GÜNAYDIN CANIMMMMMMMMM
prenses kızın nasıl
sen nasılsın çok ömzledik seni
arada uğra unutma bizleri
bugün 13:00 te randevum ama eve gelmem öğleden sonrayı bulur çünkü başka bir yere gidiyorum doktora mesafe var arada
belki doğum yapacağım tarih te belli olur
canım toprağım öncelikle tüm acıların geride kalmasını umuyorum allah sizlere uzun ömür versin yavrunla eşinle huzurla yaşa inşallahupuzuuuuuuuuun bir aradan sonra yine burdayız canlarım beni merak eden hatrımı soran herkese tek tek teşekkür ediyorum hepinizi çoooook seviyorum yaşadığımız zor dönemden sonra yavaş yavaş düzene giren hayatımıza devam ediyoruz sizleri çoook özledim geçmişe bakmadan hemn yazıyorum az önce girdim patron geldi çıkmak zorunda kaldım fırsat bulmıuşken yazayım dedim bugün doktor kontrolümüz vardı inanın tedirgin ve endişeli bi o kadarda heyecanla gittik doktora sadece hamile kalmakla bitmiyormuş herşeyama rabbime şükür miniğim sağlıklı doktor amcamız herşeyine baktı beyninden tutunda ayaklarına kadar herşey normal çok şükür veeeee bizimde bir kızımız olacak toprağım listede artık yerimizi alabiliriz kız diye bugün bebişim bize dil çıkardı ay ne edepsiz kime çekmiş bilmem babası sana benziyor dedi ama isim konusunda anlaşamıyoruz eşimle o inci olacak diyor ben zeynep bakalım kim galip gelecek aman sağlıkla gelsinde eşimi kandırmanın yolunu bulacağım artık bizden havadisler bu kadar gelelim sizlere
toprağım nasılsın canım paşam nasıl ne yapıyor defnecikte çıkmak için gün sayıyor sanırım hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
divim canım benim sen nasılsın yokmu bir gelişme diyet nasıl gidiyor birazdan geçmişe bakayım tabi patron gelmezse
bircan canımsın sağol desteğin ilgin için sen bi tanesin
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın bebiş varmı bebiş tedaviye başladınızmı off amma uzak kalmışım burdan he
ayşem sen nasılsın canım benim hep dualarımdasın sen ve bütün kızlar
valecim sen nasılsın inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
haksever canım sen nasılsın varmı bir gelişme olacak bak gör en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın rabbin izniyle inşallah
dyd sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetiniz belli olmuştur herhalde sizinde merak ettim bak şimdi
ayy başka kimlşer vardı adları aklıma gerlmedi hepinize kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere kızlar
ooo eskilerde gelio ilterçakır,canmduru,belenay,hakça oy maşallahhh topiğimizeeeeeeeee
günaydın canım benim öğlende gidicem gelince sizlerede yazıcam mutlaka.selam kızlar hepinizi öpüyorum yorucu bi gündü dr sehir dışında 2 saat gi 2 saat gel
ama cok şükür ikiyumurtalıgımda gelişmekte olan yumoşlar varmış
cumartesi tekrar çagırdı iğnelere devam dedi halen takipteyim
hayırlısı bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım bende böyle
BELENAY ablam cok sevindim allahı kucagına aldıgın günleride göstersin ayrıca iki isimde birbirinden güzel kısmet hangisi olucaak zeynep inci olabilir aslında ikisim fena olmaz
İLTERCİM canım hoş geldin tekrardan hayırlısı olsun hakkında
BERYAL canım hayırlı haberlerle gel inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhh
DİVİM AYŞEM HAKSEVİRİM ELİFİM hepinizi öpüyorum
Selam kızlarrrr....
bu aralar pek giremiyorumm işlerim çok yoğun ve öyle oluncada eve gelip yemekti bulaşıktı ee ödevdiderken çok yoruluyorum ve yatıyorummm...
Ama hep aklımdasınızzz...
Belenay ablamm hayırlı olsunnn...Valla çok sevindimmmm..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşall...Prenses bizede uğur getirir inşallahhh...
beni sormuşsun tedavide 2. ayım ve adet günüm 19 aralık dedi dr. bugün..Beklemedeyim artık..Yumurtayı büyüttük çatlattık iğne ile iki aydır.. Böyle iştee..Rabbim bizide meleklerimize kavuştursun...
