki fırlatma olsun beni canımdan bezdirsinnnnnnnnnnnnnnnn
ay benim kaynanam beni hiç tutmazoy canım senin kaynanada benimki gb benimkide hep benden yana olur canım ne demişler can çıkar huy çıkmaz uzatmayın barışın bak içini kemiriyosun olmaz böle ne güzel çok aşığız duramıyoruz küs bende hiç duramam hemen barışmalıyım aranızda hazmedemicek laf yok hakaret yok dövüşme yok neler var canım çok şükür kocişlerimize arada olcak böle kaprisler karımalar fevri hareketler bizimde yanlışlarımız oluyo affedicez birbirimizi bu mubarek günde yapmayın canım hadi barışın bakim ara msj at barışın rahatla sende
geçmiş olsun bacımiyiym canım biraz grip gibi bişey oldum başım ağrıyor ama geçer birazdan:44::44:
sen nasılsın aşüre mi yiyon kız rejim de değilmisin sen:26::26::26:
ben çıkıyom hatime gitcem sonra alışverişe sonrada görümceme gitcez aşure yaptı kayınvaldemle ikisi yemeye gitcez bu arada görümcem gene hamile inanamıyorum ya zaman su gb akıyo ve biz hala çok gerisindeyiz neyse üzülmek yok moralimi yüksek tutup o veledi göbüşüme zorlada olsa sokucam ve 9 ay sonra çıkarıcam hatta fırlatıcamki fırlatma olsun beni canımdan bezdirsinnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?