Dokuz Doğuranlar

kocikim okudu sen benle heycan olsun diemi küsüyon benim içimi parçalıyon diooooooooooooooooooo

hayatımızda zaten yeteri kadar heyecan ve acı verici şey var ..küsmeye birbirimizin kalbini kırmaya ne gerek var ..gerçi küsen benim ama haklı yere küstüm
ondan gelip özür dilemesini beklerdim..küslüğü uzatmasını değil
özelliklede bana hiç küsmemesi ,kırmaması ,üzmemesi lazımken ..morale çok ihtiyacım varken

benim burda neşeli olduğuma bakmayın ..yansıtmak istemiyorum çoğunu ortamımız neşeli olsun diye
ama bugün dayanamadım
kociki geçtim ben kardeşim için daha çok üzülüyorum

özel diilse anlatmak istermisin canım rahatlarsın

bazen erkekler en çok kırmak istemedikleri zaman kırıyolar bizi:26: hani dikkat edelim derken kaş yapalım derken göz çıkarıyolar üzülme eminim seni üzmek istememiştir öle oluvermiştir şimdide gurur yapıodur özür dileyemiyodur yada kırdının farkında değildir erkekler biz gb ince düşünemiyo canım benim biz kadınlar herşeyi çok takıyoruz bende dail buna

hoşbuldum divinitycim geçmiş olsun kardeşine şuan tedavi oluyormu?

aaaa hadi toparla kendini kardeşinin vildanın sana ihtiyacı varken sen kendini böyle bırakmamalısın..

tedavi oluyor ama hamile olduğu için düşük doz iğne ilaç veriyor doktorlar

ben barışmadan huzur bulamam..haklı olduğum için ben konuşmaya çalışmıyorum
oda konuşmuyor
annesine söylediğim için tepki aldım kesin
ama o anda kendimi çok yalnız ve çaresiz hissedince kaynanamında bu konuda bana destek vereceğini bildiğim için ona anlattım herşeyi ve beni desteklemesini istedim oğluna karşı
saolsun benden yana oldu kaynanam

Son düzenleme:

beni üzmek istemiyorsa biraz anlamaya çalışsın o zaman
yada sıkmak bunaltmak ,hareketlerimi kısıtlamak yerine biraz bana güvenmeyi denesin..zaten ben onun güvenini sarsacak yada kızdıracak şeyleri yapmam
bunuda iyi bilir
sinirlerine hakim olması gerek
sabretmeyi ve beklemeyide öğrenmesi gerek
aceleci insanlardan nefret ederdim oda başıma geldi

selam kızlar
divinty canım benim çok gecmiş olsun tez zamanda şifalar versin rabbim
ayşem nasılsın tatlım

analdım canım allahım oruçlarını kabul etsin canım kardeşinde çok geçmiş olsun uçuk derken nasıl bişi anlatırmısın ya aslında merak ettim benim dudağımda çok uçuklarda bide hamile dimi allah yardımcısı olsun güçlü olmaya çalış sennn

divinty erkeklerin yüzde sekseninde vardır kıskançlık acelecilik hakseverinde dediği gibi kaş yapayım derken göz cıkarıyolar bazen

oy canım senin kaynanada benimki gb benimkide hep benden yana olur canım ne demişler can çıkar huy çıkmaz uzatmayın barışın bak içini kemiriyosun olmaz böle ne güzel çok aşığız duramıyoruz küs bende hiç duramam hemen barışmalıyım aranızda hazmedemicek laf yok hakaret yok dövüşme yok neler var canım çok şükür kocişlerimize arada olcak böle kaprisler karımalar fevri hareketler bizimde yanlışlarımız oluyo affedicez birbirimizi bu mubarek günde yapmayın canım hadi barışın bakim ara msj at barışın rahatla sende

selam kızlar
divinty canım benim çok gecmiş olsun tez zamanda şifalar versin rabbim
ayşem nasılsın tatlım

iyiym canım biraz grip gibi bişey oldum başım ağrıyor ama geçer birazdan:44::44:
sen nasılsın aşüre mi yiyon kız rejim de değilmisin sen:26::26::26:

ben çıkıyom hatime gitcem sonra alışverişe sonrada görümceme gitcez aşure yaptı kayınvaldemle ikisi yemeye gitcez bu arada görümcem gene hamile inanamıyorum ya zaman su gb akıyo ve biz hala çok gerisindeyiz neyse üzülmek yok moralimi yüksek tutup o veledi göbüşüme zorlada olsa sokucam ve 9 ay sonra çıkarıcam hatta fırlatıcamki fırlatma olsun beni canımdan bezdirsinnnnnnnnnnnnnnnn

olacak olacakkkkkkk o velet göbüşüme konacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ay benim kaynanam beni hiç tutmaz varsa yoksa oğlu alsında tepe tepe kullansın
kız bu arada senden hiç beklenmedik cıkışlar görüyorum moraller cok iyi maşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhh diyelim nazar olmasın
aynen haksever gibi düşünüyorum divim aranızda cok ağır sözler yoksa barışın mübarek günde
bakk hem küsmenin sonucunda belki bi bebiş olur anlarsın yaaaaaaaaaaa
iyiym canım biraz grip gibi bişey oldum başım ağrıyor ama geçer birazdan:44::44:
sen nasılsın aşüre mi yiyon kız rejim de değilmisin sen:26::26::26:
geçmiş olsun bacım
heeee rejimdeydim ama su dakkaya kadar aşagıda teyze saolsun hem aşure hemde mayalı ekmek yapmış götürdüm mideye

hadi güle güle kız öyle deme benim bi arkadasımda öyle dedi cocuk gece hiç uyumuyodu cok aglıyodu sonra arkadaşım aynen bu smileydeki gibi geziyodu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…