Meltemcimm kardeşine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahh..Seni takdir ediyorumm 20 gündür diyete çok güzel adapte olmuşsunn...Valla ben çok fena saldım resmen yazın verdiğim 6 kiloyu geriye almışımm moral olarakda çok kötüyümmm..Resmen kocman bir simidim oldu..Sanırum bu ayda olmaz ise tedaviye bir süre araverebilirimm kilom çok kasıyor beni çok mutsuz ediyor...
Valem hayırlı olsun tatlım tedavin inaşlah hayırlısı ile sonuçlanır...Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın inşallahhh...Bu gidişle benden olumlu haber alamayacaksınız darısı artık başınıza....
Hakseverimm sende iyisindir inaşlahhh...Rabbim seninde göbişine meleğini hay. ile kondursun inşallahhh..Kız kendine nasıl aşılama yapacaksın..:)))
Ayşecimm sen nasılsın tatlımmm..Ay dr. arıyorsun sanırımmm inşallah biran önce iyi bir dr. rast gelirsin..Dr. çok önemli bence..Bugün benim dr.a kilo aldığımı söyledim resmen diyetisyenlik yaptı bana...:)))
Beryalimm tyarın inşallah iyi haberler ile gelirsin tatlımm....Bakalımm doğumundan önce inş..güzel haberlerimizi veririz sana...
dydcim bircancım hakçacım tatlıbebekimm elifcimmmm
yarnimm sizlerde inşallah iyisinizdir..
günaydın canım doktordan gelince yazarım size merak etme.günaydın beryal
inşallah doktordan gelince yazar bizi merakta bırakmaz
hadi hayırlısı beryal
canım benim tekrar hoşgeldintelefonum değişti canım sana özelden msj atarım bir ara seninde numaran yok bende telefondaki bütün kayıtlar silindi numaralarınızı kaybettim o yüzden arıyamadım çok yoğun 2 sezon geçirdim başımı bile kaşıyacak vakit bulamadım şimdi işten ayrıldım artık sizlerleyim inşallah bundan sonra kendime vakit ayırmak istiyorum nasipse tabii
sen 2. ye hamileymişsin hattan neredeyse doğuruyormuşsun buna çok sevindim bitanem
doruk paşayı benim için öp lütfen
bende halen birşey yok beryal şimdi doktor aıyorum direk tüp bebek istiyorum gerçi hiç aşılama olmadım ama kafam çok karışık açıkcası :)
gel canikom öp beni
ay öpmezmiyim üçünüzü bir öperim
canımcığım az kaldı doğumuna rabbim sağlıkla prensesini kucağına almayıda nasip eylesin.ne güzel insanın ailesinin yanında olması ah rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin bakarsa annemiz bakar.benim doğumum aklıma geldi inan hüzünlendim annem kırkıma kadar yanımda kaldı inan insan annesinin yanında nekadar rahat oluyomus özellikle doğum sonrasında
amin canım inşallah.
ben annemle beraberim şanslıyım yani
inan annem olmasa belki ikinci bebeğim çok zor yada uzun zaman sonra olurdu
annem destekledi
ve kız kardeşim sağolsun evde 3 kişi bakıcı var
abimlerde arka sokkta oturuyor yardımcım çok sağolsunlar.
canım benim hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda o zamanını biliyordur.önemli olan seninde sağlıklı ve huzurlu olman.prenses bugün 7'de uyandı 9'u geçe yine uyudu bende bu arada sizlere bir bakayım dedim.özledim sizleri görüşmek üzere canım.
