slm kızlar uzunca bir ara oldu hepinizi çok özledimmmmm
hoşgeldin ben seni tanımıyom ama olsun tanişir kaynaşırızzzz
bu arada günaydınnnnnnnnnn
valem allah gönlüne göre versinnn canım hadi bakalım 2012 ye girmeden bi hamile haberi daha gelsin inşallahhhh
divinty çok sevindim umarım oğlunun ameliyatıda başarılı geçer
neslihannn huhuhu nerdesin sesin sedan yokkkiyisindir inşallahhh
diğer kızlar sizlerde iyisiniz dimi
amin cnm inşallahhoşgeldin ben seni tanımıyom ama olsun tanişir kaynaşırızzzz
valem allah gönlüne göre versinnn canım hadi bakalım 2012 ye girmeden bi hamile haberi daha gelsin inşallahhhh
günaydın beryalgünaydın canlarımmmmmmmmmm
inşallah doktordan gelince yazar bizi merakta bırakmazbugün belenayın doktor kontorolü var hayırlısıyla gelir inşallah
hadi hayırlısı beryalbu arada yarın da benim kontrol günüm sanırım doğum yapacağım tarih belli olur
çok heyecanlıyım ayyyyyyyy günler yaklaştıkça korku heyecan sardı beni
nasıl olacak neler yapıcam çok düşünüyorum
kıyamam ya bu kez oğluşumda var
annem doruk paşaya bakacak kardeşim ve eşim de benle hastanede kalır sanırım
herkese günaydın umarım herkes ıyıdır.geçmişi okuyamadım.birtek sayfada beryalin yazısını gördüm. canım benim az kalmş Allahım hayırlısıyla sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah.iyisin değil mi bir sıkıntın yoktur umarım.doruk paşamızıda öpüyorum.
senden alayım haberleri gelişmeler var mı?
ilter hoşgeldin cnm nerelerdesin neler yaptın görüşmeyeli
neden gittin niye kayboldun
gitmek iyi geldimi
bizi özledinmi
amin cnm inşallah
2012 ye 1 hamile yetmez topiğimizde en az 2 isteriz
günaydın beryal
inşallah doktordan gelince yazar bizi merakta bırakmaz
hadi hayırlısı beryal
günaydın hakca hoşgeldin cnm nasılsın eylül nasıl
hoş bulduk canım tabiki tanışır kaynaşırız :)hoşgeldin ben seni tanımıyom ama olsun tanişir kaynaşırızzzz
telefonum değişti canım sana özelden msj atarım bir ara seninde numaran yok bende telefondaki bütün kayıtlar silindi numaralarınızı kaybettim o yüzden arıyamadım çok yoğun 2 sezon geçirdim başımı bile kaşıyacak vakit bulamadım şimdi işten ayrıldım artık sizlerleyim inşallah bundan sonra kendime vakit ayırmak istiyorum nasipse tabiicanım benim seni ne çok aradım tel numaran mı değişti
nerelerdesin
hoşgeldin birdaha kaybolma sakın
özlemezmiyim meltemcim çok özledim hemde iş yüzünden hiç fırsat bulamadım bitanem inşallah bundan sonra burdayımmmmilter hoşgeldin cnm nerelerdesin neler yaptın görüşmeyeli
neden gittin niye kayboldun
gitmek iyi geldimi
bizi özledinmi
gel canikom öp beni
ay öpmezmiyim üçünüzü bir öperim
bu arada yarın da benim kontrol günüm sanırım doğum yapacağım tarih belli olur
çok heyecanlıyım ayyyyyyyy günler yaklaştıkça korku heyecan sardı beni
nasıl olacak neler yapıcam çok düşünüyorum
kıyamam ya bu kez oğluşumda var
annem doruk paşaya bakacak kardeşim ve eşim de benle hastanede kalır sanırım
kızımda bende iyiyiz çok şüküriyiyiz canım sen nasılsın?kızın nasıl?uzun zaman oldu görüşmeyeli...
