canlarım çok uykum vaaaaar uyuyamıyorum biri uyur diğeri uyanır işler bitmiyo sürekli bez değiştirme halindeyim büyük kızım henüz bezden kesilmedi anlayacağınız elim.......kurtulmuyor .oturduğum evin tuvaleti çok kçüçük ve klozet yok tokiden ev aldık bahara doğru teslim edeerlerse inş. kendi evimizde başlarız ancak tuvalet eğitimine
beryalcim drumuzun hastanesi tüp bebek üzerine oldugu için anlaşmalı eczaneleri varmış dr onu önerdi
sürekli her istediğiniz ilacı bulabilirsiniz dedi gittik eczaneyle konustuk gonalf verdiler
ovitrelleyide dr vurunun dediği gün biz burda vuralım dediler soğuk iğneymiş biz saklama koşularımız daha elverişli dediler
cok şükür şimdili ilaç sıkıntımız yok tek sıkıntı iğneler cok pahalı rapor cıkartırıyoruz ama olsun
bebişimiz hayırlı ve sağlık bi şekilde gelsinde herşeye razıyız
beryalcim bende takvim istiyom betül ervam için 16 kasım doğum tarihimiz
hayırlısı olsun canım inşallah yumurtaların istenen düzeye gelir
bu arada ovitrelle iğneyi araştır eczaneden hemen bulunmuyor o iğne canım
2 gün önceden söyle eczaneye getirsinler
selam canım
bu ay çalışmalar başladı herkeste
haydi hayırlısı bakalım yeni yıl öncesi bakalım kimden güzel haberi alıcaz
çalışın çalışın
ayseme
diviye
valeye
neslişe
banaaaaaa<=====bene ikiz
günaydın kızlarrrr
hayırlı uğurlu olsun cnm çok sevindim senin adınakızlar selam herkese tedaviye basladık hadi hayırlısı yumoşlar için gonal-f ve ovitrelle iğne verdi çarsamba günü kontrol var hayırlısı bakalım
hg sumoş nasılsın cnmbenim canım arkadaaşlarımmm hergün sizi okuyorum valla hep bakıyorum sakın bebeği olanlar gitti daha gelmiyorlar demeyin ne olurr valla hep bakıyorum ama benim kızım çok hareketli hep yanındayım ödüm kopuyo zarar verecek diye koşturuyorum arkasından inş rabbim isteyen herkese nasip ader bu duyguları öpüyorum sizi byyyy
kolay gelsin sana cnmcanlarım çok uykum vaaaaar uyuyamıyorum biri uyur diğeri uyanır işler bitmiyo sürekli bez değiştirme halindeyim büyük kızım henüz bezden kesilmedi anlayacağınız elim.......kurtulmuyor .oturduğum evin tuvaleti çok kçüçük ve klozet yok tokiden ev aldık bahara doğru teslim edeerlerse inş. kendi evimizde başlarız ancak tuvalet eğitimine
çalışın çalışın
ayseme
diviye
valeye
neslişe
banaaaaaa<=====bene ikiz
günaydınnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrr
kız haksever hadi bakalım senin ikizin olsun naptın adamada ikiz istiyonn heee ne yedirdin ne içirdin allahım gönlüne göre versin inşallahhh
divinty ben dün bimden bal aldım elma sirkesi aldım sabahları aç karna içilecek ondan sonra doğadan rezene aldım perşembe günleri içilecek bide doğadan yine beşi bi arada aldım kekik mate yeşil çay funda yaprağı bide biberiye bunuda hegün içsem nasıl olur spor yapma şansım yok belki yanıma arkadaş bulursam yürüyüş yaparım ayın onuna kadar 100 gr versem karım
günaydın canım
hoşgeldin divinty nasılsın nasıl gidiyor diyett
hayırlı uğurlu olsun cnm çok sevindim senin adına
hg sumoş nasılsın cnm
kolay gelsin sana cnm
1 taneye bile bakmak çok zorken sen 2 tane ile başetmek zorundasın
sabah sabah hiç gülesim yoktu bu mesaja çok güldüm
günaydın ayşecim
canım iyi yapmışsın balla elma sirkesi aldığına
elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez
bende spor yapamıyorum .. sporda yapabilsek süper olacak ama napalım buna şükür
ben 20 gün oldu diyete başlayalı hala bırakmadım usanmadım kendime hayret ediyom
cumartesi ve pazarım berbat geçti
bugünümde berbat
yarınımda berbat olacak
bu hafta bana huzur yok
20 gündür iyi gidiyom diyosun hadi cumartesi pazar zor olyorda bugünle yarın niye berbatmış canım dikkat et verdiğin kiloları almasakın vermesi çok zor alması çok kolay maleseff
günaydınnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrr
kız haksever hadi bakalım senin ikizin olsun naptın adamada ikiz istiyonn heee ne yedirdin ne içirdin allahım gönlüne göre versin inşallahhh
divinty ben dün bimden bal aldım elma sirkesi aldım sabahları aç karna içilecek ondan sonra doğadan rezene aldım perşembe günleri içilecek bide doğadan yine beşi bi arada aldım kekik mate yeşil çay funda yaprağı bide biberiye bunuda hegün içsem nasıl olur spor yapma şansım yok belki yanıma arkadaş bulursam yürüyüş yaparım ayın onuna kadar 100 gr versem karım
kardeşim hastaneye yatmış
uçuğa bağlı enfeksiyonmuş hastalığı
görünce şok oldum tanıyamadım kardeşimi
dayanılmaz acılar çekiyodu ve bizim elimizden hiçbişey gelmiyor malesef
birde hamile
ona çok üzüldüm ağladımoda yetmezmiş gibi kociklede küsülüyüz konuşmuyoruz
üzüntüden yemek falan gelmiyor aklıma
dün oruçtum orucumu açmak için yedim sadece
bugünde orucum sahura bile kalkmadım ..uyandım ama canım yemek yemek istemedi ..aç aç oruç tutuyorum ama aç değilim
mideme yumruk yiyor gibiyim, kalbimi sıkıyolar boğazım düğüm düğüm
Selam kızlar bebeğim nasılsınız ? can bebe fotoğraf yarışmasına katıldı linkimiz bu Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook girip fotomuzu beğenirseniz çok seviniriz hepinizi çok çok öpüyorum.. şu aralar bebişten fırsat bulamıyorum buraya gelmeye ama gönlüm hep sizinle..
vitamin kullanıyoruz canım b vitamini,selenyum E , omega 3 kullanıyoruz hergün ANWAYden aldık selenym e nin yumurtalara spermlere faydası varmış ondan ikiz olcak
allah şifa versin canım
barışırsınız üzülme küsmek barışmakta heycanlı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?