kağıt havlu spermeliri hüppp die içine çekiyosa ondan hamile kalamıyosam ben pekiutanmaz irezil nasıl sorarsın bu soruyudermişim
cnm burda her derdimizi sıkıntımızı üstü kapalı rahatça konuşabiliyoruz
ben şahsen burda yazdıklarımı gerçek hayatta kimseyle konuşamam
sanal alemin rahatlığı var burda
bu soruyu sormak için niye bu kadar bekledin ayrıca
şahsen ben şöyle yapıyorum
şeyden sonra kağıt havlu kullanıyorum hemen kalkmıyorum 20 dk yatıyorum ondan sonra duşa gidiyorum
link vermek yasak sana başlık yazıyım netten onları bi oku istersen
başka sormak istediğin varsa utanmana gerek yok sorabilirsin cnm
DÖllenme Öncesİnde Yapilan Hazirliklar
hızlı hamile kalmanın yolları
spermlerin yumurtaya ulaşması-insan embriyosu görüntüleri
daha çok başlık var onlarada bi göz at açılan sayfada
Allah hayrını kabul etsin
bişeylerle uğraşmak sana çok iyi gelir
akşama kadar boş kalınca insan tırlatıyo
bende başladım bişeyler..yiğenlerime lif falan yapıyorum
kurdele nakışı çok kolay ayrıca hemen öğrenebilirsin ..kolay gelsin sana
canım aynı dert bendede var bende aynı kağıt havluyla sliliyorum ilişkide sonra beline yastık koy hemen ayaklarınıda havaya dik
aman bi amuda kalmadıgımız kaldı yarabbim duy sesimiz
ne güzel işte ugras cıkmış sana bende bişelere başlıyayım diyorum bebek örgüsü falan
benim kocamda hiç sevmez gezmemi tozmamı bi gün biyere gidecek olsam hergün bi yere gidiyo olurum
ayyy cok şükür benden dahada hevesli ben cumartesi gitmesekmi diyorum
bana saçmalama tabiki gidcez ne olucak sanki diyo ama pestilide cıkıyo
hg cmrm
yok çekmez içine sen merak etmekağıt havlu spermeliri hüppp die içine çekiyosa ondan hamile kalamıyosam ben pekiallahım kocikte böle düşünüyo kafayı yicez
ya sremlerin yumurtaya giderlkenki komik vidyosunu izlemiştik eşimle bütün hepsi çarpa çarpa ölüyo bitane arkadan elinde güllle sperm gelio salına salına yumurtada elinde gülü görünce acıyo hemen içine giriyo spermde eşimde şimdi hep der ya hepsine gül veriyom die
aklın yolu birhehheee herkez havlu kağıt kullanıyomuş çok güldüm yaaaaaaaaaaaa yokmu başka çözüm bulanamudada kaltım olmadı yaw neler neler
super olmus gercekten anladım bu defa olmus
super olmus gercekten anladım bu defa olmus
ama onca gül veriyorum hepsine aç sende artık kapıları dio bana
hg cmrm
yok çekmez içine sen merak etme
ayağa kalkmazsan akmaz dışarı
kağıt havludan başka alternatif yok.. sil at gayet hijyenik bence
bu arada senin için gül bahçesine dönmüştür
aklın yolu bir
ney süper olmuş:26:
ama onca gül veriyorum hepsine aç sende artık kapıları dio bana
nabayım diom açıyom seninkiler başka yerlere çarpıp ölüyo diorum bende
allahım ya nelere kaldık offf offf ağlancak halimize gülüyoruz işte daha ne olsun
günaydın canım doktordan gelince yazarım size merak etme.