inşallah canım benimözlemezmiyim meltemcim çok özledim hemde iş yüzünden hiç fırsat bulamadım bitanem inşallah bundan sonra burdayımmmm
upuzuuuuuuuuun bir aradan sonra yine burdayız canlarım beni merak eden hatrımı soran herkese tek tek teşekkür ediyorum hepinizi çoooook seviyorum yaşadığımız zor dönemden sonra yavaş yavaş düzene giren hayatımıza devam ediyoruz sizleri çoook özledim geçmişe bakmadan hemn yazıyorum az önce girdim patron geldi çıkmak zorunda kaldım fırsat bulmıuşken yazayım dedim bugün doktor kontrolümüz vardı inanın tedirgin ve endişeli bi o kadarda heyecanla gittik doktora sadece hamile kalmakla bitmiyormuş herşeyama rabbime şükür miniğim sağlıklı doktor amcamız herşeyine baktı beyninden tutunda ayaklarına kadar herşey normal çok şükür veeeee bizimde bir kızımız olacak toprağım listede artık yerimizi alabiliriz kız diye bugün bebişim bize dil çıkardı ay ne edepsiz kime çekmiş bilmem babası sana benziyor dedi ama isim konusunda anlaşamıyoruz eşimle o inci olacak diyor ben zeynep bakalım kim galip gelecek aman sağlıkla gelsinde eşimi kandırmanın yolunu bulacağım artık bizden havadisler bu kadar gelelim sizlere
toprağım nasılsın canım paşam nasıl ne yapıyor defnecikte çıkmak için gün sayıyor sanırım hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
divim canım benim sen nasılsın yokmu bir gelişme diyet nasıl gidiyor birazdan geçmişe bakayım tabi patron gelmezse
bircan canımsın sağol desteğin ilgin için sen bi tanesin
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın bebiş varmı bebiş tedaviye başladınızmı off amma uzak kalmışım burdan he
ayşem sen nasılsın canım benim hep dualarımdasın sen ve bütün kızlar
valecim sen nasılsın inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
haksever canım sen nasılsın varmı bir gelişme olacak bak gör en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın rabbin izniyle inşallah
dyd sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetiniz belli olmuştur herhalde sizinde merak ettim bak şimdi
ayy başka kimlşer vardı adları aklıma gerlmedi hepinize kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere kızlar
SAĞOL DİVİM DARISI BAŞINA OLSUN MİNİCİK BİR OĞLUN OLSUN VİLDANA KARDEŞ İNŞALLAH diyetide bırakma bak ben 15 kilo verdim hamile kaldım belkim sende öle olursun hadi bakalım insan bir süre sonra alışıyor ben sadece iki kilo almışım bu zamana kadar eşim sürekli ye ye deyip duruyor bu bir tarihtir yıllardır yeme hanım iyice şiştin diyen adam ye hanım ye bebek beslenemicek diyor bu sözleri kayıt altına almam lazım doğumdan sonra dinletmek içinkızımda bende iyiyiz çok şükür
Allaha emanet olun cnm öpüyorum
inşallah canım benim
yeniden aramıza dönmene çok sevindim
beloşum canım gözün aydın
çok sevindim hrşeyin yolunda gitmesine
bebişimiz demek prenses
ayy yerim ben o prensesi
adlarıda güzel her ikiside yani yakışır cimcimeye
bende bi gelişme yok ,olsa dükkan senin
diyet iyi gidiyor bırakmadım hala
17 kasımda başlamıştım 21. günümdeyim
arada kaçamaklarım oldu ama onları kendime ödül saydım
70 kiloyum şimdilik..duraklama dönemindeyim
senelerdir 70 in altına hiç inememiştim
inşallah bu sefer 60 lı rakamları görürüm
ya aslında ben bile kendime inanamıyomyemek yapmayı ve yemeyi çok severim
ama iş bu sefer beyinde bitti galiba , sofradan doymadan kalkıyorum
küçüğünde küçüğü çelik tencere takımım var minnak boy , yemekleri artık onunla yapıyorum yetiyorda artıyor bile
biraz midem dinlensin demi senelerce çok çalıştı fukara
sen bir satırın içine sığdırmışsın sorunu ama ben 1 satırla cevap veremedim
upuzuuuuuuuuun bir aradan sonra yine burdayız canlarım beni merak eden hatrımı soran herkese tek tek teşekkür ediyorum hepinizi çoooook seviyorum yaşadığımız zor dönemden sonra yavaş yavaş düzene giren hayatımıza devam ediyoruz sizleri çoook özledim geçmişe bakmadan hemn yazıyorum az önce girdim patron geldi çıkmak zorunda kaldım fırsat bulmıuşken yazayım dedim bugün doktor kontrolümüz vardı inanın tedirgin ve endişeli bi o kadarda heyecanla gittik doktora sadece hamile kalmakla bitmiyormuş herşeyama rabbime şükür miniğim sağlıklı doktor amcamız herşeyine baktı beyninden tutunda ayaklarına kadar herşey normal çok şükür veeeee bizimde bir kızımız olacak toprağım listede artık yerimizi alabiliriz kız diye bugün bebişim bize dil çıkardı ay ne edepsiz kime çekmiş bilmem babası sana benziyor dedi ama isim konusunda anlaşamıyoruz eşimle o inci olacak diyor ben zeynep bakalım kim galip gelecek aman sağlıkla gelsinde eşimi kandırmanın yolunu bulacağım artık bizden havadisler bu kadar gelelim sizlere
toprağım nasılsın canım paşam nasıl ne yapıyor defnecikte çıkmak için gün sayıyor sanırım hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
divim canım benim sen nasılsın yokmu bir gelişme diyet nasıl gidiyor birazdan geçmişe bakayım tabi patron gelmezse
bircan canımsın sağol desteğin ilgin için sen bi tanesin
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın bebiş varmı bebiş tedaviye başladınızmı off amma uzak kalmışım burdan he
ayşem sen nasılsın canım benim hep dualarımdasın sen ve bütün kızlar
valecim sen nasılsın inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
haksever canım sen nasılsın varmı bir gelişme olacak bak gör en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın rabbin izniyle inşallah
dyd sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetiniz belli olmuştur herhalde sizinde merak ettim bak şimdi
ayy başka kimlşer vardı adları aklıma gerlmedi hepinize kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?