selam kızlar hepinizi öpüyorum yorucu bi gündü dr sehir dışında 2 saat gi 2 saat gel
ama cok şükür ikiyumurtalıgımda gelişmekte olan yumoşlar varmış
cumartesi tekrar çagırdı iğnelere devam dedi halen takipteyim
hayırlısı bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım bende böyle
BELENAY ablam cok sevindim allahı kucagına aldıgın günleride göstersin ayrıca iki isimde birbirinden güzel kısmet hangisi olucaak zeynep inci olabilir aslında ikisim fena olmaz
İLTERCİM canım hoş geldin tekrardan hayırlısı olsun hakkında
BERYAL canım hayırlı haberlerle gel inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhh
DİVİM AYŞEM HAKSEVİRİM ELİFİM hepinizi öpüyorum
neslihan 165
msj sayım 100 olmadığı için özelden yazamıyorum.
ben rıza madazlıya ve yücel karamana gittim.
2 side rahimin hafif arkuat bunun sebep olacağını sanmıyorum dedi.
hamile kalmaya çalışıyorum artık.
12 hafta oldu bebeğimi kaybedeli.
cerrahpaşada pko tanısı kondu.
ya yücel bey sen pko değilsin dedi. yumurtalıklara bakmış folikül sayısı mı ne normalmiş.
ben anlamadım bu işten. pko nasıl bir şey kimi pko var diyor kimi yok diyor.
bende tüğlenme var çene kısmımda çıktı 2 yıldır. doktor bu hormanların farklılığı illaki pko anlamına gelmez dedi...
kiloyuda bel ve göbekten alıyorum. ben internette yazzılanlara göre direk pko yum demiştim...
önümüzdeki ay adetin 2.günü kan tahlili yapılacak ve yumurtlama takibine başlanacak...
heralde hormonlardan sonra pko muyum değilmiyim der doktor...
saol canım çok tşk ederimmmm herkesin hakında hayırlısı neyse o olsunselam kızlar hepinizi öpüyorum yorucu bi gündü dr sehir dışında 2 saat gi 2 saat gel
ama cok şükür ikiyumurtalıgımda gelişmekte olan yumoşlar varmış
cumartesi tekrar çagırdı iğnelere devam dedi halen takipteyim
hayırlısı bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım bende böyle
BELENAY ablam cok sevindim allahı kucagına aldıgın günleride göstersin ayrıca iki isimde birbirinden güzel kısmet hangisi olucaak zeynep inci olabilir aslında ikisim fena olmaz
İLTERCİM canım hoş geldin tekrardan hayırlısı olsun hakkında
BERYAL canım hayırlı haberlerle gel inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhh
DİVİM AYŞEM HAKSEVİRİM ELİFİM hepinizi öpüyorum
İltercimm hoşgeldin aramıza canımmmmm...
nerde ise 2 yıldır yoktun aramızda...
inşallah iyisindirrr.....
canım amin inşallah hep birlikte alıcaz bebeğimizi kucagımıza benimde ilk ayım iğnelerle yumurta oluşturup catlacakalarSelam kızlarrrr....
bu aralar pek giremiyorumm işlerim çok yoğun ve öyle oluncada eve gelip yemekti bulaşıktı ee ödevdiderken çok yoruluyorum ve yatıyorummm...
Ama hep aklımdasınızzz...
Belenay ablamm hayırlı olsunnn...Valla çok sevindimmmm..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşall...Prenses bizede uğur getirir inşallahhh...
beni sormuşsun tedavide 2. ayım ve adet günüm 19 aralık dedi dr. bugün..Beklemedeyim artık..Yumurtayı büyüttük çatlattık iğne ile iki aydır.. Böyle iştee..Rabbim bizide meleklerimize kavuştursun...
Meltemcimm kardeşine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahh..Seni takdir ediyorumm 20 gündür diyete çok güzel adapte olmuşsunn...Valla ben çok fena saldım resmen yazın verdiğim 6 kiloyu geriye almışımm moral olarakda çok kötüyümmm..Resmen kocman bir simidim oldu..Sanırum bu ayda olmaz ise tedaviye bir süre araverebilirimm kilom çok kasıyor beni çok mutsuz ediyor...
Valem hayırlı olsun tatlım tedavin inaşlah hayırlısı ile sonuçlanır...Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın inşallahhh...Bu gidişle benden olumlu haber alamayacaksınız darısı artık başınıza....