canım benim tekrar hoşgeldin
birgün mercan ayşeye gittim çok andık seni o da aramış ulaşamıyorum dedi
izmirde birkaç düzgün yer var tüp bebek için iyice araştır canım hatta kent hastanesini öneririm sana.çok ilgililer bu konuda
canım benim çok üzüldüm yaaa inşallah 1 denemede bebeğin sana gelir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhcok saol canım kendimede o kadar dikkat ediyorum ama bi haftada 3 hava değişikliği yasadım ondan olsa gerek
canım cok saol inan okadar dikkat ediyorumki kendime ama yinede oldum hasta
ya dr cok sık gittim hastane havasından kaptım herhalde gecer inşallahhh
hosgeldin tatlım armaıza iyi ki döndün özlemiştik bizdede yok değişiklik
benim başımdan kötü olaylar geçti 3 düşük 1 dış gebelik yasadım
tüpümün biri alındı ama cok şükür bu ay tedaviye basladık tam anlamıyla
artıl hayırlısı zamana bıraktık ne zaman gelicek bakalım bizim bebişler
canım benim hep dualarımızdasınız bekliyoruz haberlerini
sağlıkla git saglıkla gel inşallaaaaaahhh
bzizm burada kapalı kasvetli biraz güneş acıyo biraz kapanıyo:2:
sağol canım benim 3 hafta kaldı hayırlısıyla bebeğime kavuşmama rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahcanım benim hep dualarımızdasınız bekliyoruz haberlerini
sağlıkla git saglıkla gel inşallaaaaaahhh
bzizm burada kapalı kasvetli biraz güneş acıyo biraz kapanıyo:2:
sağol toprağım geldim geldim .beryalim toprağım merakla seni bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin defnemiz ne zaman teşrif edecek merak ediyorum toprağım desteğin ilgin için sağol benim güzel yürekli arkadaşım herşey gönlünce olsun inşallah
canım benim çok sağol.günaydın beryal
bizde topikce heyecanına ortak oluyoruz cnm
selam günaydın kızlar bebişler prensesler ve prensler selammmmmmmmmmmm
selam canlarım
kontrolden şimdi geldim hemen size yazıyorum
aralık son haftası dedi doktorum ama ben yeni yıl bebeği olsun diye tutturdum bebeğim 1 yıl kaybetmesin istedim
eğer dayanabilirsem yada kızım acele etmezse yeni yılın ertesi günü olacak ama bir sorun olursa 25 aralık gibi alınacakmış bebişim sezeryan olucak yine.
ayy ne güzel tatlı cadi geliyor yani yeni yılda doruk paşaya kardeş çok sevindim bitanem sağlıkla kucağına alırsın inşallah beryal sen bodrumdan taşındınmı
beryalcim ayşeyide çok özledim hepinizi çok özledim ayşe uzun zaman ben ulaşamadım sonrasında telefonumdaki bütün kayıtlar gitti nuramaıda değiştiricen oteldede nete girmek yasaktı geç saatlere kadar çalışında akşamlarıda bakamıyorsum birde bebek konusundan uzak kalmak istedim ayşenin bebeği oldumu bana özleden ayşenin numarası varsa yazarmısın tabi seninkinide istiyorumVirüsVirüskent hastanesini araştırdım daha doğrusu birçok yeri araştırdım şimdilik kafam karışık ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp bebekmi yoksa aşılama mı yaptırsam bilemedim daha doktor tercihide yapamadım çok fazla stres yaşamak istemiyorum hayırlısı bakalım ne olacakkkVirüs
evet canım sağol
kısmetse 3 haftamız kaldı
izmire taşındım canım annemlerin yanına eşim gemide çalışıyorya zor oluyordu .o yurt dışında olunca ben en azından nnemlerle beraberim şimdide ikinci bebek doğacak öle karar aldık 1 yıl oldu izmirdeyim.
