Dokuz Doğuranlar

beryalcim drumuzun hastanesi tüp bebek üzerine oldugu için anlaşmalı eczaneleri varmış dr onu önerdi
sürekli her istediğiniz ilacı bulabilirsiniz dedi gittik eczaneyle konustuk gonalf verdiler
ovitrelleyide dr vurunun dediği gün biz burda vuralım dediler soğuk iğneymiş biz saklama koşularımız daha elverişli dediler
cok şükür şimdili ilaç sıkıntımız yok tek sıkıntı iğneler cok pahalı rapor cıkartırıyoruz ama olsun
bebişimiz hayırlı ve sağlık bi şekilde gelsinde herşeye razıyız

canım benim allah kolaylık versin sana
1 ay sonra bende öle olucam
ikimizinde ilk bebişleri küçük birde abla ve abi oldular zor tabi onlarada bizedde ama allah kolaylığını verecek inşallah
ilk zamanlar zor ama sonrası bizim ve onlar için kolay olacak hem bakım hemde onlar birbirlerine oyun arkadaşı olacaklar

tamama canım süper o zaman
iğneleri heryerde bulmak kolay olmadığı için uyarmak istemiştim
evet canım biraz pahalılar amaolsun bebişler gelsin de para nasılsa bulunur

hehhehee yeni yılda olsun artık bişiler hem ocak 20 doğum günüm hediyem gelsin artık büyüdüm allahım anne olabilerremmmmmmmmm

pazartesi muharremin onu aşure günü kızlar gusül abdesti alın ,eve erzak alın,yapabilirseniz aşure yapın, ve saddaka verin özellikle çocuk sevindirin diolar rabbim hayırlarınızı kabule tsin bebişleride yıkayın yarın gusül alan o sene büyük hastalık görmez dio rabbbim bebişlr hasta olmasın

çalışın çalışın

ayseme
diviye
valeye
neslişe
banaaaaaa<=====bene ikiz

çalışın çalışın

ayseme
diviye
valeye
neslişe
banaaaaaa<=====bene ikiz

günaydınnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrr
kız haksever hadi bakalım senin ikizin olsun naptın adamada ikiz istiyonn heee ne yedirdin ne içirdin allahım gönlüne göre versin inşallahhh
divinty ben dün bimden bal aldım elma sirkesi aldım sabahları aç karna içilecek ondan sonra doğadan rezene aldım perşembe günleri içilecek bide doğadan yine beşi bi arada aldım kekik mate yeşil çay funda yaprağı bide biberiye bunuda hegün içsem nasıl olur spor yapma şansım yok belki yanıma arkadaş bulursam yürüyüş yaparım ayın onuna kadar 100 gr versem karım

kızlar selam herkese tedaviye basladık hadi hayırlısı yumoşlar için gonal-f ve ovitrelle iğne verdi çarsamba günü kontrol var hayırlısı bakalım
hayırlı uğurlu olsun cnm çok sevindim senin adına

hg sumoş nasılsın cnm
kolay gelsin sana cnm
1 taneye bile bakmak çok zorken sen 2 tane ile başetmek zorundasın
çalışın çalışın

ayseme
diviye
valeye
neslişe
banaaaaaa<=====bene ikiz

sabah sabah hiç gülesim yoktu bu mesaja çok güldüm

günaydın ayşecim
canım iyi yapmışsın balla elma sirkesi aldığına
elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez
bende spor yapamıyorum .. sporda yapabilsek süper olacak ama napalım buna şükür
ben 20 gün oldu diyete başlayalı hala bırakmadım usanmadım kendime hayret ediyom

cumartesi ve pazarım berbat geçti
bugünümde berbat
yarınımda berbat olacak
bu hafta bana huzur yok

20 gündür iyi gidiyom diyosun hadi cumartesi pazar zor olyorda bugünle yarın niye berbatmış canım dikkat et verdiğin kiloları almasakın vermesi çok zor alması çok kolay maleseff

20 gündür iyi gidiyom diyosun hadi cumartesi pazar zor olyorda bugünle yarın niye berbatmış canım dikkat et verdiğin kiloları almasakın vermesi çok zor alması çok kolay maleseff

kardeşim hastaneye yatmış
uçuğa bağlı enfeksiyonmuş hastalığı
görünce şok oldum tanıyamadım kardeşimi
dayanılmaz acılar çekiyodu ve bizim elimizden hiçbişey gelmiyor malesef
birde hamile
ona çok üzüldüm ağladım oda yetmezmiş gibi kociklede küsülüyüz konuşmuyoruz
üzüntüden yemek falan gelmiyor aklıma
dün oruçtum orucumu açmak için yedim sadece
bugünde orucum sahura bile kalkmadım ..uyandım ama canım yemek yemek istemedi ..aç aç oruç tutuyorum ama aç değilim
mideme yumruk yiyor gibiyim, kalbimi sıkıyolar boğazım düğüm düğüm

vitamin kullanıyoruz canım b vitamini,selenyum E , omega 3 kullanıyoruz hergün ANWAYden aldık selenym e nin yumurtalara spermlere faydası varmış ondan ikiz olcak

allah şifa versin canım

barışırsınız üzülme küsmek barışmakta heycanlı oluyo

vitamin kullanıyoruz canım b vitamini,selenyum E , omega 3 kullanıyoruz hergün ANWAYden aldık selenym e nin yumurtalara spermlere faydası varmış ondan ikiz olcak

atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
atmaaaaaaaaaaaaaa
atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
atma!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…