Dokuz Doğuranlar

kağıt havlu spermeliri hüppp die içine çekiyosa ondan hamile kalamıyosam ben pekiallahım kocikte böle düşünüyo kafayı yicez

ya sremlerin yumurtaya giderlkenki komik vidyosunu izlemiştik eşimle bütün hepsi çarpa çarpa ölüyo bitane arkadan elinde güllle sperm gelio salına salına yumurtada elinde gülü görünce acıyo hemen içine giriyo spermde eşimde şimdi hep der ya hepsine gül veriyom die

hehheee herkez havlu kağıt kullanıyomuş çok güldüm yaaaaaaaaaaaa yokmu başka çözüm bulanamudada kaltım olmadı yaw neler neler

ayyy cok şükür benden dahada hevesli ben cumartesi gitmesekmi diyorum
bana saçmalama tabiki gidcez ne olucak sanki diyo ama pestilide cıkıyo

hg cmrm
yok çekmez içine sen merak etme
ayağa kalkmazsan akmaz dışarı
kağıt havludan başka alternatif yok.. sil at gayet hijyenik bence
bu arada senin için gül bahçesine dönmüştür
hehheee herkez havlu kağıt kullanıyomuş çok güldüm yaaaaaaaaaaaa yokmu başka çözüm bulanamudada kaltım olmadı yaw neler neler
aklın yolu bir
super olmus gercekten anladım bu defa olmus

ney süper olmuş:26:

ama onca gül veriyorum hepsine aç sende artık kapıları dio bana

nabayım diom açıyom seninkiler başka yerlere çarpıp ölüyo diorum bende

allahım ya nelere kaldık offf offf ağlancak halimize gülüyoruz işte daha ne olsun

ellerine birde adres kağıdı sıkıştırıver
hem hiçte ağlanacak halimiz yok çok şükür sağ ve sağlıklıyız
evimizde huzurumuz da var ..daha ne olsun (bebek) oda olur hayırlısıyla

demin ablamla msn den konuşuyorduk çocuklarına kızıyordu
bunlar beni gününden önce gönderecek öbür tarafa dedi
bende o zaman ben ağrımaz başımı ağrıtmayım hiç dedim gülüyor
yok sen bana bakma diyor
olanlar hep şikayetçi hallerinden :18:

selam canlarım
kontrolden şimdi geldim hemen size yazıyorum
aralık son haftası dedi doktorum ama ben yeni yıl bebeği olsun diye tutturdum bebeğim 1 yıl kaybetmesin istedim
eğer dayanabilirsem yada kızım acele etmezse yeni yılın ertesi günü olacak ama bir sorun olursa 25 aralık gibi alınacakmış bebişim sezeryan olucak yine.

beryalcim ayşeyide çok özledim hepinizi çok özledim ayşe uzun zaman ben ulaşamadım sonrasında telefonumdaki bütün kayıtlar gitti nuramaıda değiştiricen oteldede nete girmek yasaktı geç saatlere kadar çalışında akşamlarıda bakamıyorsum birde bebek konusundan uzak kalmak istedim ayşenin bebeği oldumu bana özleden ayşenin numarası varsa yazarmısın tabi seninkinide istiyorumVirüsVirüskent hastanesini araştırdım daha doğrusu birçok yeri araştırdım şimdilik kafam karışık ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp bebekmi yoksa aşılama mı yaptırsam bilemedim daha doktor tercihide yapamadım çok fazla stres yaşamak istemiyorum hayırlısı bakalım ne olacakkkVirüs
canım benim çok üzüldüm yaaa inşallah 1 denemede bebeğin sana gelir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

Son düzenleme:
canım benim hep dualarımızdasınız bekliyoruz haberlerini
sağlıkla git saglıkla gel inşallaaaaaahhh

bzizm burada kapalı kasvetli biraz güneş acıyo biraz kapanıyo:2:
sağol canım benim 3 hafta kaldı hayırlısıyla bebeğime kavuşmama rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
sağol toprağım geldim geldim .
aralık son haftası yada yeni yılın ilk günlerinde bizimle olacak kısmetse bebeğim.
günaydın beryal
bizde topikce heyecanına ortak oluyoruz cnm
canım benim çok sağol.
bende çok heyecanlıydım ama öğrendim aşağı yukarı ne zaman olacağını.aralık son haftası yada yeni yılın ilk günleri olacakmış doğumum hayırlısıyla
selam günaydın kızlar bebişler prensesler ve prensler selammmmmmmmmmmm

selam canımmmmmmmmm

ayy ne güzel tatlı cadi geliyor yani yeni yılda doruk paşaya kardeş çok sevindim bitanem sağlıkla kucağına alırsın inşallah beryal sen bodrumdan taşındınmı

ayy ne güzel tatlı cadi geliyor yani yeni yılda doruk paşaya kardeş çok sevindim bitanem sağlıkla kucağına alırsın inşallah beryal sen bodrumdan taşındınmı

evet canım sağol
kısmetse 3 haftamız kaldı
izmire taşındım canım annemlerin yanına eşim gemide çalışıyorya zor oluyordu .o yurt dışında olunca ben en azından nnemlerle beraberim şimdide ikinci bebek doğacak öle karar aldık 1 yıl oldu izmirdeyim.