günaydınnnnnnnnnnn
konyadan kucak dolusu öpüyorummmm
bulanık ve yağmurlu bi hava sormayın ama bi o kadarda yumuşak
dorukta hep 7 de uynıyor sonra 11 gibi tekrar uyuyor
öp eylülü benim için
cok saol canım kendimede o kadar dikkat ediyorum ama bi haftada 3 hava değişikliği yasadım ondan olsa gerekçok geçmiş olsun kuzum bende öyle baş ağrısı var ama şiddetli değil gerçi karayel ne zaman esmeye başlasın ben hasta oluyom:2::2::2:
canım cok saol inan okadar dikkat ediyorumki kendime ama yinede oldum hastahoşbulduk canımmmm iyiyim canım sen nasılsın malesef uzun zaman oldu ama en sonundaburdayımmm
canım benim çalışıyordum çok yoğundu işler başımı bile kaşıyamadım o dönemde allaha şükür şimdi evdeyim hiç birşeyle ilgilenemedim yani
hiç kimseye kızmadım birine kızıpta sizler gibi güzel arkadaşlarımı bırakırmıyım
çalışırken çok yoğun olduğum için bebek konusunu hiç düşünemedim düşünmekte istemedim içim hep buruktu çünki bu yüzden ama artık rahat rahat kendimi bu konuya verebilirim diye düşünüyorum
canım çok geçmiş olsun bu zamanda çok dikkat etmelisin kendine ama
günaydın canım çok geçmiş olsun,bol bol dinlen...
canım benim hep dualarımızdasınız bekliyoruz haberlerinicanım toprağım öncelikle tüm acıların geride kalmasını umuyorum allah sizlere uzun ömür versin yavrunla eşinle huzurla yaşa inşallah
kızımız olacakmış çok sevindim
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
maşallah topiciğimiz şenlendi
günaydın canım benim öğlende gidicem gelince sizlerede yazıcam mutlaka.
dualarını esirgeme teyzesi bizden
canım benim inşallah yeni yıla girmeden sen ve birkaç arkadaşımızdan daha güzel hayırlı haberi alırız.dualarımız sizinlşe.rabbim
isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
günaydın canımmmmm
izmirde bahar havası var güneşli çok güzel bir gün
sağol haksevercim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını neler hissetiğini ama sabırlı olmalısın herşeyin vakti saati var canımoy maşallah prenses geliyorrr
canım allah tamamına sağlıcakla erdirsin bi avazda doğur insallah
ben isim konusuna çözüm buldum zeynepinci olsun nasılım amaikiside güzel iki isim sünnettir ikisinide koyun canım benim
bende bi değişiklik yok yumuşlarım büyüddü sanırım çalışıyoruz işte doktora gitmiyorum evde kafamdaki utrasyonla anlıyorum herşeyi büyüyo çatlıyo felan die sanırım bugün çatladım 36 saati hesaplayıp aşılama yapıcam evde hahahhaaaa sonunda kafayı yedim hahhaaaa
ayy güzel kardeşim tedaviye mi başladın hadi hayırlısı olsun yumoşların büyüsün çatlasın güzel bir meleğe dönüşsün inşallah rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın canımselam kızlar hepinizi öpüyorum yorucu bi gündü dr sehir dışında 2 saat gi 2 saat gel
BELENAY ablam cok sevindim allahı kucagına aldıgın günleride göstersin ayrıca iki isimde birbirinden güzel kısmet hangisi olucaak zeynep inci olabilir aslında ikisim fena olmaz
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hep grip halindeyim iyi olduğum gün kendimi yadırgar oldumkızlar cok fena nezle olmusum hapşurmaktan burun akıntısında gözümü acamıyom:2:
sağol hakçacım eylüle arkadaş geliyor inşallah inşallah herkes tadsın bu mutluluğu rabim hepsine nasip etsin inan hep dua ediyorum bende eylül ve seni öpüyorum canımbelenay canım benim çok sevindim.prensesimiz geliyor demek ki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm hamile annelerimize.darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah en yakın zamanda.dikkat et kendine öpüyoruz kızımla...
günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün öğleden sonra doktora gidicem çok heyecanlıyım
idolümsün beloşumSAĞOL DİVİM DARISI BAŞINA OLSUN MİNİCİK BİR OĞLUN OLSUN VİLDANA KARDEŞ İNŞALLAH diyetide bırakma bak ben 15 kilo verdim hamile kaldım belkim sende öle olursun hadi bakalım insan bir süre sonra alışıyor ben sadece iki kilo almışım bu zamana kadar eşim sürekli ye ye deyip duruyor bu bir tarihtir yıllardır yeme hanım iyice şiştin diyen adam ye hanım ye bebek beslenemicek diyor bu sözleri kayıt altına almam lazım doğumdan sonra dinletmek içindivicim insan çok rahatlıyor inan kilolar gidince kendine güvenin geliyor hoş bi duygu inşallah hedef kilona ulaşırsın yada benim gibi ulaşamadan koca göbekli bir hamiş olursun
canım çok sevindimselam kızlar hepinizi öpüyorum yorucu bi gündü dr sehir dışında 2 saat gi 2 saat gel
saol cnm teşekkür ederimSelam kızlarrrr....
bu aralar pek giremiyorumm işlerim çok yoğun ve öyle oluncada eve gelip yemekti bulaşıktı ee ödevdiderken çok yoruluyorum ve yatıyorummm...
