selamün aleyküm
çok saol cnm Allah razı olsunselam kızlar
divinty canım benim çok gecmiş olsun tez zamanda şifalar versin rabbim
ayşem nasılsın tatlım
albüme resmini ekleyim bak
analdım canım allahım oruçlarını kabul etsin canım kardeşinde çok geçmiş olsun uçuk derken nasıl bişi anlatırmısın ya aslında merak ettim benim dudağımda çok uçuklarda bide hamile dimi allah yardımcısı olsun güçlü olmaya çalış sennn
olmaz olsundivinty erkeklerin yüzde sekseninde vardır kıskançlık acelecilik hakseverinde dediği gibi kaş yapayım derken göz cıkarıyolar bazen
afiyet olsun canım benim içinde yekızlar aşure yiyorum asagıda bi teyze var o yapmış verdi banada allah kabul etsin
çok uzun zamandır 5-6 senedir hiç küsmüyordukoy canım senin kaynanada benimki gb benimkide hep benden yana olur canım ne demişler can çıkar huy çıkmaz uzatmayın barışın bak içini kemiriyosun olmaz böle ne güzel çok aşığız duramıyoruz küs bende hiç duramam hemen barışmalıyım aranızda hazmedemicek laf yok hakaret yok dövüşme yok neler var canım çok şükür kocişlerimize arada olcak böle kaprisler karımalar fevri hareketler bizimde yanlışlarımız oluyo affedicez birbirimizi bu mubarek günde yapmayın canım hadi barışın bakim ara msj at barışın rahatla sende
aramızda doğru düzgün tartışma olmadıay benim kaynanam beni hiç tutmazvarsa yoksa oğlu alsında tepe tepe kullansın
kız bu arada senden hiç beklenmedik cıkışlar görüyorum moraller cok iyi maşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhh diyelim nazar olmasın
aynen haksever gibi düşünüyorum divim aranızda cok ağır sözler yoksa barışın mübarek günde
bakk hem küsmenin sonucunda belki bi bebiş olur anlarsın yaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun bacım
heeee rejimdeydim ama su dakkaya kadar aşagıda teyze saolsun hem aşure hemde mayalı ekmek yapmış götürdüm mideye
hadi güle güle kız öyle deme benim bi arkadasımda öyle dedi cocuk gece hiç uyumuyodu cok aglıyodu sonra arkadaşım aynen bu smileydekigibi geziyodu
selamün aleyküm
hadeeee kızlar susman eltim hastaneden gelmiş bende kaçacam hadi 2 satır bişiler yazın gidem başka zaman böle gelmem k.v. deyi önden göderdim bende kovaları doldurup çıkacam
eklede bakayım kardeşine canım allahım bol bol şifasını versin inşallah
Meltemmm ablaaaaaaaaaaaaa bu dayak filan dimi allah allah doktorlar ne diyor peki aynen dayak yemiş gibi olmuş ya
çok üzüldüm kardeşinde güzelmiş allahım sevenlerine bağışlasın canım
yok canım ne dayak yemesi damadımız çok iyidir elini kaldırmaz kardeşime
uçuğa bağlı enfeksiyon buymuş
normal hasta olmamış halinide ekledim
yok canım ne dayak yemesi damadımız çok iyidir elini kaldırmaz kardeşime
uçuğa bağlı enfeksiyon buymuş
normal hasta olmamış halinide ekledim
http://lb1f.lilypie.com/UqzLp2.png
BUDA SENİN İÇİN CANIMMMMMMMMM
gördüm canı oğluylan beraber çektimiş inşallah çabucak iyileşir inşallahhh
ay cok gecmiş olsun canım yaaa allah allah daha yeni duyuyom allahım ne hastalıklar var
acil şifalar versib rabbim bi daha yaşatmasın
saolun canlarım
benim şimdi çıkmam lazım namaza başladım
kardeşim hiçbişeyden fayda yok namazını bırakma dedi
Allaha sığınıyorum ,ondan yardım diliyorum
ondan uzaklaşmakla zaten en büyük hatayı yapmıştım
hatanın neresinden dönsem kardır
başka türlü içim ferahlamıyor çünkü
çalışmaları aksatma o zaman hergece iş başınahehheheeyeni yılda olsun artık bişiler hem ocak 20 doğum günüm hediyem gelsin artık büyüdüm allahım anne olabilerremmmmmmmmm
güle güle kullan kullan canımmmmberyalim çok sağol tatlım çizelge için
canım benim krdeşine çok çok geçmiş olsunkardeşim hastaneye yatmış
uçuğa bağlı enfeksiyonmuş hastalığı
görünce şok oldum tanıyamadım kardeşimi
dayanılmaz acılar çekiyodu ve bizim elimizden hiçbişey gelmiyor malesef
birde hamile
ona çok üzüldüm ağladımoda yetmezmiş gibi kociklede küsülüyüz konuşmuyoruz
üzüntüden yemek falan gelmiyor aklıma
dün oruçtum orucumu açmak için yedim sadece
bugünde orucum sahura bile kalkmadım ..uyandım ama canım yemek yemek istemedi ..aç aç oruç tutuyorum ama aç değilim
mideme yumruk yiyor gibiyim, kalbimi sıkıyolar boğazım düğüm düğüm
selam canımSelam kızlar bebeğim nasılsınız ? can bebe fotoğraf yarışmasına katıldı linkimiz bu Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook girip fotomuzu beğenirseniz çok seviniriz hepinizi çok çok öpüyorum.. şu aralar bebişten fırsat bulamıyorum buraya gelmeye ama gönlüm hep sizinle..
kızlar aşure yiyorum asagıda bi teyze var o yapmış verdi banada allah kabul etsin
ayya canım adres ver göndereyim içime battı yawww:26:çalışmaları aksatma o zaman hergece iş başına
güle güle kullan kullan canımmmm
canım benim krdeşine çok çok geçmiş olsun
allah şifa versin
bu arada eşinle küsmüşsün kıyamam sana
yapma böyle
eşinin kıymetini bil .birbirinizi üzmeyin akşama barış çabuk benim hatrım için.
ahhh benim eşim yanımda olsa keşke
selam canım
arada uğra topiği yalınz bırakma bakim
facede geziyon burayada uğra
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım çekti ama
sağolun kızlar
hoşbuldum
ay benim kaynanam beni hiç tutmazvarsa yoksa oğlu alsında tepe tepe kullansın
kız bu arada senden hiç beklenmedik cıkışlar görüyorum moraller cok iyi maşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhh diyelim nazar olmasın
aynen haksever gibi düşünüyorum divim aranızda cok ağır sözler yoksa barışın mübarek günde
bakk hem küsmenin sonucunda belki bi bebiş olur anlarsın yaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun bacım
heeee rejimdeydim ama su dakkaya kadar aşagıda teyze saolsun hem aşure hemde mayalı ekmek yapmış götürdüm mideye
hadi güle güle kız öyle deme benim bi arkadasımda öyle dedi cocuk gece hiç uyumuyodu cok aglıyodu sonra arkadaşım aynen bu smileydekigibi geziyodu
canım benim krdeşine çok çok geçmiş olsun
allah şifa versin
bu arada eşinle küsmüşsün kıyamam sana
yapma böyle
eşinin kıymetini bil .birbirinizi üzmeyin akşama barış çabuk benim hatrım için.
ahhh benim eşim yanımda olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?