Hakseverimm sende iyisindir inaşlahhh...Rabbim seninde göbişine meleğini hay. ile kondursun inşallahhh..Kız kendine nasıl aşılama yapacaksın..:)))
Ayşecimm sen nasılsın tatlımmm..Ay dr. arıyorsun sanırımmm inşallah biran önce iyi bir dr. rast gelirsin..Dr. çok önemli bence..Bugün benim dr.a kilo aldığımı söyledim resmen diyetisyenlik yaptı bana...:)))
Beryalimm tyarın inşallah iyi haberler ile gelirsin tatlımm....Bakalımm doğumundan önce inş..güzel haberlerimizi veririz sana...
dydcim bircancım hakçacım tatlıbebekimm elifcimmmm
yarnimm sizlerde inşallah iyisinizdir..
saol canım çok tşk ederimmmm herkesin hakında hayırlısı neyse o olsun
hoşbulduk neslişim evet bitanem 2 yıl olduuu nerdeyse ama artık burdayımmmmmm
allah şükür iyiyim sen nasılsın bitanemmmm
kızlar cok fena nezle olmusum hapşurmaktan burun akıntısında gözümü acamıyom:2:
hoşbulduk canımmmm iyiyim canım sen nasılsın malesef uzun zaman oldu ama en sonundaburdayımmmhoşgeldin iltercim nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
canım benim çalışıyordum çok yoğundu işler başımı bile kaşıyamadım o dönemde allaha şükür şimdi evdeyim hiç birşeyle ilgilenemedim yanicanım amin inşallah hep birlikte alıcaz bebeğimizi kucagımıza benimde ilk ayım iğnelerle yumurta oluşturup catlacakalar
ilk ay olunca pek umudum yok hayırlısı neyse o olsun sende moralini bozma kilo için sağlıkla bebeğin gelsinde dogurduktan sonra istediğin kadar veriirsin
canım neler yaptın nerelerdeydin uzun zamandır görüşemedik cok baktım profiline
ama ses seda yoktu her halde birine kızdı dedim
canım çok geçmiş olsun bu zamanda çok dikkat etmelisin kendine amakızlar cok fena nezle olmusum hapşurmaktan burun akıntısında gözümü acamıyom:2:
upuzuuuuuuuuun bir aradan sonra yine burdayız canlarım beni merak eden hatrımı soran herkese tek tek teşekkür ediyorum hepinizi çoooook seviyorum yaşadığımız zor dönemden sonra yavaş yavaş düzene giren hayatımıza devam ediyoruz sizleri çoook özledim geçmişe bakmadan hemn yazıyorum az önce girdim patron geldi çıkmak zorunda kaldım fırsat bulmıuşken yazayım dedim bugün doktor kontrolümüz vardı inanın tedirgin ve endişeli bi o kadarda heyecanla gittik doktora sadece hamile kalmakla bitmiyormuş herşeyama rabbime şükür miniğim sağlıklı doktor amcamız herşeyine baktı beyninden tutunda ayaklarına kadar herşey normal çok şükür veeeee bizimde bir kızımız olacak toprağım listede artık yerimizi alabiliriz kız diye bugün bebişim bize dil çıkardı ay ne edepsiz kime çekmiş bilmem babası sana benziyor dedi ama isim konusunda anlaşamıyoruz eşimle o inci olacak diyor ben zeynep bakalım kim galip gelecek aman sağlıkla gelsinde eşimi kandırmanın yolunu bulacağım artık bizden havadisler bu kadar gelelim sizlere
toprağım nasılsın canım paşam nasıl ne yapıyor defnecikte çıkmak için gün sayıyor sanırım hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
divim canım benim sen nasılsın yokmu bir gelişme diyet nasıl gidiyor birazdan geçmişe bakayım tabi patron gelmezse
bircan canımsın sağol desteğin ilgin için sen bi tanesin
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın bebiş varmı bebiş tedaviye başladınızmı off amma uzak kalmışım burdan he
ayşem sen nasılsın canım benim hep dualarımdasın sen ve bütün kızlar
valecim sen nasılsın inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
haksever canım sen nasılsın varmı bir gelişme olacak bak gör en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın rabbin izniyle inşallah
dyd sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetiniz belli olmuştur herhalde sizinde merak ettim bak şimdi
ayy başka kimlşer vardı adları aklıma gerlmedi hepinize kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere kızlar
kızlar cok fena nezle olmusum hapşurmaktan burun akıntısında gözümü acamıyom:2:
günaydınnnnnnnnnnn
konyadan kucak dolusu öpüyorummmm
bulanık ve yağmurlu bi hava sormayın ama bi o kadarda yumuşak
bu arada yarın da benim kontrol günüm sanırım doğum yapacağım tarih belli olur
çok heyecanlıyım ayyyyyyyy günler yaklaştıkça korku heyecan sardı beni
nasıl olacak neler yapıcam çok düşünüyorum
kıyamam ya bu kez oğluşumda var
annem doruk paşaya bakacak kardeşim ve eşim de benle hastanede kalır sanırım
günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün öğleden sonra doktora gidicem çok heyecanlıyım
canım bugün doktor kontrolün saat kaçta?benide heyecan sardı.burada herşeyimizi paylaştık.azda girsem aklım hep sizlerde. güzel haberlerini bekliyoruz.
sizede günaydınnnn canım. ben sana yazarken sende buraya yazıyormuşsunhayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?