Ama hep aklımdasınızzz...
Meltemcimm kardeşine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahh..Seni takdir ediyorumm 20 gündür diyete çok güzel adapte olmuşsunn...Valla ben çok fena saldım resmen yazın verdiğim 6 kiloyu geriye almışımm moral olarakda çok kötüyümmm..Resmen kocman bir simidim oldu..Sanırum bu ayda olmaz ise tedaviye bir süre araverebilirimm kilom çok kasıyor beni çok mutsuz ediyor...
canım geçmiş olsunkızlar cok fena nezle olmusum hapşurmaktan burun akıntısında gözümü acamıyom:2:
günaydın ayşecimgünaydınnnnnnnnnnn
konyadan kucak dolusu öpüyorummmm
bulanık ve yağmurlu bi hava sormayın ama bi o kadarda yumuşak
günaydın beryalgünaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün öğleden sonra doktora gidicem çok heyecanlıyım
utanmaz irezil nasıl sorarsın bu soruyukızlar çok utanıyorum 3 senedir sorucam sorucam soramıyorum ama artık sormaya karar verdim
ya ilişkiden sonra yatıyorum ben bi sürehemen duşa gidemiyorum e öle beklerken hatta ayrılınca:26: spermler geri gelio dışarı akıyo yani siz bu durumda ne yapıyosunuz ben havlu kağıt kulllanıyorum acaba o emiyomu die düşünüyorum :26::26::26: ay çok zor yazdım utanıyorum ama kime sorayım başka bilemedim siz nabıysunuz neyle siliyosunuz yada bekliyosunuz öle öff sordum sonunda:18:
bu arada bi öğrenci yurdu adına yapılan kermese satılması için havlu yapmaya başladım
bi komşumuz öğretiyo kurdele işi bitince burayada resmini koyarım ilk öğrenciliğim ama kolay bişeymiş
hem hayır olucak inşallah bu öğrenci yurdunda çocuklar okula gidiyo ve kuranı kerim arapça öğreniyolar dini eğitimde veren bi yurt yani artık oranın kermesi için bişiler yapıcam hem oyalanmış olurum elimde iş olsun
dün öğrenmeye gittim komşuma gelince kocam gel bi öpeyim dioay benim kerım büyümüşte iş yapcakmış dio bayılıyo adam böle şeylere başkası yapana kızar bizimkide komşuya gideyim onlar gelsin el işi yapayım die bayılıyo ya 4 senedir çalışıyorum erkek gb beraber giriyoduk eve anca yemek bılaşık bi köşede bayılıp kalıyodum
şimdi cin gbne yapayım die dolaşıyorum evde
oda çok mutlu bu halimden
ablam saolasın grip oldum sorma ya nasıl oldu anlamadım hastaneye cok sık gittik ordan kaptım herhaldesağol haksevercim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını neler hissetiğini ama sabırlı olmalısın herşeyin vakti saati var canım
ayy güzel kardeşim tedaviye mi başladın hadi hayırlısı olsun yumoşların büyüsün çatlasın güzel bir meleğe dönüşsün inşallah rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hep grip halindeyim iyi olduğum gün kendimi yadırgar oldumbu kış zor geçiyor sende hasta olmamaya bak yumoşlar sağlıklı gelişsin
sağol hakçacım eylüle arkadaş geliyor inşallah inşallah herkes tadsın bu mutluluğu rabim hepsine nasip etsin inan hep dua ediyorum bende eylül ve seni öpüyorum canım
beryalim toprağım merakla seni bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin defnemiz ne zaman teşrif edecek merak ediyorum toprağım desteğin ilgin için sağol benim güzel yürekli arkadaşım herşey gönlünce olsun inşallah
idolümsün beloşum
diyete ilk başlayınca sen geldin aklıma zayıfladıktan sonra hamile kaldın diye
önce sağlık , sonra güzellik en sonda bebek için zayıflıyorum
beloşum senin eşin gibi benimkide eskiden bana yeme derdi , bu pazar sana tatlı alıyımmı ödül olarak dedi bende hayret ettim
canım çok sevindim
sen dış gebelik geçirdiğin zaman sadece tüpün alındı yumurtalığın duruyomu 2 yumurtalığımdada gelişen yumoşlarım var yazmışsın
tüpsüz yumurtalıktaki yumurtalar işe yarıyomu nasıl oluyo dr bişey dedimi bu konuda
2 saat çok uzak mesafeymiş cnm Allah kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah göbüşün bebiş dolsun
saol cnm teşekkür ederim
yaa canım niye ara veriyon tedaviye
kiloyu verebilirsen çok iyi olur ama veremezsen bebeğine kavuştuktan sonra verirsin
tedaviyi bırakmak yerine sende adapte olmaya çalışsan canım ..