tamam canım özelden yazarım
bu arada istanbul brüksel tüp bebek merkezinde 2 arkadaşım bebek yaptı tuttu.tavsiye ederim bir araştır istersen izmirde de kent hastanesi israil yada israfil nasuh diye bir dr var .çok iyiymiş hatta bana da onu tavsiye etmişti dr.ama şükür ki tüp bebeğe gerek kalmamıştı.

ay inşallah dururda yeni yılda doğar canım zor oluyo aralık doğumlular erken hayata atılmak zorunda kalıyolar hayırlısı olsun sağ salim gelsinde dimi

defne hadi bakalım uslu dur annenin göbüşünde

millet olcak die ödü kopuyo aklım almıyo zaten nasıl bişi hemen olması:26::26:

ya muhabbetlere öle saf saf bakıyorum hangi posetten kullanıyosunuz(prezervatif) ??? sen sipral taktıralı ne kadar oldu? aman siprale güvenme filancanın o varken olmuş ben hem sipral hem hap kullanıyorum off offffffffffffffffffff muhabbetlere bak öle ağzım açık kalıyo

senin adına çok sevindim hem annelerle beraber oluşuna hemde 2 bebeğini kucağına alıcağına çok sevindim bitanemm

kent hastanesini araştırdım canım israil aruh var orda çok övüyorlar o doktoru ama rakamları çok yüksek diğer yerlere göre öyle oluncada kafam karışıyor açıkcasıı sadece tüp bebek 2.500 dolar diyorlar buda 4.500 tl geliyor nerdeyse ilaçlar var 1.500 -2000 arasıymış tahliler felan yok içinde yol parası felan derken baya masraflı olacak gibi tabii ilk etapta tüp bebek yaparlarsa birde yapmazlarda gel gitler çok olursa oda ayrı bir hengame çokkk kafam karşık yaaaaaaaaaaaa

canım benim çok sağol.
bende çok heyecanlıydım ama öğrendim aşağı yukarı ne zaman olacağını.aralık son haftası yada yeni yılın ilk günleri olacakmış doğumum hayırlısıyla
gözün aydın cnm
inşallah defne gelmek için acele etmez yeni yıl bebişi olur
defneye söyle dışarda kar kış ayaz ve soğuk var
içeri sıcak ,1 hafta geç gelsin
aynen aynen
o olmasın diye çabalayanlar bana nasıl imreniyolar biliyonmu hç korunmadığımızı duyunca
hehhehhehh biz onlara onlar bize :)

cnm ayşeye bizden de selam söyle ararsan
sen gelmediğin zaman hiçmi dr gitmedin cnm 2 yıl boyunca
sendeki problem tam olarak neydi ben hatırlamıyom

yok gitmedim bitanem pko var dediler belki kendiliğinden olur dedik ama olmadı bakalım nasip nezaman
ayşeyle görüşünce slm söylerim canım benim

canım ben özelden yazamıyorum.

doktor bilgilerini sen özelden yaz ben okurum.

yücel bey yumurtalıklar normal dedi...
peki pko olan birinin hormon testlerinde ne gibi farklılık olur. benim daha önce yaptırdığım tüm testlerde değerlerim normaldi.
bu adetin 2.günü yaptırıcam bakalım hayırlısı.
yücel bey şimdi kan tahlili için 200 , muayene için 300 alcak
pahalı ama Devletede gidesim yok. Hamile kalınca gidebilirim devlete gerçi perinatolog olarak Rıza Madazlıyı istiyordum onunda 250 muayene ücreti...

ya bebeğim olsun kucağıma alyımda...
ZATEN YA ARAŞTIRMA HASTANELERİNE GİDECEKSİN DEVLET OLARAK
YA DA ÖZELLERİN BİLİNDİK ACIBADEM, AMERİKAN HASTANESİ FALAN.
NORMAL ÖZEL HASTANELER SENİ PARA OLARAK GÖRÜYOR.
KAFAM ÇOK KARIŞIK BENİM MAAŞIM TEDAVİLERE GİDİYOR.

beryalim sana bakmak için geldim işler yoğun bi kaçamak yaptım merak ettim ay defne hanım geliyor he aralık sonu iyi olmaz söle ona sonra yaş ilerledikçe bir yaş hep büyük olacak ayyy olmaz olmaz defneeee dur kızım bak yeni yıl yeni umutlar sen ocakta gel emi toprağım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ya bende sabırsızlanıyorum ya günler aylar geçsede bizde bu mutluluğu yaşasak Allahın izniyle ama tabi vakitli gelsin benim bal kızım erken doğum riskimiz var ya inşallah oda acele etmek istemez vaktinde sağlıkla ve hayırla gelsin

gelelim bizim bebek için uğraşan kızlara kızlar ilişkiden sonra akan spermler için üzülmeyin bırakın gitsin kalan sağlar sizindir
sizlere dua ediyorum hep rabbim bu duyguyu nasip etsin gelecek kızlar gelecek üzülmeyin yeterki sabır ve dua ile bekleyin tabi bekleyin derken öle durup bekleyin demiyorum derslerinize çalışın gerisini Allaha havale edin canlarım aralıkta bir hatta iki hatta üç hamile bekliyorum sizden o potansiyeli görüyorum ben sizlerde durmak yok yola devam
divi
ayşe
vale
neslihan
haksever
ilterçakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…