ellerine birde adres kağıdı sıkıştırıver
hem hiçte ağlanacak halimiz yok çok şükür sağ ve sağlıklıyız
evimizde huzurumuz da var ..daha ne olsun (bebek)oda olur hayırlısıyla
demin ablamla msn den konuşuyorduk çocuklarına kızıyordu
bunlar beni gününden önce gönderecek öbür tarafa dedi
bende o zaman ben ağrımaz başımı ağrıtmayım hiç dedim gülüyor
yok sen bana bakma diyor
olanlar hep şikayetçi hallerinden :18:
senin adına çok sevindim hem annelerle beraber oluşuna hemde 2 bebeğini kucağına alıcağına çok sevindim bitanemmevet canım sağol
kısmetse 3 haftamız kaldı
izmire taşındım canım annemlerin yanına eşim gemide çalışıyorya zor oluyordu .o yurt dışında olunca ben en azından nnemlerle beraberim şimdide ikinci bebek doğacak öle karar aldık 1 yıl oldu izmirdeyim.
tamam canım özelden yazarım
bu arada istanbul brüksel tüp bebek merkezinde 2 arkadaşım bebek yaptı tuttu.tavsiye ederim bir araştır istersen izmirde de kent hastanesi israil yada israfil nasuh diye bir dr var .çok iyiymiş hatta bana da onu tavsiye etmişti dr.ama şükür ki tüp bebeğe gerek kalmamıştı.
selam canlarım
kontrolden şimdi geldim hemen size yazıyorum
aralık son haftası dedi doktorum ama ben yeni yıl bebeği olsun diye tutturdum bebeğim 1 yıl kaybetmesin istedim
eğer dayanabilirsem yada kızım acele etmezse yeni yılın ertesi günü olacak ama bir sorun olursa 25 aralık gibi alınacakmış bebişim sezeryan olucak yine.
gözün aydın cnmcanım benim çok sağol.
bende çok heyecanlıydım ama öğrendim aşağı yukarı ne zaman olacağını.aralık son haftası yada yeni yılın ilk günleri olacakmış doğumum hayırlısıyla
aynen aynenmillet olcak die ödü kopuyoaklım almıyo zaten nasıl bişi hemen olması:26::26:
ya muhabbetlere öle saf saf bakıyorumhangi posetten kullanıyosunuz(prezervatif) ??? sen sipral taktıralı ne kadar oldu? aman siprale güvenme filancanın o varken olmuş ben hem sipral hem hap kullanıyorum off offffffffffffffffffff muhabbetlere bak öle ağzım açık kalıyo
senin adına çok sevindim hem annelerle beraber oluşuna hemde 2 bebeğini kucağına alıcağına çok sevindim bitanemm
kent hastanesini araştırdım canım israil aruh var orda çok övüyorlar o doktoru ama rakamları çok yüksek diğer yerlere göre öyle oluncada kafam karışıyor açıkcasıı sadece tüp bebek 2.500 dolar diyorlar buda 4.500 tl geliyor nerdeyse ilaçlar var 1.500 -2000 arasıymış tahliler felan yok içinde yol parası felan derken baya masraflı olacak gibi tabii ilk etapta tüp bebek yaparlarsa birde yapmazlarda gel gitler çok olursa oda ayrı bir hengame çokkk kafam karşık yaaaaaaaaaaaa
yok gitmedim bitanem pko var dediler belki kendiliğinden olur dedik ama olmadı bakalım nasip nezamangözün aydın cnm
inşallah defne gelmek için acele etmez yeni yıl bebişi olur
defneye söyle dışarda kar kış ayaz ve soğuk var
içeri sıcak ,1 hafta geç gelsin
aynen aynen
o olmasın diye çabalayanlar bana nasıl imreniyolar biliyonmu hç korunmadığımızı duyunca
hehhehhehh biz onlara onlar bize :)
cnm ayşeye bizden de selam söyle ararsan
sen gelmediğin zaman hiçmi dr gitmedin cnm 2 yıl boyunca
sendeki problem tam olarak neydi ben hatırlamıyom
hahhaa evet bizim ki özgür şeyyyyyy.......:26:aynen aynen
o olmasın diye çabalayanlar bana nasıl imreniyolar biliyonmu hç korunmadığımızı duyunca
hehhehhehh biz onlara onlar bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?