çok zor değil sadece bol su içerek ve porsiyon küçülterek herşeyden yiyerek en azından bundan sonra daha almamaya gayret et
inşallah çalışmaların boşa çıkmaz cnm
çatlatma iğnesi ovitrellemi vurundun
iğneden ne kadar sonra birlikte olacaksınız dedi dr
canım geçmiş olsun
bende aynen sesim kısılmış boğazım yanıyo başım çatlıyo ve bu halde misafir kabul edecem
günaydın ayşecim
günaydın beryal
bizde topikce heyecanına ortak oluyoruz cnm
canım aynı dert bendede var bende aynı kağıt havluyla sliliyorum ilişkide sonra beline yastık koy hemen ayaklarınıda havaya dikkızlar çok utanıyorum 3 senedir sorucam sorucam soramıyorum ama artık sormaya karar verdim
ya ilişkiden sonra yatıyorum ben bi sürehemen duşa gidemiyorum e öle beklerken hatta ayrılınca:26: spermler geri gelio dışarı akıyo yani siz bu durumda ne yapıyosunuz ben havlu kağıt kulllanıyorum acaba o emiyomu die düşünüyorum :26::26::26: ay çok zor yazdım utanıyorum ama kime sorayım başka bilemedim siz nabıysunuz neyle siliyosunuz yada bekliyosunuz öle öff sordum sonunda:18:
bu arada bi öğrenci yurdu adına yapılan kermese satılması için havlu yapmaya başladım
bi komşumuz öğretiyo kurdele işi bitince burayada resmini koyarım ilk öğrenciliğim ama kolay bişeymiş
hem hayır olucak inşallah bu öğrenci yurdunda çocuklar okula gidiyo ve kuranı kerim arapça öğreniyolar dini eğitimde veren bi yurt yani artık oranın kermesi için bişiler yapıcam hem oyalanmış olurum elimde iş olsun
dün öğrenmeye gittim komşuma gelince kocam gel bi öpeyim dioay benim kerım büyümüşte iş yapcakmış dio bayılıyo adam böle şeylere başkası yapana kızar bizimkide komşuya gideyim onlar gelsin el işi yapayım die bayılıyo ya 4 senedir çalışıyorum erkek gb beraber giriyoduk eve anca yemek bılaşık bi köşede bayılıp kalıyodum
şimdi cin gbne yapayım die dolaşıyorum evde
oda çok mutlu bu halimden
canım sol tüpüm alındı soldada var yumurtaa dedi onu söylemesinin sebebi ikiside calışıyo yani
ilaç yaradı bende cumartesi bakıcak yumurtalar ne alemde diye öyle işte yolunda herşey
senin diyette süper gidiyo bende ekmeği tamemen kestim bol su içiyom hatta dur içiveremde geliverem
2 saat yol haftada 3 kez beni öldürdü beynim dönüyo resmen benimde eşiminde pestilimiz cıkıyo
aman olsun bebeğimiz için değer
anladım cnm
inşallah cumartesi güzel şeyler söyler
ekmeği kesmene sevindim cnm
tamamen kesme de çavdar veya kepek ekmek ye
biz sizin gibi olsak bırakırdık tedaviyi
benim kocik öyle zora hiç gelmez
Allah sabır ve dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?